tsounis Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδες μια βοήθεια σχετικά με την Kenton με τους 3 καυστήρες, αν κάποιος την έχει... Φαίνεται να έχει μια σχάρα και μια πλάκα. Η σχαρα έχει διαστάσεις (μάλλον) 41,5 χ 37. Η πλακα τι διαστάσεις έχει, γιατί δε φαίνεται κάπου αυτή η πληροφορία... Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν περιλαμβάνεται ρυθμιστής και λάστιχο στη συσκευασία Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από tsounis
ilpapacha Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, tsounis είπε Παιδες μια βοήθεια σχετικά με την Kenton με τους 3 καυστήρες, αν κάποιος την έχει... Φαίνεται να έχει μια σχάρα και μια πλάκα. Η σχαρα έχει διαστάσεις (μάλλον) 41,5 χ 37. Η πλακα τι διαστάσεις έχει, γιατί δε φαίνεται κάπου αυτή η πληροφορία... Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν περιλαμβάνεται ρυθμιστής και λάστιχο στη συσκευασία Απ ότι φαίνεται η πλάκα είναι η παρακάτω https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/shara-plancha-81873761 Για το λάστιχο και τον ρυθμιστή, αν δεν σου απαντήσει κάποιος που την έχει ήδη, μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο στο κατάστημα.
energy52 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Γιατί τόσα πολλά για Γιάννενα? Εγώ ότι έχω πάρει με τέτοια μέγεθος max 20€ ήταν τα μεταφορικά.. 47 μου φαίνονται πολλά.. Κι ομως κι εγω που ρωτησα για επαρχια 48 ευρω μεταφορικα μου ειπαν, ακομη και για την πιο μικρη με τους 2 καυστηρες..
thomasko7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Καλησπερα σε όλους!!! Διαβάζω καιρό το θέμα αν κ δεν έχω ( ακόμη) ψησταριά! Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου αλλά τψρα πια ψήνομαι 😂να αγοράσω έχω ίσως μια αστεία απορία.... οι υγραερίου από θέμα ασφαλείας τι λένε;;; για να προλάβω εννοώ σοβαρές εταιρίες όπως Weber κτλπ.
livaspy Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Καλησπερα σε όλους!!! Διαβάζω καιρό το θέμα αν κ δεν έχω ( ακόμη) ψησταριά! Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου αλλά τψρα πια ψήνομαι 😂να αγοράσω έχω ίσως μια αστεία απορία.... οι υγραερίου από θέμα ασφαλείας τι λένε;;; για να προλάβω εννοώ σοβαρές εταιρίες όπως Weber κτλπ. Ψήνω σε υγραερίου τα τελευταία 12 χρόνια και δεν υπάρχει κανένα θέμα ασφάλειας.
eMike Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, tsounis είπε Παιδες μια βοήθεια σχετικά με την Kenton με τους 3 καυστήρες, αν κάποιος την έχει... Φαίνεται να έχει μια σχάρα και μια πλάκα. Η σχαρα έχει διαστάσεις (μάλλον) 41,5 χ 37. Η πλακα τι διαστάσεις έχει, γιατί δε φαίνεται κάπου αυτή η πληροφορία... Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν περιλαμβάνεται ρυθμιστής και λάστιχο στη συσκευασία Δεν περιλαμβάνεται. Είναι έξτρα 10Ε
Athanasop Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Υπάρχει ρυθμιστής με μανόμετρο.¨Εχει καποια χρησιμότητα;Στο leroy στοιχιζει ο ρυθμιστής 10,9 και έχει και αλλον ένα με μανόμετρο στα 11,9 + 6 ε το λάστιχο.Κάνουν και οι 2;
Athanasop Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, sndev είπε ναι ποια η χρησιμότητα στο μανόμετρο;Δείχνει την ποσότητα υγραερίου;
sndev Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 το μανομετρο δείχνει τη πιεση της μπουκαλας τπτ περισσοτερο. παντως εναν κοπο να κανεις λίγες σελίδες πιο πισω είχε ξαναειπωθει
ilpapacha Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Athanasop είπε ποια η χρησιμότητα στο μανόμετρο;Δείχνει την ποσότητα υγραερίου;
giannislazy Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα. Κυριακή θα κάνω την πρεμιέρα της σουβλας που έφτιαξα με ένα μικρό κοντοσουβλάκι (4-5 κομμάτια) να δω ότι είμαι έτοιμος για το Πάσχα. Για πείτε τι προτείνει η όμαδα από μέθοδο, θερμοκρασίες, καυστήρες και ώρα ψησίματος? Με το κάρβουνο το έβλεπα αλλιώς.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Με το κάρβουνο πως το έκανες? Εγώ θα το έκανα με αντίστοιχο τρόπο. 2
giannislazy Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Με το κάρβουνο πως το έκανες? Εγώ θα το έκανα με αντίστοιχο τρόπο. στο κάρβουνο ήμουν χωρίς καπάκι και έλγχο θερμοκρασίας όπως έχει ο θάλαμος της ψησταριάς. Αυτό είναι που με αγχώνει ποιο πολύ. Η θερμοκαρσία θαλάμου. Επίσης, βλέπω πολλούς με ταψάκι από κάτω με νερό. Βοηθάει εκτός του καθαρισμού και στο να γίνει ποιο ζουμερό? Γιατι στο κάρβουνο, δεν έβαζα ποτέ.
livaspy Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Υπάρχουν καταστήματα να βρούμε gem 320 με μειωμένο ΦΠΑ;;; please pm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα