afragorn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, LongTom είπε Ιδέα δεν έχω. Πάντα αγόραζα από το ίντερνετς, ακόμη και όταν ήμουν Ελλάδα. Η μόνη φορά που πήρα από μαγαζί ήταν ένα kindle από το Saturn το 2012 που το είχε σχεδόν 40% κάτω. Από ότι πιστεύω πάντως, μάλλον το skroutz και το άλλο που δεν θυμάμαι τώρα, έχουν την πιο ολοκληρωμένη συλλογή. Μα για ιντερνετικά μαγαζιά λέω και εγώ. Πέρα από skroutz, μπορεί να υπάρχει κάποιο site αποκλειστικά με ebooks π.χ.;
LongTom Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, afragorn είπε Μα για ιντερνετικά μαγαζιά λέω και εγώ. Πέρα από skroutz, μπορεί να υπάρχει κάποιο site αποκλειστικά με ebooks π.χ.; Δεν ξέρω, αυτό μόνο οι φίλοι που μένουν Ελλάδα μπορούν να σε απαντήσουν. Προσωπικά σχεδόν αποκλειστικά διαβάζω αγγλικά πια με ολίγη από Σουηδικά. 1
afragorn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Τελικά μάλλον θα αγοράσω το νεότερο kindle (ή το απλό ή το paperwhite) από amazon, αλλά θα περιμένω να πλησιάσει η black friday γιατί έχω διαβάσει πως τα δίνει σε πολύ καλές εκτπώσεις η amazon! Μέχρι τότε μπορώ να βάλω στο υπάρχον μερικά βιβλία από usb απλά χάνω όλα τα online feautures... 1
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιλώντας ως παραδοσιακός κάτοχος Kindle (keyboard 3, διάφορα Paperwhite versions και τώρα Voyage), σαν επιλογή είναι αρκετά safe αν δεν έχεις πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις, άσχετα αν τεχνολογικά υπάρχουν και καλύτερες συσκευές εκεί έξω. Οπωσδήποτε δεν είναι από τα πράγματα που τα μετανιώνεις. Επίσης δεν χρειάζεται να περιμένεις ντε και σώνει για Black Friday γιατί συχνά πυκνά γίνονται εκπτώσεις στο ενδιάμεσο, τόσο στο αγγλικό Amazon όσο και στο γερμανικό/ιταλικό κλπ. Παράδειγμα από το .co.uk: https://uk.camelcamelcamel.com/product/B07741S7Y8 Σετάρεις να σου έρθει email alert μόλις πέσει κάτω από την τιμή που έχεις ορίσει και ξενοιάζεις. Με παρόμοιo τρόπο μπορείς να ορίσεις alerts για τα υπόλοιπα site του Amazon. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από nzeppos 1
afragorn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 26 λεπτά πριν, nzeppos είπε Μιλώντας ως παραδοσιακός κάτοχος Kindle (keyboard 3, διάφορα Paperwhite versions και τώρα Voyage), σαν επιλογή είναι αρκετά safe αν δεν έχεις πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις, άσχετα αν τεχνολογικά υπάρχουν και καλύτερες συσκευές εκεί έξω. Οπωσδήποτε δεν είναι από τα πράγματα που τα μετανιώνεις. Επίσης δεν χρειάζεται να περιμένεις ντε και σώνει για Black Friday γιατί συχνά πυκνά γίνονται εκπτώσεις στο ενδιάμεσο, τόσο στο αγγλικό Amazon όσο και στο γερμανικό/ιταλικό κλπ. Παράδειγμα από το .co.uk: https://uk.camelcamelcamel.com/product/B07741S7Y8 Σετάρεις να σου έρθει email alert μόλις πέσει κάτω από την τιμή που έχεις ορίσει και ξενοιάζεις. Με παρόμοιo τρόπο μπορείς να ορίσεις alerts για τα υπόλοιπα site του Amazon. Ωραίοοοοοος! Θα βάλω alert και για τα δύο kindle, ευχαριστώ! Ερώτηση, επειδή βλέπω είσαι γνώστης από Kindle, εάν αγοράσω αυτό με τις διαφημίσεις (μου το στείλει φίλος από Αγγλία, γιατί ξέρω πως κατευθείαν δε μπορώ να το πάρω) που είναι 10 λίρες φθηνότερο, θα έχω πρόβλημα στην Ελλάδα μόλις συνδέσω το λογαριασμό μου;
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Όχι, γενικά δεν έχει τέτοιους περιορισμούς η Amazon. Θα παίζει μια χαρά. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει επίσης επιλογή να πληρώσεις αργότερα τη διαφορά και να αφαιρέσεις τις διαφημίσεις αν δεις ότι δεν σου αρέσουν.
afragorn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, nzeppos είπε Όχι, γενικά δεν έχει τέτοιους περιορισμούς η Amazon. Θα παίζει μια χαρά. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει επίσης επιλογή να πληρώσεις αργότερα τη διαφορά και να αφαιρέσεις τις διαφημίσεις αν δεις ότι δεν σου αρέσουν. Ευχαριστώ, είσαι πολύ κατατοπιστικός. Αυτές οι διαφημίσεις παίζουν και κατά τη διάρκεια που διαβάζεις ή μόνο όταν το έχεις στην αναμονή; Γιατί αλλιώς δεν αξίζει να σου σπάει τα νεύρα η διαφήμιση για τις 10 λίρες διαφορά! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από afragorn
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Απ' όσο ξέρω οι διαφημίσεις εμφανίζονται μόνο στο screensaver και σαν μπανεράκι στο κεντρικό μενού, όχι πάντως όταν διαβάζεις. Δες εδώ: https://advertising.amazon.com/resources/ad-specs/kindle Εφόσον όμως μπορείς να τις αφαιρέσεις αργότερα πληρώνοντας τη διαφορά, φαντάζομαι ότι δεν βλάπτει να πάρεις την έκδοση που λες. Εκτός πια κι αν το βιάζεσαι και δεν μπορείς να περιμένεις να στο στείλει ο φίλος σου ή/και τα μεταφορικά θα είναι μεγαλύτερα από της Amazon και τότε η τελική διαφορά θα είναι μικρότερη από 10 λίρες. UPDATE: Χα, τι ήθελα να το πω. Μόλις τσέκαρα τη σελίδα του Amazon και μου το έβγαλε σαν deal of the day στις 80 λίρες αντί για 120 (90 χωρίς offers αντί για 130). Λες να είναι η τυχερή σου μέρα; 😛
afragorn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, nzeppos είπε Απ' όσο ξέρω οι διαφημίσεις εμφανίζονται μόνο στο screensaver και σαν μπανεράκι στο κεντρικό μενού, όχι πάντως όταν διαβάζεις. Δες εδώ: https://advertising.amazon.com/resources/ad-specs/kindle Εφόσον όμως μπορείς να τις αφαιρέσεις αργότερα πληρώνοντας τη διαφορά, φαντάζομαι ότι δεν βλάπτει να πάρεις την έκδοση που λες. Εκτός πια κι αν το βιάζεσαι και δεν μπορείς να περιμένεις να στο στείλει ο φίλος σου ή/και τα μεταφορικά θα είναι μεγαλύτερα από της Amazon και τότε η τελική διαφορά θα είναι μικρότερη από 10 λίρες. UPDATE: Χα, τι ήθελα να το πω. Μόλις τσέκαρα τη σελίδα του Amazon και μου το έβγαλε σαν deal of the day στις 80 λίρες αντί για 120 (90 χωρίς offers αντί για 130). Λες να είναι η τυχερή σου μέρα; 😛 Όντως;; Πάω να τσεκάρω 😅 Για τους χρήστες του amazon prime είναι η προσφορά. Βρες τους μπαγαπόντηδες πως πάνε να τα συνδυάσουν για να κερδίσουν συνδρομητές! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από afragorn
aposporis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει 3 kindle pw στα 80 (από 120) από Γερμανία amazon.de. 3-4 φορές το χρόνο κατεβάζει τη τιμή του. Σήμερα το έχει €68.22 Το έχω ενεργοποιήσει στην Ελλάδα και δεν με έχουν απασχολήσει οι διαφημίσεις. Κάνεις ένα μήνα δοκιμαστικά Prime και μετά το ακυρώνεις χωρίς να πληρώσεις Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από aposporis 1
afragorn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, aposporis είπε Έχω πάρει 3 kindle pw στα 80 (από 120) από Γερμανία amazon.de. 3-4 φορές το χρόνο κατεβάζει τη τιμή του. Σήμερα το έχει €68.22 Το έχω ενεργοποιήσει στην Ελλάδα και δεν με έχουν απασχολήσει οι διαφημίσεις. Κάνεις ένα μήνα δοκιμαστικά Prime και μετά το ακυρώνεις χωρίς να πληρώσεις A πολύ καλύτερη τιμή από το αγγλικό, ευχαριστώ! Κάτσε να το ψάξω. Με τη γλώσσα δεν υπάρχει πρόβλημα ε; Έχει κανονικά αγγλικά και λεξικά σε άλλες γλώσσες;
stevenfins Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, afragorn είπε A πολύ καλύτερη τιμή από το αγγλικό, ευχαριστώ! Κάτσε να το ψάξω. Με τη γλώσσα δεν υπάρχει πρόβλημα ε; Έχει κανονικά αγγλικά και λεξικά σε άλλες γλώσσες; Και εγώ από Γερμανία το έχω πάρει και σίγουρα το μηχάνημα μέσα έχει κανονικά αγγλικά στο μενού και αγγλικά λεξικά. (Λέω για το μηχάνημα γιατί δεν θυμάμαι το κουτί άμα ήταν στα γερμανικά ή στα αγγλικά) 1
afragorn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Καλά το κουτί ποσώς με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Ναι δεν υπάρχει θέμα με γλώσσες. Το τελευταίο Kindle το είχα πάρει από ιταλικό Amazon και δεν θυμάμαι να είδα ποτέ ιταλικά. Εφόσον έρχεται pre-registered στο λογαριασμό μας, του έχουν σετάρει εξ' αρχής τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. 1
afragorn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Eυχαριστώ για τη βοήθεια όλους σας. Πήρα τελικά το paperwhite από Γερμανία στα 87€ (το άλλο που έκανε 69€ ήταν με τις διαφημίσεις και δε μπορούσε να σταλεί σε ελληνική διεύθυνση)! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από afragorn 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα