Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφήστε το φαγητό, 

Σε καλό σας που τρώτε τόσο ευχάριστα την μπανάνα και λέτε για παγωτά μεσημεριάτικο.  <_<

για το bold

μια χαρά ειναι η μπανάνα , τρώω άνετα 3-4 μαζί κ δεν με πειράζουν , αλλα τώρα τρώω 1 μεγάλη η 2 μικρές 1 ώρα pre-w  :-D 

να σου πω όλο το χειμώνα έφαγα αρκετά παγωτά , τώρα δεν μ λείπουν , αν και που κ που θα τρώω όποτε κάτσει , αν και το όποτε κάτσει για εμένα σημαίνει τις θερμίδες μιας εβδομάδας κάποιου άλλου , οπότε αργεί να μου ξαναέρθει όρεξη 

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αφήστε το φαγητό, εμείς εδώ κάνουμε ακροβατικά! Εδώ η κοπελίτσα στην copyrighted εικόνα μας δείχνει μια ωραία άσκηση που κάναμε σήμερα για να παίξουμε λίγο. Εμείς βέβαια κάναμε κανονικά ανοίγματα ως κάτω με τους κρίκους πιο κοντά στο έδαφος και το κάναμε άνοιγμα - επαναφορά πάνω και πάλι κάτω όσο αντέχαμε. Πέρασα πολύ όμορφα, σαν να έκανα κούνια σε παιδική χαρά. 

36845150-cross-fit-woman-doing-gymnastic

Σε καλό σας που τρώτε τόσο ευχάριστα την μπανάνα και λέτε για παγωτά μεσημεριάτικο.  <_<

Aσε τα copyright και βαλε καμμια δικη σου .Μην το κανεις σαν τους γραφικους που σηκωνουν στο antifitness φαγητα απο φωτογραφιες στο ιnternet lol .

• Like 2
Δημοσ.

Τι μας πέρασες εμάς κύριε Fotis13, τίποτα ψώνια με κολλητά ρούχα που πάνε να γυμναστούν και βγάζουν φωτογραφίες;  :P  :lol:

Vapir, dude, είσαι εκτός συναγωνισμού με το φαγητό από όσα έχω διαβάσει! 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν τρωω γαλα  τι ειμαι Αλεξ που το εχει για νερο ? ουτε  βρωμη .

Αρα να την βαλω σκετη γιατι κατι μου λεει πως θα μου αρεσει .

GZ   για το MSc

Έκοψα το πολύ γάλα γιατί έκοψα και την πρωτεΐνη μόνο το πρωί πίνω γάλα με λίγο κακαο

• Like 1
Δημοσ.

Έκοψα το πολύ γάλα γιατί έκοψα και την πρωτεΐνη μόνο το πρωί πίνω γάλα με λίγο κακαο

Θυμάμαι σε πείραζε το γάλα, έβγαζες σπυράκια γι αυτό το έκοψες!!

Εγώ πάντως όταν ήμουν μικρός κάτι άλλο έκοψα και μου φύγαν τα σπυριά, όχι το γάλα

ΜουΧαχαχαχαχαχα πλάκα κάνω παιχταρά ε

• Like 5
Δημοσ.

Σε 2 μήνες από 91 σε 85 kg. Ευκολάκι αλλά το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Πακιστάν style!

Σαν χαρακτηριστικά εκτόμορφος τα λίγα κιλά δεν μου ταιριάζουν.

Αλλαγή πλεύσης σε τρόπο προπόνησης. Θα δοκιμάσω δύναμης και πολυαρθρικές μόνο (όσες δεν φοβάμαι για την μέση) και ίσο θερμιδική διατροφή σε αυτά τα κιλά που έφθασα και λίγο παραπάνω.

Σαν αερόβια θα κρατήσω το trx και θα βγάλω τον σάκο .

• Like 1
Δημοσ.

Φαε μανιταροπιτα :-D

Αερόβια τι εννοείς θα κρατήσεις μονο trx? Δεν κάνεις τιποτε αλλο ? Διάδρομο,  ελλειπτικό κτλ ?

• Like 2
Δημοσ.

Σε 2 μήνες από 91 σε 85 kg. Ευκολάκι αλλά το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Πακιστάν style!

Αλλαγή πλεύσης σε τρόπο προπόνησης. Θα δοκιμάσω δύναμης και πολυαρθρικές μόνο (όσες δεν φοβάμαι για την μέση) και ίσο θερμιδική διατροφή σε αυτά τα κιλά που έφθασα και λίγο παραπάνω.

μπας και flatαρες και χρειάζεσαι ένα refeed? μου κάνει εντύπωση να έπεσες 6 κιλά σε 2 μήνες και να είναι μυς 

αν θες γράψε ένα παράδειγμα πχ την μια μέρα τι έτρωγες 

πάντως για μενα ρώτα και μια δεύτερη γνώμη , καμια φορά δεν είμαστε αντικειμενικοί όταν κρίνουμε τον εαυτό μας , θες θετικά θες αρνητικά 

• Like 1
Δημοσ.

θέλει πάρα πολύ πρωτεΐνη για να ρίξεις τόσα κιλά τόσο σύντομα και να μην χάσεις μυική μάζα.

• Like 1
Δημοσ.

Φαε μανιταροπιτα :-D

Αερόβια τι εννοείς θα κρατήσεις μονο trx? Δεν κάνεις τιποτε αλλο ? Διάδρομο,  ελλειπτικό κτλ ?

Έκανα αυτό το δίμηνο σάκο. 15-20 λεπτά όσο άντεχα μέχρι να ζαλιστώ η να τελειώσω από ανάσες. 

μπας και flatαρες και χρειάζεσαι ένα refeed? μου κάνει εντύπωση να έπεσες 6 κιλά σε 2 μήνες και να είναι μυς 

αν θες γράψε ένα παράδειγμα πχ την μια μέρα τι έτρωγες 

πάντως για μενα ρώτα και μια δεύτερη γνώμη , καμια φορά δεν είμαστε αντικειμενικοί όταν κρίνουμε τον εαυτό μας , θες θετικά θες αρνητικά 

π.χ σήμερα . Οι ώρες μου είναι διαφορετικές από τα συνηθισμένα για αυτό θα τα βάλω χύμα και κατά προσέγγιση οι ποσότητες.

Mπανάνα

Πρωτείνη 1 scoup 

Mουρουνέλαιο

Πρωτείνη 1 scoup

Mακαρόνια με κιμά  700 γρ

Χωριάτικη σαλάτα

2 Αυγά βρασμένα

Γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και μέλι 200 γρ

Μακαρόνια με μπιφτέκια κοτόπουλο 300 γρ

Σαλάτα με ντάκο βρώμης

( τι σημαίνει αυτό ? μπας και flatαρες και χρειάζεσαι ένα refeed)

θέλει πάρα πολύ πρωτεΐνη για να ρίξεις τόσα κιλά τόσο σύντομα και να μην χάσεις μυική μάζα.

Κάτι παραπάνω από 1,5 γρ το βάρος μου παίρνω

Δημοσ.

Έκανα αυτό το δίμηνο σάκο. 15-20 λεπτά όσο άντεχα μέχρι να ζαλιστώ η να τελειώσω από ανάσες. 

π.χ σήμερα . Οι ώρες μου είναι διαφορετικές από τα συνηθισμένα για αυτό θα τα βάλω χύμα και κατά προσέγγιση οι ποσότητες.

Mπανάνα

Πρωτείνη 1 scoup 

Mουρουνέλαιο

Πρωτείνη 1 scoup

Mακαρόνια με κιμά  700 γρ

Χωριάτικη σαλάτα

2 Αυγά βρασμένα

Γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και μέλι 200 γρ

Μακαρόνια με μπιφτέκια κοτόπουλο 300 γρ

Σαλάτα με ντάκο βρώμης

( τι σημαίνει αυτό ? μπας και flatαρες και χρειάζεσαι ένα refeed)

Κάτι παραπάνω από 1,5 γρ το βάρος μου παίρνω

σε ρώτησα γιατι οταν δεν τρως ή τρως ελάχιστο υδατάνθρακα μετά απο χ διάστημα flatάρεις απο γλυκογόνο στους μυς και νιώθεις οτι έχασες μυς , κάνεις ένα carb up και γεμίζεις.

Αλλα στην περίπτωση σου τρως υδατάνθρακα οπότε δεν ισχύει.  

Σχετικά με τη διατροφή

Αν θες να χάσεις λίπος και γρήγορα σε ενδιαφέρει να έχεις ψηλά την πρωτεΐνη , μεσαίο υδατάνθρακα και λιπαρά . Τα κιλά που έχασες με αυτή τη διατροφή κ εγώ το πιστεύω πως δεν ηταν λίπος , ένα μέρος τους αλλα μικρό 

Η πρωτεΐνη που τρως ειναι πολύ λίγη για τα κιλά σου ,εκτός αν στα μακαρόνια με κιμά εννοείς 700γρ κιμά μετρημένο άψητο κ τα μπιφτέκια επίσης

Τέλος σε γράμμωση το καλύτερο ειναι να χρησιμοποιείς τις θερμίδες που έχεις και ειναι περιορισμένες ,όσο καλύτερα γίνεται , δηλαδή απο τροφές που θα σου παρέχουν βιταμίνες κ ιχνοστοιχεία που χρειάζεσαι , ντάκους μέλια κλπ θα τα απέφευγα στη θέση σου κ θα έτρωγα μαρούλια, αγγούρια , πατάτες κ φρούτα  

ιδικά απο μια ηλικία και μετά που το πιθανότερο ειναι πως δεν έχεις τεστοστερόνη κ μεταβολισμό 20χρονου οπότε καλό ειναι να περιορίζεις τους υδατάνθρακες , να ξεχνάς ψωμιά, μέλια κλπ και να τρως όσο καθαρά γίνεται , όπως και καλά λιπαρά (ελαιόλαδο δεν τρως?) .

Αυτά για ενα καλό αποτέλεσμα , 

όσο για το 1,5γρ χ το βάρος σου που λες αν είσαι 85kg και τρως 130-130κάτι  πρωτεΐνη για γράμμωση για μενα ειναι λίγα  .  

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...