Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως τα έχω πει για το καθάρισμα και την συντήρηση γενικότερα. :)

Μην το ψάχνετε, όσο χρόνο γλυτώνεις στην αρχή που δεν περιμένεις τα κάρβουνα να ανάψουν,(παρά μόνο 10 λεπτά προθέρμανση)τόσο χρόνο(ίσως και περισσότερο) "τρώς" αφού τελειώσεις το ψήσιμο για καθάρισμα/συντήρηση.  Άσε το μια στο τόσο που τρως καμιά ώρα+ για γενική καθαριότητα τις ψησταριάς. :D 

Όλα έχουν και το τίμημά τους δυστυχώς. 

Αλουμινόχαρτα στον πάτο δεν προτείνετε ποτέ και από κανέναν να βάλετε και συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Λίπος να μην έχει ο πάτος και θα είστε μια χαρά(για αυτό συνιστώ πυρόλυση μετά το ψήσιμο αμέσως γιατί είναι ακόμα ζεστό/υγρό το λίπος οπότε με την πυρόλυση γλιστράει πιο εύκολα στον συλλέκτη από το να ζεσταίνεις από την αρχή το ήδη παγωμένο λίπος).

Το να έχει μαυρίσει ο πάτος είναι φυσιολογικό επακόλουθο και μην σας αγχώνει αυτό. Να γυαλίσει είναι πολύ δύσκολο να γίνει ποτέ(αλλά και να το κάνετε θα δείτε ότι θα το βαρεθείτε γρήγορα γιατί είναι μπελάς), ειδικά κάδοι τύπου weber που είναι σαγρέ άσχετα με την ποιότητα(κάδοι) τους που είναι κορυφαία. 

 

 

  • Like 2
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Κάθε φορά που τελειώνω το ψήσιμο την φουλαρω και την καθαρίζω. Απλα είπα κάθε 10 ψησίματα να καθαρίζω και τον κάδο. Εκανα καμία 30 ψησίματα και βρήκα λέπια κοτόπουλα τα πάντα μέσα 😂😂😂😂. Ενα αρνητικό της weber είναι οτι δν μπορείς να βάλεις την ψησταρια αναποδα

Δημοσ.

Υστερα από αρκετο ψαξιμο και διαβασμα στο φορουμ κατεληξα και εγω εδω, ειναι το μοντελο Baron 420 της Broil King. Την συναρμολογησα και μονο λαδωμα/καψιμο προλαβα, τις επομενες ημερες θα ακολουθησουν και κανονικα ψησιματα...😀

IMG_20200616_215513.jpg.d080afcab357782389a56270c29c31d1.jpg

  • Like 10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nosf1234 είπε

Υστερα από αρκετο ψαξιμο και διαβασμα στο φορουμ κατεληξα και εγω εδω, ειναι το μοντελο Baron 420 της Broil King. Την συναρμολογησα και μονο λαδωμα/καψιμο προλαβα, τις επομενες ημερες θα ακολουθησουν και κανονικα ψησιματα...😀

IMG_20200616_215513.jpg.d080afcab357782389a56270c29c31d1.jpg

Εργαλείο φαίνεται, καλορίζικη !  Αναμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφικό ρεπορτάζ με κοψίδια 😁😁 .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά,  το λίπος απο σωλομο σε μαντεμενια πλακα,  πως καθαρίζει; πρωτη φορα σολωμος σήμερα 6 λεπτά πρώτα τη γυμνή πλευρά +4 η άλλη  πλευρά, στους 200βαθμους Πολυ ωραίος βγήκε (δυο λεπτα λιγότερα ισως ήταν κ καλύτερος),  αλλά εκανε μια παχυρευστη λίμνη από λίπος, ακομα κ μετά την πυρολιση έμεινε. Το ετριψα,  το καθαρισα με χαρτί κουζίνας, αλλά έμεινε πολυ λάδι /λιπος ακόμη,  που νομίζω ότι ότι κ να ψησω μετά από αυτό,  θα πάρει  μυρωδια Σολωμού 100%.προσπαθώ να αποφύγω το πλύσιμο, αλλά δεν ξέρω αν γινεται 

IMG_20200616_143153.jpg

Επεξ/σία από georgetst
Δημοσ.

ξερει κανεις που μπορω να βρω την Weber Spirit II E-320 ετοιμοπαραδοτη γιατι παντου δινουν παραδοση 30 ημερες ,η 310 υπαρχει αλλα δεBroil King Monarch 390ν εχει το ματι ,βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτην και την Broil King Monarch 340 η 390 αλλα πιστευω απο αυτα που διαβασα η weber ειναι καλυτερη,ποια ειναι η γνωμη σας?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, georgetst είπε

Ρε παιδιά,  το λίπος απο σωλομο σε μαντεμενια πλακα,  πως καθαρίζει; πρωτη φορα σολωμος σήμερα 6 λεπτά πρώτα τη γυμνή πλευρά +4 η άλλη  πλευρά, στους 200βαθμους Πολυ ωραίος βγήκε (δυο λεπτα λιγότερα ισως ήταν κ καλύτερος),  αλλά εκανε μια παχυρευστη λίμνη από λίπος, ακομα κ μετά την πυρολιση έμεινε. Το ετριψα,  το καθαρισα με χαρτί κουζίνας, αλλά έμεινε πολυ λάδι /λιπος ακόμη,  που νομίζω ότι ότι κ να ψησω μετά από αυτό,  θα πάρει  μυρωδια Σολωμού 100%.προσπαθώ να αποφύγω το πλύσιμο, αλλά δεν ξέρω αν γινεται 

IMG_20200616_143153.jpg

Για τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι ιδανικές οι μεμβράνες ψησίματος; Τις έχει δοκιμάσει κανεις;

Δημοσ.
1 hour ago, sot_pal said:

Για τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι ιδανικές οι μεμβράνες ψησίματος; Τις έχει δοκιμάσει κανεις;

Θέλουν προσοχή στις θερμοκρασίες που αντέχουν, καθώς το μαντέμι ανεβαίνει εύκολα πάνω από 300+ βαθμούς. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

@georgetst εννοεις οτι εχει μεινει πανω στη σχαρα? Αν ναι, δοκιμασε να την γυρισεις αναποδα και να της κανεις πυρολυση, να καψει δλδ κανενα 15-20'

Ωπ! Αυτό δεν το σκέφτηκα. Οντως θα εκανε καλύτερη δουλειά νομίζω.

Όσο για τις μεμβρανες,  φιλος που είχε πάρει, καίγονται εύκολα μ είπε,  δεν αξίζουν  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Τους καυστήρες θεωρητικά μιλώντας, δεν τους πειράζουμε κ δεν τους καθαρίζουμε σωστά;

Επεξ/σία από Skatzivas
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα,

 

Προσπαθώ να καταλήξω σε ένα μοντέλο και έχω μπερδευτεί με αυτά τα 4, θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιο να επιλέξω. Ενημερωτικά είμαστε 4μελής οικογένεια και σίγουρα θα παίξει ψήσιμο για την παρέα. Έχω διαβάσει πάρα πολλά στο forum και δεν μπορώ να καταλήξω. 

  • Weber Spirit II E-320 GBS
  • Weber Genesis II E-310 GBS 61011175
  • Broil King Signet 390 946-883
  • Broil King Monarch 390 Black 834-283

Η Broil King Baron απορρίπτεται γιατί έχει μικρές ρόδες και θα έχω πρόβλημα στον κήπο. 

Θα μ' ενδιέφερε να μπορεί να έχει σούβλα και μεγάλες ρόδες γιατί θα μένει στον κήπο μόνιμα. Τώρα αν μπορεί να έχει και εστία στο ράφι θα ήταν ένα +, αλλά αν δεν έχει δεν θα σκάσω.   

   

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zNikosz είπε

Καλησπέρα και από μένα,

Προσπαθώ να καταλήξω σε ένα μοντέλο και έχω μπερδευτεί με αυτά τα 4, θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιο να επιλέξω. Ενημερωτικά είμαστε 4μελής οικογένεια και σίγουρα θα παίξει ψήσιμο για την παρέα. Έχω διαβάσει πάρα πολλά στο forum και δεν μπορώ να καταλήξω. 

  • Weber Spirit II E-320 GBS
  • Weber Genesis II E-310 GBS 61011175
  • Broil King Signet 390 946-883
  • Broil King Monarch 390 Black 834-283

Η Broil King Baron απορρίπτεται γιατί έχει μικρές ρόδες και θα έχω πρόβλημα στον κήπο. 

Θα μ' ενδιέφερε να μπορεί να έχει σούβλα και μεγάλες ρόδες γιατί θα μένει στον κήπο μόνιμα. Τώρα αν μπορεί να έχει και εστία στο ράφι θα ήταν ένα +, αλλά αν δεν έχει δεν θα σκάσω.   

την Weber Spirit II E-320 που την εχεις βρεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...