Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panos_ace είπε

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά!

Θα δοκιμάσω μπιφτεκια την Τετάρτη, δεν έχω πλάκα θα τα βάλω απευθείας στη σχάρα.

Διαβάζοντας εδώ μου εχει δημιουργηθει η εντύπωση οτι το ψήσιμο των μπιφτεκιών είναι απο τα δύσκολα task.

Καλοδεχούμενες οδηγίες και tips!

Πανευκολα ειναι. Να ειναι καθαρη η σχαρα, καυτή, και οταν τα ριξεις πανω αλειψε τα με λιγο λαδακι. Οταν ειναι ετοιμα να γυρισουν δεν θα κολλανε.

  • Like 3
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Πανευκολα ειναι. Να ειναι καθαρη η σχαρα, καυτή, και οταν τα ριξεις πανω αλειψε τα με λιγο λαδακι. Οταν ειναι ετοιμα να γυρισουν δεν θα κολλανε.

Οκ thanks!

Άμεση στους 200 C για κανά 15λεπτο πάνω κάτω; 

Το inkbird που πήρα σαν predefined θερμοκρασια για burgers έχει 75 C.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, panos_ace είπε

Οκ thanks!

Άμεση στους 200 C για κανά 15λεπτο πάνω κάτω; 

Το inkbird που πήρα σαν predefined θερμοκρασια για burgers έχει 75 C.

Tα μπεργκερ για να εισαι safe 100% πρεπει να τα κανεις well done. Πολλοι τα τρωμε και medium βεβαια, αρκει να ειναι φρεσκοκομμενος ο κιμας (της ιδιας μερας δλδ).

Τωρα για το χρονο δεν θυμαμαι ακριβως. Εξαρταται το παχος και το μεγεθος σιγουρα ομως.

Δημοσ.

Ταπεινη ελληνική μοσχαρίσια, νόμιζα ότι μου βγήκαν λιγο στεγνές ομως τελικά ήταν τελειες,3 λεπτα καθε πλευρά στους 300 βαθμους και μετά κλείσιμο τις 2 εστίες στο χαμηλό  η μια και βγάλσιμο στους 66 βαθμούς 

20201026_125344.jpg

20201026_130849.jpg

  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Ταπεινη ελληνική μοσχαρίσια, νόμιζα ότι μου βγήκαν λιγο στεγνές ομως τελικά ήταν τελειες,3 λεπτα καθε πλευρά στους 300 βαθμους και μετά κλείσιμο τις 2 εστίες στο χαμηλό  η μια και βγάλσιμο στους 66 βαθμούς 

20201026_125344.jpg

20201026_130849.jpg

Στο σιγανό για έμμεσο ψήσιμο πόση ώρα τις άφησες?

Δημοσ.
15 hours ago, sndev said:

δε τη ξερω δεν την εχω δει καν live αλλα μοιαζει πολυ καλη τιμή 321  για μέγεθος ,skroutz παιζει 500αρικο

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/199326-landmann-rexon-pts-41?adhocPriceActive=true

https://www.skroutz.gr/s/10914705/Landmann-REXON-PTS-4-1.html

Την έβαλε τώρα στο "σηκώνει παζάρι". Όποιος ενδιαφερόμενος την παίρνει με 349.

  • Like 1
Δημοσ.

Έφτιαξα pulled pork για πρώτη φορά εχθές. Για κάτι λιγότερο από 2 κιλά ώμο (Boston butt) μου πήρε 5.5 ώρες. Όταν το χώριζα δεν έβαλα bbq sauce, δε μου αρέςουν ιδιαίτερα 

Εδώ σε σάντουιτς, και ο καθένας έβαζε sauce, μουστάρδα κλπ στο ψωμάκι του. Δε νομίζω να ξαναφτιάξω, εκτός αν έχουμε 5-6 άτομα που τους αρέσει το χοιρινό. 9724D886-E5B7-467D-BD60-2F86827AC088.jpeg.a6f9314b959d0df8b662cf773e52c89e.jpeg

  • Like 6
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, didaskalop είπε

Την έβαλε τώρα στο "σηκώνει παζάρι". Όποιος ενδιαφερόμενος την παίρνει με 349.

Αξιζει ομως?

 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Σαν χοιρινες μοιάζουν πάντως

Όχι απλά σαν χοιρινές, αλλά σαν στεγνές χοιρινές.

Εκτός κι αν ξεγελά η φωτογραφία.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, sndev είπε

δε τη ξερω δεν την εχω δει καν live αλλα μοιαζει πολυ καλη τιμή 321  για μέγεθος ,skroutz παιζει 500αρικο

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/199326-landmann-rexon-pts-41?adhocPriceActive=true

https://www.skroutz.gr/s/10914705/Landmann-REXON-PTS-4-1.html

Με 349 ευρώ πως φαίνεται? Δεν την έχει κάποιο μέλος ?Έχω τα κάρβουνα εξοχικό αλλά για το διαμέρισμα μια υγραερίου θα ήταν καλή.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε τη ξερω φιλε μου σαν ψησταρια

στα + οπου διάβασα πιανει καλη θερμοκρασια, πλαινο ματι ,δοχείο για τα λιποι 

στα - δεν εχει μαντεμένιες σχάρες μεγάλη για διαμέρισμα

350 e για μεγεθος κ αυτα που λενε σαν τιμη μοιαζει πολυ καλη για τα χρηματα της αλλα οπως εχουμε πει πολλες φορες οι λεπτομεριες μετράνε πχ κραταει θερμοκρασία , ειναι ομοιόμορφη στις σχάρες , με αναφλεξεις τι γινετε δε βρισκω καπου αποσταση σχαρας ανακλαστήρα κ οι ανακλαστηρες τι κλιση εχουν?

τον αλλο μηνα υπαρχει κ black friday Μηπως παιξει κ εκει κατι?

πρωτα κ πριν το χρηματικο βασικά σκεψου χρειάζεσαι κατι τοσο μεγάλο?

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Με 349 ευρώ πως φαίνεται? Δεν την έχει κάποιο μέλος ?Έχω τα κάρβουνα εξοχικό αλλά για το διαμέρισμα μια υγραερίου θα ήταν καλή.. 

εγω αυτη θα σου προτεινα. ρωτησα παιδι που εχει broil king 1500e και γενικα το εχει ψαξει! τη συστησε σε γνωστο του και ειναι πολυ ευχαριστημενος(ο φιλος του). εγω δεν την προλαβα στα 349. τωρα βλεπω σηκωνει παζαρι

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...