PolonosJ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Με παιδια εχω μια περιεργια οταν ξεκιναει ενας αγωνας γιατι ο ροναλντο πηγαινει μονο στα 5 λεπτα σφαιρα και μετα δεν παει βημα ???Ο σαλπιγγιδης διπλα του πιο γρηγορα θα πηγαινει τοσο ευκολα πεφτει το stamina τους??
evoracing Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά ΓΡΗΓΟΡΑ χρειάζομαι το cover από το fifa 12 (pc, θήκη +CD) αν είναι εύκολο κάποιος να σκαναρει η από κάποιο site... Ευχαριστώ...
evoracing Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά ΓΡΗΓΟΡΑ χρειάζομαι το cover από το fifa 12 (pc, θήκη +CD) αν είναι εύκολο κάποιος να σκαναρει η από κάποιο site... Ευχαριστώ...
evoracing Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Τίποτα απλός τα φτιάχνω και τα έχω έτσι...
stratigos24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Εχει κλεισει το paypal; Δηλαδη τωρα εγω που εκανα παραγγελια απο g2play με paypal; Χαλαρωσε.... εχει σταματησει η συνεργασια του cdkeyshere με το paypal αν μπορουμε να το πουμε ετσι. Οχι το paypal γενικα... Εσυ εισαι μια χαρα! Anyway .Οποιος θέλει να με κάνει Add είμαι με το όνομα jason_theod Σε εκανα. Αποδεξου: stratigos25
padelis71992 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Χαλαρωσε.... εχει σταματησει η συνεργασια του cdkeyshere με το paypal αν μπορουμε να το πουμε ετσι. Οχι το paypal γενικα... Εσυ εισαι μια χαρα! Σε εκανα. Αποδεξου: stratigos25 Μπορω να πω πως ειχα χεστει μεχρι να μου απαντησεις γιατι αργει το key του fifa (σχετικα με το key του CoD 2 που ειχα παρει.)
stratigos24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μπορω να πω πως ειχα χεστει μεχρι να μου απαντησεις γιατι αργει το key του fifa (σχετικα με το key του CoD 2 που ειχα παρει.) Ε, αυτα ειναι αναλογα. Ποτε θα δει την παραγγελια, ποσες αλλες θα εχει κλπ... μην ανησυχεις. Πολλα τετοια sites εχουν και live chat. Δεν θυμαμαι αν εχει live chat to g2play, νομιζω πως οχι, αλλα μπορεις να τους στειλεις ενα μηνυμα στο contact που θα εχει. Μη σκας ομως...θα ερθει το key σου.
jason_rethymno Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Χαλαρωσε.... εχει σταματησει η συνεργασια του cdkeyshere με το paypal αν μπορουμε να το πουμε ετσι. Οχι το paypal γενικα... Εσυ εισαι μια χαρα! Σε εκανα. Αποδεξου: stratigos25 Ωραία μετά το ματς του ΠΑΟΚ μπαίνω να σε αποδεκτώ και για να παίξουμε κανα ματσάκι.thanks
stratigos24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ωραία μετά το ματς του ΠΑΟΚ μπαίνω να σε αποδεκτώ και για να παίξουμε κανα ματσάκι.thanks Δεν ειμαι σπιτι για να παιξουμε ματσακι. Παιζουμε αυριο.
padelis71992 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Παιδια εχω αρχισει κ ανησυχω. Πηγα στο g2play πατησα help και στο πρωτο λεει και καλα δεν ηρθε αμεσως το key αφου εκανα τη παραγγελία και σου λεει και καλα να δεις αν ειναι processed το key παω και βλεπω στο email μου τοτε που ειχα παρει του CoD 2 και λεει 1 Order Receipt μετα ESD images for order που ειναι και το key και μετα your order has been processed. Τωρα στο FIFA λεει order receipt και στη συνεχεια your order has been processed κλειδι πουθενα δεν υπαρχει τι γινεται; Μηπως ειναι πουθενα και δε το βλεπω εγω; Edit : Ολα οκ ειναι μαγκες τελικα. Τους εστειλα 1 μηνυμα σα και αυτο που εγραψα εδω στα αγγλικα και μεσα σε 2 λεπτα μου στειλανε 1 απαντητικο και αμεσως μετα το key. :mrgreen:
stratigos24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Παιδια εχω αρχισει κ ανησυχω. Πηγα στο g2play πατησα help και στο πρωτο λεει και καλα δεν ηρθε αμεσως το key αφου εκανα τη παραγγελία και σου λεει και καλα να δεις αν ειναι processed το key παω και βλεπω στο email μου τοτε που ειχα παρει του CoD 2 και λεει 1 Order Receipt μετα ESD images for order που ειναι και το key και μετα your order has been processed. Τωρα στο FIFA λεει order receipt και στη συνεχεια your order has been processed κλειδι πουθενα δεν υπαρχει τι γινεται; Μηπως ειναι πουθενα και δε το βλεπω εγω; Edit : Ολα οκ ειναι μαγκες τελικα. Τους εστειλα 1 μηνυμα σα και αυτο που εγραψα εδω στα αγγλικα και μεσα σε 2 λεπτα μου στειλανε 1 απαντητικο και αμεσως μετα το key. :mrgreen: Αντε μπραβο....σου ειπα, θα ερθει...αχαχ. Αργησε λιγο αλλα ενταξει.
padelis71992 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Και εμενα οποιος θελει να με κανει add : padelis71992
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα