Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Το κάνει  σε ολες τις θέσεις που δεν κάνει πλήρη περιστροφή ,ακόμα και στην παράλληλη με το επίπεδο του ταβανιού πατώματος και εκεί δεν μετακινείται καθολου ,ίσως χιλιοστά ..και στο quiet 🤫 που δεν εχει τέτοιες στροφές για να δικαιολογεί τόσο θόρυβο ,το midea γιατι δεν κάνει κιχ οταν ανεβάζει περσίδες ? 

Θα έλεγα να φτιάξεις ένα email στο [email protected] και να εξηγήσεις τι συμβαίνει.

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@liakjim εχουμε δειγματα μετρησεων απο μεγαλα TCL; 18-24; και μη μου πεις πως εχουμε απο Morris  γιατι δεν το δεχομαι..νομιζω εχουμε μονο απο 9αρια, διορθωσε με αν κανω λαθος..Επισης ποσο ανταποκρισιμη ειναι η αντιπροσωπεια της TCL σε βλαβες; Γνωριζουμε κατι σχετικα; 

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, energy52 είπε

@liakjim εχουμε δειγματα μετρησεων απο μεγαλα TCL; 18-24; και μη μου πεις πως εχουμε απο Morris  γιατι δεν το δεχομαι..νομιζω εχουμε μονο απο 9αρια, διορθωσε με αν κανω λαθος..Επισης ποσο ανταποκρισιμη ειναι η αντιπροσωπεια της TCL σε βλαβες; Γνωριζουμε κατι σχετικα; 

Δεν νομίζω να έχουμε από μεγάλα TCL. Θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν διαφορετικά από τα Μόρις. Ούτε για αντιπροσωπία έχουμε δείγματα από ότι θυμάμαι πάλι.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

εσενα δεν κάνει ετσι ? Και το κάνει και στο quiet και στο sleep 😢Στο βίντεο από quiet γκάζωσε 

Οχι δεν εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης κατι τετοιο, οντως κανει πολυ βουητο στειλε mail στην inventor..Ποσα τ.μ. ειναι το δωματιο; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, energy52 είπε

Ποσα τ.μ. ειναι το δωματιο; 

Ειναι μικρό για το μηχάνημα ,11 τετρ υπνοδωμάτιο ,αλλα δεν το δικαιολογεί αυτο ,δικαιολογεί την συχνότητα των ον οφ 

Ορίστε από άλλη γωνία περσιδων χωρίς πλήρη περιστροφή ,και από οριζόντιες τελείως περσίδες το ίδιο κάνει που δεν κινούνται οι περσίδες καθολου ,γκαζώνει βουυυυυυυυμ ,μερικές φορές το θυμάται και το κάνει οταν βγαινει από το stand by..

Επεξ/σία από ΘοδωρήςΚαρπούζης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν νομίζω να έχουμε από μεγάλα TCL. Θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν διαφορετικά από τα Μόρις. Ούτε για αντιπροσωπία έχουμε δείγματα από ότι θυμάμαι πάλι.

Να σου πω την αληθεια, αν ηξερα (κ δεν ημουν καχυποπτος) πως το haier μπορει να πεσει τοσο χαμηλα, ισως διαλεγα το 24αρι..φοβηθηκα τα 700w ελαχιστα που δινει σαν καταναλωση στα specs..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, energy52 είπε

Να σου πω την αληθεια, αν ηξερα (κ δεν ημουν καχυποπτος) πως το haier μπορει να πεσει τοσο χαμηλα, ισως διαλεγα το 24αρι..φοβηθηκα τα 700w ελαχιστα που δινει σαν καταναλωση στα specs..

Τα 700 που τα  δίνει όμως διευκρινίζει , στους 7 στους 2 η στους -7 βαθμούς ?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Ειναι μικρό για το μηχάνημα ,11 τετρ υπνοδωμάτιο ,αλλα δεν το δικαιολογεί αυτο ,δικαιολογεί την συχνότητα των ον οφ 

Aυτο εχεις; https://www.haieraircondition.gr/klimatistika/tundra-green#tech-specs το 9αρι βλεπω δινει ονομαστικη στη θερμανση 11600btu..μηπως και σε σχεση τα ελαχιστα btu που μπορει να δωσει ειναι μεγαλο;;λεω εγω τωρα μια υποθεση οποτε μπερδευεται ο αισθητηρας..ποσο πεφτει σε καταναλωση το χεις μετρησει με καλο κρυο;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Τι να σου πω, η ίδια η Haier δίνει στοιχεία που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι αρκετά διαφορετικό κτήνος το 24άρι :

Screenshot-1.png.90cbb127b337d9577fbdd6dd2216131d.png

Από την άλλη στο 18άρι σου λέει 0.52KW σε θέρμανση όταν είδες σχεδόν τα μισά.

1 ώρα πριν, dimostr είπε

Τα 700 που τα  δίνει όμως διευκρινίζει , στους 7 στους 2 η στους -7 βαθμούς ?

Στους 7C https://haier-ac.pl/wp-content/uploads/materialy/instrukcje/tundra-green/instrukcja-serwisowa-tundra-green-as68tebhra.pdf

Screenshot-2.png.1847ca9ac167a168d95c4f4189d6ed2c.png

• Like 1
Δημοσ.

@guzel στην επιστροφή χρημάτων που σου έγινε το κόστος της τοποθέτησης του νέου το αναλάβανε ? Μόλις μίλησα με service και έστειλα email με τα δυο βίντεο να δουν,ομως ήδη έγραψα ότι αν δεν επισκευάζεται θα προχωρήσω στην διαδικασία αντικατάστασης με όλες αυτές τις ωραίες λέξεις  που μου είπες περί μη συνομολογημενων κτλ ομως θεωρω ότι και η τοποθέτηση πρέπει  ειναι μέσα ,αν ήξερα με λίγα λόγια ,αν το αναγράφανε κάπου ότι κάνει ετσι δεν θα το είχα πάρει ,δικιά τους ευθύνη εξολοκλήρου ,διαφημίζουν άνεση στον ύπνο αθόρυβη λειτουργία ..ειναι στο βίντεο αθόρυβο ? Δικό τους όλο το φάουλ 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω διαβάσει πολλές σελίδες τις τελευταίες μέρες και νομίζω έμαθα πολλά περί κλιματιστικών αλλά ακόμα χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια. 

Ψάχνουμε φθηνή λύση για θέρμανση μικρού διαμερίσματος 50τμ με ξεχωριστή κουζίνα. Στο υπνοδωμάτιο έχει ένα ac του 80-90 το οποίο όμως ζεσταίνει αξιοπρεπώς και σχετικά φθηνά.

Θέλουμε λοιπόν να βάλουμε ένα στο σαλόνι για να ζεσταίνει το υπόλοιπο σπίτι και να βοηθάει και του υπνοδωματίου. Δεν υπάρχει άλλη πηγή θέρμανσης.

Με όσα διάβασα εδώ κατέληξα στο TCL elite TAC-12CHSA/XA51 στα 380 περίπου με την εγκατάσταση.

Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο σε αυτά τα περίπου τα χρήματα ή να προχωρήσω στην αγορά? Ευχαριστώ για κάθε πληροφορία!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Τι να σου πω, η ίδια η Haier δίνει στοιχεία που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι αρκετά διαφορετικό κτήνος το 24άρι :

Screenshot-1.png.90cbb127b337d9577fbdd6dd2216131d.png

Από την άλλη στο 18άρι σου λέει 0.52KW σε θέρμανση όταν είδες σχεδόν τα μισά.

Στους 7C https://haier-ac.pl/wp-content/uploads/materialy/instrukcje/tundra-green/instrukcja-serwisowa-tundra-green-as68tebhra.pdf

Screenshot-2.png.1847ca9ac167a168d95c4f4189d6ed2c.png

Σε συνέχεια του ανωτέρω, ταγκάρω τον @stazzy1978, να μας πει αν το διδυμάκι του Haier , δλδ το General Electric GES-NMG70 Prime+ που έχει , μέχρι πόσα watts κατεβαίνει (αν έχει βάλει μετρητή). Ισχύουν τα 700W ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmyfis είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω διαβάσει πολλές σελίδες τις τελευταίες μέρες και νομίζω έμαθα πολλά περί κλιματιστικών αλλά ακόμα χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια. 

Ψάχνουμε φθηνή λύση για θέρμανση μικρού διαμερίσματος 50τμ με ξεχωριστή κουζίνα. Στο υπνοδωμάτιο έχει ένα ac του 80-90 το οποίο όμως ζεσταίνει αξιοπρεπώς και σχετικά φθηνά.

Θέλουμε λοιπόν να βάλουμε ένα στο σαλόνι για να ζεσταίνει το υπόλοιπο σπίτι και να βοηθάει και του υπνοδωματίου. Δεν υπάρχει άλλη πηγή θέρμανσης.

Με όσα διάβασα εδώ κατέληξα στο TCL elite TAC-12CHSA/XA51 στα 380 περίπου με την εγκατάσταση.

Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο σε αυτά τα περίπου τα χρήματα ή να προχωρήσω στην αγορά? Ευχαριστώ για κάθε πληροφορία!

Καλή τιμή, καλές κριτικές, υπερκαλη εγγύηση, ευχαριστημένα μέλη από εδώ που το έχουν βάλει, φαίνεται ότι είναι μια καλή επιλογή.

17 λεπτά πριν, sotrous είπε

Για υπνοδωμάτιο αυτό https://www.alphaclimagr.gr/product/1409384/tcl-elite-plus-tac-09chsa-xa412-klimatistiko-r32-inverter.html

Έχει τη mute δυνατότητα έναντι του ΧΑ51 που το πάει στα 19dB.

Επίσης https://www.bestprice.gr/item/2155583880/daikin-sensira-ftxc25brxc25b.html?seq=1

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Για υπνοδωμάτιο αυτό https://www.alphaclimagr.gr/product/1409384/tcl-elite-plus-tac-09chsa-xa412-klimatistiko-r32-inverter.html

Έχει τη mute δυνατότητα έναντι του ΧΑ51 που το πάει στα 19dB.

σε ευχαριστώ αδελφέ , και ειναι πιο φθηνό απο το 51? Για θέρμανση το θέλω κυρίως.

Επεξ/σία από sotrous
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...