Fotis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 ---------- Τι σκουλαρίκια και βραχιόλια ρε τεντυ μπόιδες λέτε στην κοπέλα; Toxo κούκλα μου θες να γεμίσεις λίγο στους ώμους όπως δείχνεις στην φώτο . ---------- TEOKE αστο εσυ εισαι συντηρητικος και μπαμπας ,φοβασαι μην τα βαλει η κορη xaxaxa Eδω λεμε να ανεβει level. Δημητρα οτι ειπε ο πουλινος το θεμα ειναι η πιεση που θα ασκεις εκει να μην ανοιξει την πληγη που επωλουνετε .Και ολες τις υπολοιπες ωρες δεν το κλεινουμε ερμητικα γιατι πρεπει να "αναπνεει " .Το αυτοκολητο το βαζουμε για να στερεωσουμε την γαζα οχι για να καλυψουμε ολο το δαχτυλο . Υστερα απο πολυ καιρο αυτο το σουκου δεν φευγω λογω δουλειας .Οποτε θα εχει gym και τις 2 μερες οπως ειναι αλλωστε το κανονικο προγραμμα μου αν και αυτη την περιδο ειμαι ντεφορμε 4
Demetra_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω Φωτη και Πουλινε Ετσι επραξα σημερα, το εδεσα στα τελειωματα για να μην ανοιξει. η αληθεια ειναι πως ολο το δακτυλο το χε τυλιξει η φαρμακοποιος! Ε και μετα το κανα κ γω 1
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω Φωτη και Πουλινε Ετσι επραξα σημερα, το εδεσα στα τελειωματα για να μην ανοιξει. η αληθεια ειναι πως ολο το δακτυλο το χε τυλιξει η φαρμακοποιος! Ε και μετα το κανα κ γω απο φαρμακοποιο θα περιμενα κατι πιο σωστο να πω την αληθεια.μαλλον ειναι η νεα μοδα φαρμακοποιων που ξερουν πιο πολλα για καλλυντικα απο οτι για φαρμακα αφου τα μισα φαρμακεια βγαινιυν οικονομικα απο τα καλλυντικα βιταμινες κτλ και οχι απο τα φαρμακα.και δνε το λεω εγω αλλα φαρμακοποιος 4
frozex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Με το κεφίρ (γάλα) έχει ασχοληθεί κανείς; αξίζει ο κόπος; επίσης αυτά τα έτοιμα που πουλάνε στα market λένε τίποτα; Πήρα μια φορά για δοκιμή, διπλάσια τιμή (και παραπάνω), γεύση ψιλό κακή (το γάλα γενικά μου αρέσει πολύ), και υφή ήταν σαν γάλα με γιαούρτι και συμπυκνωμένη κρέμα γάλακτος, αφού το έβαλα στο ποτήρι και δεν κουνιόταν. και εγώ λέω όχι στο σκουλαρίκι
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Με το κεφίρ (γάλα) έχει ασχοληθεί κανείς; αξίζει ο κόπος; επίσης αυτά τα έτοιμα που πουλάνε στα market λένε τίποτα; Πήρα μια φορά για δοκιμή, διπλάσια τιμή (και παραπάνω), γεύση ψιλό κακή (το γάλα γενικά μου αρέσει πολύ), και υφή ήταν σαν γάλα με γιαούρτι και συμπυκνωμένη κρέμα γάλακτος, αφού το έβαλα στο ποτήρι και δεν κουνιόταν. λενε οτι γενικα κανει καλο αλλα ναι η γευση ειναι λιγο παραξενη.εχouν βγαλει και με φραουλα γευση που ειναι πιο ωραιο αλλα εχει ζαχαρη as usual 1
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Καλο ειναι και ως προϊόν ζύμωσης έχει αρκετούς επιθυμητούς μικροοργανισμούς. Προσωπικά ομως δεν μπορω να το φάω.
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Με το κεφίρ (γάλα) έχει ασχοληθεί κανείς; αξίζει ο κόπος; επίσης αυτά τα έτοιμα που πουλάνε στα market λένε τίποτα; Πήρα μια φορά για δοκιμή, διπλάσια τιμή (και παραπάνω), γεύση ψιλό κακή (το γάλα γενικά μου αρέσει πολύ), και υφή ήταν σαν γάλα με γιαούρτι και συμπυκνωμένη κρέμα γάλακτος, αφού το έβαλα στο ποτήρι και δεν κουνιόταν. Εχει βγει και σε λεμόνι, εγώ προτιμώ το σκέτο (Όλυμπος)
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Καλο ειναι και ως προϊόν ζύμωσης έχει αρκετούς επιθυμητούς μικροοργανισμούς. Προσωπικά ομως δεν μπορω να το φάω.υπαρχει και σε γιαουρτι αλλα υπαρχει και να το πιεις.σε γιαουρτι βγαινει οσο θυμαμαι και σε ακτινιδιο.απλα καποια εχουν ζαχαρη.βεβαια το καλο του κεφιρ ειναι οτι δεν εχει τα θεματα της λακτοζης
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 υπαρχει και σε γιαουρτι αλλα υπαρχει και να το πιεις.σε γιαουρτι βγαινει οσο θυμαμαι και σε ακτινιδιο.απλα καποια εχουν ζαχαρη.βεβαια το καλο του κεφιρ ειναι οτι δεν εχει τα θεματα της λακτοζης Η αλήθεια ειναι οτι γιαούρτι δεν έχω δοκιμάσει
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Η αλήθεια ειναι οτι γιαούρτι δεν έχω δοκιμάσειμπορεις να δοκιμασεις και χωρις γευση και με γευση να σεις.η γευση και σε αυτο που πινεις και στο γιαουρτι τα σπαει αλλα ζαχαρη.ειδικα η φραουλα σε αυτο που πινεις ειναι τοπ.η αλλη λυση ειναι απλα να βαλεις πρωτεινη με γευση μεσα 3
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ή μπορεί να παρω τίποτα καλλιέργειες απευθείας απο το εργαστήριο και να τις ρίξω στο γιαούρτι μου χαχα 1
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 υπαρχουν ατομα που φτιαχνουν μονοι τους κεφιρ.ορεξη να εχεις και ολα γινονται
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Γνώσεις υπάρχουν, όρεξη δεν υπάρχει Να σου πω μου είχε λείψει πολυ η πρωτεΐνη, μου καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για γλυκό και ειναι και ο μόνος τρόπος, χωρίς περιττές θερμίδες, για να φάω γιαούρτι.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Γνώσεις υπάρχουν, όρεξη δεν υπάρχει Να σου πω μου είχε λείψει πολυ η πρωτεΐνη, μου καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για γλυκό και ειναι και ο μόνος τρόπος, χωρίς περιττές θερμίδες, για να φάω γιαούρτι. ως τωρα ετρωγα τα γιαουρτια της yutopia με γευση μπισκοτο.εχουν φρουκτοζη αλλα λιγοτερη πρωτεινη απο τα κανονικα.καποιες φορες που φαγα κανονικα γιαουρτια καποια μου φανηκαν λιγο ξινα ενω καποια αλλα καλυτερα.σε μερικα δοκιμασα να βαλω πρωτεινη και γενικως η γευση ηταν καλυτερη.η πρωτεινη ηταν αγευστη.σιγουρα με γευση θα ειναι καλυτερα.εχω μια πρωτεινη με γευση σοκολατα brownies αλλα δεν τη εχω δοκιμασει ακομα ουτε σκετη ουτε με κατι αλλο.σκοπος ειναι σιγα σιγα να βρω ποιο κανονικο γιαουρτι ειναι ωραιο σε γευση ωστε να το συνδυασω και με καποια πρωτεινη.πχ το total νομιζω μου ειχε φανει ξινο αλλα δοκιμασα και αλλα που ηταν πολυ καλυτερα.θελει λιγο δοκιμη.κατα τα αλλα την αναγκη για γλυκα ειδικα σοκολατα την ρυθμιζω τρωγοντας καλο πρωινο.βρωμη ταχινι, καμια φορα λιγο μελι η λιγο μουσλι που εχει ξηρους καρπους.αναλογως τα κεφια.επισης μετα το gym μεσα στο blender γαλα μπανανα πρωτεινη κανελα λιγη βρωμη.αυτο που γελαω ειναι που τοσα χρονια ολα ειχαν 100 κιλα ζαχαρη.τοσα χρονια μετα βλεπεις τα μισα να διαφημιζουν οτι δεν εχουν ζαχαρη και οτι ειναι πηγη πρωτεινων και βλεπεις να ειναι μεσα πιτα στο φοινικελαιο.και τωρα βλεπεις να βγαινουν μπισκοτα και να λενε οτι δεν εχουν φοινικελαιο ασχετα που το κοβω να εχουν ζαχαρη.φτηνο το φοινικελαιο οποτε αβερτα κουβερτα και μετα στα διαφημιζουν για fitness.πας να βρεις κατι σωστο να παρεις και δεν υπαρχει.τελικα το καλυτερο ειναι να τα φτιαχνει καποιος μονος του.και κεικ ειχα φτιαξει που οκ γευστικα δεν ηταν κατι τρελλο αλλα ηταν υγιεινο 1
txcellas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παιδες μετα απο υπνο ''μεσημεριανο'' οταν σηκωνομαι ειμαι πολυ down. Αν φαω κατι γλυκο (με υψηλο γλ. δεικτη) ανεβαινω για να παω γυμναστηριο. Καμια ιδεα για το τι να φαω; Μπανανα,συκα κλπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις