Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2199

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, ioannisdask είπε

Μετά από πολυ ψάξιμο ήρθε επιτέλους και η δικιά μου. Charbroil. Το μοντέλο professional pro S 2 για οποιον ενδιαφέρεται. Απο το union bbq την πήρα. Δεν ξέρω αν την φέρνει άλλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και στα ίδια χρήματα αντιστιχα καλά brand δεν έχουν sear zone... Αυτή έχει 3,5 w. Θα την δουλεψω λίγο καιρό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες... 

Καλοριζικη! Πολυ ωραια εμφανησιακα, με sear zone και ετοιμη diamond σχαρα, αρκετα ψηλο καπακι για ορθια κοτοπουλ, και επισης το υλικο του καδου μεσα φαινεται να καθαριζει ευκολα. Περιμενουμε εντυπωσεις.

Ανακλαστηρες δεν βλεπω, δεν εχει; ή ειναι αυτο το ασημενιο σαν τρυπητή σχαρα που βλεπω σε μια φωτο;

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 2
Δημοσ.

Καλορίζικη, φαίνεται πολύ όμορφη! Να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι φέρνουν Char Broil στην Ελλάδα, τις έχω δει στο youtube παλιότερα και μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση.

Το infrared σύστημα νομίζω αφορά και στην κύρια επιφάνεια ψησίματος, αυτό το ασημένιο εγκλωβίζει τον καυτό αέρα και γίνεται ουσιαστικά μια καυτή πλάκα πολύ κοντά στο ψητό, που ψήνει σαν infrared. Είμαι πολύ περίεργος να δω με τις αναφλέξεις τι γίνεται, λένε ότι δεν έχει καθόλου! Το καθάρισμά τους από ό,τι καταλαβαίνω θα πρέπει να γίνεται πολύ συχνά για να μην βουλώνουν οι τρύπες, αλλά μικρό το κακό γιατί αφαιρούνται και επίσης δεν θα πέφτει και πολύ υλικό στην υπόλοιπη ψησταριά, οπότε το καθάρισμα θα είναι εύκολο. Περιμένουμε εντυπώσεις εναγωνίως! Καλορίζικη και πάλι!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, plasTOST είπε

Καλορίζικη και περιμένουμε εντυπώσεις

Δειχνει πολυ καλη...καλα ψησήματα... Περιμενουμε εντυπώσεις...!!!

 

Στις 10/3/2021 στις 8:03 ΜΜ, Evgenios_V είπε

Το τεστ προτείνω να γίνει...

- Αναμα όλοι οι καυστήρεςΕ

- Εντασηκαυστήρων στην μέση

- Προθέρμανση με κλειστό καπάκι για 10 λεπτα

- Κάλυψη όλης της επιφάνειας με ψωμί τοστ

- Κλείσιμο καπάκι και άφηνα για 60δευτερολεπτα...

- Σβήσιμο καυστήρων άνοιγμα καπάκι - και γύρισμα όλων των κομματιών ώστε η κάτω όψη να γυρίσει πάνω

Επιθυμητο να υπάρχει φωτογραφία πριν και μετά

Όπως είπα σκοπός:

1. δεν είναι να υποτιμηθεί καμία ψησταριά

2. Όλοι εμείς να δούμε διάφορες της δικής μας ψησταριάς με άλλων μελών

3. Ο ιδιοκτήτης να δει τα ζεστά και μη σημεία για να μάθει την ψησταριά του καλύτερα

4.  ένα νέο μέλος υποψήφιος αγοραστής να μπορεί να δει τις οποίες διαφορές και να μπορεί ποιο τεκμηριωμένα να δει τι εννοούμε όταν λέμε για πιθανή ανομοιομορφία ψησίματος...

Οι ποιο έμπειροι χρήστες/ψηστες να προσθέσουν κανόνες ή βελτιώσουν αν κάτι το έχω βάλει σαν λάθος...

 

 

 

 

ΑΝ θα ηθελες θα ηταν ενδιαφέρον να κανεις το τεστάκι αυτό για να μαζευουμε σιγα σιγα πληροφορίες μεταξύ ψησταριών...

ξαναλέω ΑΝ θελεις... :)

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχει δοκιμασει κανεις τετοιο σπραυ για τη σχαρα; βαριεμαι να καθομαι να την περναω με πινελο.

https://www.amazon.de/Spraytive-500ml-Grill-Pflegespray-Grill-Reiniger-Antihaftspray/dp/B087BL5QCY

 

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ioannisdask είπε

Μετά από πολυ ψάξιμο ήρθε επιτέλους και η δικιά μου. Charbroil. Το μοντέλο professional pro S 2 για οποιον ενδιαφέρεται. Απο το union bbq την πήρα. Δεν ξέρω αν την φέρνει άλλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και στα ίδια χρήματα αντιστιχα καλά brand δεν έχουν sear zone... Αυτή έχει 3,5 w. Θα την δουλεψω λίγο καιρό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες... 

IMG_20210311_171419~2.jpg

IMG_20210311_171428~2.jpg

IMG_20210311_171803~2.jpg

IMG_20210311_171754~2.jpg

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!
 

Σαν εταιρεία την είχα δει, όταν έψαχνα να αγοράσω ψησταριά. Είδα ότι τις έχει και το παρακάτω κατάστημα

https://www.sietosthodoris.gr/product-category/psistaries-aeriou/char-broil/
αλλά τις εμφανίζει όλες εξαντλημένες, όποτε δεν έχει γίνει ανανέωση στο site ή δεν τις πουλάει πλέον.

Δεν ξέρω αν το Union bbq είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ή εισαγωγέας.

Το μοντέλο που πήρες δεν το εμφανίζει στο site 

https://unionbbq.gr/product-category/bbq/ψησταριές-υγραερίου/?swoof=1&product_brand=char-broil&orderby=price&really_curr_tax=105-product_cat

Σε τι τιμή το πήρες, αν επιτρέπεται;

Το βρήκα στο αγγλικο

https://www.charbroil.co.uk/professional-pro-s-2-140919

και στο γερμανικό 

 https://www.charbroil.de/professional-pro-s-2-de-140922
 

Φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή

Το πίσω μέρος του ντουλαπιού είναι ακάλυπτο, όπως φαίνεται και στο βίντεο;

Από θέμα εγγύησης τι ισχύει; Δεν κατάφερα να βρω κάποια αναφορά στο κατάστημα ή στα παραπάνω sites.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gdeli είπε

Καλορίζικη, φαίνεται πολύ όμορφη! Να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι φέρνουν Char Broil στην Ελλάδα, τις έχω δει στο youtube παλιότερα και μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση.

Το infrared σύστημα νομίζω αφορά και στην κύρια επιφάνεια ψησίματος, αυτό το ασημένιο εγκλωβίζει τον καυτό αέρα και γίνεται ουσιαστικά μια καυτή πλάκα πολύ κοντά στο ψητό, που ψήνει σαν infrared. Είμαι πολύ περίεργος να δω με τις αναφλέξεις τι γίνεται, λένε ότι δεν έχει καθόλου! Το καθάρισμά τους από ό,τι καταλαβαίνω θα πρέπει να γίνεται πολύ συχνά για να μην βουλώνουν οι τρύπες, αλλά μικρό το κακό γιατί αφαιρούνται και επίσης δεν θα πέφτει και πολύ υλικό στην υπόλοιπη ψησταριά, οπότε το καθάρισμα θα είναι εύκολο. Περιμένουμε εντυπώσεις εναγωνίως! Καλορίζικη και πάλι!

Για το καθάρισμα έχει το παρακάτω βιντεάκι. Απ ότι φαίνεται θα πρέπει να κρατάς καθαρές τις από κάτω σχάρες για να μην βουλώσουν οι τρύπες που έχουν, όπως αναφέρεις.

 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ioannisdask είπε

Μετά από πολυ ψάξιμο ήρθε επιτέλους και η δικιά μου. Charbroil. Το μοντέλο professional pro S 2 για οποιον ενδιαφέρεται. Απο το union bbq την πήρα. Δεν ξέρω αν την φέρνει άλλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και στα ίδια χρήματα αντιστιχα καλά brand δεν έχουν sear zone... Αυτή έχει 3,5 w. Θα την δουλεψω λίγο καιρό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες... 

IMG_20210311_171419~2.jpg

IMG_20210311_171428~2.jpg

IMG_20210311_171803~2.jpg

IMG_20210311_171754~2.jpg

Καλορίζικη και καλά ψησίματα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πήγα να δω από κοντά την Weber SPIRIT II E310 και ο τύπος που τις πουλάει (δεν είναι μονο αντιπρόσωπος της webber αλλα έχει και άλλες μεγάλες μάρκες) μου έδειξε και ανέλυσε το πόσο ανώτερη είναι η outdoorchef Ascona  https://www.skroutz.gr/s/11205645/Outdoorchef-Ascona-570G.html

Κυρίως για το καθάρισμα. Μιλάμε για άλλο επίπεδο στην ευκολία καθαριότητας. Επίσης στα θετικά είναι η μηδενική ανάφλεξη μιάς και οι εστίες είναι περιμετρικά και πολύ πιο χαμηλά απο την σχάρα. 

Το αρνητικά τώρα είναι οτι άλλο είχα στο μυαλό μου (συμβατική ορθογώνια ψησταριά με πλαινά στηρίγματα) και άλλο μου προέκυψε. Α και ότι επίσης την Weber Spirit II E310 θα την πάρω στα 720€ ενώ την Outdoorchef στα 650€.

Γνωρίζει κάνεις κάτι για αυτό τον τύπο ψησταριών;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, frapogaloss είπε

Καλησπέρα,

πήγα να δω από κοντά την Weber SPIRIT II E310 και ο τύπος που τις πουλάει (δεν είναι μονο αντιπρόσωπος της webber αλλα έχει και άλλες μεγάλες μάρκες) μου έδειξε και ανέλυσε το πόσο ανώτερη είναι η outdoorchef Ascona  https://www.skroutz.gr/s/11205645/Outdoorchef-Ascona-570G.html

Κυρίως για το καθάρισμα. Μιλάμε για άλλο επίπεδο στην ευκολία καθαριότητας. Επίσης στα θετικά είναι η μηδενική ανάφλεξη μιάς και οι εστίες είναι περιμετρικά και πολύ πιο χαμηλά απο την σχάρα. 

Το αρνητικά τώρα είναι οτι άλλο είχα στο μυαλό μου (συμβατική ορθογώνια ψησταριά με πλαινά στηρίγματα) και άλλο μου προέκυψε. Α και ότι επίσης την Weber Spirit II E310 θα την πάρω στα 720€ ενώ την Outdoorchef στα 650€.

Γνωρίζει κάνεις κάτι για αυτό τον τύπο ψησταριών;

για τις outdoor έχω ακούσει καλά λόγια. θεωρητικά είναι ελβετική εταιρεία. για τύπου ορθογώνια απορώ γιατί δε σου είπε την Australia 315/415 με 3 η 4 καυστήρες αντίστοιχα. 

πάντως για την διαφορά τιμής αυτή, εγώ θα πήγαινα στην σιγουριά της Weber και την εγγύηση της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

παρέλαβα την πρώτη μου ψησταριά πριν λίγες μέρες με την προσφορά (leroymerlin) και έχω μερικές ερωτήσεις.

Υπάρχει χώρος για την μπουκάλα μέσα στα ντουλαπάκια. Την μπουκάλα, όταν χρησιμοποιώ την ψησταριά, είναι ασφαλές να την έχω εκεί; Καλύτερα να την βγάζω δίπλα;

Η κλασική βούρτσα με την ξύστρα στην άκρη, είναι για τον καθαρισμό του διαχύτη θερμότητας;

Οι πλάκα και η σχάρα που έχει, αναφέρει ότι είναι μαντεμένιες. Αν και είναι αρκετά βαριές, αμφιβάλλω ότι είναι μαντεμένια (ίσως εμαγιέ επίστρωση;;;). Αυτά τα καθαρίζω όταν κρυώσουν καλά με σαπούνι νερό μόνο; Η παραπάνω βούρτσα που αναφέρω δεν είναι για αυτά σωστά; (έχω γνωστό που τα καθαρίζει με αυτήμ και μου φαίνεται βάναυσο, γι αυτό ρωτάω)

Ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από thodoris1985

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...