Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αγοράσεις πρέπει να προσέξεις τί θα πάρεις διότι ΔΕΝ τσιπαρονται όλα τα μοντέλα.

Καταστήματα άστα μην ψαχτεις καν, και πολλά λεφτά θά δώσεις, και δεν θα ασχοληθούν μαζί σου περί λειτουργίας κλπ.

Παιχνίδια υπάρχουν άφθονα..

Στείλε πμ να μιλήσουμε.

SpirosR2 κάνε φορμάτ τόν σκληρό στον υπολογιστή και τσεκαρε υγεία με hard disk sentinel.

Αν είναι οκ βαλτον πάλι επάνω και άνοιξε κονσόλα.

Θα σου ζητήσει να βάλεις το update σε ένα usb.

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ!!

Τα νευρα μου ομως μ αυτο το PS3! Εγκατεστησα κανονικα το Rebug, την NοBD εκδοση, εκανα toggle σε Cobra και παω να εγκαταστησω το Rebug Toolbox....Και κλασσικα μου πεταει μια μαυρη οθονη και μενει εκει, οπως οταν προσπαθουσα να εγκαταστησω packages στο προηγουμενο CFW και σκαλωνε....Κανω κατι λαθος? (Package Manager->Install Package Files->PS3 System Storage->Rebug Toolbox και αφου γεμισε μια μπαρα πατησα πανω στο εικονιδιο που μου εβγαλε απο κατω και μαυρισαν ολα...)

Δημοσ.

Αφού έχεις χαλασμένο bd ρε σύ...

Τσεκαρες την καλοδιοταινια?

Θα την τσεκαρω αλλα αφου εβαλα NoBD CFW δεν επρεπε να δουλευουν ολα; Αλλιως ποιο το νοημα του NoBD?

Δημοσ.

Κατσε για να καταλαβω, θελεις να περασεις rebug toolbox για να κανεις toggle cobra?

Γιατι δεν περνας το ferrox που ειναι cobra anyway?

Θελω να περασω Webman για να ελεγξω το fan της κονσολας μιας και ζεσταινεται πολυ. Αλλα οταν παω να τρεξω το rebug toolbox βγαζει μαυρη οθονη και μενει εκει. Το ιδιο ακριβως κανει και με οποιοδηποτε package προσπαθω να τρεξω. Απλα οταν παω να κανω enable το cobra κανει reboot και δε βλεπω διαφορα.

Το ιδιο ακριβως μου εκανε και στο Ferrox με τα .pkg που πηγαινα να τρεξω.Το installation γινεται κανονικα απλα μετα δεν τρεχει ποτε. Υπεθεσα οτι επειδη το BluRay ειναι νεκρο οτι με ενα NoBD CFW θα εφτιαχνε αλλα το προβλημα με τη μαυρη οθονη οταν προσπαθω να τρεξω ενα εγκαταστημενο προγραμμα παραμενει....

Δημοσ.

Υπεθεσα οτι επειδη το BluRay ειναι νεκρο οτι με ενα NoBD CFW θα εφτιαχνε αλλα το προβλημα με τη μαυρη οθονη

Και εγω αυτο υπεθεσα. Δεν εχω καμια εμπειρια με noBD fw, αλλα φανταστηκα οτι θα σου ελυνε το προβλημα. I guess not...

Δημοσ.

gazp πέρασε αυτό τό cfw

http://www.psx-place.com/threads/ferrox-4-82-nobd-cobra-7-55-cfw-by-alexander.15736/

Κάνεις install τό webman mod 1.47.06.pkg και απλά τό τρέχεις, θά κάνει reboot η κονσόλα.

Αν δεν σου εμφανίσει με την πρώτη την webman games επιλογή, κλείσε άνοιξε κονσόλα ξανά.

Μπες στο webman games/webman setup και ρύθμισε τό fan στο 42% manual.

Ελπίζω να σου δουλέψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

gazp πέρασε αυτό τό cfw

http://www.psx-place.com/threads/ferrox-4-82-nobd-cobra-7-55-cfw-by-alexander.15736/

Κάνεις install τό webman mod 1.47.06.pkg και απλά τό τρέχεις, θά κάνει reboot η κονσόλα.

Αν δεν σου εμφανίσει με την πρώτη την webman games επιλογή, κλείσε άνοιξε κονσόλα ξανά.

Μπες στο webman games/webman setup και ρύθμισε τό fan στο 42% manual.

Ελπίζω να σου δουλέψει.

Σε ευχαριστω και παλι και γενικως ευχαριστω ολους οσους εχουν ασχοληθει. Θα το δοκιμασω Mikele, απλα μια ερωτηση ακομα: το Webman θα πρεπει να το κατεβασω εγω η θα υπαρχει σαν package μεσα στο ferrox μολις το βαλω?

edit: το βρηκα και το κατεβασα, θα το κανω πρωτα ο Θεος το βραδυ και θα ενημερωσω

Edit 2: Δουλεψε! Μαλλον κατι επαιζε με το Rebug? Δεν ξερω. Μεσω Webman σεταρα τον ανεμιστηρα στο 42% manual. Οταν μπηκα βεβαια στο Webman ο ανεμιστηρας γυρνουσε στο 49% και ειχα εκεινη τη στιγμη CPU 68 βαθμους και RSX 60 βαθμους μετα απο μολις 2 λεπτα που ηταν ανοιχτη η κονσολα! Να τον εβαζα παραπανω απο 42% η ειμαι οκ; Και παλι χιλια ευχαριστω σε ολους για τη βοηθεια!

Επεξ/σία από gazp
  • Like 1
Δημοσ.

Είχες ώρα την κονσόλα ανοιχτή.

Από κρύα θά δεις πόσο πραγματικά ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Μετά από μισή ώρα gaming,το ανώτερο που πρέπει να ανεβάζει είναι 65 βαθμοί.

Τσεκαρε το και ανάλογα ανεβάζεις/κατεβάζεις..

Δημοσ.

Επισης φανταζομαι οτι οταν εισαι στο XMB εχει καποιο load.

πχ σε εμενα με slim, αμα το αφησω ωρα αναμενο στο ΧΜΒ εχω 60 +-2 με το φαν στο 30%, αλλα οταν παιζω κανενα ελαφρι game, εχω πιο χαμηλες θερμοκρασιες. πχ οταν παιζω ratchet clank trilogy εχω 54 +-2

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα και ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους ασχολουνται και βοηθανε ολους εμας!

Αποφασισα να αναστησω κι εγω το PS3 μου και να το σπασω. Ακολουθησα οδηγους σε φορουμς, youtube κλπ για ωρες. Εν τελει ειμαι σε CFW Overflow 4.82, εβαλα και το Multiman 4.82 αλλα δεν μπορεσα να τρεξω τιποτα. Μετα μου εκοψε να μπω στο ινσομνια! Ετσι διαβασα και για το Toggle Qa. Εκανα λοιπον εγκατασταση το Toggle qa all cfw (δεν εκανε ποτε μπιπ η κονσολα) και δοκιμαζοντας το combo δε μου βγαζει τις επιλογες που πρεπει. Φανταζομαι αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορω να τρεξω παιχνιδια, σωστα;

Δημοσ.

Toggle QA κανεις για να μπορεσεις να κανεις downgrade σε πιο παλιο firmware (σωστα τα λεω mikele?)

Οταν λες οτι δεν μπορεις να τρεξεις τιποτα, τι εννοεις? Δεν βλεπεις τα παιχνιδια στον multiman? 

Ακυρο, αλλα χθες προσεξα την επιλογη scan for LAN games στον webman. Πραγματικα με εσωσε. Εχω μικρο σκληρο(160) στο PS3 και τωρα εχω ακομα 500gb μεσω network. Το ρουτερ ειναι αργο(100mbits), αλλα δεν αργει να φορτωσει, και οτι ετρεξα ως τωρα ειναι κομπλε. Οποιος εχει μικρο σκληρο στο PS3, αλλα εχει χωρο στο PC ας το τσεκαρει!

Δημοσ.

Toggle QA κανεις για να μπορεσεις να κανεις downgrade σε πιο παλιο firmware (σωστα τα λεω mikele?)

Οταν λες οτι δεν μπορεις να τρεξεις τιποτα, τι εννοεις? Δεν βλεπεις τα παιχνιδια στον multiman? 

Ακυρο, αλλα χθες προσεξα την επιλογη scan for LAN games στον webman. Πραγματικα με εσωσε. Εχω μικρο σκληρο(160) στο PS3 και τωρα εχω ακομα 500gb μεσω network. Το ρουτερ ειναι αργο(100mbits), αλλα δεν αργει να φορτωσει, και οτι ετρεξα ως τωρα ειναι κομπλε. Οποιος εχει μικρο σκληρο στο PS3, αλλα εχει χωρο στο PC ας το τσεκαρει!

Μαλιστα.. Οποτε εφο'οσον ειμαι ηδη σε CFW δε χρειαζομαι κατι αλλο εκτος απο το ΜΜ? Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ημουν σε OFW 4.82 και απο εκει φλασαρα σε Οverflow CFW 4.82.

O MM δε μου διαβαζει τιποτα. Εβαλα ενα iso του PSX, δυο mini games PS3 και το Sonic & Sega All Stars Racing σε 2 διαφορετικες εκδοσεις. Η μια ειναι σε μορφη .pkg και η αλλη ειναι φακελος, με φακελους μεσα κλπ.. 

Να κανω τοσο λαθος τις διαδρομες? Η διαδρομη ειναι usb/GAMES/παιχνιδι και usb/ROMS/παιχνιδι για το PSX.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...