Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελα JUST-GAMER γι αυτο τι λες?ειναι φτηνο σε σχεση με τα αλλα και πιστευω οτι την κανει την δουλια του καλα http://www.ebw.gr/en-US/Product/8008/XFRAG-FOR-XBOX-360 ειναι και αυτο ειδα αλλα πολυ ακριβοτερο http://www.ebw.gr/el-gr/Product/6430/MAX-SHOOTER-2-FOR-XBOX-360 καθως και αυτο που ειναι απο τα ακριβοτερα http://www.ebw.gr/el-GR/Product/2912/XFPS-360-V3-SNIPER-PLUS

Επεξ/σία από στεφανος13
  • Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά εμένα και συγκεκριμένα τα ninja gaiden kai street fighter vs tekken αν πατάω στη αρχή για save με πετάει στο μενού ενω αν πατάω οτι δεν θέλω save παίζω κανονικά?(αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν γίνετε να κάνω save και όταν επιλέγω save με πετάει στο μενού)....

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις ενα clear cache το δισκο και εισαι σιγουρος οτι τσεκαρες τα παιχνιδια με το abgx360 1.0.6 πριν τα γραψεις?

Επισης αν ενα παιχνιδι ειναι xgd3(Π.χ. ninja gaiden 3) πρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να το εχεις γραψει με liteon ihas pc dvd-recorder με περασμενο το ixtreme burner max fw αλλιως θα σου βγαζει disc unsupported.

Δημοσ.

Καλησπέρα γνωρίζει κανέις σε jtag συσκευη και ενω εχω περασει το παιχνιδι κανονικά στο usb που το βρίσκω στο περιβάλλον του xbox για να το διαλέξω και να το παίξω?

Δημοσ.

sspetsie τρεχει FSD κατ αρχην το μηχανημα ? Αν ναι πρεπει να φτιαξεις στα settings τα Path που θα βρισκει τα παιχνιδια. Αν οχι, πρεπει να βαλεις FSD (FreeStyle Dash) και ενα launch.ini στο σκληρο (αν δεν ειναι ηδη configured σωστα αυτο που εχει η nand μεσα).

Δημοσ.

JUST-GAMER φυσικά το έτρεξα 2 φορές στο abgx360 1.0.6 και το έγραψα με liteon ihas.

Τα παιχνίδια αν δεν επιλέξω προφίλ το δικό μου και το αφήσω κενό όπως και το που θα αποθηκέυονται παίζουν κανονικά αν επιλέξω το προφίλ μου όμως η πατήσω save με πετάει στο αρχικό μενού του 360.

Θα δοκιμάσω να κάνω ένα clear cache....

Δημοσ.

Παιδια μηπως μπορει καποιος να μου πει ενα καλο σαιτ απο οπου θα μπορω να κατεβαζω παιχνιδια για το xbox360?αν δεν επιτρεπεται,ας στειλει σε πμ,απλα επειδη το ολο θεμα αφορα σε παρανομο σπασιμο της κονσολας θεωρω πως η ερωτηση μπορει να απαντηθει και δημοσια!:-)

Δημοσ.

το σπασιμο της κονσολας για να τρεχεις homebrew εφαρμογες η backups δεν νομιζω οτι ειναι παρανομο. Τα κατεβασμενα παιχνιδια σιγουρα ειναι.

Δημοσ.

Υπαρχει κανενα μαγαζι που να φλασαρει Xbox 360 slim 4GB ???

Επισης ενδιαφερομαι απο αθηνα.

Model 1439

MFR 13/09/2011

Redmond, WA 98052-6399 USA

12V 10,83A - 5V 1A

Δημοσ.

καλημερα,παντως εχει παρα πολλα παιχνιδια που εχουν κυκλοφορισει αρκετο καιρο και δεν ειναι περασμενα στην βαση δεδομενων του abgx360 ενω Basic Stealth Check Passed verification failed

Δημοσ.

Εχω ενα αυθεντικο παιχνιδι για το χβοχ360..η κονσολα ομως ειναι "σπασμενη"..για να παιξω ονλαιν πρεπει να πληρωσω η μπορω αφου το εχει κανει χακ?η επικινδυνοτητα του να παιζειε αυθεντικα και του να παιζεις κατεβασμενα παιχνδιδα σε κρακαρισμενο χβοχ ειναι η ιδια?ευχαριστω πολυ!

Sent from my Nexus S using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...