Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι θελετε απαντατε για να βγαζετε τους αλλους τρελους!Ειπα εγω οτι εχει σχεση το καπακι και το αν γρατζουνιεται με το λογισμικο και το αν ειναι καλο σε αυτα που κανει;Αν διαβασες εγραψα οτι ειναι μια καταπληκτικη συσκευη σε αυτα που κανει με την καλυτερη οθονη.Αλλα ναι ξεχασα...μετα δεν θα μπορουσες να πεταχτεις να μου την πεις αν το διαβαζες...εχεις δικιο.

Αυτο με την ζελατινα εχεις δικιο και παλι αλλα δεν ηταν το μονο προβλημα μου.Επισης ναι ηταν η πρωτη φορα που μπηκα στον κοσμο της apple αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα ειναι κι η τελευταια αφου ηδη κανω προσπαθειες για να χακαρω το pc μου και να του βαλω macosx.Και ναι αν μ'αρεσει ισως παρω και καποτε και mac.

Τωρα για το itunes και την μπαταρια αν εσυ δεν εχεις προβλημα να κουβαλας καλωδια μαζι σου συνεχεια τοτε παω πασο.Εγω ειχα.Κι οχι δεν ειμαι η κουτση Μαρια.Ενα κινητο που να με βολευει εψαχνα κι αυτο δεν ειναι το iphone.

Τεσπα ειμαστε offtopic και το προκαλεσα εγω λογω της ομοιοτητας του ipad με το iphone αλλα το σταματαω εδω.

μα αυτό ακριβώς προσπαθώ να σου πω ότι δεν σε βόλεψε γιατί συνηθισμένος από τα κινητά που υπήρχαν μέχρι τώρα στη αγορά περίμενες κάτι αντίστοιχο να κ προφανώς τα βρήκες σκούρα. εάν όμως το είχες ψάξει πιο πριν δεν θα σου φαινόταν βουνό να οργανώσεις τα τραγούδια σου στο iTunes που το χαρακτηρίζεις ως βλακεία.προσωπικά βλακεία θεωρώ πλέον να είναι τα τραγούδια χύμα σε φακέλους εδώ κ εκεί ή ακόμα πιο τραγικό στην βιβλιοθήκη του windows media player.

ούτε θα ξενέρωνες με το καπάκι την μπαταρία κτλ. απλά μην τα αναφέρεις ως προβλήματα της συσκευής γιατί δεν είναι.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχομαι να μην γίνει μόδα και

δεν πέφτει η τιμή στα μτχ,

όπως το iphone που το έχουν ΚΑΙ

άτομα που δεν ξέρουν να στείλουν SMS.

Δημοσ.

Οι "καινοτομίες" του 3G ήταν το 3G (duuuhhh) και το gps' date=' να μη λέμε και ότι να ναι για να καλύψουμε το γεγονός ότι δε την πάλευε με τα turn by turn navigation προγράμματα.[/quote']

Έχεις δίκιο, είχε απλά δεν έπαιζε σωστά όπως στο 3gs.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Αυτο που ειναι κουραστικα σπαστικο ειναι οτι για να δεις πχ το βιντεο της παρουσιασης online πρεπει να βαλεις το quick time 30MB προγραμμα δηλαδη.. υπερβολη δεν ειναι ρε παιδια..? η εμενα μου φαινεται..? η μηπως υπαρχει κανενα extension για web players και δεν το ξερω..? (εκτος απ το QT Lite)

Εμμονη ντε και καλα στο δικο τους φορματ .. ακομα και η M$ εχει ανεβασει flash video στο σερβερ της.. ελεος.

Δημοσ.

νομιζω το κανανε για να ανταγωνιστουν το κιντλ,

δεν εχει καμερα,

δεν εχει multitasking,

μικρη χωρητικοτητα,

οχι videoconference,

σιγα μην εχει τοσο μεγαλη μπαταρια,

οχι φλας,

οχι usb,

πολλες ελλειψεις παιδες

ενα εγχρωμο ereader

Δημοσ.

Ρε παιδιά,

έλεος...Βγήκε ένα προϊόν, τελείωσε.

Ένα πράγμα, που πρέπει να ξέρουμε είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Κατά πάσα πιθανότητα δεν απευθύνεται στους περισσότερους χρήστες εδώ στο forum, που είναι λίγο πολύ εξοικειωμένοι ή advanced users και επομένως έχουν περισσότερες απαιτήσεις.

Απευθύνεται σε χρήστες, που χρειάζονται κάτι για να σερφάρουν στο διαδίκτυο και να ψυχαγωγούνται. Πιστεύω για αυτή τη δουλειά είναι πολύ καλό και ναι...έχει ελλείψεις ακόμα και για αυτούς. Κάποιοι θα το πάρουν και θα το ευχαριστηθούν ακόμα κι έτσι. Οι πιο advanced χρήστες θα περιμένουν καμιά επόμενη έκδοση, θα γκρινιάξουν κ.λπ κ.λπ.

Μια συσκευή είναι για συγκεκριμένη χρήση και κοινό.

Πολλές φορές κρίνουμε την apple ως κακιά και πανάκριβη εταιρία και... και.. αλλά, οι περισσότεροι φοράνε nike παπούτσια και όχι new balance και ας κάνουν την ίδια δουλειά και με τα δύο brands.

Το iPad έχει ελλείψεις. Υποθέτω στο topic αυτό καλό είναι να σταθούμε σε αυτές και στα καλά χαρακτηριστικά του και όχι να δημιουργηθεί ένα ακόμη vs thread.

Δημοσ.
Αυτο που ειναι κουραστικα σπαστικο ειναι οτι για να δεις πχ το βιντεο της παρουσιασης online πρεπει να βαλεις το quick time 30MB προγραμμα δηλαδη.. υπερβολη δεν ειναι ρε παιδια..? η εμενα μου φαινεται..? η μηπως υπαρχει κανενα extension για web players και δεν το ξερω..? (εκτος απ το QT Lite)

Εμμονη ντε και καλα στο δικο τους φορματ .. ακομα και η M$ εχει ανεβασει flash video στο σερβερ της.. ελεος.

30 ολόκληρα MB?? πω πω τι πάθαμε... ναι έχεις δίκιο στην εποχή των TB είναι υπερβολή-κά μικρο... χαχαχαχα έλεος ρε φίλε - α ναι το ξέχασα εσύ έχεις και REGISTRY γιαυτό χτυπιέσαι...

---------- Προσθήκη στις 11:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:12 ----------

Πολλές φορές κρίνουμε την apple ως κακιά και πανάκριβη εταιρία και... και.. αλλά, οι περισσότεροι φοράνε nike παπούτσια και όχι new balance και ας κάνουν την ίδια δουλειά και με τα δύο brands.

+1 !!! ωραίος!

Το iPad έχει ελλείψεις. Υποθέτω στο topic αυτό είναι να σταθούμε σε αυτές και στα καλά χαρακτηριστικά του και όχι να δημιουργηθεί ένα ακόμη vs thread.

προσωπική μου γνώμη με χαλάει μόνο η έλλειψη κάμερας μιας και μπαίνω skype συχνά... αλλά ακόμα και έτσι μπορείς να επικοινωνείς μόνο με ήχο καί κείμενο... τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν multitasking usb κλπ ... αλλά αν είχε και μια κάμερα θα το έπαιρνα με 1000!!

Δημοσ.
30 ολόκληρα MB?? πω πω τι πάθαμε... ναι έχεις δίκιο στην εποχή των TB είναι υπερβολή-κά μικρο... χαχαχαχα έλεος ρε φίλε

Ρε ουτε 500kb δεν θελω να βαλω λεμε! γιατι, για να βλεπω online video ΜΟΝΟ στο σαιτ της apple ?? μην τρελαθουμε τωρα..

Στο φιναλε γιατι ο flash player installer ειναι λιγοτερο απο 2MB..? που ειναι και κορυφαιο φορματ streaming content..? δεν ειναι apple ε..? :-D

α ναι το ξέχασα εσύ έχεις και REGISTRY γιαυτό χτυπιέσαι...

Ναι.. εχω REGISTRY.. και αν εχω προβλημα της αλλαζω τα φωτα μεχρι να το λυσω.. :-D εσυ που ΔΕΝ εχεις , τρεχεις στο "αψογο" σερβις της rainbow..;)

Δημοσ.

Πάντως αν κάποιος ψάχνει ένα στυλάτο ebook reader το οποίο θα είναι ταυτόχρονα και ολίγον παιχνιδομηχανή, ολίγον netbook και ολίγον iPod, νομίζω ότι για 350€ (σύμφωνα με την υπάρχουσα ισοτιμία) τα αξίζει τα λεφτά του.

Εγώ προσωπικά έχω το Asus 1000HE 7 μήνες τώρα, αλλά κάμερα για videochat δεν xρησιμοποίησα ποτέ, παρά μόνο το Wi - Fi του για surfing και mail και φυσικά για games. Όσοι ζητάτε multitasking τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας να κάνετε στις διακοπές σας και στα ταξίδια σας ?(γιατί κακά τα ψέμματα, εκεί χρησιμεύουν τα netbooks και τα tablets)

Η βασική μου απορία είναι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο άνετα με το kindle για ανάγνωση βιβλίων (λόγω της έλλειψης e-ink) και αν θα μπορεί κάποιος να περάσει τα δικά του e-books μέσα ή θα τον αναγκάζει να τα αγοράσει από το iBook store.

Με προβληματίζει ο μικρός αποθηκευτικός χώρος, αλλά φαντάζομαι ότι αυτό θα λυθεί με κάποιες εξωτερικές συσκευές συμβατές με το iPad.

Αν μέχρι το τέλος του χρόνου έχει προσθέσει feats και είναι σε λίγο χαμηλότερη τιμή (γύρω στα 500 δολάρια το 3g ας πούμε) θα είναι το επόμενο δωράκι στον εαυτό μου και όχι, δεν είμαι apple fanboy, αλλά φανατικός πολέμιος των Mac που ξέρει όμως να αναγνωρίζει ότι μία συσκευή της Apple μπορεί να του προσφέρει όσα πραγματικά χρειάζεται μέσα από ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό μενού.

Δημοσ.

Ρε ουτε 500kb δεν θελω να βαλω λεμε! γιατι' date=' για να βλεπω online video ΜΟΝΟ στο σαιτ της apple ?? μην τρελαθουμε τωρα..

Στο φιναλε γιατι ο flash player installer ειναι λιγοτερο απο 2MB..? που ειναι και κορυφαιο φορματ streaming content..? δεν ειναι apple ε..? :-D

α ναι το ξέχασα εσύ έχεις και REGISTRY γιαυτό χτυπιέσαι...

Ναι.. εχω REGISTRY.. και αν εχω προβλημα της αλλαζω τα φωτα μεχρι να το λυσω.. :-D εσυ που ΔΕΝ εχεις , τρεχεις στο "αψογο" σερβις της rainbow..;)

ψάξε λιγάκι στο YouTube μπορεί να το έχουν ανεβάσει εκεί αν θες να το δεις και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
Ρε ουτε 500kb δεν θελω να βαλω λεμε! γιατι, για να βλεπω online video ΜΟΝΟ στο σαιτ της apple ?? μην τρελαθουμε τωρα..

Στο osx τρέχει flash ... αλλά πλησιάζει HTML5 λέμε ...!!

Αφού δεν σαρέσει μηλαράκι γιατί θες να δείς τα video του?? και αν σου είναι το quicktime ενα τοσο μεγάλο θέμα γιατί δεν μπαίνεις youtube να τα δείς απο κέι??

αφου ΔΕΝ έχω πρόβλημα ΔΕΝ τρέχω στην rainbow η οποία είναι όντως αστα να πάνε ... αν και γω μένω εξωτερικό και δεν εχω τετοια προβλήματα...:-D:-D ... υπάρχουν και πιο αξιόλογα μαγαζια που σου προσφέρουν άψογο service πχ document store...

Δημοσ.
Πάντως αν κάποιος ψάχνει ένα στυλάτο ebook reader το οποίο θα είναι ταυτόχρονα και ολίγον παιχνιδομηχανή' date=' ολίγον netbook και ολίγον iPod, νομίζω ότι για 350€ (σύμφωνα με την υπάρχουσα ισοτιμία) τα αξίζει τα λεφτά του.

Εγώ προσωπικά έχω το Asus 1000HE 7 μήνες τώρα, αλλά κάμερα για videochat δεν xρησιμοποίησα ποτέ, παρά μόνο το Wi - Fi του για surfing και mail και φυσικά για games. Όσοι ζητάτε multitasking τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας να κάνετε στις διακοπές σας και στα ταξίδια σας ?(γιατί κακά τα ψέμματα, εκεί χρησιμεύουν τα netbooks και τα tablets)

Η βασική μου απορία είναι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο άνετα με το kindle για ανάγνωση βιβλίων (λόγω της έλλειψης e-ink) και αν θα μπορεί κάποιος να περάσει τα δικά του e-books μέσα ή θα τον αναγκάζει να τα αγοράσει από το iBook store.

Με προβληματίζει ο μικρός αποθηκευτικός χώρος, αλλά φαντάζομαι ότι αυτό θα λυθεί με κάποιες εξωτερικές συσκευές συμβατές με το iPad.

Αν μέχρι το τέλος του χρόνου έχει προσθέσει feats και είναι σε λίγο χαμηλότερη τιμή (γύρω στα 500 δολάρια το 3g ας πούμε) θα είναι το επόμενο δωράκι στον εαυτό μου και όχι, δεν είμαι apple fanboy, αλλά φανατικός πολέμιος των Mac που ξέρει όμως να αναγνωρίζει ότι μία συσκευή της Apple μπορεί να του προσφέρει όσα πραγματικά χρειάζεται μέσα από ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό μενού.[/quote']

εδώ στο ελλαντα η τιμή με την ισοτιμία θα κυμανθεί ως εξής ..

από 499$ βγάζεις το $ και κοτσάρεις το € εξού και ίσο τιμία....

άρα 499€ το αρχικό μοντέλο με την λιγότερη χωρητικότητα και χωρίς 3g νομίζω είναι έξτρα 130$ για 3g, δεν είμαι σίγουρη δες στο site της apple..

.. από Αμερική πάντως συμφέρει με χίλια..εδώ 300€ θέλει το iPod touch..βάζεις άλλα 50κ πας στο ipad..

τώρα όσο για τα βιβλία.. ήδη πολλά κλασσικά βιβλιά τα κατεβάζεις δωρεάν στο iPhone, τώρα για τα καινούργια φαντάζομαι οι χρεώσεις θα είναι της τάξεως 0.99$ - 9$ ..

εφόσον το ipad υποστηρίζει iWork θεωρώ εφικτό να μπορείς να διαβάζεις ότι τραβάει η ψυχή σου δικά σου χωρίς να πληρώνεις τπτ...αυτά ..

όσο για τον αποθηκευτικό χώρο νομίζω ότι τουλάχιστον τα 32gb είναι υπέρ αρκετά για να βάλεις μέσα μερικές ταινίες και πολύ μουσική..όλα τα υπόλοιπα δεν πιάνουν πολύ χώρο έτσι κ αλλιώς... τα 16ίσως να είναι λίγα..

Δημοσ.

Φίλε μου μπορείς να το δεις και με το VLC ή με το KMplayer.....

Δημοσ.
εiPhone, τώρα για τα καινούργια φαντάζομαι οι χρεώσεις θα είναι της τάξεως 0.99$ - 9$ ..

γύρω στα $15 τα πιο πολλά και ελάχιστα κοντά στα $10 ...:-(

Δημοσ.
εδώ στο ελλαντα η τιμή με την ισοτιμία θα κυμανθεί ως εξής ..

από 499$ βγάζεις το $ και κοτσάρεις το € εξού και ίσο τιμία....

άρα 499€ το αρχικό μοντέλο με την λιγότερη χωρητικότητα και χωρίς 3g νομίζω είναι έξτρα 130$ για 3g, δεν είμαι σίγουρη δες στο site της apple..

.. από Αμερική πάντως συμφέρει με χίλια..εδώ 300€ θέλει το iPod touch..βάζεις άλλα 50κ πας στο ipad..

τώρα όσο για τα βιβλία.. ήδη πολλά κλασσικά βιβλιά τα κατεβάζεις δωρεάν στο iPhone, τώρα για τα καινούργια φαντάζομαι οι χρεώσεις θα είναι της τάξεως 0.99$ - 9$ ..

εφόσον το ipad υποστηρίζει iWork θεωρώ εφικτό να μπορείς να διαβάζεις ότι τραβάει η ψυχή σου δικά σου χωρίς να πληρώνεις τπτ...αυτά ..

όσο για τον αποθηκευτικό χώρο νομίζω ότι τουλάχιστον τα 32gb είναι υπέρ αρκετά για να βάλεις μέσα μερικές ταινίες και πολύ μουσική..όλα τα υπόλοιπα δεν πιάνουν πολύ χώρο έτσι κ αλλιώς... τα 16ίσως να είναι λίγα..

Γι' αυτό και θα το χτυπήσω στο επόμενό μου ταξίδι στην Αμερική.

Από Ελλάδα κανένα καλώδιο και αν...

Ακόμα και τα 32 λίγα είναι... Αν φορτώσεις 4-5 ταινίες μέσα σου έφυγαν τα 10 gb για χαβαλέ. Βάλε και τη μουσική, βάλε τις εφαρμογές, βάλε κανένα χάρτη, βάλε και τα παιχνίδια, bb τα 32...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...