Fotis13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Προσπάθησα να κάνω barbell hip thrust σήμερα στο gym. Αφού βρήκα τέλος πάντων κάπου να κοντράρω τον πάγκο,δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω την κίνηση λόγω πατώματος ή/και παπουτσιών. Γλίστραγε το παπούτσι στο πάτωμα κι έτσι ούτε 60 κιλά δεν μπορούσα να κάνω. ο παγκος τι φαση δεν ακουμπανε τα ποδια σε κανα τοιχο πισω ?
bosei Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 ο παγκος τι φαση δεν ακουμπανε τα ποδια σε κανα τοιχο πισω ? Μωρέ ο πάγκος σταθερότατος ήταν. Τον έβαλα κόντρα στο squat rack και δεν κουνιόταν. Το θέμα ήταν τα πόδια μου που γλίστραγαν...και δεν γίνεται να τα έχω κι αυτά να ακουμπάνε για κόντρα κάπου. Θα δοκιμάσω και άλλα παπούτσια μπας...αν και δεν το βλέπω...είναι πολύ προβληματικό το δάπεδο εκεί που είναι τα ελεύθερα.
Log@n Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δεν ξερω αν ειναι οφ τοπικ, αλλα στα σουπερμαρκετ Γαλαξια, υπάρχει προσφορα για τις μπαρες πρωτεινης Nature Valley σοκολατα και salted caramel, με καθε συσκευασια των 4, αλλη μια δωρο (δηλαδή βγαίνουν 8 μπάρες στα 4.22 ευρώ), για όσους ενδιαφέρονται. Κάθε μπάρα 40g περιέχει 10g protein. 1
Mau/Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Και αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα. Επειδή "βιάζομαι" να τα κάψω, δηλαδή μέχρι τον Ιούλιο να έχει γίνει κάποια σημαντική πρόοδος, αν πάρω κάποια ζώνη εφίδρωσης θα βοηθήσει στο κάψιμο των σωσιβίων? Μιλάω μόνο κατά τη διάρκεια της γυμναστικής και όσο κάνω το αερόβιο. Αν ναι, έχετε να προτείνετε κάποια? Στο σκρουτζ έχει πάρα πολλές επιλογές και δεν γνωρίζω ποια θα κάνει τη δουλειά που θέλω. Φιλε σορυ αλλά μάλλον δεν προλαβαίνεις μέχρι τον ιουλιο να σκάσεις κομμάτια στην παραλία υπάρχουν όμως καλύτερες επιλογές για την δουλειά που θελεις ! Πχ αυτό για κάτω απο στενη μπλουζα η απλά ενας μαρκαδόρος Ελπίζω να βοήθησα .. ---- Μπος τι παιδεύεσαι ρε φιλε με τις ασκήσεις του σατανα? μόνο το βάλε βγάλε των κιλών δεν σε κουράζει "?? 2
petran91 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Φιλε σορυ αλλά μάλλον δεν προλαβαίνεις μέχρι τον ιουλιο να σκάσεις κομμάτια στην παραλία υπάρχουν όμως καλύτερες επιλογές για την δουλειά που θελεις ! Πχ αυτό για κάτω απο στενη μπλουζα η απλά ενας μαρκαδόρος Ωραίος, κόβω γυμναστική και παραγγέλνω γύρους. 2
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Σημερα λογω δουλειας δεν μπορεσα να παω το μεσημερι gym ως συνηθως και θα ειναι απο αυτες τις σπανιες μερες μεσα στον χρονο που θα παω βραδυ που πανε οι "ανωμαλοι ". Εχω ξενερωσει ηδη... 2
Mau/Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ωραίος, κόβω γυμναστική και παραγγέλνω γύρους.Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκεςΠέρα από την πλάκα, Πάρτην την ζώνη θα σε βοηθήσει να ιδρώσεις πολύ περισσότερο τοπικά, ο ιδρώτας καλό κάνει κακό δεν κάνει, καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες απλά μην περιμένεις να δεις διαφορά στους πόντους της μέσης, αυτά μόνο μέσω της διατροφής! 1
petran91 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες Πέρα από την πλάκα, Πάρτην την ζώνη θα σε βοηθήσει να ιδρώσεις πολύ περισσότερο τοπικά, ο ιδρώτας καλό κάνει κακό δεν κάνει απλά μην περιμένεις να δεις διάφορα στους πόντους της μέσης, αυτά μόνο μέσω της διατροφής! Το εξέλαβα σαν χιούμορ οπότε όχι δεν παρεξήγησα Κι εγώ έτσι πιστεύω, μόνο και μόνο για το placebo λέω να πάρω μία του 10ευρου και βλέπουμε.. Ευχαριστώ! 1
greekbusters Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μιας και ήθελα και εγώ να χάσω κιλά έτσι γρήγορα(τα οποία και έχασα εν μέρη) , μου την έκαναν δώρο αυτήν την ζώνη και την χρησιμοποίησα αρκετες φορές . Όπως τα παιδιά εδώ έτσι και δύο τρεις γυμναστές που ρώτησα μου είπαν πως μόνο καλό δεν κάνει . Όσο αραιά και να την έχεις σφίξει , σου ανεβάζει τοπικά θερμοκρασία που δεν είναι καλό. Μπορείς να πάθεις πολλά σε σχέση με το να μην την φοράς όπως από ζαλάδες μέχρι και λυποθυμια. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει. Εγώ την χρησιμοποίησα την τελευταία βδομάδα και τώρα την επόμενη τρέχουσα είμαι με ζαλάδες και ιλίγγους και είμαι με βιταμίνες και νιώθω άτονια όλη μερα. Ίσως φταίει και αυτή η ζώνη πλην της εξαντλήσεως από τρέξιμο/βάρη σύμφωνα με τα λεγόμενα του γυμναστή και γιατρού που επισκέφτηκα Όσο το έψαξα και μου είπαν και τα παιδιά εδώ, τα σωσίβια μόνο με διατροφή και αεροβική θα φύγουν, όπως και πολύ πολύ νερό! 1
haris013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδια. Μπορείτε να με κατευθύνετε για μια ισσοροπημενη και υγιεινή διατροφή τη να ακολουθήσω; Δεν με ενδιαφέρει να χάσω κιλά( δεν έχω ανάγκη κιόλας, να πάρω χρειάζεται ) απλά έχω συχαθει να τρώω καθημερινά απέξω τα τελευταία 4 χρόνια και χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα μήπως μπω σε σειρά. Να πάω σε διατροφολογο η μπορώ να ακολουθήσω κάτι generic από το internet?
vairass Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες Πέρα από την πλάκα, Πάρτην την ζώνη θα σε βοηθήσει να ιδρώσεις πολύ περισσότερο τοπικά, ο ιδρώτας καλό κάνει κακό δεν κάνει, καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες απλά μην περιμένεις να δεις διαφορά στους πόντους της μέσης, αυτά μόνο μέσω της διατροφής! Φίλε το ζώνη είναι αυτή;
Mau/Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Φίλε το ζώνη είναι αυτή; Εφιδρωσης https://www.skroutz.gr/c/1622/zones_korses_adynatismatos.html 1
vairass Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εφιδρωσης https://www.skroutz.gr/c/1622/zones_korses_adynatismatos.html Κάνει δουλειά δηλαδή αν την φοράω στον διάδρομο;
yannis27gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδια. Μπορείτε να με κατευθύνετε για μια ισσοροπημενη και υγιεινή διατροφή τη να ακολουθήσω; Δεν με ενδιαφέρει να χάσω κιλά( δεν έχω ανάγκη κιόλας, να πάρω χρειάζεται ) απλά έχω συχαθει να τρώω καθημερινά απέξω τα τελευταία 4 χρόνια και χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα μήπως μπω σε σειρά. Να πάω σε διατροφολογο η μπορώ να ακολουθήσω κάτι generic από το internet? Ψαξου για τροφες με χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη. Περα από το πλεονεκτημα να κρατανε χαμηλα τα επιπεδα γλυκοζης, αυτες οι τροφες ειναι φορτωμενες και με πολλα θρεπτικα μικροσυστατικα. Επισης, βαλε στη καθημερινη διατροφη μια σαλατα, 1-2 φρουτα και μερικους ξηρους καρπους (οποιοι σου αρεσουν). Αναφορικα με τον τροπο μαγειρεματος, απλα μειωσε (αν μπορείς εξαφάνισε) τα τηγανητά. Τέλος, ελαχιστοποίησε οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Αφου ψαχτεις, ριχνε εδω τις επιλογες σου αν θες να τις συζηταμε. 1
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μιας και ήθελα και εγώ να χάσω κιλά έτσι γρήγορα(τα οποία και έχασα εν μέρη) , μου την έκαναν δώρο αυτήν την ζώνη και την χρησιμοποίησα αρκετες φορές . Όπως τα παιδιά εδώ έτσι και δύο τρεις γυμναστές που ρώτησα μου είπαν πως μόνο καλό δεν κάνει . Όσο αραιά και να την έχεις σφίξει , σου ανεβάζει τοπικά θερμοκρασία που δεν είναι καλό. Μπορείς να πάθεις πολλά σε σχέση με το να μην την φοράς όπως από ζαλάδες μέχρι και λυποθυμια. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει. Εγώ την χρησιμοποίησα την τελευταία βδομάδα και τώρα την επόμενη τρέχουσα είμαι με ζαλάδες και ιλίγγους και είμαι με βιταμίνες και νιώθω άτονια όλη μερα. Ίσως φταίει και αυτή η ζώνη πλην της εξαντλήσεως από τρέξιμο/βάρη σύμφωνα με τα λεγόμενα του γυμναστή και γιατρού που επισκέφτηκα Όσο το έψαξα και μου είπαν και τα παιδιά εδώ, τα σωσίβια μόνο με διατροφή και αεροβική θα φύγουν, όπως και πολύ πολύ νερό! απλες ερωτησεις με απλες απαντησεις.γιατι ιδρωνουμε;με τον ιδρωτα ο οργανισμος προσπαθει να μην ανεβασει την θερμοκρασια σου;γιατι πρεπει να ιδρωσουμε; για να μην ανεβασουμε θερμοκρασια και να μεινει σταθερη γιατι τα ζωτικα μας οργανα δεν τα πανε καλα με τις διαφορετικες θερμοκρασιες.τι κανει η ζωνη;δεν αφηνει το σωμα να κατεβασει θερμοκρασια.τι κανει ο οργανισμος αφου βλεπει οτι η θερμοκρασια δεν πεφτει;παραγει βγαζει και αλλο ιδρωτα.τι προκαλει αυτο;να σκιζεις τον οργανισμο σου να δουλευει εκτος οριων σαν αμαξι χωρις ventilator. και η ερωτηση η λογικη;μα για ενα βαθμο μιλαμε σιγα την διαφορα.και η απαντηση.οταν σε ολο σου το σωμα η θερμοκρασια ανεβει ενα τριτο βαθμου εισαι αρρωστος.απλα η διαφορα ειναι οτι η ζωνη δεν καλυπτει ολο το σωμα σου ευτυχως σαν κατι στολες .ερωτηση β.μα αλλοι κανουν σαουνα και ειναι ενταξει.το ποσο θες να ζοριζεις τον ευατο σου το κρινεις εσυ.ολα εχουν ενα κοστος.οσο ιδρωνει το σωμα οκ δουλευει αν σταματησει να ιδρωνει και η θερμοκρασια δεν ειναι κανονικη τοτε επικαλουμαστε ολους τους θεους απο τον βουδα μεχρι τον αλλαχ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις