manzah80 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Κοιτα την μονουδρικη μπορεις να την εχεις μεσα πριν ερθει η ωρα να μοστραρεις το κορμι σου για να σε βοηθησει να βγαζεις τις προπονησεις απλα μπορει να σε ριξει ψυχολογικα αυτο που θα βλεπεις και η ψυχολογια ειναι νουμερο ουνο στην διατα 1
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ναι ρε τι γκαντεμια ειναι αυτη? Και εγω αυριο ρεπο ηθελα να παρω να παω για μπανιο και το βλεπω να γινεται κατακλυσμος ... θέλω να πάω για μπάνιο εδώ και δυο εβδομάδες μετά απο χρόνια, όποτε κανονίζουμε έχει συννεφιά xD 1
manzah80 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 opti-men h adam παρε multi vitamin υπαρχουν και δυνατοτερες αλλα δεν εισαι ακομα για αυτες 1
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Κοιτα την μονουδρικη μπορεις να την εχεις μεσα πριν ερθει η ωρα να μοστραρεις το κορμι σου για να σε βοηθησει να βγαζεις τις προπονησεις απλα μπορει να σε ριξει ψυχολογικα αυτο που θα βλεπεις και η ψυχολογια ειναι νουμερο ουνο στην διατα ε τότε να μου λείπει χαχαχ γιατι η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό περνάει κρίση xD opti-men h adam παρε multi vitamin υπαρχουν και δυνατοτερες αλλα δεν εισαι ακομα για αυτες thanks!!
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Παράτησα το crossfit, είναι για μαζωχες και ξεκίνησα.......................................... άρση βαρών στον πανελλήνιο. ΒΟΟΜ. Επίσης στηρίζω Bosei by default, να πάτε να ξεστραβωθητε τα γεροντια :-P 7
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Παράτησα το crossfit, είναι για μαζωχες και ξεκίνησα.......................................... άρση βαρών στον πανελλήνιο. ΒΟΟΜ ΑΗΑΗΗΗΑΗΑ αυτος ειναι ο Dakon που ολοι ξερουμε ! Δεν πειραζει ολοι εχουμε κανει μαλακιες στην ζωη μας δεν ειναι κακο Mια παρενθεση ηταν και εκλεισε. 4
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εχω κλαταρει, ευτυχως εχω αυτη κ ακομα μια βδομαδα προπονητικη καριερα και μετα οφφ για γενικο τσεκαπ, θα κανω κ μια τσιταρα μετα την αιμοληψια να πεθανω στη γλυκοζη. Κ μετα ξανα στα σιδερα. Ενδοπροπονητικα θα παρω κατι μαλακιουλες τυπου αμινοξεα.. να δουμε αν θα με βοηθησουν 1
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο. Στα ενδιάμεσα κάνε κανένα yoga ομαδικό ή κανα Trx άκι να περάσει η ώρα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εχω κλαταρει, ευτυχως εχω αυτη κ ακομα μια βδομαδα προπονητικη καριερα και μετα οφφ για γενικο τσεκαπ, θα κανω κ μια τσιταρα μετα την αιμοληψια να πεθανω στη γλυκοζη. Κ μετα ξανα στα σιδερα. Ενδοπροπονητικα θα παρω κατι μαλακιουλες τυπου αμινοξεα.. να δουμε αν θα με βοηθησουν Γιατί;
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εγω ειμαι με παγους στα γονατα ξανα, δε γ@μιεται..θα περασει η εξεταστικη κ θα παω για υαλουρονικο μετα το πηρα αποφαση. Αν δεν ειχα εξοδα θα οηγαινα απο τωρα, αλλα εκανα χτες ενα τεστ αλλεργιων και περιμενω τα συχαρικια... 2
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εγω ειμαι με παγους στα γονατα ξανα, δε γ@μιεται..θα περασει η εξεταστικη κ θα παω για υαλουρονικο μετα το πηρα αποφαση. Αν δεν ειχα εξοδα θα οηγαινα απο τωρα, αλλα εκανα χτες ενα τεστ αλλεργιων και περιμενω τα συχαρικια... Τι θα παρεις αρρωστακι και εχεις εξοδα εεε?
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Τι θα παρεις αρρωστακι και εχεις εξοδα εεε? φαρμακα ^^ 3
Mau-Maus Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πέθανε προχθές μια γνωστή στον ύπνο της -48χρ- και στην νεκροψία που της κάνανε (γίνεται πάντα και υποχρεωτικά σε αιφνίδιους θανάτους) δεν βρέθηκε τίποτα παθολογικό , ουτε καρδιά , ουτε ανεύρυσμα ούτε τίποτα ηταν υγιέστατη και άκουσα (λεπτομέρειες θα ξέρω το βράδυ η αύριο ) οτι η αιτία θανάτου ήταν αλλεργικό σοκ στον υπνο της , πήγε αδιάβαστη η γυναίκα δηλαδη απο μια αλεργια που την ταλαιπωρούσε ! απίστευτο !! μου κοπήκαν τα ποδια μιας και εγώ έχω αυτην την κωλοαλεργια της άνοιξης και παντα τετοια εποχη με γ@μ@ει ! παίδες όποιος ταλαιπωρείται να εχει πάντα τα αντισταμινικά χαπάκια διπλα του, συνήθως ζιρτεκ δίνουν , σωζουν ζωες 2
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πέθανε προχθές μια γνωστή στον ύπνο της -48χρ- και στην νεκροψία που της κάνανε (γίνεται πάντα και υποχρεωτικά σε αιφνίδιους θανάτους) δεν βρέθηκε τίποτα παθολογικό , ουτε καρδιά , ουτε ανεύρυσμα ούτε τίποτα ηταν υγιέστατη και άκουσα (λεπτομέρειες θα ξέρω το βράδυ η αύριο ) οτι η αιτία θανάτου ήταν αλλεργικό σοκ στον υπνο της , πήγε αδιάβαστη η γυναίκα δηλαδη απο μια αλεργια που την ταλαιπωρούσε ! απίστευτο !! μου κοπήκαν τα ποδια μιας και εγώ έχω αυτην την κωλοαλεργια της άνοιξης και παντα τετοια εποχη με γ@μ@ει ! παίδες όποιος ταλαιπωρείται να εχει πάντα τα αντισταμινικά χαπάκια διπλα του, συνήθως ζιρτεκ δίνουν , σωζουν ζωες έχω χρόνιο αλλεργικό βρογχικό άσθμα since birth κ έχω νοσηλευτεί για χρόνια κάθε λίγο και λιγάκι σε νοσοκομεία μέχρι την ηλικία των 10? αν θυμάμαι κλ. Έχω αλλεργία σε γύρη , σκόνη etc αλλα φάρμακα δεν παίρνω εδώ κ χρόνια στο στρατό με είχε πιάσει μια-δυο φορές μόνο αλλα γενικά την άνοιξη έχω θέμα. Λες να το ψάξω να έχω κανα φάρμακο ? διάβαζα οτι συνήθως όσοι έχουμε το συγκεκριμένο εμφανίζουμε συμπτώματα μετά την παιδική ηλικία ξανά μεταξύ 25 και 35 χμμμ με έβαλες σε σκέψεις τώρα 2
Mau-Maus Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 τι να πω ρε φίλε νεα γυναίκα δραστήρια δικηγόρος , την κάναν φύλλο και φτερό , λεει δεν ειχε τίποτα , ουτε καρδιές , το παραμικρό δεν της βρήκανε , μονο το αλλεργικό απο αυτό πρεπει να πήγε θα ξερω λεπτομέρειες αυριο , κρίμα η γυναίκα .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις