giannislazy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε περίπου στα 50-60 ευρώ διαφορά παίζουν όλες, οπότε είναι εντός budget ! Για μένα η τριάδα που θα πρέπει να κοιτάξεις σε αυτές τις εταιρίες είναι Broil King Royal 320 - Weber Spirit II 310 - Napoleon 425. Mικρές διαφορές πραγματικά. Αν θες κλειστό cabinet, επιφάνεια ψησίματος, διάρκεια εγγύησης, τοπικός αντιπρόσωπος. 2
AristidisZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 στην πιο ακριβή ε ; είναι και τσιφούτης ο μικρός (αδερφός), αλλά θα τον ψήσω 😁
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Eχει καποια εξτραδακια που αξιζουν πιστευω τα λιγα παραπανω. Πρωτα απ ολα +5 χρονια εγγυηση (50%). Μετα το ντουλαπακι απο κατω που και πρακτικο ειναι και πιο ωραιο κατα τη γνωμη μου. Επισης εχει και αφαιρουμενο ταψακι/πατο για πιο ευκολο καθαρισμα. 5 1
giannislazy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Eχει καποια εξτραδακια που αξιζουν πιστευω τα λιγα παραπανω. Πρωτα απ ολα +5 χρονια εγγυηση (50%). Μετα το ντουλαπακι απο κατω που και πρακτικο ειναι και πιο ωραιο κατα τη γνωμη μου. Επισης εχει και αφαιρουμενο ταψακι/πατο για πιο ευκολο καθαρισμα. αυτά είδα κι εγώ και έκλεισα σε Ναπόλεον συν το καλύτερο για μένα σύστημα ανάφλεξης που έχει. Το μόνο για μένα ερωτηματικό είναι ο εισαγωγέας στην Ελλάδα. Η Weber είναι περισσότερα χρόνια με σταθερές συνεργασίες. Η Ναπόλεον είναι ποιο νέα σε αυτό το κομμάτι. Αλλά σε χαρακτηριστικά νομίζω η Ναπόλεον είναι ένα κλικ καλύτερη. 3
niktac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, Την εχει κανεις αυτήνhttps://www.skroutz.gr/s/15650401/Blackbull-Grilly-0102BLB.html να μου πει την γνώμη του εάν αξίζει ?
AristidisZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, giannislazy είπε αυτά είδα κι εγώ και έκλεισα σε Ναπόλεον συν το καλύτερο για μένα σύστημα ανάφλεξης που έχει. Το μόνο για μένα ερωτηματικό είναι ο εισαγωγέας στην Ελλάδα. Η Weber είναι περισσότερα χρόνια με σταθερές συνεργασίες. Η Ναπόλεον είναι ποιο νέα σε αυτό το κομμάτι. Αλλά σε χαρακτηριστικά νομίζω η Ναπόλεον είναι ένα κλικ καλύτερη. Δεν θα έρθει Ελλάδα η ψησταριά, οπότε δεν υπάρχει τέτοιο δίλλημα εν προκειμένω 1
geor92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Δεν θα έρθει Ελλάδα η ψησταριά, οπότε δεν υπάρχει τέτοιο δίλλημα εν προκειμένω Αυτό το σαιτ στέλνει και στην Ελλάδα παρ' όλα αυτά; Μπορείς να μας πεις το σαιτ;
AristidisZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, geor92 είπε Αυτό το σαιτ στέλνει και στην Ελλάδα παρ' όλα αυτά; Μπορείς να μας πεις το σαιτ; κάτι σαν το σκρουτζ της Δανίας είναι https://www.pricerunner.dk/
kakofonixx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, niktac είπε Καλησπέρα, Την εχει κανεις αυτήνhttps://www.skroutz.gr/s/15650401/Blackbull-Grilly-0102BLB.html να μου πει την γνώμη του εάν αξίζει ? Την πήρα εγώ πριν καμιά 10αρια μέρες και έχω κάνει 4 ψησίματα (το τελευταίο μόλις πριν λίγο :p) θεωρώ είναι τίμια για τα χρήματα της, αλλά αν αγόραζα ξανά ίσως έδινα κάτι παραπάνω για μια με 3 τουλάχιστον καυστήρες Ψήνει καλά, με αυτόν τον καιρό δύσκολα θα ανεβάσει πάνω από 220 βαθμούς θερμοκρασία (ίσως το καλοκαίρι να πάει και πιο πάνω) αλλά ειδικά τώρα στην αρχή που τη μαθαίνω που ανοίγω συχνά το καπάκι χάνει πολύ γρήγορα τη θερμοκρασία, για να γυρίσεις ότι ψήνεις στις δύο σχάρες από 200-220 θα πέσει για πλάκα στους 140
skskre Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Ερώτηση για γάστρα σε χρήση με ψητά κρέατα αλλά και τηγανητές πατάτες στο infrared- αν γίνεται γιατί το τηγάνι τα κάνει όλα χάλια- Τι διαφορά έχουν τα παρακάτω 2 και τι παίζει γενικά για όποιον χρησιμοποιεί τέτοια. https://www.ilovebbq.gr/mantemenio-dutch-oven-5.68-me-epismaltosi-porselanis-kokkino-lodge https://www.ilovebbq.gr/mantemenio-dutch-oven-4.73-me-mantemenio-kapaki-lodge
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, skskre είπε Ερώτηση για γάστρα σε χρήση με ψητά κρέατα αλλά και τηγανητές πατάτες στο infrared- αν γίνεται γιατί το τηγάνι τα κάνει όλα χάλια- Τι διαφορά έχουν τα παρακάτω 2 και τι παίζει γενικά για όποιον χρησιμοποιεί τέτοια. https://www.ilovebbq.gr/mantemenio-dutch-oven-5.68-me-epismaltosi-porselanis-kokkino-lodge https://www.ilovebbq.gr/mantemenio-dutch-oven-4.73-me-mantemenio-kapaki-lodge Η κοκκινη εχει επιστρωση πορσελανης, επομενως δεν χρειαζεται τη συντηρηση του μαντεμιου. Επισης μπορεις να μαγειρεψεις ανετα σαλτσες και κοκκινιτα χωρις να φοβηθεις μην χαλασει το coating. Στα αρνητικα ειναι οτι θα σου λεκιασει εσωτερικα το ασπρο χρωμα, επομενως δεν θα ειναι παντα ετσι ομορφη. Επισης εχω την εντύπωση οτι ισως εχει καποιο περιορισμο στο θεμα μεγιστης θερμοκρασιας. H μαυρη ειναι σκετο μαντεμι, εχω την ιδια ακριβως. Στα αρνητικα ειναι οτι θελει τη συντηρηση του μαντεμιου (στεγνωμα και λαδωμα). Επισης δεν ενδείκνυται για πολυωρα μαγειρεματα με κοκκινη σαλτσα (ή κατι πολυ οξινο) γιατι χαλαει το coating. Βεβαια και να χαλασει το coating και να σκουριασει, υπαρχει παντα επιστροφη. Επισης την βαζεις αφοβα σε φουλ θερμοκρασια, σε φωτια, σε καρβουνα, οπου θες. Επισης δεν σε νοιαζει μην τη γρατζουνισεις με καμια κουταλα ή μεταλικη σπατουλα. Για μενα θα ελεγα να πας στην μαυρη. Μπορει να θελει λιγο περισσοτερη φροντιδα, αλλα θα κρατησει πιο πολυ στο βαθος του χρονου. Επισης για τηγανισμα στο infrared, νομιζω δεν κανει η κοκκινη. Τελος, η μαυρη που εχω ειναι ηδη αρκετα βαριά. Η κοκκινη ειναι 1.5κιλο πιο βαρια και εχει και μεγαλυτερη χωρητικοτητα, οποτε αν την γεμισεις θα ειναι πανω απο 10κιλα. 2
ilpapacha Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, skskre είπε Ερώτηση για γάστρα σε χρήση με ψητά κρέατα αλλά και τηγανητές πατάτες στο infrared- αν γίνεται γιατί το τηγάνι τα κάνει όλα χάλια- Τι διαφορά έχουν τα παρακάτω 2 και τι παίζει γενικά για όποιον χρησιμοποιεί τέτοια. https://www.ilovebbq.gr/mantemenio-dutch-oven-5.68-me-epismaltosi-porselanis-kokkino-lodge https://www.ilovebbq.gr/mantemenio-dutch-oven-4.73-me-mantemenio-kapaki-lodge Η πρώτη διαφορά που βλέπω είναι γύρω στα 80€ 😁 Μια άλλη διαφορά είναι στο μέγεθος. Η πορσελάνινη επίστρωση δεν έχω καταλήξει αν όντως είναι καλύτερη... Προσωπικα έχω το σκεύος από το 2ο link, που έχεις ανεβάσει και όταν είναι να τηγανίσω πατάτες, βάζω ένα καλαθάκι. Επιπρόσθετα το καπάκι της μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως μικρό τηγάνι. Πίστεψέ με βολεύει πάρα πολύ. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από ilpapacha 4
dstagian Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, skskre είπε Ερώτηση για γάστρα σε χρήση με ψητά κρέατα αλλά και τηγανητές πατάτες στο infrared- αν γίνεται γιατί το τηγάνι τα κάνει όλα χάλια- Τι διαφορά έχουν τα παρακάτω 2 και τι παίζει γενικά για όποιον χρησιμοποιεί τέτοια. https://www.ilovebbq.gr/mantemenio-dutch-oven-5.68-me-epismaltosi-porselanis-kokkino-lodge https://www.ilovebbq.gr/mantemenio-dutch-oven-4.73-me-mantemenio-kapaki-lodge Έχουν διαφορά 75€, άλλο χρώμα και ... διαθεσιμότητα. Πέρα από την πλάκα, η μεγάλη διαφορά στην τιμή ίσως οφείλεται και στο ότι το πιο φτηνό δεν είναι διαθέσιμο. Ουσιαστικά, το επισμαλτωμένο δεν θα κολλάει ούτε στιγμιαία, εκτιμώ ότι θα καθαριζει πολύ πιο εύκολα, σου επιτρέπει να κάνεις μαρινάρισμα και σε ψυγειο (όπως γράφει), δεν σκουριάζει αλλά ίσως είναι πιό ευαίσθητο σε χτυπήματα, γρατζουνιές και θερμοκρασίες. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από dstagian
skskre Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Προσωπικα έχω το σκεύος από το 2ο link, που έχεις ανεβάσει και όταν είναι να τηγανίσω πατάτες, βάζω ένα καλαθάκι. Αυτή είναι η 1η και βασική χρήση που έχω στο μυαλό μου.. 7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Η κοκκινη εχει επιστρωση πορσελανης, επομενως δεν χρειαζεται τη συντηρηση του μαντεμιου. Επισης μπορεις να μαγειρεψεις ανετα σαλτσες και κοκκινιτα χωρις να φοβηθεις μην χαλασει το coating. Στα αρνητικα ειναι οτι θα σου λεκιασει εσωτερικα το ασπρο χρωμα, επομενως δεν θα ειναι παντα ετσι ομορφη. Επισης εχω την εντύπωση οτι ισως εχει καποιο περιορισμο στο θεμα μεγιστης θερμοκρασιας. H μαυρη ειναι σκετο μαντεμι, εχω την ιδια ακριβως. Στα αρνητικα ειναι οτι θελει τη συντηρηση του μαντεμιου (στεγνωμα και λαδωμα). Επισης δεν ενδείκνυται για πολυωρα μαγειρεματα με κοκκινη σαλτσα (ή κατι πολυ οξινο) γιατι χαλαει το coating. Βεβαια και να χαλασει το coating και να σκουριασει, υπαρχει παντα επιστροφη. Επισης την βαζεις αφοβα σε φουλ θερμοκρασια, σε φωτια, σε καρβουνα, οπου θες. Επισης δεν σε νοιαζει μην τη γρατζουνισεις με καμια κουταλα ή μεταλικη σπατουλα. Το θέμα του μαγειρέματος με σάλτσες κοκκινιστά κ.τ.λ είναι η άλλη χρήση που προορίζεται - κυρίως απο τη γυναίκα μου η οποία φυσικά προτιμα την πορσελάνινη π.χ https://www.amazon.fr/Puricon-Cocotte-Emaillée-Casserole-Induction/dp/B07QH5K3P4/ref=sr_1_6?__mk_fr_FR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=Puricon&qid=1615302313&sr=8-6&th=1 Για τα ψητά μέσα στη ψησταριά, έμμεσα και μη, είναι κατάλληλη, σωστά? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα