Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 10/2/2021 στις 12:42 ΠΜ, @pnea1973 είπε

Έκανες πάρα πολύ καλή επιλογή. 

Αυτο που θα πρέπει να έχεις είναι κρέατα... 

Και ν προσπαθήσεις να μάθεις τις υπέρυθρες.. Σιγά σιγά.. 

Σε ευχαριστώ φίλε θα προσπαθήσω για το καλύτερο αποτέλεσμα

Δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες:)

• Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2504

• ilpapacha

2199

• sndev

1178

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Καλημέρα

Εγώ έχω πάρει αυτή τη σουβλα απο το Ιταλικό αμαζον στα 79€ νομίζω μου είχε βγει με τα μεταφορικά. Ταιριάζει γάντι στη weber spirit 310 που εχω.  Σε 2 λεπτα από τη στιγμη που τη παρέλαβα , δούλευε.  Μέχρι τώρα όλα καλά.

https://www.amazon.it/gp/product/B07VHBZ1CS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Rabbit30 είπε

Αν δεν έχει πολλά μεταφορικά ειναι καλη περίπτωση

Δες την υπηρεσία eshop webdrop πολλά παιδιά απο εδώ μέσα έφεραν ψησταριές με αυτό το τρόπο.

• Thanks 1
Δημοσ.

εχουμε να προτεινουμε καποια σουβλα για outdoorchef australia 425 ή καποιος που να εχει αυτη την ψησταρια και να δοκιμασε καποια να μας πει;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μην τρελαινεστε με σουβλα αν σας φαινονται πολλα τα λεφτα. Αν πιανουν λιιιιγο τα χερια σας, παιρνετε ενα απλο μοτερακι 15-20ευρω, μια σουβλα κοκορετσιου 5-6€, μερικα πηρουνακια να κρατατε το κρεας 1-2€ το καθενα, και ειστε ετοιμοι. Το μονο που χρειαζεται ειναι να γινει στρογγυλη η σουβλα εκει που παταει πανω στην ψησταρια γιατι ειναι τετραγωνη και δεν γυριζει. Οποιος εχει ενα dremel το φτιαχνει μονος του σε 5 λεπτα, οποιος δεν εχει παει σε ενα σιδερα και του το κανει εκεινος. Υπαρχει και η λιμα που θα κανει δουλεια αλλα θα σας παρει χρονο.

Απο κει και περα προαιρετικα οποιος θελει φτιαχνει και βαση να τη βιδωνει πανω στην ψησταρια του, νομιζω κατι σε αναποδο "Π" θα κανει δουλεια. Εγω προσωπικα εχω ακουμπησει το μοτερακι πανω σε 2-3 βιβλια απλα.

Βιντεο απο τη δικη μου.

https://www.dropbox.com/s/x6b2myqf10vobme/VID_20200416_194610.mp4?dl=0

Επελεξα αυτη τη λυση πρωτα απ ολα για οικονομικους λογους, και επειδη ηθελα καλυτερη ποιοτητα στο μοτερακι. Πηρα κανονικο μεγαλο που κανει για αρνι, οποτε θα ζοριζεται ελαχιστα με τα 3-4 κιλα που θα γυριζει στη δικη μου περιπτωση. Και επισης μπορω να το χρησιμοποιησω και αλλου, για κανενα αρνι το πασχα σε κανονικη ψησταρια με σουβλα.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 5
  • Thanks 4
Δημοσ.
24 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Απο κει και περα προαιρετικα οποιος θελει φτιαχνει και βαση να τη βιδωνει πανω στην ψησταρια του, νομιζω κατι σε αναποδο "Π" θα κανει δουλεια. Εγω προσωπικα εχω ακουμπησει το μοτερακι πανω σε 2-3 βιβλια απλα.

Έπιασε τόπο η UML 😉 (φιλικά).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και από εμένα!

Χθες παρέλαβα  (αγορά από κατάστημα Γερμανίας, μεταφορά μέσω eshopwedrop, μέσα σε 7 ημέρες, με 60€ - ήταν μία παλέτα), έστησα (χρειάστηκε περίπου ένα 2ωρο) και από λεπτό σε λεπτό περιμένω να έρθει και η φιάλη για να ξεκινήσουν οι δοκιμές!

Ευχαριστώ για την υποστήριξη και τις αμέτρητες συμβουλές και ιδέες που έχετε καταγράψει στο forum!

Weber Spirit E-330 DS.jpg

Επεξ/σία από dstagian
  • Like 11
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dstagian είπε

Καλημέρα και από εμένα!

Χθες παρέλαβα  (αγορά από κατάστημα Γερμανίας, μεταφορά μέσω eshopwedrop, μέσα σε 7 ημέρες, με 60€ - ήταν μία παλέτα), έστησα (χρειάστηκε περίπου ένα 2ωρο) και από λεπτό σε λεπτό περιμένω να έρθει και η φιάλη για να ξεκινήσουν οι δοκιμές!

Ευχαριστώ για την υποστήριξη και τις αμέτρητες συμβουλές και ιδέες που έχετε καταγράψει στο forum!

Weber Spirit E-330 DS.jpg

Δεν ηξερα οτι βγαινει και spirit με sear zone. Ποσο σου πηγε συνολο;

Επισης μην την αφησεις στον τοιχο γιατι θα γινει μαυρος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Παιδια μην τρελαινεστε με σουβλα αν σας φαινονται πολλα τα λεφτα. Αν πιανουν λιιιιγο τα χερια σας, παιρνετε ενα απλο μοτερακι 15-20ευρω, μια σουβλα κοκορετσιου 5-6€, μερικα πηρουνακια να κρατατε το κρεας 1-2€ το καθενα, και ειστε ετοιμοι. Το μονο που χρειαζεται ειναι να γινει στρογγυλη η σουβλα εκει που παταει πανω στην ψησταρια γιατι ειναι τετραγωνη και δεν γυριζει. Οποιος εχει ενα dremel το φτιαχνει μονος του σε 5 λεπτα, οποιος δεν εχει παει σε ενα σιδερα και του το κανει εκεινος. Υπαρχει και η λιμα που θα κανει δουλεια αλλα θα σας παρει χρονο.

Βιντεο απο τη δικη μου.

https://www.dropbox.com/s/x6b2myqf10vobme/VID_20200416_194610.mp4?dl=0

Επελεξα αυτη τη λυση πρωτα απ ολα για οικονομικους λογους, και επειδη ηθελα καλυτερη ποιοτητα στο μοτερακι. Πηρα κανονικο μεγαλο που κανει για αρνι, οποτε θα ζοριζεται ελαχιστα με τα 3-4 κιλα που θα γυριζει στη δικη μου περιπτωση. Και επισης μπορω να το χρησιμοποιησω και αλλου, για κανενα αρνι το πασχα σε κανονικη ψησταρια με σουβλα.

σωστοοοοοοοοςςςς👍👍👍

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δεν ηξερα οτι βγαινει και spirit με sear zone. Ποσο σου πηγε συνολο;

Επισης μην την αφησεις στον τοιχο γιατι θα γινει μαυρος.

750 έδωσα... το είχε σε προσφορά εκείνες τις μέρες. Τώρα παίζει από (850 - 950 στη Γερμανία).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, birel-motosport είπε

Σε ευχαριστώ φίλε θα προσπαθήσω για το καλύτερο αποτέλεσμα

Δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες:)

To ξέρω...Να φανταστείς εγώ είχα πάρει την rogue 365, και έμεινα ενθουσιασμένος και αμέσως πήρα την 425 xt και πήγα την "μικρή" στο εξοχικό.

Δοκίμασε πολλές φορές μέχρι να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Εχω ψήσει μέχρι στιγμής, από κοτόπουλο μέχρι φιλέτο sirloin στον πλαϊνό καυστήρα. πολλές δοκιμές και θα το βρεις..

Να την χαρείς με υγεία!

20210131_144813.jpg

20210131_144928.jpg

20210131_151742.jpg

20210131_151754.jpg

20210205_175429.jpg

20210206_151546.jpg

Επεξ/σία από @pnea1973
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, dstagian είπε

750 έδωσα... το είχε σε προσφορά εκείνες τις μέρες. Τώρα παίζει από (850 - 950 στη Γερμανία).

Καλησπέρα, μπορείς να μας πεις κατάστημα ή έχεις λινκ;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, geor92 είπε

Καλησπέρα, μπορείς να μας πεις κατάστημα ή έχεις λινκ;

https://www.derhobbykoch.de/weber-spirit-e-330-premium-gbs-gasgrill/46813379?number=46813379

Γενικά, έκανα έρευνα κάποιο διάστημα σε τιμές Ελλάδα και γερμανία (σε διάφορα καταστήματα) πριν την αγορά.

Ένα άλλο με καλές προσφορές (-30% και πάνω σε σχεση με Ελλάδα) ήταν και το:

https://www.grillshop.at/weber-shop/gasgriller.html?price=-1000&product_list_order=price

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους παρέλαβα κ εγώ σήμερα, ευχαριστώ για τη βοήθεια και τη γνώση όλους εδώ μέσα. Πιστεύω μέχρι να βραδιάσει θα την ανάψω, έχω και φιάλη έτοιμη περιμένει...😁😁😁20210211_135357.jpg.62118f6cb533f2bae65a775a8be24a47.jpg

• Like 16
Δημοσ.
2 ώρες πριν, skskre είπε

Επιτέλους παρέλαβα κ εγώ σήμερα, ευχαριστώ για τη βοήθεια και τη γνώση όλους εδώ μέσα. Πιστεύω μέχρι να βραδιάσει θα την ανάψω, έχω και φιάλη έτοιμη περιμένει...😁😁😁20210211_135357.jpg.62118f6cb533f2bae65a775a8be24a47.jpg

Εκτός απο φιάλη χρειάζεσαι και κρεατάκια!!!

Πάντα με υγεία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...