ultrobyr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις! Απο αυριο λογικα αρχιζει το ταξιδι!!
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω τι παίζει σε εσάς,αλλά σε κάτι στριμώκολα Dungeon αναγκαστικά έβαζα 1.προσώπου επειδή αλλιώς δεν έβγαζα άκρη που είμαι και τι κάνω. Και αν είσαι τοξότης ούτως ή άλλος είναι απαράδεκτο να παίζεις 3.προσώπου.
remalis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Με σπαθί και ασπίδα και γω βάζω 1ου προσώπου γιατί με ψήνει πιο πολύ αλλά γενικά και 3ου προσώπου είναι κομπλέ. Με τόξο βέβαια ισχύει ότι πατάω κατευθείαν f γιατί αλλιώς δεν βρίσκω στόχο εύκολα. Πάντως ultrobyr γενικά η εναλλαγή γίνεται ingame απλά με ροδέλα ή πατώντας το f, δεν είναι δλδ ότι πρέπει να μπεις σε μενού κλπ οπότε αλλάζεις και παίζεις κ με τα δύο. Άντε καλή αρχή και θα σε ψήσει αρκετά.
chek2fire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Για τόξο θέλει οπωσδήποτε πρώτου προσώπου ιδίως με τους δράκους που πάνε όπου ναναι. Πλέον τέλειωσα και τις αποστολές τις dark brotherhood και νομίζω έχω καθαρίσει ότι quest έχει βρεθεί στο δρόμο μου.
ultrobyr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 το controller αξιζει στο παιχνιδι? παντως εγω στα 1st person μετα τα δεκα πρωτα λεπτα κατι παθαινω και αρχιζω να ψιλοζαλιζομαι και αυτο μονο οταν παιζω οποιαδηποτε παιχνιδια μονο 1st person,ποτε αλλοτε... παντως αφου υπαρχει η ενναλλαγη αυτη πιστευω θα το χαρω οπως πρεπει! Υ.Γ ποιο ειναι το τελευταιο update που εχει βγει?? Υ.Γ 2 απο τα πολλα mods που ακουω οτι κυκλοφορουν αξιζει να χρησιμοποιησω καποιο συγκεκριμενο??
remalis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 το controller αξιζει στο παιχνιδι? παντως εγω στα 1st person μετα τα δεκα πρωτα λεπτα κατι παθαινω και αρχιζω να ψιλοζαλιζομαι και αυτο μονο οταν παιζω οποιαδηποτε παιχνιδια μονο 1st person,ποτε αλλοτε... παντως αφου υπαρχει η ενναλλαγη αυτη πιστευω θα το χαρω οπως πρεπει! Ισχύει ότι τέτοια παιχνίδια μπορούν να προκαλέσουν στομαχικές διαταραχές παντώς τύπου απλά δεν είναι το ίδιο στο skyrim νομίζω, γενικά εγώ όταν περπατάω κλπ είμαι 3ου προσώπου και με το που μου τη πέσει κανείς μπορεί να βάλω 1ου. Για το controller δε μπορώ να σου πω γιατί είμαι φαν του πληκτρολογίου μου αλλά γενικά μπορείς να δοκιμάσεις. Υ.Γ ποιο ειναι το τελευταιο update που εχει βγει?? νομίζω το 1.4 επίσημα Υ.Γ 2 απο τα πολλα mods που ακουω οτι κυκλοφορουν αξιζει να χρησιμοποιησω καποιο συγκεκριμενο?? Το 1ο και για μένα απολύτως απαραίτητο είναι το SkyUI που σου βάζει μενού αξιοπρεπές αντικαθιστώντας το ελεεινό κονσολάδικο μενού που έχει by default.Μετά παίζουν και άλλα για high textures που μετράνε και εγώ έχω βάλει κ ένα που κάνει τα potions να ζυγίζουν 0.1kg αντί για 0.5kg το οποίο είναι σωτήριο και δεν χαλάει και την αυθεντικότητα του παιχνιδιού. Γενικά αν εξαιρέσεις αυτά είμαι της άποψης να μην βάζω άλλα mod για να δω πως είναι το παιχνίδι στη πραγματική του έκδοση. Όταν το βαρεθώ και θέλω καμιά αλλαγή τότε θα βάλω τπτ πχ. skyrim wars. Μια καλή λίστα με κάποια mods είναι του pcgamer για να πάρεις μια πρώτη γεύση και μετά από steam workshop ή nexus έχει μιλούνια. Εντωμεταξύ για δράκους μέχρι να κατέβουν μου σπάνε τα νεύρα. Τρέχω γύρω γύρω σαν το γελοίο για να προλάβω να τους πετάξω ενα βελάκι (πάντα σε 1ου προσώπου οπως λέει και ο check2fire) και μετά από 1-2 λεπτά αποφασίζει ο δράκος να πάει αλλού για καφέ. Το χει κ άλλος αυτό το θέμα? Ή μήπως κάνω κάτι λάθος? Πετάω κ τα shouts μου κύριως να τον κάνω taunt αλλά τπτ. Άλλες φορές με βλέπει με τη μια κ μου την πέφτει κ γίνεται δουλειά, αλλά πολλές φορές κάνει 10 κύκλους από πάνω, εγώ από κάτω πετάω βέλη shouts κ τρέχω σαν το βεγγο, και μετά φεύγει.
chek2fire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 αυτό γίνετε με τους δράκους αρκετές φορές και δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από το να τρέχεις πέρα δώθε Σε κάποιο σημείο στο game πάντως πέρνεις ένα shout που υποχρεώνεις τους δράκους να κατέβουν στο έδαφος.
konstantinos77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Εντωμεταξύ για δράκους μέχρι να κατέβουν μου σπάνε τα νεύρα. Τρέχω γύρω γύρω σαν το γελοίο για να προλάβω να τους πετάξω ενα βελάκι (πάντα σε 1ου προσώπου οπως λέει και ο check2fire) και μετά από 1-2 λεπτά αποφασίζει ο δράκος να πάει αλλού για καφέ. Το χει κ άλλος αυτό το θέμα? Ή μήπως κάνω κάτι λάθος? Πετάω κ τα shouts μου κύριως να τον κάνω taunt αλλά τπτ. Άλλες φορές με βλέπει με τη μια κ μου την πέφτει κ γίνεται δουλειά, αλλά πολλές φορές κάνει 10 κύκλους από πάνω, εγώ από κάτω πετάω βέλη shouts κ τρέχω σαν το βεγγο, και μετά φεύγει. Χρησιμοποιησε το Shout Dragonrend το οποιο το αποκτας μεσα απο το main quest ...
remalis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Τι???? σοβαρα? πσσσσσ καλά με φτιάξατε τώρα, συνεχίζω main quest asap, και το'χα αφήσει για μετά να χαρώ λίγο τον κόσμο. Thx μανς :-D btw έχω παίξει 95 ώρες και ακόμα δεν είμαι ούτε στη μέση με τα 2 main quest lines, αυτά είναι παιχνίδια
ultrobyr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 μαγκες με το που ξεκιναω απο την μεταφορα με το καρο εχω σε διαφορα σημεια της οθονης απο πανω μεχρι κατω δεκαδες διασπαρτα pixelακια που αναβοσβηνουν τι παιχτηκε? εχω αλλαξει ολα τα details που δινει το παιχνιδι πριν ξεκινησεις και συνεχιζουν να εμφανιζονται...κατεβασα και εγκατεστησα τελευταιους drivers της καρτας πριν ξεκινησω το παιχνιδι για να ειμαι ετοιμος ουτως η αλλως... μου προτεινε medium detail αλλα ξεκινησα με high μηπως παιζει ρολο? εχω βαλει και το τελυταιο update... γκαντεμια ακομα δεν ξεκινησαμε!
chek2fire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μολις τέλειωσα και το main quest. Τι επικούρα ήταν αυτή ρε παιδιά, μου πήρε κάτι μπήνες βέβαια να το ολοκληρώσω και ποιο πολύ λόγο ότι έλειψα και ένα μήνα εκτός ελλάδας. Το game το τελείωσα σε lvl 47 και γύρω στις 115 ώρες και τέλειωσα ότι quest βρήκα στο δρόμο μου καθώς και όλα τα guild quest. Στο τέλος άφησα το main quest που νομίζω η τελευταία σκηνή είναι από τις καλύτερες που έχω παίξει σε rpg game. Τα είχε όλα μέσα από την μυθολογια των γερμανικών και σκανδιναβικών φύλων και φυσικά με έχει στοιχειώσει η μουσική από το τέλος του παιχνιδιού. Mega spoiler Mega spoiler http://www.youtube.com/watch?v=94IONyOMWJs
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Stabbed in the face?!? lmao!!! :mrgreen:
spurakos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 διαβασα καπου οτι θα ανακοινωθει τον μαιο το the elder scrolls online
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα