Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

jb χωρίς αν ανοιχθεί δεν παιζει πια αν εχεις fw πάνω από 3.55. Αν εχεις από 3.55 και κατω μπορεί να γίνει. 1-2 σελίδες πίσως γράφει και την διαδικασία.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα εχει date code 0C, 0D σπαει με Ε3 flasher (χρειαζεται ανοιγμα)

Αμα εχει date code 1Α χλωμο

αμα εχει 1Α ειναι 50-50 να γινετε η οχι.

minimum version checker(Google)

τρεχεις το αρχειο (PS3-UPDATE-PS3UPDAT.PUP)απο system update και σου λεει μεχρι ποιο fw κατεβαινει η κονσολα... :-D

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα ps3 με fw 4.53 και το μοντελο ειναι CECHH04. Μπορει να σπασει? και αν ναι υπαρχει καποιος οδηγος? Δεν με ενδιαφερει να παιζω μεσο internet. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα ps3 με fw 4.53 και το μοντελο ειναι CECHH04. Μπορει να σπασει? και αν ναι υπαρχει καποιος οδηγος? Δεν με ενδιαφερει να παιζω μεσο internet. Ευχαριστω!

ναι φιλε μου γινεται jailbreak.

χρειαζεσαι ομως e3 flasher για να κατεβεις σε 3.55 και δεν συμφερει

να το αγορασεις για να κανεις την κονσολα σου και τελος.

Δημοσ.

Καλησπερα.
Απο τοτε που περασα το Ermak 4.55 και αναβαθμισα τον MM στην εκδοση 4,60, δεν μου τρεχει κανενα παιχνιδι απο το σκληρο.

Οταν τα διαλεγω απο τον Multiman, με πεταει πισω στην αρχικη οθονη.
Τα original παιχνιδια που εχω σε δισκακια παιζουν κανονικα.

Μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να μπορω να παιζω τα παιχνιδια που εχω στον σκληρο;

Δημοσ.

Πήγαινε στο ΜΜ --> Ρυθμίσεις --> Τέρμα κατω στο BD-Rom emulator και δες αν είναι ενεργοποιημένο

Aυτο ηταν... σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

Δημοσ.

είμαι με ermak 4.55.

έχω πρόβλημα με το uncharted drake's fortune freezarei στο περιστρεφόμενο νόμισμα.

σε 3.55 έτρεχε κανονικά... έχει κανείς κάποια ιδέα;

υ.γ. το δοκίμασα και από εξωτερικό και από εσωτερικό σκληρό

Δημοσ.

είμαι με ermak 4.55.

έχω πρόβλημα με το uncharted drake's fortune freezarei στο περιστρεφόμενο νόμισμα.

σε 3.55 έτρεχε κανονικά... έχει κανείς κάποια ιδέα;

υ.γ. το δοκίμασα και από εξωτερικό και από εσωτερικό σκληρό

το παιχνίδι το έχεις patchαρισμένο για 3.55.Επόμενο είναι να μην παίζει σ 4.55.υπάρχει fix για αυτό

Δημοσ.

Οταν αναβαθμιζω ενα παιχνιδι μεσω multiman , αυτα που κατεβαζει ο mm και κανει την εγκατασταση μετα σβηνονται απο μονα τους ή μενουν στο σκληρο?Υπαρχει τροπος να τα σβηνω μπας και βρω λιγο χωρο στο σκληρο?

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα. εδω και μια βδομαδα πηρα μια κονσολα ps3 fat 80g. με Model no cechl04 με date code 8c και system software 4.31 θα μπορεση καποιος να με βοηθηση να του περασω cfw ωστε να κατεβαζω παιχνιδια και να τα παιζω απο εκσωτερικο σκληρο δισκο. δεν με ενδιαφερει να παιζω ονλαιν.

ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...