newlynx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μια νίκη πήγα να κάνω ο noob στο h2h χθες και έπεσε η forthnet. Τι γκαντεμιές μου έχουν γίνει δεν λέγεται. Να βάζω γκολ στο 89 και να ισοφαρίζομαι στο 90. Να κάνω 15 τελικές με δοκάρια και χαμένα σίγουρα γκολ και άλλος με 4 προσπάθειες 2 γκολ. Τελικά έχω πολλά ακόμα να μάθω γιατί αν συνεχίσω έτσι μόνο ήττες θα γράφω. Αλλά γενικά το παιχνίδι είναι καταπληκτικό!!!
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Άντε πάμε πάλι σήμερα να ανέβουμε κατηγορία. Θέλω 4 βαθμούς σε 3 αγώνες, θα πάει πάλι το σκ... στην κάλτσα. Χθες μου έφεξε γιατί ενώ πάλευα για παραμονή κοιμήθηκε ο Θεός. Στο ένα παιχνίδι με τη Juventus ο άλλος έκανε quit στο 20' με το σκορ στο 0-0. Ευτυχώς γιατί δεν έβλεπα να νικάω εύκολα. Μετά νίκησα την Twente με τα χίλια ζόρια με μούφα πέναλτι (ο αντίπαλος όμως δεν έκανε φάση) και στο επόμενο εναντίον της Everton προηγήθηκα 1-0 στο 15' και έκαναν πάλι disconnect. Στο τελευταίο κατάφερα να πάρω 0-0 από τη Hertha. Ο άλλος σίγουρα θα έπαθε 3 εγκεφαλικά με αυτά που κατάφερε να χάσει. Με λίγα λόγια πήρα 6 βαθμούς στα χαρτιά και 4 από υπερταμπούρι! Πάμε γερά!
sheik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Άντε πάμε πάλι σήμερα να ανέβουμε κατηγορία. Θέλω 4 βαθμούς σε 3 αγώνες, θα πάει πάλι το σκ... στην κάλτσα. Χθες μου έφεξε γιατί ενώ πάλευα για παραμονή κοιμήθηκε ο Θεός. Στο ένα παιχνίδι με τη Juventus ο άλλος έκανε quit στο 20' με το σκορ στο 0-0. Ευτυχώς γιατί δεν έβλεπα να νικάω εύκολα. Μετά νίκησα την Twente με τα χίλια ζόρια με μούφα πέναλτι (ο αντίπαλος όμως δεν έκανε φάση) και στο επόμενο εναντίον της Everton προηγήθηκα 1-0 στο 15' και έκαναν πάλι disconnect. Στο τελευταίο κατάφερα να πάρω 0-0 από τη Hertha. Ο άλλος σίγουρα θα έπαθε 3 εγκεφαλικά με αυτά που κατάφερε να χάσει. Με λίγα λόγια πήρα 6 βαθμούς στα χαρτιά και 4 από υπερταμπούρι! Πάμε γερά! Εγω παλι ο παπαρας, σχεδον παντα κανω φοβερη αρχη, με 3 νικες ξερω γω και 2 ισοπαλιες και μετα ενω θελω 5 βαθμους σε 5 αγωνες, χανω σε ολους η στους 4. Τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο. Κι αυτο μου εχει συμβει 4-5 φορες. Btw σημερα απο Everton εφαγα μια περιποιημενη 3αρα, την Twente της εριξα 2 νομιζω. Την Hertha τις περισσοτερες φορες την εχω ανετα(οταν ειναι ο ιδιος συγκεκριμενος χρηστης τρωει 3αρες-4αρες). Εκει που δυσκολευομαι απιστευτα και σπανια να παρω νικη η ισοπαλια ειναι με Lokomotiv,Spartak Moskva, Borussia Glandbach,οποιαδηποτε αγγλικη. Γενικως με το που βλεπω με ποια ομαδα ετυχα, ξερω απο πριν πως θα παει το παιχνιδι, αν θα κερδισω, αν θα χασω με κατεβασμενα χερια κλπ. Ειναι στανταρ οι αντιπαλοι που με δυσκολευουν.
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ααααχ, απόλαυση. 1-0 τη Τζένοα με γκολ στο 15' και μετά 75' κατενάτσιο. Μία φάση έκανα σε όλο τον αγώνα και την έβαλα (κι αυτή ήτανε γιόμα και κεφαλιά). Πάμε τώρα για 1 βαθμό σε 2 αγώνες. Έχει να πέσει το ταμπούρι του αιώνα. 5-4-1, που αλλάζει σε 10-0-0.
sheik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Με ποια ομαδα παιζεις? Τι συστημα εχει για default? Απλα εχω προσπαθησει κ γω να παιξω ταμπουρι αλλα μοναχα μεσω ultra defense απο το dpad αλλα χωρις ιδιαιτερη επιτυχια..
Daredevil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 τι να σου πω συγχαρητήρια..... κάθεσαι και τα γράφεις κιόλας...
sheik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Γιατι τι πειραζει? Αμα ο αλλος ειναι καθαρα ανωτερος θα καθησεις να φας 3-4 γκολ για πλακα? Παιζεις ταμπουρι κ χτυπας αντεπιθεση κι αμα σου κατσει σου εκατσε.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δυστυχώς έχει ο καιρός γυρίσματα και με πληρώσανε με το ίδιο νόμισμα. Ήττα από τη Σπαρτάκ Μόσχας με γκολ στο 45', η κόντρα της κόντρας για να γελάει η οικουμένη. Και στον τελευταίο υπέρ πάντων αγώνα έχασα 1-0 από τη Ντόρτμουντ με πέναλτι στο 9', που ο Σπάθας δεν θα το έδινε ακόμα κι αν τον απειλούσε με πιστόλα στο κεφάλι ο Ψωμιάδης με τον Μπέο μαζί. Μετά έπαιξα 80' μονότερμα, αλλά δεν έμπαινε με τίποτα η !@#$. Πάει η άνοδος, άντε και του χρόνου. Όσο για τα "συγχαρητήρια", τα δέχομαι ευχαρίστως. Περισσότερα τα γράφω για να δείξω ότι το "manual όλα" και οι αγώνες με σκορ under και ταμπούρι είναι πιο κοντά στο πραγματικό ποδόσφαιρο απ' τα αυτόματα φλιπεράκια. Και ότι αν μια ομάδα έχει καλή άμυνα μπορεί να ελπίζει σε αποτέλεσμα, κάτι που σπανίως ανταμειβόταν στα παλιότερα Pro/Fifa. Ο κόσμος μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του αλλά εγώ προτιμώ χίλιες φορές αυτό το ποδόσφαιρο, παρά τη Μπαρτσελόνα και τη Βραζιλία. Επίσης συμφωνώ με το φίλο sheik. Αν ο άλλος έχει καλύτερη ομάδα ή γενικά παίζει καλύτερα, ποιός ο λόγος να ανοιχτώ για να χάσω; Θα εκμεταλλευτώ όποιον τρόπο διατίθεται από το παιχνίδι για να πάρω αποτέλεσμα. Με 5-4-1 δεν θυμάμαι να έχω χάσει πάνω από 2-3 φορές σε σχεδόν 40 αγώνες. Αλλά δεν ξεκινάω με αυτό το σύστημα, συνήθως παίζω το default* της ομάδας και πράττω ανάλογα πώς θα πάει το παιχνίδι. ΥΓ γενικά παίζω με ελληνικές ομάδες. Ξεκίνησα με Ολυμπιακό, αλλά επειδή βαρέθηκα να αντιμετωπίζω Ρεάλ, Μίλαν κλπ το γύρισα σε ΠΑΟΚ/ΑΕΚ. Τελικά όμως προτίμησα τον Παναθηναϊκό γιατί έχει καλύτερο default σύστημα και γενικά είναι λίγο καλύτερη ομάδα. * (το οποιο στις περισσότερες ομάδες είναι πραγματικά τραγικό. ειδικά στον Ολυμπιακό είναι αδύνατον να παίξεις με το μαμήσιο σύστημα).
fixxxer29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Να πω και γω τον πόνο μου? 16 Βαθμούς σε 7 αγώνες στην 5η κατηγορία , στους 18 είναι η άνοδος.. Μετά..3 Αγώνες 3 ήττες .. Τώρα νέα σεζόν με 10 βαθμούς σε 5 αγώνες .. Για να δούμε. Αν και μ'έχει αποροφήσει λίγο το battefield τώρα δυο μέρες και χω σκουριάσει , θα θέλω προπόνηση
sheik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Toυλαχιστον εσυ εισαι στη 5η. Εγω εχω κολλησει στην 8η....σιχτιρ!
frou-frou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά ήθελα 1 πόντο μόνο για να ανέβω κατηγορία και έχασα 3-2 ενώ κέρδιζα 2-0 μέχρι το 65. Έχω κολλήσει και εγώ στην 8. Ελεος ρε έκανα όλες τις βλακείες σε 25 λεπτά.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Τουλάχιστον με αυτό το Seasons έχει αποκτήσει κι ένα ενδιαφέρον το παιχνίδι, γιατί μέχρι πέρσι είχα βαρεθεί να παίζω αγώνες μόνο και μόνο για να περνάει η ώρα ή για να ανέβω σε κάτι leaderboards που δεν κοίταζα ποτέ. Φυσικά υπάρχει και το Ultimate Team, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, θέλει πολύ περισσότερο λιώσιμο και χρόνο που δεν έχω. Τελικά οι περισσότεροι είμαστε στην 8η
Karellen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Το θεμα ειναι οτι στο football αν παιζεις με ταμπουρι παραδεχεσαι οτι εισαι αδυναμος κι οτι ο αλλος ειναι καλυτερος και αν παιξεις αλλιως το πιο πιθανο ειναι να χασεις. Καλα αμα χασεις παιζοντας ταμπουρι το συναισθημα ειναι ακομα χειροτερο ...μια λεξη μου ρχεται στο μυαλο------> αντιποδοσφαιρο, χωρις φαντασια, θεαμα,εκνευριστικα βαρετο...ΑΛΛΑ να προσθεσω οτι αν και το ιταλικο κατενατσιο-catenaccio ειναι αποκηρυγμενο απο τους ιδιους τους Ιταλους - για τους προηγουμενους λογους που ανεφερα - ο σκοπος αγιαζει τα μεσα!- ταμπουρι εχει παιξει και ο Σπεσιαλ 1(ή 5) χαχαχαχα ....και εννοειται στο fifa12 η αφεντομουτσουναρα μου! (αν και τωρα κανω practice σε 4-3-3(ενδοξες μερες fifa11) legendary
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα