Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχω το ίδιο σε 24αρι.

Εισαγωγέας είναι η fgeurope. Μπορείς να ρωτήσεις.

Έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο μέχρις στιγμής σε 24αρι. Εντυπώσεις; Λογικά θα έχεις γραψει κάπου στο νήμα αν θέλεις παρέπεμψε με. 

Ευχαριστω 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, livaspy είπε

Το έχει κανείς?

Αξίζει για τα χρήματα του?

Σε κάποια site είναι αρκετά φθηνό, είναι παραεισαγωγής?

Fujitsu ASYG18KLCA

Λοιπόν η άποψή μου για το 24άρι είναι εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/296911-συμβουλές-για-κλιματιστικά/page/743/?tab=comments#comment-57263554

Φαντάζομαι το 18άρι θα είναι παρόμοιο, το βλέπω πιο αθόρυβο στα χαρτιά. 

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πάρα πολύ καλό κλιματιστικό , στα 860€ που το βλέπω και εφόσον είναι fgeurope, το συνιστώ .

@chriskourou

Και μια τυπική κατανάλωση 

Όπως βλέπετε, βολεύει 60τμ με 400W και εξωτερική 5.5C που για μένα είναι εντυπωσιακό. 

Δημοσ.
Στις 26/6/2019 στις 6:34 ΜΜ, gbras είπε

Για αυτο με ρωτησαν απο που το αγορασα οταν πηρα για το τηλεκοντρολ. Μαλιστα δεν το ηξερα αυτο.

Σου άλλαξαν το τηλεχειριστήριο?  Τι σου είπαν?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όχι δεν το συνιστώ εκτός και αν είναι κάπου στα 500€. Αθόρυβο είναι σε σημείο που να μην καταλαβαίνεις ότι δουλεύει, αλλά καίει. 

θα το παρω περιπου στα 400 ευρω, αν το παρω. αλλα κολλαω στην καταναλωση...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, papath είπε

Σου άλλαξαν το τηλεχειριστήριο?  Τι σου είπαν?

Μου εδωσαν ενα αλλο τηλεφωνο που ειναι ειδικα για τα tcl αλλα δεν καταφερα να του βρω, δεν απαντουσαν στο τηλεφωνο.Παντως το γνωριζουν το θεμα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tonis21 είπε

θα το παρω περιπου στα 400 ευρω, αν το παρω. αλλα κολλαω στην καταναλωση...

Ναι καίει, αλλά το βασικότερο έχει κακή θερμική άνεση

Σε ψύξη δεν έχει δοκιμαστεί, λογικά θα είναι πιο φυσιολογικά τα πράγματα.

Προσωπικά θα προτιμούσα το Morris του κωτσοβολου στα 600€ που παίζει τώρα σε προσφορά.

Έχει και 5 χρόνια εγγύηση αντί για τα μόλις 2 του άριστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος, αν γνωρίζει, τι ουσιαστικές διαφορές έχουν τα δύο αυτά μοντέλα μεταξύ τους;

Toshiba Shorai Premium 18J2AVRG   και Toshiba Shorai RAS18PAVSG/PKVSG-E

Εγώ βλέπω μόνο τον ιονιστή που έχει το premium και την καλύτερη απόδοση στη ζέστη του απλού Shorai. Αν δεν κάνω λάθος δηλαδή.

Υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικό; Γενικά ποιο θα λέγατε πως είναι καλύτερο συνολικά; Για ψύξη/θέρμανση σε συνδυασμό με την κατανάλωση ρεύματος;

Επεξ/σία από scrat79
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θέλω να αγοράσω το συντομότερο δυνατών ένα κλιματιστικό 18000btu για το σαλόνι μου..

Κοιτάω τις προσφορές που βάζουν τα μαγαζιά και είμαι σε σκέψη για ένα από τα παρακάτω 2 που έχουν δωρεάν εγκατάσταση και είναι σε προσφορά..

1. Carrier 42QHB18D8SA Crystal II (πιο επώνυμο από το Morris αλλά από ότι λέτε δεν είναι και τπτ τρομερό..) +200Ευρώ δωροεπιταγή

2. Morris WFIN50132 ( Κινέζικο αλλά πολύ οικονομικό) +100Ευρώ δψροεπιταγή..

Πιστεύετε ότι αξίζει να περιμένω μήπως βγάλουν και άλλες προφορές σε καλύτερα μηχανήματα?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, scrat79 είπε

Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος, αν γνωρίζει, τι ουσιαστικές διαφορές έχουν τα δύο αυτά μοντέλα μεταξύ τους;

Εγώ βλέπω μόνο τον ιονιστή που έχει το premium και την καλύτερη απόδοση στη ζέστη του απλού Shorai. Αν δεν κάνω λάθος δηλαδή.

Υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικό; Γενικά ποιο θα λέγατε πως είναι καλύτερο συνολικά; Για ψύξη/θέρμανση σε συνδυασμό με την κατανάλωση ρεύματος;

Αν μπεις στη σελίδα της toshiba και πας στα μοντέλα όταν θα πατήσεις εκεί που λεε8 τεχνική βιβλιοθήκη για το shorai premium και μετά εμπορικό φυλλάδιο θα σε οδήγηση στο daisekai 6,5 αυτή είναι η διαφορά τους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, liakjim είπε

Λοιπόν η άποψή μου για το 24άρι είναι εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/296911-συμβουλές-για-κλιματιστικά/page/743/?tab=comments#comment-57263554

Φαντάζομαι το 18άρι θα είναι παρόμοιο, το βλέπω πιο αθόρυβο στα χαρτιά. 

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πάρα πολύ καλό κλιματιστικό , στα 860€ που το βλέπω και εφόσον είναι fgeurope, το συνιστώ .

@chriskourou

Ευχαριστώ, 

Εγώ ενδιαφέρομαι για το 24άρι, οι καταναλώσεις με ενδιέφεραν κυρίως. Είναι κάπως θορυβώδες νομίζω αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης. To shorai και το heavy που προτείνεις ως (ίσως) καλύτερες επιλογές συνολικά είναι πάντως αρκετά ακριβότερα 

Επεξ/σία από chriskourou
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, scrat79 είπε

Το Shorai premium  διαφέρει στις λεπτομέριες απο το shorai . 

Εχει ιονιστή και λίγο πιο αθόρυβο στην χαμηλή σκάλα απο το απλό shorai . Απο καταναλώσεις είναι τα ίδια . Απο θερμική και ψυκτική απόδοση τα ίδια . 
Γνώμη μου όποιο βρεις σε καλύτερη τιμή προτίμησε το . Δεν υπάρχει καμία σοβαρή διαφορά για να το σκεφτείς . Εκτός και αν είναι κριτήριο για σένα ο ιονιστής . 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ParhsG είπε

Οσοι πηρατε mitsuba ειστε ευχαριστημενοι; 

Μια χαρα ειναι, θα περιμενω την δεη για νεοτερα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Kama1 είπε

Καλησπέρα σας,

Θέλω να αγοράσω το συντομότερο δυνατών ένα κλιματιστικό 18000btu για το σαλόνι μου..

Κοιτάω τις προσφορές που βάζουν τα μαγαζιά και είμαι σε σκέψη για ένα από τα παρακάτω 2 που έχουν δωρεάν εγκατάσταση και είναι σε προσφορά..

1. Carrier 42QHB18D8SA Crystal II (πιο επώνυμο από το Morris αλλά από ότι λέτε δεν είναι και τπτ τρομερό..) +200Ευρώ δωροεπιταγή

2. Morris WFIN50132 ( Κινέζικο αλλά πολύ οικονομικό) +100Ευρώ δψροεπιταγή..

Πιστεύετε ότι αξίζει να περιμένω μήπως βγάλουν και άλλες προφορές σε καλύτερα μηχανήματα?

Ευχαριστώ πολύ!

Όταν κάποιος βιάζεται δεν έχει και πολλά περιθώρια.

Ας πούμε, θα έλεγα ότι μάλλον θα άξιζε να περιμένεις για κάποια προσφορά σε καλύτερο μηχάνημα.

Από την άλλη δεν έχουμε προφανώς πληροφόρηση για τις μελλοντικές προωθητικές ενέργειες , αν υπάρξουν.

Οπότε τελικά μπορεί να περιμένεις και να έρθει προσφορά τον Σεπτέμβρη ή να πάρεις κάτι τώρα και την επόμενη εβδομάδα να  πέσει προσφορά.

Θα πρέπει λοιπόν να τα σταθμίσεις (σε ίδια φάση είμαι κ εγώ που καλοβλέπω το crystal II 9άρι).

Στα χρήματα αυτά, σε γενικές γραμμές είναι όλα τα ίδια πάνω κάτω. Μέτρια.

Θα πρέπει για μένα να πάει κάποιος στα 1000-1200€ για να πάρει πολύ καλό 18άρι.

Μεταξύ των 2 , αν ήθελα τώρα θα έπαιρνα το Morris στα 600€ μιας και το έχουμε δει στον @danaos7, να δουλεύει καλά σαν inverter και έχει δωρεάν εγκατάσταση. 

7 ώρες πριν, chriskourou είπε

Ευχαριστώ, 

Εγώ ενδιαφέρομαι για το 24άρι, οι καταναλώσεις με ενδιέφεραν κυρίως. Είναι κάπως θορυβώδες νομίζω αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης. To shorai και το heavy που προτείνεις ως (ίσως) καλύτερες επιλογές συνολικά είναι πάντως αρκετά ακριβότερα 

To heavy το 22αρι έχει ίδια απόδοση με το Fujitsu https://airsamoilis.gr/product/srk-src-63zr-w/

Είναι σημαντικά πιο αθόρυβο, ίδια εγγύηση , καλύτερους βαθμούς απόδοσης, καλύτερα φίλτρα και λειτουργίες και είναι 100€ ακριβότερο.

Στο μυαλό μου είναι καλύτερη επιλογή.

Αν πάρεις το Fujitsu από την άλλη, θα μείνεις ικανοποιημένος. Δική σου απόφαση.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
8 ώρες πριν, dimostr είπε

Αν μπεις στη σελίδα της toshiba και πας στα μοντέλα όταν θα πατήσεις εκεί που λεε8 τεχνική βιβλιοθήκη για το shorai premium και μετά εμπορικό φυλλάδιο θα σε οδήγηση στο daisekai 6,5 αυτή είναι η διαφορά τους 

τι να εννοεί άραγε ο ποιητής 🙃

7 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Το Shorai premium  διαφέρει στις λεπτομέριες απο το shorai . 

Εχει ιονιστή και λίγο πιο αθόρυβο στην χαμηλή σκάλα απο το απλό shorai . Απο καταναλώσεις είναι τα ίδια . Απο θερμική και ψυκτική απόδοση τα ίδια . 
Γνώμη μου όποιο βρεις σε καλύτερη τιμή προτίμησε το . Δεν υπάρχει καμία σοβαρή διαφορά για να το σκεφτείς . Εκτός και αν είναι κριτήριο για σένα ο ιονιστής . 

Όπως τα λέει ο Dare-Devil. Νομίζω επίσης στο premium έβγαλαν το power select και επέστρεψαν το eco.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...