Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 τελευταιο μου μηνυμα κ δεν επανερχομαι ! λεγοντας ''στα 40 μου σε αυτην την κατσταση'' εννοω πολυ απλα οτι για 40αρης κρατιεμαι μια χαρα και τιποτε περισσοτερο , αν για σενα ειναι μια συνηθισμενη εικονα 40αρη αυτη που βλεπεις τοτε πασο ! τωρα αν νομιζεις οτι οι γνωσεις και οι εμπειριες δεν συμβαδιζουν με την ηλικια και τα χρονια που ασχολησαι (ειδικα στο συγκεκριμενο τομεα που συζηταμε ) τοτε καταλαβαινω το μυαλο που κουβαλας .. παρε και μια φωτο στην ηλικια σου για να καταλαβεις γιατι σου ειπα οτι ολο και κτι παπαπανω απο σενα θα ξερω ! λες πως οχι ?? να εισαι ταπεινος στο ξαναλεω .. 46αρια χερια χωρις kαθολου λιπος λολ στα 95 κιλα κυριολεκτικα ο διπλος απο σενα 1ςς11.jpg Οι γνώσεις και οι εμπειρίες δεν συμβαδίζουν με τα χρόνια πάντα..Κατά πάσα πιθανότητα ο μεγαλύτερος σε ηλικία να έχει περισσότερες χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει το αντίστροφο.Και μόνο που είσαι τόσο απόλυτος σε αυτό το θέμα δείχνει πως είσαι κλειστόμυαλος.¨οπως και με τις γνώσεις έτσι και με την γυμναστική κάποιος μπορεί να κάνει 15 χρόνια και άλλος 5 και να είναι σε καλύτερη κατάσταση ο δευτερος.Αυτό εσύ δεν το δέχεσαι οπότε καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι άλλο,αν και κάτι μου λέει πως θα ασχοληθείς.Τέλος στην εικόνα βλέπω τον έναν απο τους Daft punk σε συνθήκες τέλειου φωτισμού καλοκαίρι ο ήλιος απο πάνω παραλία λαδάκι , δίχως αρκετή λεπτομέρεια τρικεφάλων ή δικαιφάλων.Στέκομαι στην αρχική μου εκτίμηση 13-15%
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Maus τα τραπέζια σου είναι για σκέτο δάγκωμα 1
margaritagr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καμια φορα ειναι καλο να καταλαβαινεις που δε σε παιρνει και να σταματας. Σοφη κινηση. 1
Liverpool89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Η εμπειρια ειναι αναλογη της ηλικιας.. Δεν μόρω εγω σαν μηχανολογος να λεω οτι τα ξερω ολα με εναν μηχανολογο που ειναι 40 χρονων και δουλευει τουλαχιστον δεκα χρονια... αποδεικνυεται σε δεκα λεπτα οταν συμβει η στραβη...και πως θα το διαχειριστης... Αλλιως ολοι θα χαν 20ριδες που θα τους πληρωναν τα μισα αφου θα καναν την ιδια δουλεια 1
Mikeasdf Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλα δεν ειναι και απολυτο τη γνωση να την αποκτας με τα χρονια/ηλικια, σε καποιες περιπτωσεις δεν ισχυει. Η εμπειρια ομως ειναι κυριως με τα χρονια. 3
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Maus τα τραπέζια σου είναι για σκέτο δάγκωμα σε ευχαριστω Δημητρα , αν δεν ηταν ο Φωτης που τον σεβομαι κ τον εκτιμαω θα σου ελεγα να μου τα δαγκωσεις χααχχαχαχα σε πειραζωωωω Καμια φορα ειναι καλο να καταλαβαινεις που δε σε παιρνει και να σταματας την συζητηση . Σοφη κινηση. αυτο εκανα , ειδα οτι δεν με παιρνει και σταματησα 1
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 σε ευχαριστω Δημητρα , αν δεν ηταν ο Φωτης που τον σεβομαι κ τον εκτιμαω θα σου ελεγα να μου τα δαγκωσεις χααχχαχαχα σε πειραζωωωω πειραζόμαστε εδώ μέσα μια και είμαστε ωραίο παρεάκι. Α ο Φώτης δεν έχει θέμα αρκεί να φοράμε all day τακούνια 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Η εμπειρια ειναι αναλογη της ηλικιας.. δεν ισχυει αυτο για κανενα λογο 3
Liverpool89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Στην στραβη ολοι λενε εμενα εςτσι μου παν...
margaritagr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ο Φωτης τι εκανε στα βουνα, λιτζιον δεν ηταν να παει;;; Λιποτακτησε;;; 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αυτο λιβε δειχνει ποσο ανευθυνος ειναι καποιος. Να στο πω με πιο εμπρακτο παραδειγμα. Ειμαι 26 και εχω ταξιδεψει σε ποσες χωρες σε ευρωπη και ασια η ξαδερφη μου ειναι 44 δεν εχει βγει ποτε εκτος ελλαδας. Οι εμπειριες που εχει δεν πλησιαζουν ουτε στο ελαχιστο τις δικες μου. Το θεμα ειναι οι εμπειριες αποκτουνται με την ενασχοληση καποιου σε ενα θεμα και ποσο το γουσταρει. Μπορει ο αλλος να φτιαχνει σπιτια αλλα να μην τον ενδιαφερει να μαθει τι και πως αλλα να το κανει τυφλοσουρτη οπως του εμαθαν! 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 σπεκτ οι εμπειριες αποκτιουντε οταν κανουν και οι δυο κατι και οχι οταν κανει κατι καποιος κ ο αλλος δεν το κανει καθολου ! οταν ενας ειναι στο φορτηγο στους δρομους 1 χρονο τις ιδιες εμπειριες εχει με αναν που ειναι 30 ? οταν ενας κανει οποιαδηποτε δουλεια 1 χρονο μπορει να εχει τις εμπειριες καποιου που κανει την ιδια δουλεια 20 ?? οι εμπειριες αποκτιουντε με τον χρονο οι γνωσεις οντως οχι , αυτες μπορει να μην τις παιρνει καποιος με τιποτα .. 1
Liverpool89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ναι δεν αντιλεγω, αλλα εγω εφερα ενα παραδειγμα, σε επαγγελματικο τομεα, που το βιωνω κιολας.. Οπως και να το κανουμε εγω που μαι 25, ξερω μεχρι που ναι οι δυναμεις μου, προτειμω να πω εν το ξερω και να με κραξουν εκεινη την στιγμη παρα να το παιξω ξερολας, γιατι ετσι λενε στο ιντερνετ και να ποω ετσι θα γινει... Ο αλλος θα με αφησει να το κανω, αλλα θα ξερει οτι θα φαω τα μουτρα μου, η αλλιως θα μαι τυχερος, αν ομως μια στις εκατο γινει κατι, θα πρεπει να το διορθωσεις μερικες φορες ειναι ντεφακτο....
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 σπεκτ οι εμπειριες αποκτιουντε οταν κανουν και οι δυο κατι και οχι οταν κανει κατι καποιος κ ο αλλος δεν το κανει καθολου ! οταν ενας ειναι στο φορτηγο στους δρομους 1 χρονο τις ιδιες εμπειριες εχει με αναν που ειναι 30 ? οταν ενας κανει οποιαδηποτε δουλεια 1 χρονο μπορει να εχει τις εμπειριες καποιου που κανει την ιδια δουλεια 20 ?? οι εμπειριες αποκτιουντε με τον χρονο οι γνωσεις οντως οχι , αυτες μπορει να μην τις παιρνει καποιος με τιποτα .. αν αυτος ομως που ειναι 30 χρονια ειναι και τα 30 στη θεση του συνοδηγου τι εμπειριες εχει στη δουλεια? αυτο εννοω οτι δεν αρκει να εισαι στο χωρο αλλα να το εξασκεις και να θες να γινεσαι καλυτερος
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 σωκρατη το ιδιο λεμε , πας αλλα για να πας θελει τρομερη προσπαθεια και μεγαλες θυσιες δεν ειναι καθολου ευκολο ! σπεκτ συμφωνουμνε για την θεση του οδηγου εννοουσα (να ενδιαφερεσαι και να δουλευεις) και οχι του συνοδηγου να εισαι δπλα και να κοιμασαι ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις