Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα από Θεσσαλονίκη. Πήγα στα lidl το πρωί και μου ανέφερε ο υπάλληλος ότι η προσφορά δεν ισχύει για την πόλη μας. Ισχύει κάτι τέτοιο;;

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

το θέμα που βλέπω εγω με την βάση για σουβλάκια (και για αυτό δεν ενδιαφέρθηκα να πάρω) ειναι οτι τα σουβλάκια δεν εχουν ζυγισμένο βαρος στην περιμετρο τους, εχουν μικρά μεγάλα κομμάτια ακανόνιστα τοποθετημένα (οχι οπως πχ ενας κιμας που μπορείς να τον ζυγίσεις) οπότε παντα θα στρέφονται στην βαρύτερη πλευρά... εκτος και αν ακουμπάνε στην σχαρα οποτε ισως δεν εχει νοημα να εχεις την βάση...  

Κι ομως τελικα ειναι ο σχεδιασμος τη βασης ετσι ωστε δεν γινεται να γυρνανε ακανονιστα τα σουβλακια. Για τα 5ε αποδειχθηκε εξαιρετικη επιλογη

  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannislazy είπε

Κι ομως τελικα ειναι ο σχεδιασμος τη βασης ετσι ωστε δεν γινεται να γυρνανε ακανονιστα τα σουβλακια. Για τα 5ε αποδειχθηκε εξαιρετικη επιλογη

Οκ αν έχει γίνει πρόβλεψη τότε καλώς έκανες και την πήρες... Στα 5ε έτσι και αλλιώς και μόνο οι σούβλες να μείνουν καλά είσαι...

Καλά ψησιματα

Δημοσ.

παιδιά μια γρήγορη ερώτηση να μην ψάχνω τελευταία στιγμή όλο το φορουμ...

αξίζει η ψησταρια του lidl ή του leroymerlin πιο πολυ?

σκέφτομαι του Lidl γιατι έχει το πλαινό μάτι ενώ η ίδια του leroymerlin με πλαινο ματι είναι 100ευρώ παραπάνω

Δημοσ.

 

14 λεπτά πριν, supermarioarv είπε

παιδιά μια γρήγορη ερώτηση να μην ψάχνω τελευταία στιγμή όλο το φορουμ...

αξίζει η ψησταρια του lidl ή του leroymerlin πιο πολυ?

σκέφτομαι του Lidl γιατι έχει το πλαινό μάτι ενώ η ίδια του leroymerlin με πλαινο ματι είναι 100ευρώ παραπάνω

Δε θα βρείς ούτε την μία ούτε την άλλη διαθέσιμη.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Όταν ψήνετε σε μαντεμενια πλάκα ανάβετε όλους τους καυστήρες η μόνο αυτόν η αυτούς που η πλάκα βρίσκεται πάνω τους? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, toxotis67 είπε

Καλησπέρα. Όταν ψήνετε σε μαντεμενια πλάκα ανάβετε όλους τους καυστήρες η μόνο αυτόν η αυτούς που η πλάκα βρίσκεται πάνω τους? 

Αναλόγως το τι θέλεις να κάνεις. Για direct ψήσιμο, ανάβεις αυτούς που είναι από κάτω και για indirect αυτούς που δεν είναι η πλάκα από πάνω τους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Αναλόγως το τι θέλεις να κάνεις. Για direct ψήσιμο, ανάβεις αυτούς που είναι από κάτω και για indirect αυτούς που δεν είναι η πλάκα από πάνω τους.

Pancakes όποτε direct. Σε ευχαριστώ. 

Δημοσ.

γτ να κανει καποιος pancake στη ψησταριά... κ δει σε μαντεμι με οτι νανε θερμοκρασία;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, sndev είπε

γτ να κανει καποιος pancake στη ψησταριά... κ δει σε μαντεμι με οτι νανε θερμοκρασία;

Τι εννοείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις, σχεδόν, την ίδια διαδικασία με το μαντέμι

https://thatothercookingblog.com/2016/05/21/make-stainless-steel-pans-nonstick/

 

καλησπερα, παρακολουθω απο περισυ το φορουμ οποτε και αποφασισα με αυτα που διαβασα να γινω κατοχος μιας Spirit II e310. Επειδη και εγω πηρα σημερα καλουδια απο το Lidl, η σελιδα για το πως ακριβως γινεται το καψιμο στα τηγανια του ειναι εδω: https://www.chg-gross.de/service/videos/ (σκαναρεις το QR code και σε στελνει εδω).

Το πιο χρησιμο εαν προσανατολιζεστε σαν εμενα να το χρησιμοποιησετε σε BBQ αεριου νομιζω οτι ειναι αυτο:

Τωρα ειμαι σε αναζητηση ανοξειδωτης σουβλας... καλα ψησιματα!


 

Επεξ/σία από Costanzo
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@toxotis67εγω θα ρωτήσω στην ερώτηση, τι θα κερδισεις περισσότερο εαν δυσκολεψεις τη ζωη σού κάνοντας κάτι στη ψησταριά οταν το κάνεις μπαμ μπαμ στο μάτι της κουζίνας σε ελεγχόμενη θερμοκρασια;

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sndev είπε

@toxotis67εγω θα ρωτήσω στην ερώτηση, τι θα κερδισεις περισσότερο εαν δυσκολεψεις τη ζωη σού κάνοντας κάτι στη ψησταριά οταν το κάνεις μπαμ μπαμ στο μάτι της κουζίνας σε ελεγχόμενη θερμοκρασια;

Απλά επειδή στην κουζίνα τα κάνω μέχρι τώρα, είμαι περίεργος να δω πως θα βγουν στο μαντέμι της ψησταριάς. Θα μπουν πάνω και πολλά περισσότερα από ότι στο τηγάνι, στο οποίο θέλεις αρκετή ώρα για να φτιάξεις για την οικογένεια. Μάλλον θεωρείς από ότι καταλαβαίνω ότι το αποτέλεσμα θα είναι υποδεέστερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@toxotis67 το αποτέλεσμα δε ξερω πως θα νε (θεωρω θα αποτύχει λογο πολυ ψηλης θερμοκρασίας μαντεμιου). απλα ειμαι της αποψης οτι καθε πράγμα κ καθε συνταγή υπάρχει να γίνεται σε συγκεκριμένα σκεύη κ συσκευές κ δε χρειάζεται να ζοριζομαστε για κατι που εχει ταβανι στη γευση οπως μια ζύμη. τωρα αν απλα τεσταρεις πασο... εχε υποψην σου οτι παιζ3ι να καει κ να ζοριστεις στο καθάρισμα στο μαντεμι καθως δε βάζουμε σαπούνι μετα για να μαλακώσει..

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.

Εχω την εντύπωση ότι το προπανιο κάνει καλύτερη δουλειά.  Οπότε η γκρι μπουκάλα είναι καλή!  Όπως και τα μαγαζιά μόνο προπανιο δουλεύουν! Αν έχει κάποιος κάποια άλλη άποψη ας πει . Πάντως τα 13 κιλά γέμισμα έχουν 20 ευρώ δεν είναι μεγάλη η διαφορά στα λεφτά απλά σαν καύση είναι πολύ καλύτερη.  Αν κάποιος έχει άποψη ας πει .

Πάντως για borman και unimac που βγαίνουν με τις καλύτερες αξιολογήσεις στο σκρουτζ δεν έχει πει κάποιος τι λένε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...