Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρούφα αβέρτα. Αρκεί να είναι απαστερίωτη, χρειάζεσαι τους καλούς μήκυτες. Συνόδευσε με λουκάνικα και μπιφτέκια για έξτρα πρωτείνη . Φάε πατάτες με μπόλικη σαλάτα όμως για να μην έχεις insulin spike.

Που να τα βρωαυτα; Ενα ρυζακι εφτιαξα με κρεμα μανιταριων.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Που να τα βρωαυτα; Ενα ρυζακι εφτιαξα με κρεμα μανιταριων.

Κι έχω μια συνταγή για φοβερή μανιταρόπιτα, αλλά πέφτει λίγο βαριά για "cutting"

...είναι όμως δοκιμασμένη και σπέρνει...

manitaropita.jpg

Δημοσ.

Tα μανιτάρια δεν έχουν πολλές θερμίδες (κάτω από 30θερμίδες τα 100γρ), η κρέμα γάλακτος και τα κίτρινα τυριά πέφτουν βαριά...(υπάρχουν και light εκδοχές, αλλά δεν έχω ασχοληθεί πολύ)

...αλλά κανά κομμάτι θα μπορούσε να χωρέσει σε ένα γεύμα, αν έκοβε κανείς τις συγκεκριμένες μέρες από αλλού (πχ ψωμί, ελαιόλαδο, κανά ταχίνι/φυστικοβούτυρο να κόψεις, εξισορροπείς τις θερμίδες)

Δημοσ.

ποιες οι φυσιολογικές τιμες σε hgh και όχι igf1 ανα ηλικιακό γκρουπ;
ξέρω οτι το μέγιστο είναι 5 αλλά οι φυσιολογικές τιμές;

Δημοσ.

Βρε δε μ επιασες πλακα του εκανα, ετσι μιλαμε με τον Φωτη ;) Εννοειται πως καλα εκανε και τα πηρε!

Κι εννοειται πως εχω 6-7 hell στο ψυγειο :P

ναι βρε καταλαβα οτι το λες για πλακα απλα το εξηγησα γιατι πολλες φορες ο κοσμος παραξενευεται οταν παρεις κατι ακριβο και εξηγησα γιατι ειναι λαθος αποψη.και το λεω επειδη εχω ακουσει την ατακα στο παρελθον μα χαλασες χ λεφτα για κρανος;και η απαντηση ηταν εξαρτατε ποσο κοστολογεις το κεφαλι σου:P. για τα hell αν δεν εχεις δομιμασει το πορτοκαλι give it a try

ειναι το multivitamin

Δημοσ.

ναι βρε καταλαβα οτι το λες για πλακα απλα το εξηγησα γιατι πολλες φορες ο κοσμος παραξενευεται οταν παρεις κατι ακριβο και εξηγησα γιατι ειναι λαθος αποψη.και το λεω επειδη εχω ακουσει την ατακα στο παρελθον μα χαλασες χ λεφτα για κρανος;και η απαντηση ηταν εξαρτατε ποσο κοστολογεις το κεφαλι σου :P. για τα hell αν δεν εχεις δομιμασει το πορτοκαλι give it a try

ειναι το multivitamin

Με προπερσινο κρανος ειμαστε Πουλινεεε εκει μας καταντησαν οι αλητες .Αν και ψηνομαι  για το καινουριο της petzl  μου αρεσει πολυ το λευκο πορτοκαλι .

Τον πατερα μου τον γεμιζει να παει να ανεβει τον Μυτικα ειναι 70 χρονων  χωρις ιδιαιτερη φυσικη κατασταση να τον αφησω λες  αφου τον γεμιζει ?

Τεσπα ας κανει ο καθενας οτι θελει αλλα οταν γραφει  καποιος πως ειναι  υπερβαρος 40 κιλα πανω απο το κανονικο σωματικο του βαρος  δλδ ειναι φαλαινα με λιγα λογια οχι  χοντρος ,εχει περιορισμους για θεματα  ασφαλειας και υγειας  δεν μπορει να κανει ολα τα αθληματα ,δεν μπορει να τα κανει σωστα και δεν μπορει να τα κανει με ενταση .

Η διαδρομη ειναι ηπιας εντασης ασκηση  χανει σταδιακα κιλα  με διατροφη και μετα φορτσαρει .

Το τι τον γεμιζει ειναι παντελως αδιαφορο με το θεμα .

• Like 3
Δημοσ.

Μόδα δεν είναι, είναι η μεγαλύτερη "επανάσταση" στο χώρο του fitness τα τελευταία 30 χρόνια και με τόση παγκόσμια διείσδυση σίγουρα ήρθε για να μείνει. Ο τύπος που συγκρίνει το crossfit με το powerplate στο άρθρο του, είναι λίγο προσβλητικό για τον ίδιο και για εμένα που το διαβάζω. Σαν να συγκρίνει το skateboarding με την formula 1 ..

Αρπαχτή δεν είναι γιατί από άποψη αποτελέσματος δουλεύει καλύτερα από τα βάρη για άτομα τα οποία δεν ψάχνονται γενικότερα και δεν πιέζονται η δεν κάνουν personal training. Όλοι αυτοί οι τυπάδες που μπενοβγαίνουν στα γυμναστήρια και μένουν ίδιοι (το 75% των αθλουμένων δηλαδή) αν κάνανε crossfit η θα τουμπανιάζανε η θα το παρατούσανε, σίγουρα δεν θα μένανε ίδιοι.. 

Επικίνδυνο είναι σίγουρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο στο χώρο, και αυτός είναι ο κύριος λόγος που θα έλεγα στον μέσο αθλούμενο που θέλει να βελτιώσει το σώμα του να δει κάτι πιο συμβατικό. Η χρονομέτρηση με τα βάρη σε επίπεδο ανταγωνισμού δεν θα έπρεπε να συνδυάζονται για τον μέσο αθλούμενο. Ηλικίες 18-24 μπορεί να την παλέψουν καλύτερα λόγω διαφορετικών επιπέδων αντοχής των μυών και αρθρώσεων αλλά για 40ρηδες.. προσοχή. 

Και το strongman training είναι επικίνδυνο, αν αρχίσεις atlas stones και farmer's walk και log lifts αποχαιρέτα ότι άρθρωση έχεις στο σώμα σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνεις υπερτούμπανο, ή ότι είναι αρπαχτή. 

• Like 3
Δημοσ.

Τι δεν κατάλαβες ρε Αλέξ ότι υπάρχουν και άλλα είδη κυκλικής προπόνησης που δίνουν προτεραιότητα στην σωστή τεχνική της άσκησης και όχι στην ότι νάναι- να βγαίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μια σειρά ασκήσεων που δεν είναι για όλους ;

Έχεις πάει να δεις από κοντά μια προπόνηση τους ; Έχεις την ικανότητα να βάλεις τον εαυτό σου στην θέση ενός αρχάριου;

Ναι είναι επανάσταση να ζητάνε 60-80 ευρώ το μήνα για να σακατεύονται και να υπάρχουν ένα σκασμό κορόιδα να τους τα ακουμπάνε .

Αυτό το βιντεάκι είναι και καλά promo από εκεί που πήγαινε η ανηψιά μου παραμάσχαλα με τις voltaren

Δείχνει τους elite του γυμναστηρίου με τον χοντροcoach χαχαχα!

( δεν το συνεχίζω,την γνώμη μου την είπα)

https://youtu.be/0I0PwbdiF1g

• Like 5
Δημοσ.

Φυσικά έχω πάει. Πολλοί φίλοι μου και ο αδερφός μου κάναν crossifit για χρόνια. Φυσικά έχω την ικανότητα να βάλω τον εαυτό μου στην θέση ενός αρχαρίου κανείς δεν ξεκινάει προχωρημένος.

Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι το crossift "δεν δίνει προτεραιότητα στην σωστή τεχνική της άσκησης", από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα? Εξαρτάται από τους προπονητές ως συνήθως, άλλoς θα ασχολείται συνεχώς να δείχνει και να προπονεί τους πάντες, άλλος θα ασχολείται με τα γκομενάκια και το φραπέ του και δεν θα δείξει τίποτα. 

Δέχομαι ότι οι προπονητές στο crossfit μπορεί να είναι άσχετοι που πήραν ένα χαρτί από κάποιου είδους σεμινάριο - προπονητικό πρόγραμμα και αυτό προσθέτει στην επικινδυνότητα αλλά αυτό ισχύει και στα γυμναστήρια. Στο μέρος που είχα πάει εγώ δίναν πολύ βάση στην τεχνική πάντως. Η τεχνική φυσικά θα πάρει περίπατο όταν βάλουμε χρονόμετρο μέσα, αλλά το πρόβλημα είναι το χρόνομετρο πιστεύω όχι η έλλειψη διδασκαλίας της τεχνικής. 

Έτσι και αλλιώς θεωρώ ότι είναι υποχρέωση του κάθε ασκούμενου με βάρη να ψαχτεί για τεχνική μόνος του ότι και να κάνει, είτε λέγεται βάρη, είτε functional, είτε crossfit. Οι μόνοι που δέχομαι ότι δεν έχουν αυτή την υποχρέωση είναι όσοι κάνουν personal, αφού για αυτό το λόγο πληρώνουν.

Τα 60-80 ευρώ το μήνα είναι για πολλούς λόγους (προσφορά και ζήτηση, μικρότερος αριθμός ασκουμένων που χωράει ένα crossfit gym, άλλο business model - τα παραδοσιακά γυμναστήρια βγάζουν τα λεφτά τους από αυτούς που δεν πάνε αντίθετα με το crossift που ο κόσμος εκεί είναι πιο πορωμένος). Δεν είναι σωστό να λέμε όσους θέλουν να κάνουν crossift "κορόιδα", έχει άτομα που σέβομαι πολύ που κάνουν crossfit, το προτιμούν από τα βάρη και χτυπάνε και κάτι 200 κιλά squat. Το ότι δεν θα το έκανα εγώ δεν σημαίνει ότι όποιος το κάνει είναι κοροίδιο. Επίσης σε κάποιον που έχει την επιλογή να δώσει 60 και να γίνει τούμπανο ή να δίνει 40 για να μην αλλάξει τίποτα - μη σου πω να μην πηγαίνει καν - γιατί τα 60 σε αυτή την περίπτωση είναι αρπαχτή?

extra note - θέλω να προσέξετε τετρακέφαλους σε όσες γυναίκες κάνουν crossfit και να μου πείτε αν είδατε ποτέ τέτοιους τετρακέφαλους σε γυναίκες που γυρνάν στα γυμναστήρια (εξαιρουμένων των pro / semi pro bodybuilders). Εγώ και κοπέλα στο δρόμο να δω όταν έχει τούμπανα πόδια ξέρω ότι 99% κάνει crossift

και εγώ την γνώμη μου λεω, απαγορεύεται η διαφωνία? Συνέχισε το όσο θέλεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Με προπερσινο κρανος ειμαστε Πουλινεεε εκει μας καταντησαν οι αλητες .Αν και ψηνομαι  για το καινουριο της petzl  μου αρεσει πολυ το λευκο πορτοκαλι .

Τον πατερα μου τον γεμιζει να παει να ανεβει τον Μυτικα ειναι 70 χρονων  χωρις ιδιαιτερη φυσικη κατασταση να τον αφησω λες  αφου τον γεμιζει ?

Τεσπα ας κανει ο καθενας οτι θελει αλλα οταν γραφει  καποιος πως ειναι  υπερβαρος 40 κιλα πανω απο το κανονικο σωματικο του βαρος  δλδ ειναι φαλαινα με λιγα λογια οχι  χοντρος ,εχει περιορισμους για θεματα  ασφαλειας και υγειας  δεν μπορει να κανει ολα τα αθληματα ,δεν μπορει να τα κανει σωστα και δεν μπορει να τα κανει με ενταση .

Η διαδρομη ειναι ηπιας εντασης ασκηση  χανει σταδιακα κιλα  με διατροφη και μετα φορτσαρει .

Το τι τον γεμιζει ειναι παντελως αδιαφορο με το θεμα .

αντεχει ακομα.:P.αλλιως αντε παρε και ενα κρανος.Petzl ενταξει απλα Respect σε ολα τα πραγματα τις και απο τις λιγες εταιρειες που εχει και serial number στα προιοντα της για να ξερεις οτι ειναι αυθεντικα.

τωρα για τον πατερα σου που λες.

διαβασε αυτο.

http://hmga.gr/association/cv/michailidis.htm

ο ανθρωπος καθε χρονια ανεβαινε ολυμπο μεχρι πολυ μεγαλη ηλικια οτι θα δεις.σιγουρα ειχε μια χ φυσικη κατασταση.απλα και η ηλικια ειναι σχετικη και το ποσα χρονια κανεις καποιος κατι.ειναι ποσο το αγαπας ποσο καλα ειναι η υγεια σου.βλεπεις ατομα που ειναι 60 χρονων και παιζουν καλυτερα απο ατομα που ειναι 20 και ειναι στα προθυρα για 10 εγκεφαλικα και 5 ανακοπες με τσιγαρα,παραπανω κιλα και δεν ξερω τι αλλο.το βασικο ειναι να εχει αυτογνωσια αυτος που κανει ενα αθλημα οτι ναι ειμαι 40 κιλα παραπανω δεν ειμαι ακομα Fit Οποτε το παιρνω πιο χαλαρα.οσο μενεις μεσα στο safe zone εισαι μια χαρα.αν βγεις εκτος ακομα και Fit να εισαι μπορεις να παθεις κατι απλα ο υπερβαρος θελει παραπανω προσοχη.σιγουρα υπαρχουν περιορισμοι απλα το βασικο ειναι να τους ξερεις και να μην λες οτι οκ θα τα μαμησω ολα και ειμαι ο θεος ο ιδιος μετα απο χ μηνες ενος Hobby. ναι αν εχει παραπανω κιλα ή αλλο θεμα υγειας πραγματι δεν μπορει να το κανει με ενταση ή εχει παραπανω κινδυνους.αυτο δεν σημαινει οτι τα παραταμε.απλα με μετρο και ηρεμα μεχρι να βελτιωθουμε.

Pouline αυτά που λένε ο maus,ο Φώτης και ο γροσερισοπ,τα λέει λιγάκι πιο κομψά και ο παρακάτω. Η ουσία είναι όμως η ίδια. Το crossfit είναι μόδα και επικίνδυνη αρπαχτή.

http://www.askisi.eu/sumvoules/686-crossfit-nea-moda-i-hara-tou-fisiotherapeuti

τα περισσοτερα Hobby μπορουν να σε σακατεψουν /σκοτωσουν/τραυματισουν αν δεν δειξεις την απαιτουμενη προσοχη.σιγουρα θα υπαρχουν και οι καλοι δασκαλοι σιγουρα και οι ασχετοι και παει λεγοντας.το ιδιο και με την γυμναστικη.ακομα και σε ατομα εμπειρα ποδια σπασμενα και δεν ξερω τι αλλο.αυτο δεν θα σταματησει ποτε.σιγουρα στο crossfit μπορει να υπαρχουν παραπανω ατομα αλλα αυτο δεν το καθιστα οτι ειναι το μοναδικο που θα παθεις κατι.οσο υπαρχει η νοοτροπια οτι σε 10 μερες εχω γινει γαματος ειτε λεγεται γυμναστηριο ειτε καταδυση ειτε δεν ξερω τι τοσο τα ατυχηματα θα συνεχιζονται.οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια.και αν στο Crossfit πανε στον φυσικοθεραπευτη σε αλλα πανε απευθειας κατω απο το χωμα.

και το πιο βασικο και πιστευω θα συμφωνησετε ειναι οτι απειρα ατομα  πανε και κανουν πραγματα τα οποια δεν θα πρεπε καν να τα κανουν.δεν ειναι κακο να αφησεις ενα Hobby επειδη δεν την παλευεις απο το να φυγεις στα τεσσερα.ο κοσμος δεν εχει μαθει να τα παραταει και να λεει οχι. λογω αρκετων hobby που εχω κανει εχω δει ατομο σε παραπεντε να φευγει με το ασθενοφορο και ο λογος ηταν απο τους πιο χαζους. ποιος δεν εχει δει μεσα στο gym ατομα να γεμιζουν κιλα και να ουρλιαζουν λες και ειναι μονοι τους στο γυμναστηριο.

• Like 1
Δημοσ.

Ανακεφαλαίωση για να μην κοροϊδευόμαστε..

Το κροσφιτ είναι συνδυαστική γυμναστική ή οποία ΑΠΑΙΤΕΙ σωστή σωματοδομη! Ένα συν ένα ίσον δυο, τέλος!

Το να λες το αυτονόητο και να παίρνεις απαντήσεις του στιλ 'πάλι καλά που δεν είμαι παιδάκι να τσιμπαω σε πικρόχολα σχόλια ή γιατί, ένας παχύσαρκος δεν μπορεί να παίξει τένις?' μόνο στο ίντερνετ γίνεται!

Ναι, ένας με 40 κιλά λίπος πάνω του μπορεί να κρατήσει μια ρακέτα στα χέρια του και να περιφέρεται, να κάνει όμως συγκεκριμένες ασκήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο δεν μπορεί, θα κάνει κάτι που θα νομίζει ότι είναι κροσφιτ αλλά δεν θα είναι, όπως ξεκάθαρα λέω στο πρώτο μου μήνυμα και ο άλλος θίχτηκε και είπε ότι τον προσέβαλα!

~~~

Πουλινο εννοείται ότι ο καθένας κάνει αυτό που του ταιριάζει, τίποτα δεν είναι μονόδρομος, το λες σε μένα που ισχυρίζομαι ότι ακόμη και το περπάτημα μπορεί για κάποιον να είναι η τέλεια γυμναστική!

~~~

Άλεξ το κροσφιτ δεν είναι αρπαχτή στην Αμερική ή οπουδήποτε αλλού γίνεται σωστά, στην Αθήνα όπου 9 στους 10 που ασχολούνται με την τάση, ανοίγουν ένα τσίρκο πετάνε μέσα κρίκους, σκοινιά αναρρίχησης, κάνα δυο μπάρες και έχουν γκομενιτσες να χοροπηδάνε στο ρυθμό άσχετων 'γυμναστών' αυτό εγώ το ονομάζω αρπαχτή όχι κροσφιτ!

• Like 4
Δημοσ.

Φυσικά έχω πάει. Πολλοί φίλοι μου και ο αδερφός μου κάναν crossifit για χρόνια. Φυσικά έχω την ικανότητα να βάλω τον εαυτό μου στην θέση ενός αρχαρίου κανείς δεν ξεκινάει προχωρημένος.

Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι το crossift "δεν δίνει προτεραιότητα στην σωστή τεχνική της άσκησης", από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα? Εξαρτάται από τους προπονητές ως συνήθως, άλλoς θα ασχολείται συνεχώς να δείχνει και να προπονεί τους πάντες, άλλος θα ασχολείται με τα γκομενάκια και το φραπέ του και δεν θα δείξει τίποτα. 

Δέχομαι ότι οι προπονητές στο crossfit μπορεί να είναι άσχετοι που πήραν ένα χαρτί από κάποιου είδους σεμινάριο - προπονητικό πρόγραμμα και αυτό προσθέτει στην επικινδυνότητα αλλά αυτό ισχύει και στα γυμναστήρια. Στο μέρος που είχα πάει εγώ δίναν πολύ βάση στην τεχνική πάντως. Η τεχνική φυσικά θα πάρει περίπατο όταν βάλουμε χρονόμετρο μέσα, αλλά το πρόβλημα είναι το χρόνομετρο πιστεύω όχι η έλλειψη διδασκαλίας της τεχνικής. 

Έτσι και αλλιώς θεωρώ ότι είναι υποχρέωση του κάθε ασκούμενου με βάρη να ψαχτεί για τεχνική μόνος του ότι και να κάνει, είτε λέγεται βάρη, είτε functional, είτε crossfit. Οι μόνοι που δέχομαι ότι δεν έχουν αυτή την υποχρέωση είναι όσοι κάνουν personal, αφού για αυτό το λόγο πληρώνουν.

Τα 60-80 ευρώ το μήνα είναι για πολλούς λόγους (προσφορά και ζήτηση, μικρότερος αριθμός ασκουμένων που χωράει ένα crossfit gym, άλλο business model - τα παραδοσιακά γυμναστήρια βγάζουν τα λεφτά τους από αυτούς που δεν πάνε αντίθετα με το crossift που ο κόσμος εκεί είναι πιο πορωμένος). Δεν είναι σωστό να λέμε όσους θέλουν να κάνουν crossift "κορόιδα", έχει άτομα που σέβομαι πολύ που κάνουν crossfit, το προτιμούν από τα βάρη και χτυπάνε και κάτι 200 κιλά squat. Το ότι δεν θα το έκανα εγώ δεν σημαίνει ότι όποιος το κάνει είναι κοροίδιο. Επίσης σε κάποιον που έχει την επιλογή να δώσει 60 και να γίνει τούμπανο ή να δίνει 40 για να μην αλλάξει τίποτα - μη σου πω να μην πηγαίνει καν - γιατί τα 60 σε αυτή την περίπτωση είναι αρπαχτή?

extra note - θέλω να προσέξετε τετρακέφαλους σε όσες γυναίκες κάνουν crossfit και να μου πείτε αν είδατε ποτέ τέτοιους τετρακέφαλους σε γυναίκες που γυρνάν στα γυμναστήρια (εξαιρουμένων των pro / semi pro bodybuilders). Εγώ και κοπέλα στο δρόμο να δω όταν έχει τούμπανα πόδια ξέρω ότι 99% κάνει crossift

και εγώ την γνώμη μου λεω, απαγορεύεται η διαφωνία? Συνέχισε το όσο θέλεις :)

Τωρα αποψη μου μπορει να μην συμφωνεις οκ δικαιωμα σου.Κυκλικα ειδη προπονησεων υπηρχαν για πολλα χρονια αλλα δεν υπηρχε ποτε κανενα hype το crossfit δεν διαφερει απλα για να διαφοροποιηθει πηρε ενα ονομα crossfit (εννοωντας οτι και αυτο στην ουσια ειδος κυκλικης ειναι).Επεσε πολυ διαφημηση εγιναν παρα πολλα event απο reebok και ξαφνικα ολοι μιλανε για crossfit και επειδη πουλαει επεσαν ολοι να παρουν ενα βρωμοχαρτο για να πραγματοποιουν προπονησεις το αποτελεσμα ...κακο.(το προηγουμενο κομματι ειναι λιγο πολυ ο ορισμος της μοδας,αλλα θα επιβεβαιωθει αν σε κανενα χρονο-διχρονο μειωθει το ενδιαφερον)

Το θεμα με το crossfit ειναι οτι εχεις τις περισσοτερες πιθανοτητες να παθεις τραυματισμο τον οποιο αν δεν προσεξεις θα σε αφησει εκτος για καιρο,και το ποσο καταπωνειται το σωμα σου δεν το ξερεις θα το μαθεις/μαθουμε σε καμια 5-10 χρονια.

ε βρε και εσυ υπερβολικε 99% βγαλε κατι

~~~

Άλεξ το κροσφιτ δεν είναι αρπαχτή στην Αμερική ή οπουδήποτε αλλού γίνεται σωστά, στην Αθήνα όπου 9 στους 10 που ασχολούνται με την τάση, ανοίγουν ένα τσίρκο πετάνε μέσα κρίκους, σκοινιά αναρρίχησης, κάνα δυο μπάρες και έχουν γκομενιτσες να χοροπηδάνε στο ρυθμό άσχετων 'γυμναστών' αυτό εγώ το ονομάζω αρπαχτή όχι κροσφιτ!

αυτο ειναι το θεμα οτι το crossfit στην ελλαδα ειναι αυτο το τσιρκο που περιεγραψες

Δημοσ.

Ανακεφαλαίωση για να μην κοροϊδευόμαστε..

Το κροσφιτ είναι συνδυαστική γυμναστική ή οποία ΑΠΑΙΤΕΙ σωστή σωματοδομη! Ένα συν ένα ίσον δυο, τέλος!

Το να λες το αυτονόητο και να παίρνεις απαντήσεις του στιλ 'πάλι καλά που δεν είμαι παιδάκι να τσιμπαω σε πικρόχολα σχόλια ή γιατί, ένας παχύσαρκος δεν μπορεί να παίξει τένις?' μόνο στο ίντερνετ γίνεται!

Ναι, ένας με 40 κιλά λίπος πάνω του μπορεί να κρατήσει μια ρακέτα στα χέρια του και να περιφέρεται, να κάνει όμως συγκεκριμένες ασκήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο δεν μπορεί, θα κάνει κάτι που θα νομίζει ότι είναι κροσφιτ αλλά δεν θα είναι, όπως ξεκάθαρα λέω στο πρώτο μου μήνυμα και ο άλλος θίχτηκε και είπε ότι τον προσέβαλα!

Πουλινο εννοείται ότι ο καθένας κάνει αυτό που του ταιριάζει, τίποτα δεν είναι μονόδρομος, το λες σε μένα που ισχυρίζομαι ότι ακόμη και το περπάτημα μπορεί για κάποιον να είναι η τέλεια γυμναστική!

~~~

γενικα τα ανεφερα τα πιο πανω.και απλα το γενικευω οτι ατυχηματα μπορουν να γινουν παντου και σε ολα τα ατομα αν δεν υπαρχει προσοχη αλλο τοσο αν καποιος δεν ειναι τοσο fit ή εχει παραπανω κιλα ή εχεις ευαισθησιες.αυτος δεν ειναι λογος βεβαια για να μην προσπαθησει να λυσει τα θεματα και να κανει αυτο που θελει ή να μην ξεκινησει πιο χαλαρα αν του επιτρεπει το αθλημα και οσο του επιτρεπει.ναι δεν διαφωνουμε οτι ο καθενας  θεωρει Hobby και γυμναστικη το οτιδηποτε που για αλλον μπορει να ειναι για γελια.

τα παραπανω κιλα γενικοτερα ειναι ενα προβλημα σχεδον παντου που περιοριζουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...