margaritagr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Α μαλιστα, καταλαβα. Καλα εγω δινω τεραστια βαση στις εκτελεσεις των ασκησεων, ακομα και τωρα σε ασκησεις που κανω πολυ καιρο, λεω μια στο τοσο να ρχονται να με τσεκαρουν αν τις κανω σωστα. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Α μαλιστα, καταλαβα. Καλα εγω δινω τεραστια βαση στις εκτελεσεις των ασκησεων, ακομα και τωρα σε ασκησεις που κανω πολυ καιρο, λεω μια στο τοσο να ρχονται να με τσεκαρουν αν τις κανω σωστα.Αυτο ειναι το νοημα! 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο ειναι το νοημα! Το νοημα ειναι να το ζεις! Μαργαριτα τι κανεις τοσο πρωι ?
margaritagr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ασε Φωτη εχω παθει κακο πραμα απο την εξεταστικη και μου χει μεινει χούϊ να ξυπναω πρωι κι οταν δε γραφω. Ελπιζω απο βδομαδα που τελειωνω να μου φυγει 1
yannis27gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 10.30 τοςο πρωί; Ρε μλκ 16 χρόνων είσαι; 2
Fotis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 10.30 τοςο πρωί; Ρε μλκ 16 χρόνων είσαι; Ρε οχι για μενα ,για την Μαργαριτα ειπα πρωι που νομιζει πως 10¨30 ειναι χαραματα 4
alex_000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αν το παρακανει καποιος με τα κιλα, τοτε αρχιζει το swing και τραβαει με ολο τον κορμο.Εκει μπορει να την παθεις. Εγώ δεν κάνω καθόλου swing ούτε εκατοστό. Μόνο χέρια και άνω πλάτη κουνιέται.
yannis27gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά για το μεσαίο μέρος της πλάτης είναι η άσκηση όχι για το άνω. Πώς μπορεί αυτή η άσκηση αν γίνει σωστά τεχνικά να σε ενοχλήσει στη μέση;
alex_000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά για το μεσαίο μέρος της πλάτης είναι η άσκηση όχι για το άνω. Πώς μπορεί αυτή η άσκηση αν γίνει σωστά τεχνικά να σε ενοχλήσει στη μέση; Εγώ μια χαρά νιώθω και τα lats πιάνονται. Αν τα κιλά είναι αρκετά φυσικά θα την ακούσει η μέση αφού κρατάει τόσα κιλά σε ορθή γωνία. Και το barbel row ίδια στάση σώματος είναι πάνω κάτω. 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ γεμάτες μέρες ρε φίλε δεν προλαβαίνω καλά καλά ούτε να σας διαβάσω, όχι να γράψω! ~~~~~~ Φώτη ναι από τρεις ασκήσεις δικέφαλα ~ τρικέφαλα και είσαι κομπλέ δεν χρειάζεται περισσότερες και όντως άλλαξε τα κανε τα μαζί την ίδια μέρα σούπερ σετ, ειδικά τις πρώτες φορές που θα το κάνεις τα χέρια σου θα μεταμορφωθούν θα δεις μεγάλη διαφορά στο πρήξιμο!! ~~~~~~~ Γιάννη από τα χειρότερα προγράμματα που θα μπορούσες να κάνεις φίλε, χέρια πόδια μαζί τι είναι αυτά? Άλλαξε το, αφιέρωσε μια μέρα μόνο για τα πόδια σου για κοιλιακούς ραχιαίους και για πολύ καλό αερόβιο! ~~~~~~~ Μπος ψαρακλα καλώς ήρθες ~~~~~~ Αυτά.. Ξέχασα τίποτα? Δεν νομίζω, φιλουρες παίχτες! 6
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Γιαννη κανε ποδια με τραπς, real delts και μετα την αλλη μερα στηθος πλατη ωμοι χερια Αλλιως δεν παει. Σκεψου οτι ποδια πλατη ειναι αυτα που θα μας κανουν πιο ογκωδεις. Ειδικα αν εχεις προικισμενους ωμους. Τα χερια αφου κανεος δυο μερες ανω σωμα, θα κανεις απο μια ασκηση, δικεφαλο τρικεφαλο, οπως θες μεμονωμένα ή σουπερ σετ ή ντροπ σετ Εγώ μια χαρά νιώθω και τα lats πιάνονται. Αν τα κιλά είναι αρκετά φυσικά θα την ακούσει η μέση αφού κρατάει τόσα κιλά σε ορθή γωνία. Και το barbel row ίδια στάση σώματος είναι πάνω κάτω. Αυτη την κανω με αναποδη λαβη τωρα τελευταία. Με πιανει πιο πολυ. Οπου δεν μπορεις να κλεψεις με δικέφαλο, που εστιαζεις εκει που πρεπει 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ~~~~~~ Φώτη ναι από τρεις ασκήσεις δικέφαλα ~ τρικέφαλα και είσαι κομπλέ δεν χρειάζεται περισσότερες και όντως άλλαξε τα κανε τα μαζί την ίδια μέρα σούπερ σετ, ειδικά τις πρώτες φορές που θα το κάνεις τα χέρια σου θα μεταμορφωθούν θα δεις μεγάλη διαφορά στο πρήξιμο!! ~~~~~~~ Θα το δοκιμασω ,απλα με προβληματιζει λιγο πως θα χωρεσω τα υπολοιπα γιατι παω 4 φορες την εβδομαδα gym τον μισο χρονο και τον αλλο μισο που μπαινω σε φουλ προετοιμασια παω 5 . Με τις 5 οκ βγαινει στις 4 εχω το θεμα .
Mikeasdf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Θα το δοκιμασω ,απλα με προβληματιζει λιγο πως θα χωρεσω τα υπολοιπα γιατι παω 4 φορες την εβδομαδα gym τον μισο χρονο και τον αλλο μισο που μπαινω σε φουλ προετοιμασια παω 5 . Με τις 5 οκ βγαινει στις 4 εχω το θεμα . Στηθος-delts Πλατη-traps Ποδια Χερια @Alex, πως σε επιασε μεση αμα δεν κουνιοσουν καθολου? Μηπως σε καμια επαναληψη αφησες λιγο τον κορμο να φυγει μπροστα με τα κιλα απο αφειρημαδα ξερω γω? Btw δοκιμασε την με το σιδερο που εχει η τροχαλια για τα lat pulldowns η το αλλο το ισιο με τα grips στα πλαγια (δε ξερω πως λεγεται).Με πιανει σε πολυ μεγαλυτερη επιφανεια απο τα κλειστα. 1
yannis27gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Για ποιο λόγο να μην κάνω πόδια-χέρια την ίδια μέρα; Έχει τα εξής πλεονεκτήματα: α) Τα χέρια είναι ξεκούραστα όταν έχω τελειώσει τα πόδια και μπορώ να δώσω μαξ ζόρι (ενώ όταν τα έκανα μαζί με το άνω, έχοντας συμμετάσχει έμμεσα σε τόσες ασκήσεις ήταν κάπως κουρασμένα) β) Οι δύο μέρες έχουν ισορροπημένο χρόνο Εξηγήστε μου πλιζ ποιο το μειονέκτημα.
Fotis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Στηθος-delts Πλατη-traps Ποδια Χερια χαιρω πολυ ,το πλατη traps με προβληματιζει ειναι πολλες οι ασκησεις αλλα δεν γινεται αλλιως μαλλον ετσι θα παιξω . Για ποιο λόγο να μην κάνω πόδια-χέρια την ίδια μέρα; Έχει τα εξής πλεονεκτήματα: α) Τα χέρια είναι ξεκούραστα όταν έχω τελειώσει τα πόδια και μπορώ να δώσω μαξ ζόρι (ενώ όταν τα έκανα μαζί με το άνω, έχοντας συμμετάσχει έμμεσα σε τόσες ασκήσεις ήταν κάπως κουρασμένα) β) Οι δύο μέρες έχουν ισορροπημένο χρόνο Εξηγήστε μου πλιζ ποιο το μειονέκτημα. Γιαννη ουτε καν ρε . Ποδια ολος ο λογικος κοσμος μονα του τα παιζει, η μεγαλυτερη μυικη ομαδα ειναι και αν τις κανεις ολες τις ασκησεις σωστα εχεις και την μεγαλυτερη κουραση και σωματικη καταπονηση . Δλδ την μερα που εχεις ποδια- χερια κανεις ποσες ?10 ασκησεις ? Δεν γινονται αυτα . 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις