Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

6% body fat , 94% trenbolone. Μη ρεαλιστικές προσδοκίες για νορμάλ ανθρώπους. Αναφέρομαι στο βίντεο.

Για να δειξω τη διαφορα μεταξυ των μετρησεων ηθελα οχι για το κατα ποσο ειναι εφικτο η οχι

• Like 1
Δημοσ.

Πω μλκ μου !! έτοιμος για το end of the world είσαι. Ωραίος !

Φαντάζομαι στον γυρισμό θα τσακίσατε τις μπουζοπούλες..

----------

Τι ειναι οι μπουζοπουλες δεν ξερω .Σεν ενα χωριο μολις κατεβηκαμε φαγαμε μοσχαρισιες εγω εφαγα δυο  γιατι πανω 2 μερες ετρωγα τα @@ μου .

Φώτη, σε ποιό σημείο του Ταϋγέτου ήσασταν (κοντά σε πόλη εννοώ)

Στην Σπαρτη .

• Like 1
Δημοσ.

τα ωμά ανάλατα φιστίκια έχουν τα ίδια macros με τα καβουρδισμένα ανάλατα φιστικιά;

Οχι γιατί μειώνεται η υγρασία. Έτσι 100γρ ψημένα ειναι περισσότερα απο αντίστοιχα άψητα.

Δημοσ.

Οχι γιατί μειώνεται η υγρασία. Έτσι 100γρ ψημένα ειναι περισσότερα απο αντίστοιχα άψητα.

Και γω αυτο πιστευα, ελα ομως που το εψαξα κ μου εβγαλε ιδια στατς για raw και dry roasted.
  • Moderators
Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρίες από Holmes? Θα πάω σήμερα για δοκιμαστική εβδομάδα οπότε θα κρινω και ο ίδιος, αλλα σκέφτομαι μήπως παιζει πολυ ελιτίστικο κλιμα και δεν τρελαίνομαι σε αυτην τη φαση.

Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρίες από Holmes? Θα πάω σήμερα για δοκιμαστική εβδομάδα οπότε θα κρινω και ο ίδιος, αλλα σκέφτομαι μήπως παιζει πολυ ελιτίστικο κλιμα και δεν τρελαίνομαι σε αυτην τη φαση.

Περιμενε να σου πει η Μαργαριτα που παει εκει γιατι τα εχει  ολα λυμενα .

Aπο φωτο που εχω δει ειναι πολυ χαλια σχεδον  αχουρι.

• Like 3
Δημοσ.

3 ετησιες συνδρομες στη γλυφαδα.

Κι εγω το φοβομουν αυτο που λες αλλα ουτε καν. Ισα ισα που εχει καλο επιπεδο πελατων = οχι βρωμιαρηδες, οχι μαλακισμενα να κανουν μαλακιες, σοβαροι και σωστοι ανθρωποι.

ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ χωροι, επαγγελματισμος, γυμναστες που επιμορφωνονται συνεχως.

Αν εχεις τα χρηματα δεν αξιζει δευτερη σκεψη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...