Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι, δοκιμασες εξωτερικο σκληρο δισκο και δεν λειτουργουσε?(δεν νομιζω να χρειαζεται κατι για να δουλεψει ο σκληρος σου στην κονσολα) . για να τρεχουν τα παιχνιδια σου απτον σκληρο σου δισκο πρεπει ή να το κανεις rgh/jtag ή να παρεις το το x360key το οποιο ειναι και πιο ευκολο να γινει αλλα θα πρεπει να τραβηξεις το κλειδι απτο drive σου οποτε θα χρειαστεις και αλλα εργαλεια οπως x360usb pro κτλ. και ολα αυτα παλι αναλογως με τι drive εχεις.

Λειτουργεί αλλά ο 100GB που έβαλα τον φόρμαρε και τον βλέπει 16GB. είναι εξωτερικός δίσκος συνδεδεμένος με usb στο xbox. Εγώ θέλω να κατεβάζω στον σκληρό από τον υπολογιστή μου και να βάζω τον σκληρό στο xbox και να παίζει τα παιχνίδια που κατέβασα? Γίνετε?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι αν θες να τρέχεις τα παιχνίδια καθαρά από δίσκο χωρίς δισκάκι τότε πρέπει να κάνεις υποχρεωτικά rga ή jtag τη κονσόλα σου ή να αγορασεις το x360key.

Όσο τώρα αφορά ότι είδε μόνο τα 16gb από το δίσκο που έβαλες στη usb είναι γιατί έχει όριο μέχρι 16gb και 2 usb flash disk να μπορείς να τα κάνεις memory card για saves κ.τ.λ.

Δημοσ.

rga ή jtag, τι προτείνετε γιατί είναι καινούργια σε εγγύηση και κάποιον οδηγό η λινκ. ευχαριστώ.

τα 16gb στα δειχνει για memory card ο υπολοιπος σκληρος λειτουργει κανονικα και ας ειναι 100gb, εγω εχω 500αρη συνδεδεμενο. Αν κανεις rgh ειναι καινουργιο glitch hack και πολλα υποσχομενο. Για να το κανεις ομως θελει καποιες ειδικες γνωσεις διοτι θα πρεπει να ανοιξεις κονσολα να κολλησεις να κοψεις και επειτα αρχιζει η βαβουρα με τα προγραμματα, επισης αν το κανεις χανεις σιγουρα και το Live και για να το δωσεις σε καποιον να στο κανει θα παρει απο 60 εως 80 ευρω. Αν ομως παρεις το x360key ειναι πολυ πιο ευκολο στην εγκατασταση και αν θες στο κανω και εγω δωρεαν! και εχεις και το Live και παιζεις τα games απτον σκληρο. Δεν σου λεω οτι 100% θα παιζεις αφοβα στο Live (παντα υπαρχει κινδυνος) αλλα σου λεω οτι εχει πολυ πιο παραπανω ασφαλεια απτο rgh.

Δημοσ.

με το x360key οταν μπαινω στο live πρεπει να χρησιμοποιω original δισκακι ή μπορω και απο το σκληρο?

Δημοσ.

με το x360key οταν μπαινω στο live πρεπει να χρησιμοποιω original δισκακι ή μπορω και απο το σκληρο?

Με το x3key μπορεις να παιξεις η απο το σκληρο δισκο(emulation)και μπαινεις live η απο το driver σας(passthru).

αν θες να παιξεις καποιο original δισκακι θα πρεπει να ανοιξεις την κονσολα σου μεσω του drive δηλαδη πατας να ανοιξει το drive και ανοιγει η κονσολα. αν παιζεις αντιγραφο απτον σκληρο σου τοτε ανοιγεις κανονικα ή μεσω του remote του xkey.

Δημοσ.
το σωστο πιστευω ειναι να γυρισεις σε στοκ (αν εχεις φλασαρισμενη κονσολα) επειτα να κανεις update dash και επειτα βαζεις λτ3.

Κοίταξε εγώ που γύρισα σε στοκ και φλασαρα και δεν έκανα κανένα update παρά μόνο όταν έβαλα τα παιχνίδια και το ζητήσανε μόνα τους δεν είχα θέμα. αλλά λογικά ναι ίσως θα έπρεπε να το κάνει με αυτήν την σειρά.

Δημοσ.

rga ή jtag, τι προτείνετε γιατί είναι καινούργια σε εγγύηση και κάποιον οδηγό η λινκ. ευχαριστώ.

ετσι κι αλλιως jtag δε γινεται αφου ειναι καινουργια κονσολα, οποτε αναγκαστικα rgh

Δημοσ.

πρεπει να ψαχτεις αρκετα για να μπορεσεις να το κανεις.

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας.....

Επειδή στον τεχνικό που μου φλάσαρε το xbox360 δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη, θα μπορέσω να το φλασάρω σε κάποιον άλλο; Εννοώ πως θα μου το φλασάρει άλλος αφού μόνο αυτός έχει το αρχικό firmware πλέον σωσμένο;;

Μπορεί να γίνει;

Βασικά θέλω να κάνω downgrade γιατι μιας και δεν παίζω ποτε online δεν μου δεν μου χρειάζετε το LT 3.0 και το παίδεμα για το φτιάξιμο και την εγγραφή νέων παιχνιδιών αφού offline παίζουν όλα και με το lt 2.0.

Δημοσ.

καλησπερα.

εχω το τελευταιο xbox πακετακι με το kinect με τα 4gb.

Βλεπω οτι το φλασαρισμα απαιτει κοψε ραψε κλπ κλπ και επισης κοστιζει 60-80 ευρω.

Βλεπω επισης οτι το ΧΚΕΥ360 κοστιζει 90 ευρω οποτε απορω, γιατι να μην παρω ενα τετοιο? http://www.ebw.gr/el-GR/Product/9831/Xbox-360-x360key-Play-all-your-games-from-any-Usb-drive-Εργαλείο-για-να-παίξετε-να-π

Απ οτι καταλαβα πρεπει να ανοιξω το xbox για να μπει το xkey αναμεσα στο dvd Και τη μητρικη. Αυτο δε σημαινει αυτοματα πως χανεται η εγγυηση?

Η μπορω απλα να ξεκολλησω τα αυτοκολλητα της εγγυησης και να μη φαινεται? Γινεται?

Το Online δε με ενδιαφερει καν... 2-3 παιχνιδακια που μου αρεσουν θα παιξω offline και αλλα 2-3 που αρεσουν στην αδερφη μου για το kinect.

Ξερω πως αυτα που ρωταω εχουν απαντηθει απλα δεν εχω το κουραγιο να ψαξω σε τοσες σελιδες

Δημοσ.

Ειδικά για τα slim xbox360 από τι στιγμή που θα τα ανοίξεις χάνεις την εγγύηση και αυτό γιατί το αυτοκόλλητο πίσω που λες πρέπει υποχρεωτικά να το κόψεις αφού και να το ξεκολλήσεις δεν θα ξεκολλήσει τέλεια ώστε να μην φαίνεται ότι έχει ανοιχτεί σαν αυτό που γίνετε στα phat xbox360...

Phat xbox360 sticker:

XBOX360_Warranty_Sticker.jpg

Slim xbox360:

images?q=tbn:ANd9GcRYSJ_aVEWIVTK5IIucVpN14gMglopZA1sLOSkvfuKB7nH5FBRPXQ360%20slim%20opening%20002.jpgxbs8.JPG

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας.....

Επειδή στον τεχνικό που μου φλάσαρε το xbox360 δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη, θα μπορέσω να το φλασάρω σε κάποιον άλλο; Εννοώ πως θα μου το φλασάρει άλλος αφού μόνο αυτός έχει το αρχικό firmware πλέον σωσμένο;;

Μπορεί να γίνει;

Βασικά θέλω να κάνω downgrade γιατι μιας και δεν παίζω ποτε online δεν μου δεν μου χρειάζετε το LT 3.0 και το παίδεμα για το φτιάξιμο και την εγγραφή νέων παιχνιδιών αφού offline παίζουν όλα και με το lt 2.0.

τι φορας αυτην την στιγμη και θελεις να κανεις downgrade? αν δεν το εχεις το κλειδι εσυ, νομιζω μπορεις να φτιαξεις ενα probe 3 και να τραβηξεις μονος σου το κλειδι και υστερα εχοντας το κλειδι κανεις οτι θελεις. καταρχας τι drive εχεις?

καλησπερα.

εχω το τελευταιο xbox πακετακι με το kinect με τα 4gb.

Βλεπω οτι το φλασαρισμα απαιτει κοψε ραψε κλπ κλπ και επισης κοστιζει 60-80 ευρω.

Βλεπω επισης οτι το ΧΚΕΥ360 κοστιζει 90 ευρω οποτε απορω, γιατι να μην παρω ενα τετοιο? http://www.ebw.gr/el-GR/Product/9831/Xbox-360-x360key-Play-all-your-games-from-any-Usb-drive-Εργαλείο-για-να-παίξετε-να-π

Απ οτι καταλαβα πρεπει να ανοιξω το xbox για να μπει το xkey αναμεσα στο dvd Και τη μητρικη. Αυτο δε σημαινει αυτοματα πως χανεται η εγγυηση?

Η μπορω απλα να ξεκολλησω τα αυτοκολλητα της εγγυησης και να μη φαινεται? Γινεται?

Το Online δε με ενδιαφερει καν... 2-3 παιχνιδακια που μου αρεσουν θα παιξω offline και αλλα 2-3 που αρεσουν στην αδερφη μου για το kinect.

Ξερω πως αυτα που ρωταω εχουν απαντηθει απλα δεν εχω το κουραγιο να ψαξω σε τοσες σελιδες

ειναι λιγο δυσκολο με τα αυτοκολλητα των slim αλλα μπορεις να το δοκιμασεις και με πιστολακι για τα μαλλια, να ζεστανεις το αυτοκολλητο και επειτα σιγα σιγα να το τραβηξεις. ναι το xkey μπαινει αναμεσα dive με μητρικη και συνδεεται με εναν σκληρο και απο κει παιζεις τα παιχνιδια σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...