Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Στις πιεσεις στον παγκο, σηκωνετε το κεφαλι σας καθολου κατα τη διαρκεια της κινησης? Εμενα μου βγαινει πολυ ενστικτωδως να το σηκωνω οταν κατεβαζω τη μπαρα γιατι νιωθω πως με βοηθαει στη συγκεντρωση και νιωθω πιο δυνατος στην επαναληψη, ενω αν το εχω κατω ολο το σετ νιωθω πιο αδυναμος.

Δημοσ.

Εγώ δεν το σηκώνω. Το κάνουν αρκετοί πάντως αυτό που λες. Στο powerlifting οι αυστηρές federations δεν το επιτρέπουν πάντως.

Δημοσ.

Εγώ δεν το σηκώνω. Το κάνουν αρκετοί πάντως αυτό που λες. Στο powerlifting οι αυστηρές federations δεν το επιτρέπουν πάντως.

Για λογους cheating ή υγειας?

Δημοσ.

Οποιαδηποτε κινηση σου βγαινει οπως λες "ενστικτωδως" σε οποιαδηποτε ασκηση οχι μονο στις πιεσεις παγκου ειναι κατα 99% η φυσικη αντιδραση του σωματος ωστε να υποβοηθησει να σηκωσεις το βαρος, κοινως ειναι το "κλεψιμο" που λεμε. Αλλα κλεψιματα μπορει να ειναι επικινδυνα κ αλλα οχι. Οσο πιο πολυ καιρο ασχολεισαι με βαρυ θα μπορεις σιγα σιγα να "αισθανεσαι" ποια μερη "δινουν" και βοηθανε και θα προσπαθεις τουλαχιστον να τα περιοριζεις κ να απομονωνεις μονο το μυ/μυς που θες εκεινη τη στιγμη.

Με αλλα λογια ειναι αυτο που φωναζουν οι γυμναστες, μη δινεις εμφαση στα κιλα αλλα στη σωστη εκτελεση

Δημοσ.

Για λογους cheating ή υγειας?

Θαρρώ πως σε maximum προσπάθειες και για τα δύο. Λογικά θα αναφέρει το λόγο στο rulebook αλλά βαριέμαι να το ψάχνω.

Δημοσ.

Οποιαδηποτε κινηση σου βγαινει οπως λες "ενστικτωδως" σε οποιαδηποτε ασκηση οχι μονο στις πιεσεις παγκου ειναι κατα 99% η φυσικη αντιδραση του σωματος ωστε να υποβοηθησει να σηκωσεις το βαρος, κοινως ειναι το "κλεψιμο" που λεμε. Αλλα κλεψιματα μπορει να ειναι επικινδυνα κ αλλα οχι. Οσο πιο πολυ καιρο ασχολεισαι με βαρυ θα μπορεις σιγα σιγα να "αισθανεσαι" ποια μερη "δινουν" και βοηθανε και θα προσπαθεις τουλαχιστον να τα περιοριζεις κ να απομονωνεις μονο το μυ/μυς που θες εκεινη τη στιγμη.

Με αλλα λογια ειναι αυτο που φωναζουν οι γυμναστες, μη δινεις εμφαση στα κιλα αλλα στη σωστη εκτελεση

Κανω σχεδον 5 χρονια γυμναστικη με βαρη αλλα τωρα τελευταια αρχισε να μου βγαινει αυτο.Το να σηκωνεις το κεφαλι δε νομιζω να βοηθαει πουθενα στον παγκο παρα μονο στη συγκεντρωση..εγω φοβαμαι μην προκαλει κανα τραυματισμο λογω διαφορας στην κλιση που θα παρει ο αυχενας σε σχεση με τη σπονδυλικη στυλη.

Στο γκουγκλ δε λενε κατι συγκεκριμενο..

Δημοσ.

Όλη η ουσία εκει ειναι, στο φαΐ μετά :D

Kαλα θα σε δω το καλοκαιρι  πως θα σκασεις στην Τηνο .Ενω εμεις θα ειμαστε αλλη μια χρονια talk of the town  στην παραλια!

Γυρισαμε απο Βαρδουσια εκανε πολυ καλη μερα ειχε χιονι αλλα σουκου δεν ξεκουραστηκαμε καθολου  και φυσικα σημερα εχει  δυνατη προπονηση στο gym .

Δεν πειραζει θα αραξω του χρονου :P

• Like 3
Δημοσ.

Πολυ ησυχια επεσε. Εχετε ψοφησει απο τα βαρη και δε σας εμεινε ανασα για μπλα μπλα; Καλο αυτο.

Εγω προσπαθω να συνελθω απο το ταξιδι. Καλο ηταν (βασικα εξαιρετικο ηταν) αλλα 4 σερι νυχτες με μαξιμουμ 5 ωρες υπνο με βγαλαν λιγο off balance. Φυσικα προπονηση δε χαθηκε + ολη η επιπλεον κουραση. Χτες επιτελους κοιμηθηκα 8ωρο και καπως συνηλθα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα απο βάρη και ύπνο, αλλά το Σάββατο έχω ημιμαραθώνιο με πρόβλεψη για τον καιρό κάτω απο 10C. Με την τελευταία προπόνηση να ειναι 15 μέρες πριν και απο εκεί και πέρα 10 μέρες ορεινή πεζοπορία, ποδήλατο, μουσεία...

Νομίζω πως θα μετανιώνω σε κάθε βήμα.

Δημοσ.

Τελη Απριλιου θα μαι για 5 μερες Μανη.

θα παρω μαζι μου πρωτεινικες μπαρες κ σκουπ πρωτεινης για να τη βγαλω οσο πιο καθαρα μπορω. Το σεικερ αν απλα το ξεπλενω, θα εξακολουθει να βρωμαει?

Δημοσ.

Τελη Απριλιου θα μαι για 5 μερες Μανη.

θα παρω μαζι μου πρωτεινικες μπαρες κ σκουπ πρωτεινης για να τη βγαλω οσο πιο καθαρα μπορω. Το σεικερ αν απλα το ξεπλενω, θα εξακολουθει να βρωμαει?

ναι θα βρομάει. (ά άκυρο δεν ξέρω επειδή εγώ τη πίνω με γάλα αν το ξεπλύνω με νερό βρωμάει, με νερό λογικά δεν θα είναι τόσο έντονο αλλα πάλι ..)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...