alex_000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ναι εχω τραβηξει μερικες δεν βλεπω διαφορες Ε πρέπει να τις δούμε να σου πούμε, γιατί οκ είπαμε σε 4 μήνες η διαφορά θα είναι μικρή, αλλά δεν θα είναι τόσο μικρή ωστε να μην φαίνεται καν σε μια φώτο.. 1
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Jethro οταν λες ανεβαζεις κιλα απο ποσα ξεκινησες και στα ποσα εισαι τωρα και τι αναλογιες εχεις? (νομιζω εγραψες πισω αλλα βαριεμαι να δω ) αν θες ανεβασε εδω να σου πουμε και μεις για μια δευτερη γνωμη Δικεφαλους πχ σε στραβομπαρα απο 40kg στα 65kg μια προχειρη εχω φωτογραφια τωρα, θα ανεβασω ισα ισα για τον σωματοτυπο και οταν επιστρεψω σπιτι θα ανεβασω και αλλη με ακριβη αναμετρηση γιατι με εχει πιασει το καραβανικο πεισμα να "ογκιασω" λιγο
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 καθαρό όγκο άμεσα δεν θα πάρεις νάτουραλ, ξέχνα το. Φάε και μετά φουλ αερόβιο για να καθαρίσεις 1
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 καθαρό όγκο άμεσα δεν θα πάρεις νάτουραλ, ξέχνα το. Φάε και μετά φουλ αερόβιο για να καθαρίσεις Να γινω μπαλιτσα και μετα γραμμωση με σαφη απωλεια μυικης μαζας? Γιατι μετα θα χασω ξανα μυικη μαζα στη γραμμωση
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 65 κιλά στην μπάρα τι?? Τα φορτώνεις και τα κοιτάς ή τα κάνεις και πάνω κάτω κι όλας?? Πλάκα κάνω φίλος ωραίος, απλά εγώ δεν είμαι πολύ δυνατός.. 4
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 φαι θες, Οσο το δυνατον ασε τις ασκησεις απομονωσης,καιποτε μην βγαλεις απο το προγραμμα σου,αρσεις squat bench press Καλα εννοειται αυτα δεν βγαινουν...θα αυξησω το πρωινο σε διπλασια ποσοτητα με βρωμη και μισο λιτρο γαλα
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Βρε συ οταν τρως καθαρα δε γινεσαι μπαλα. Δε λεει κανενας ν αρχισεις να τρως ανεξελεγκτα
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 65 κιλά στην μπάρα τι?? Τα φορτώνεις και την βλέπεις η τα κάνεις και πάνω κάτω κι όλας?? Πλάκα κάνω φίλος ωραίος, απλά εγώ δεν είμαι πολύ δυνατός.. Οχι σε ορθια σταση, στο καθισμα δεν μου βγαινουν τοσα κιλα
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ε εισαι και εκτομορφος δεν βαζεις ευκολα μαζα το πετυχα παλι Φαιιιιιιιιιιιιιιιιιι 2
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Βρε συ οταν τρως καθαρα δε γινεσαι μπαλα. Δε λεει κανενας ν αρχισεις να τρως ανεξελεγκταΜα θα παρω και λιπος και το παιρνω κατευθειαν στη κοιλια, να το επαιρνα στο κωλο παει στο διαολο θα ελεγα εχω τσιποτο κωλαρακι. Αμ δε Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2015 από Jethro 1
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μαλλον καποιος στα εχει πει πολυ λαθος.Για να παρεις μυικη μαζα εντελως καθαρη θες ροιντς και οχι οποιο και οποιο συγκεκριμενα ο αναβολισμος δεν ειναι επιλεκτικος θα αποθηκευσεις κα λιπος δεν γινετε.Και αμα βαλεις λιπος στην κοιλια τι εγινε ρε εχεις καμια φωτογραφιση να κανεις?φαε εκει περα να βαλεις κρεατακι
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αχ αυτο το αισθημα πιασιματος στο κωλο ειναι ολα τα λεφτααααα... Τώρα που έρχονται τα νέα μέτρα θα φχαριστηθούμε, όλοι μας, κωλοπιάσιμο 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 χωρις να σε ξερω κρινω με βαση εμενα παντα για να λες οτι τα χεις ορθιος και οχι καθιστος μαλλον παιζεις και αρκετα με τη μεση ή δεν κατεβαζεις αρκετα κατω οποτε παει η μιση κινηση χαμενη. Δεν το λεω υποτημητικα απλα επειδη προσφατα δοκιμασα σε αυτα τα κιλα περιπου ξερω ποσο δυσκολο ηταν! πχ παγκο ,καθισματα,αρσεις σε τι κιλα παιζεις? (και επαναληψεις αν δεν μιλας για 1 μαξ) τα χουμε πει και πιο πισω! τρως καθαρα υπερθεμιδικα ανεβαζεις μυικοτητα και λιγο λιπος και οταν θες ξεκινας ενα κοψιμο και ριχνεις και τα δυο και εισαι φετες ετοιμος να πηδηξεις οτι περπαταει στα δυο 1
alex_000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Οχι σε ορθια σταση, στο καθισμα δεν μου βγαινουν τοσα κιλα 65 κιλά δικέφαλο με στραβόμπαρα σε όρθια στάση (δηλαδή 27.5 κάθε μερια και 10 η μπάρα), αν όντως τα κάνεις πρέπει να χτυπιέσαι με όλο το σώμα σαν ψάρι οπότε σίγουρα έχεις θέμα τεχνικής το να κάνεις τόσα κιλά σωστά δεν υπάρχει περίπτωση, δεν το συζητάμε καν αυτό..αν πας να τα κάνεις σωστά θα πάθει ρήξη ο τένοντας. Πιο πιθανό είναι να είπες λάθος κιλά 1
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Όχι τόσα κάνω στο τελευταίο σετ έχω δυσκολία ολοκλήρωσης μόνο. Τι σιξ πακ πάνε αυτά τα είχαμε στα νιάτα στη κολύμβηση. Εντάξει δεν είμαι λαπας κρέας παραπάνω θέλω να βάλω. Άρα να ενισχυσω το πρωινό; και το μεσημεριανό ή μετά της προπόνησης; ή να βάλω ένα Mass gainer? Που είναι ένα 600ρι την ημέρα; Δεν ξέρω στο θέμα τεχνικής στα @@ του ο γυμναστης πως το κάνω όχι δεν την ρίχνω μέχρι κάτω παράλληλα στο έδαφος την φτάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις