Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ποιός θα μου πει γιατί δεν μου συγχρονίζει τα κατεβασμένα apps; Είναι jailbroken και έχει την 3.2.1.

Μου βγάζει κάποιο error αλλά δεν λέει ακριβώς τί είναι...

To jailbreak δεν το έκανα εγώ, το έκαναν πριν μου το δώσουν. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο μετά; Από ό,τι θυμάμαι, απλά κάνεις drag & drop τα αρχεία .ipa των εφαρμογών στο section applications του iTunes, και μετά τα τσεκάρεις στο iPhone/iPad για να περάσουν...

Κάνω κάτι λάθος;

Μπες cydia, κάνε add το source http(δύο τελείες)//cydia(τελεία)hackulo(τελεία)us και μετά κάνε εγκατάσταση (πάντα μέσα από το cydia) το πρόγραμμα appsync. Στον πρώτο συγχρονισμό να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει μία επίσημη εφαρμογή iTunes... Ακόμα και δωρεάν εφαρμογή να είναι, δεν πειράζει! Φτάνει να είναι επίσημη κατεβασμένη από το iTunes!

Δημοσ.

Το έκανα, αλλά δεν μου το βγάζει, ούτε το repo ούτε το άλλο...

---------- Προσθήκη στις 17:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ----------

Άκυρο, μου πέρασε το hackulo.us , αλλά δεν με αφήνει να περάσω το installus γιατί προφανώς θέλει το 3.2 ενώ εγώ έχω το 3.2.1.

Τί να κάνω;

Δημοσ.
Το έκανα, αλλά δεν μου το βγάζει, ούτε το repo ούτε το άλλο...

---------- Προσθήκη στις 17:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ----------

Άκυρο, μου πέρασε το hackulo.us , αλλά δεν με αφήνει να περάσω το installus γιατί προφανώς θέλει το 3.2 ενώ εγώ έχω το 3.2.1.

Τί να κάνω;

Φίλε μου διάβασε πάλι αυτό που έγραψα και θα δεις ότι δεν μιλάω για installus.... Το installus είναι για να στέλνεις μέσω wifi τις εφαρμογές στο κινητό και να τις κάνεις εγκατάσταση μέσα από το κινητό!!!! Δεν είναι για sync με το iTunes!

Δημοσ.

Το δοκίμασα... Δεν με αφήνει γιατί θέλει firmware 3.2 κι εγώ έχω το 3.2.1.

To θέμα είναι ότι έτσι πρέπει να ήρθε το iPad (δεν το πήρα εγώ, μου το έφεραν ήδη jailbroken) και δεν ξέρω τί έχει γίνει.

Πάω να κάνω restore μήπως το ξεπεράσει, αλλά μου λέει ότι θα περάσει το 3.2.2...

Τί να κάνω; Έχω πάρα πολλές εφαρμογές να περάσω και δεν μπορώ...

Δημοσ.
Το δοκίμασα... Δεν με αφήνει γιατί θέλει firmware 3.2 κι εγώ έχω το 3.2.1.

To θέμα είναι ότι έτσι πρέπει να ήρθε το iPad (δεν το πήρα εγώ, μου το έφεραν ήδη jailbroken) και δεν ξέρω τί έχει γίνει.

Πάω να κάνω restore μήπως το ξεπεράσει, αλλά μου λέει ότι θα περάσει το 3.2.2...

Τί να κάνω; Έχω πάρα πολλές εφαρμογές να περάσω και δεν μπορώ...

Κατέβασε από εδώ το firmware που χρειάζεσαι και αποθήκευσέ το στον σκληρό. Την στιγμή που στο iTunes θα πατήσεις restore θα έχεις ήδη πατημένο το Alt/Option σε Mac ή το shift σε Windows (δεν ξέρω τι υπολογιστή έχεις αν και βλέπω pc στην υπογραφή σου) και όταν θα σου ζητήσει το firmware, θα του δώσεις εκείνο που μόλις κατέβασες και αποθήκευσες. Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει και αν θα γίνει σωστά το downgrade.... Στην χειρότερη να χρειαστεί να κάνεις restore στην 3.2.2 για να το επαναφέρεις έτσι και σου κολλήσει.... Και σ'αυτή την περίπτωση θα χάσεις το jailbreak, αν και τώρα που το έχεις ήδη, έτσι όπως είναι η κατάσταση, λίγο σου χρησιμεύει... Σκέψου το και αποφάσισε.

Δημοσ.

Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ... αν πάνε όλα καλά θα κεράσω καφέ στα εγκαίνια...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

---------- Προσθήκη στις 19:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:19 ----------

Ερώτηση:

Μπορώ να κάνω revert σε 3.2 αν έχω την 3.2.1;

Τί αλλάζει από την μία έκδοση στην άλλη, είναι κάτι σημαντικό;

Δημοσ.
Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ... αν πάνε όλα καλά θα κεράσω καφέ στα εγκαίνια...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

---------- Προσθήκη στις 19:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:19 ----------

Ερώτηση:

Μπορώ να κάνω revert σε 3.2 αν έχω την 3.2.1;

Τί αλλάζει από την μία έκδοση στην άλλη, είναι κάτι σημαντικό;

Αυτό σου λέω... Πιθανόν να γίνει το downgrade χωρίς πρόβλημα αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ρίσκο... Η 3.2 έχει κάποια προβληματάκια στο wifi και μπορεί που και που να χαθεί η σύνδεση με το ασύρματο router... Σε αυτή την περίπτωση κλείνεις το wifi και το ξανανάβεις για να μπορείς να ξανασυνδεθείς στο router. Η 3.2.1 λύνει κυρίως αυτό το πρόβλημα...

Δημοσ.

Οκ, τί άλλο πια...

Κατέβασα τα firmware, αλλά μετά κάνει connect στην Apple και μου βγάζει error και δεν με αφήνει να κάνω restore από την κατεβασμένη έκδοση...

Μήπως πρέπει να αλλάξω το filename; Θα το προσπαθήσω τώρα... Επίσης, το folder που το έχω μπορεί να είναι οποιοδήποτε;

Δημοσ.
Οκ, τί άλλο πια...

Κατέβασα τα firmware, αλλά μετά κάνει connect στην Apple και μου βγάζει error και δεν με αφήνει να κάνω restore από την κατεβασμένη έκδοση...

Μήπως πρέπει να αλλάξω το filename; Θα το προσπαθήσω τώρα... Επίσης, το folder που το έχω μπορεί να είναι οποιοδήποτε;

Μπορείς να το αποθηκεύσεις σε οποιοδήποτε φάκελο και δεν χρειάζεται να αλλάξεις το filename! Πατάς Shift+Restore και του δίνεις το firmware που κατέβασες! Τι σημαίνει επικοινωνεί με την Apple; Δεν κάνει κανένα connect!!!!! Το λάθος, αν σου το βγάζει, θα είναι κατά το firmware update....

Δημοσ.

Δεν μπορεις να κανεις downgrade, γιατι δεν αφηνει η apple και υατο το καταλαβαινει οταν επικοινωνει με την apple λιγο πριν αρχισει το περασμα του firmware.

Αν ειχες κανει jailbreak στην 3.2 και ειχες σωσει το ECCID με το cydia , τοτε μπορεις να κανεις downgrade αλλαζοντας το hosts αρχειο των windows.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν μπορεις να κανεις downgrade, γιατι δεν αφηνει η apple και υατο το καταλαβαινει οταν επικοινωνει με την apple λιγο πριν αρχισει το περασμα του firmware.

Αν ειχες κανει jailbreak στην 3.2 και ειχες σωσει το ECCID με το cydia , τοτε μπορεις να κανεις downgrade αλλαζοντας το hosts αρχειο των windows.

Στο 3.2.1 το έβαλαν να επικοινωνεί; Το λέω γιατί έχω κάνει restore στο 3.2 (όχι όμως downgrade) ακόμα και χωρίς να είμαι συνδεδεμένος....

edit. Τώρα που το έψαξα έχεις απόλυτο δίκιο. Ευτυχώς εγώ στο 3.2 όταν του έκανα jailbreak σημείωσα το ECDID αλλά και το αποθήκευσα στον server του Saurik μέσω Cydia.

@DimAslan. Αναγκαστικά περιμένεις την ενημέρωση του Appsync (ή installous) για την 3.2.1 ή την αναβάθμιση στο iOS4 και το jailbreak του..

Επεξ/σία από kpartsi
Δημοσ.

Μακάρι να το κάνουν σύντομα... δεν καίγομαι, αλλά είναι κρίμα...

Σίγουρα πάντως δεν περνάω την 3.2.2...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Δημοσ.

Ερώτηση...

Τα αρχεία .epub που βλέπω ότι κατεβάζουν μερικοί, μπορούν να περαστούν αν δεν έχει σπάσει το iPad;

Υπάρχει κάποιος καλός comic book reader που μπορώ να βάλω;

Έχω περασμένο της Marvel και της DC κι έχω κατεβάσει αρκετά, αλλά βρήκα και μερικά σε torrents και θέλω να το δοκιμάσω...

Στω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...