Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ftso είπε

Να ρωτήσω μιας και πολλοί πήραμε την Weber Spirit II E310 GBS προσφάτως.

Στο σακουλάκι ADD μου περίσσεψε μία ασφάλεια πίρου και μια βίδα.

Νομίζω ότι πρόκειται για additional hardware.

Είναι έτσι;

Έτσι είναι, και μια ροδέλα αν δεν κάνω λάθος.

  • Thanks 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη και καλησπέρα

  Να ξεκινήσω με τις συστάσεις και να πω ότι είμαι ο Πάρης και δηλώνω πλήρως άσχετος με ψησίματα. Μία φορά δοκίμασα να βάλω κάρβουνα για να ψήσω και έκανα πάνω από μια ώρα να ανάψω την φωτιά, οπότε καταλαβαίνετε...

  Έχω βάλει πείσμα όμως να το αλλάξω αυτό. Για τον λόγο αυτό και έχοντας διαβάσει το 80% του thread, είμαι από σήμερα κάτοχος μιας Broil King Gem 320 η οποία νομίζω καλύπτει τις ανάγκες μου και αποτελεί ένα καλό value for money. 

   Φυσικά και ως νεωψ θα έχω αρκετές ερωτήσεις και ελπίζω σε μια ανοχή απο μερους σας.

  Η 1η έχει ως εξής.

   O τεχνικός που την έφερε αφού εγκατέστησε την μπουκάλα, έβαλε τις σχάρες κλπ, την άναψε στο τέρμα με κλειστό καπάκι και μου είπε να την αφήσω έτσι για κανένα 25 λεπτό και μόλις κρυώσει να περάσω με λάδι τις σχάρες. Διαβάζω τώρα στο manual ότι καις την ψησταριά ΧΩΡΙΣ τις σχάρες για 10 λεπτά, ενώ τις σχαρες τις πλένεις με λίγο νερό και μετά τις περνάς με λάδι (δεν χρειάζεται να καούν δηλαδή). Υποθέτω ότι δεν παίζει πρόβλημα που δεν έγιναν τα πράγματα όπως ακριβώς λέει το manual, αλλά είπα να ρωτήσω να μου φύγει η ιδέα.

 

Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

Βλέπω  γενικά μια στροφή ,   ειδικά το τελευταίο διάστημα  που   ψησταριές υγραερίου  αρχισαν  να μπαίνουν  για τα καλά στη ζωή μας , ποια είναι όμως αυτά χαρακτηριστικά που θα θελατε να εχει για να επιλέξετε μια ψησταριά , σίγουρα το κόστος είναι ενας  σοβαρός λόγος ,  παράλληλα βέβαια  είναι και σχετικό το πόσο κοστίζει αφου  αποδεδειγμένα δεν  ψήνουν  όπως θα είχε στο μυαλό αυτός που την αγόρασε , απ την άλλη βλέπω  ενα ρευμα   προς   τη weber  και την  broil king   για την πρώτη μαλιστα   βλέπω πως spirit   κρατάει  τα  ηνία σε σχεση  με την genesis σαφώς λόγο κόστους  αλλά απ την  άλλη  πως μπορεί να δικαιολογήσει κανείς τα 500 ευρώ της διαφοράς αναμεσα στα δυο μοντέλα της ίδιας εταιρίας  στις ίδιες ουσιαστικά διαστάσεις ,

Δηλαδή  αυτοί που επιλέγουν τη οικονομική λύση  το κάνουν γιατί  πίσω υπάρχει το όνομα  weber  ή γιατί καλύπτει  πραγματικά τις αναγκες τους  ,  στην άλλη μεριά αυτοί που επιλέγουν  μια genesis  το κάνουν γιατί εχουν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν μια ψησταριά  για τις αναγκες τους  ή λειτουργούν με τη λογική της αιγλης που προσφέρει  αυτό το μοντέλο , 

Αν το παραπάνω στέκει σαν σκέψη τότε αυτός που καθορίζει την αγορά είναι η κάθε εταιρία με την πολιτικής της , Εαν ισχύει αυτό τοτε  είναι πολύ πιθανό να μην ξερουμε τις αναγκες μας  και ίσως να γινόμαστε «θύματα» τις αγοράς 

Αντίθετα στοιχειοθετώντας   τις απαιτήσεις  κατευθύνουμε την αγορά η οποία με τη σειρά της θα υποχρεωθεί να βρεί τους τρόπους.

Εσείς τι λέτε ;

Εγώ όταν μου μπήκε η ιδέα να πάρω ψησταριά υγραερίου διέθετα καμία 350€. Είχα βρει λοιπόν μια outback νομίζω σε προσφορά από UK αλλά για να τη φέρω εδώ ήθελα 100-150€ ακόμα. Άρχισα το ψάξιμο και είδα ότι στην Ελλάδα  με κάνα 600€ έπαιρνα τη spirit. Άρχισα να διαβάζω reviews κλπ κλπ. Λέω θα πάρω τη spirit, δέκα χρόνια εγγύηση κλπ. Να την έφερνα απ' έξω δεν άξιζε. Άξιζε μόνο η genesis αλλά έπρεπε να ανέβω ακόμα 200-250€ οπότε λέω άστο. Πόση να δω από κοντά τη spirit κατά πόσο είναι στιβαρή κατασκευή. Εκεί είδα τη genesis και κατάλαβα πόσο καλύτερη κατασκευή είναι απλά ανοίγοντας το καπάκι. Νομίζω είναι άλλο υλικό και διπλό, άρα κρατάει καλύτερα θερμοκρασία κλπ κλπ. Οπότε λέω αυτή θα πάρω. Μια φορά τα 10-15 χρόνια να δώσω 850€ για την κ@υλα μου το αξίζω. Ήταν στην ουσία το δώρο που έκανα στον εαυτό μου για τον επαναπατρισμό.

ΥΓ υπήρχε στο μαγαζί και η summit αλλά πήγαινε πολλαπλάσια τιμή.

ΥΓ επόμενη αγορά θα είναι ένα smoker σε μερικά χρόνια.

  • Like 8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PHadji είπε

Χριστός Ανέστη και καλησπέρα

  Να ξεκινήσω με τις συστάσεις και να πω ότι είμαι ο Πάρης και δηλώνω πλήρως άσχετος με ψησίματα. Μία φορά δοκίμασα να βάλω κάρβουνα για να ψήσω και έκανα πάνω από μια ώρα να ανάψω την φωτιά, οπότε καταλαβαίνετε...

  Έχω βάλει πείσμα όμως να το αλλάξω αυτό. Για τον λόγο αυτό και έχοντας διαβάσει το 80% του thread, είμαι από σήμερα κάτοχος μιας Broil King Gem 320 η οποία νομίζω καλύπτει τις ανάγκες μου και αποτελεί ένα καλό value for money. 

   Φυσικά και ως νεωψ θα έχω αρκετές ερωτήσεις και ελπίζω σε μια ανοχή απο μερους σας.

  Η 1η έχει ως εξής.

   O τεχνικός που την έφερε αφού εγκατέστησε την μπουκάλα, έβαλε τις σχάρες κλπ, την άναψε στο τέρμα με κλειστό καπάκι και μου είπε να την αφήσω έτσι για κανένα 25 λεπτό και μόλις κρυώσει να περάσω με λάδι τις σχάρες. Διαβάζω τώρα στο manual ότι καις την ψησταριά ΧΩΡΙΣ τις σχάρες για 10 λεπτά, ενώ τις σχαρες τις πλένεις με λίγο νερό και μετά τις περνάς με λάδι (δεν χρειάζεται να καούν δηλαδή). Υποθέτω ότι δεν παίζει πρόβλημα που δεν έγιναν τα πράγματα όπως ακριβώς λέει το manual, αλλά είπα να ρωτήσω να μου φύγει η ιδέα.

Ευχαριστώ πολύ. 

Καλα ψησιματα να εχεις φιλε μου!!!

Αυτο που σου ειπε να κανεις. Και γενικα μετα απο καθε ψησιμο και αφου κανεις τη πυρολυση και σβηνεις τους καυστηρες περασε λιγο λαδι απο τη μαντεμενια σχαρα . Λιγο ομως ....

Μη διστασεις να ρωτησεις οτι θελεις.

Εδω ειναι το αποτελεσμα απο ψησιμο ψωμιου πανω σε πετρα για πιτσα.

Αποτελεσμα εκπληκτικο , συμφωνα με τους δοκιμασαντες....

IMG_1669.JPG

  • Like 1
Δημοσ.

H genesis με την ανοξειδωτη σχαρα κ οχι την μαντεμενια ειναι ονειρο.Αλλα πρεπει να πουλησεις το ενα νεφρο δυστηχως.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Καλα ψησιματα να εχεις φιλε μου!!!

Αυτο που σου ειπε να κανεις. Και γενικα μετα απο καθε ψησιμο και αφου κανεις τη πυρολυση και σβηνεις τους καυστηρες περασε λιγο λαδι απο τη μαντεμενια σχαρα . Λιγο ομως ....

Μη διστασεις να ρωτησεις οτι θελεις.

Εδω ειναι το αποτελεσμα απο ψησιμο ψωμιου πανω σε πετρα για πιτσα.

Αποτελεσμα εκπληκτικο , συμφωνα με τους δοκιμασαντες....

IMG_1669.JPG

Ευχαριστώ πολύ.

 

Αρα δεν παίζει πρόβλημα με τον τρόπο που έγινε... Καλό αυτό.

Η φωτογραφία σου μου δίνει την πάσα να πω ότι ψωμί και πίτσες θα είναι αυτά που η η ψησταριά μου θα ψήνει πιο συχνά μιας κι έχω μεράκι με την άρτοποιηση. Ειδικά οταν είδα σήμερα ότι στο τέρμα φτάνει γύρω στους 350 βαθμούς στο θερμόμετρο. Σίγουρα θα βγάζει πίτσα κάτω από 8 λεπτά. 
 

Με αλεύρι ολικής είναι το ψωμί που έχεις κάνει ;

 

Ευχαριστω

 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και του χρονου. Να χαιρόμαστε τους γιωργηδες. Σήμερα έκανα το πρώτο μου ψήσιμο. Στα θετικά

-ευκολία 

-νοστιμιά (δεν βρήκα διάφορες με τα Καρβουνα) 

Στα αρνιτηκα είναι οτι εψησα 3 κιλα Κρέατα και η ψησταρια απο κάτω εγινε μες τα λίπη την καθαρίσα λιγο. Ετοίμασα και την σκαρα για την επόμενη φορά με λαδι. Σαν νέος άνοιγα συνέχεια το καπάκι και έχανε την θερμοκρασία. Θα τα μαθω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, PHadji είπε

Ευχαριστώ πολύ.

Αρα δεν παίζει πρόβλημα με τον τρόπο που έγινε... Καλό αυτό.

Η φωτογραφία σου μου δίνει την πάσα να πω ότι ψωμί και πίτσες θα είναι αυτά που η η ψησταριά μου θα ψήνει πιο συχνά μιας κι έχω μεράκι με την άρτοποιηση. Ειδικά οταν είδα σήμερα ότι στο τέρμα φτάνει γύρω στους 350 βαθμούς στο θερμόμετρο. Σίγουρα θα βγάζει πίτσα κάτω από 8 λεπτά. 
 

Με αλεύρι ολικής είναι το ψωμί που έχεις κάνει ;

Ευχαριστω

Επειδη εχω κι εγω τρελα με τις ζυμες γενικα , τετοια πιτσα και ψωμι δεν θα εχεις ξαναδοκιμασει!!!

Απαραιτητο εργαλειο η πετρα για πιτσα.

Ειναι 33% ολικης , 33% σικαλεως και  το υπολοιπο αλευρι  για ζυμωτο , δηλαδη το κιτρινο.

Επεξ/σία από aenaos15
Δημοσ.
13 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εγώ όταν μου μπήκε η ιδέα να πάρω ψησταριά υγραερίου διέθετα καμία 350€. Είχα βρει λοιπόν μια outback νομίζω σε προσφορά από UK αλλά για να τη φέρω εδώ ήθελα 100-150€ ακόμα. Άρχισα το ψάξιμο και είδα ότι στην Ελλάδα  με κάνα 600€ έπαιρνα τη spirit. Άρχισα να διαβάζω reviews κλπ κλπ. Λέω θα πάρω τη spirit, δέκα χρόνια εγγύηση κλπ. Να την έφερνα απ' έξω δεν άξιζε. Άξιζε μόνο η genesis αλλά έπρεπε να ανέβω ακόμα 200-250€ οπότε λέω άστο. Πόση να δω από κοντά τη spirit κατά πόσο είναι στιβαρή κατασκευή. Εκεί είδα τη genesis και κατάλαβα πόσο καλύτερη κατασκευή είναι απλά ανοίγοντας το καπάκι. Νομίζω είναι άλλο υλικό και διπλό, άρα κρατάει καλύτερα θερμοκρασία κλπ κλπ. Οπότε λέω αυτή θα πάρω. Μια φορά τα 10-15 χρόνια να δώσω 850€ για την κ@υλα μου το αξίζω. Ήταν στην ουσία το δώρο που έκανα στον εαυτό μου για τον επαναπατρισμό.

ΥΓ υπήρχε στο μαγαζί και η summit αλλά πήγαινε πολλαπλάσια τιμή.

ΥΓ επόμενη αγορά θα είναι ένα smoker σε μερικά χρόνια.

Συμφωνώ με τα παραπάνω. Είναι και ο λόγος που φρέναρα την παραγγελία της Spirit για την genesis 😀

Αν καταφέρω και βρω καμία προσφορά από έξω ή από Ελλάδα θα προβώ στην αγορά. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Maktheo είπε

Οσο δεν χρησιμοποιείτε την ψησταρια  την βαλβιδα της φιαλης την κλεινετε ή την αφηνετε μόνιμα ανοιχτή; για λόγους ασφαλείας εννοω.. 

Εγω την κλεινω ,σιγα την δυσκολια ειναι πολυ ευκολη η προσβαση τουλαχιστον στην δικη μου .

  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παρέα και χρόνια πολλά σε όλους..

Αγόρασα πέρσι τον Αύγουστο την Blackbull Imperial 0506BLB μαζί με δύο μαντεμένιες πλάκες ψησίματος (δύο όψεων η μία επίπεδη και η άλλη με ραβδώσεις για τα λίπη), σούβλα με το μοτέρ και κάλυμμα  ψησταριάς (waterproof). Συνολική τιμή 580 

Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την χρήση της καθώς και από την κατασκευή της η οποία είναι στιβαρή και ανοξείδωτη (INOX).

Είναι τεράστια που σημαίνει ότι μπορείς να ψήνεις πολλά ταυτόχρονα και να είσαι έτοιμος γρήγορα όταν έχεις πολύ κόσμο να ικανοποιήσεις, αλλά και όταν είσαι με την οικογένειά σου (2,3,4 άτομα) μπορείς να ανάψεις τους 2 ή 3 καυστήρες από τους 5 και να κάνεις την δουλειά σου.

Η σούβλα με το μοτέρ και τα εξαρτήματα σε ικανοποιούν απόλυτα. Έχω ήδη απολαύσει αρκετές φορές κοντοσούβλι (χοιρινό και κοτόπουλο) έχω επίσης ψήσει κοτοπουλάκι ολόκληρο, εν'ω από κάτω έχω τις μαντεμένιες σχάρες και ψήνω κανένα λουκανικάκι για το τσίπουρο καθώς και πιπεριές ή μανιτάρια πλευρώτους για να συνοδέυσω το φαγητό μου.

Οι μαντεμένιες οι σχάρες είναι όλα τα λεφτά, γιατί δεν λερώνει ανεξέλεγκτα  και οδηγεί τα λίπη στις δύο τρύπες που έχει.(αν και έχει ολόκληρο συρτάρι που βγαίνει για τα λίπη)Επίσης δεν είνια βαμμένη, αλλά χυτή, το οποίο σημαίνει ότι ζεσταίνεται συνολικά ψήνει καταπληκτικά και πλένεται χωρίς κανένα πρόβλημα !!!

Σε αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να αγοράσω μία επώνυμη, αλλά σίγουρα μικρότερη και όχι με τόσα παρελκόμενα ...

Επίσης έψαξα αρκετά και αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ότι αν χρειαστώ κάποια στιγμή ανταλλακτικά, αυτά θα υπάρχουν και  σε προσιτή τιμή.

Επειδή όμως οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους σας παραθέτω μερικές γιατί αυτά μας αρέσουν  .......

IMG_3202.jpg

EFFECTS.jpg

IMG_2694.jpg

IMG_2993.jpg

IMG_2964.jpg

  • Like 18
Δημοσ.

Έχει κανενας εμπειρία από hybrid ψησταριές που χρησιμοποιούν κάρβουνο και αέριο; 

Ειδα την παρακάτω και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή που μπορείς να συνδυάσεις τα πλεονέκτημα του κάρβουνου στη γεύση και στον καθαρισμό με την ευκολία στο άναμμα που προσφέρει το υγραέριο και μπορεί να δουλέψει και σαν stand alone gas. 

https://www.sietosthodoris.gr/products/psistaries-aeriou/char-broil/char-broil-gas2coal/

 

 

Σκεφτομαι να φτιάξω ένα ίδιο tray  για τα κάρβουνα και να κάνω μια προσαρμογή για να μπει στη δικιά μου. Δεν πιστεύω να είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν κατασκευή 

420A65DD-1E20-4130-94E2-DB9828571622.jpeg

54B15F8D-A8E4-40A9-AEEA-A634A5DBA2BE.jpeg

F07094DE-B7F5-4D11-9C44-51312AD86095.jpeg

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα.Ευτυχως μια κουβεντα με ψησταριες.Θελω τα φωτα σας.Ψαχνω για ψησταρια υγραεριου μεχρι 250 ευρω.Ορτι πιο αξιολογο υπΑΡΧΕΙ ΜΕχρι αυτα τα λεφτα.Επειδη ειμαι αρχαριος δε θελω να δωσω πιο πολλα για αρχη.Υπαρχει κατι αξιολογο;καλη κατασκευη πολυ καλο ψισιμο κτλ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Xaris750 είπε

Καλημέρα παρέα και χρόνια πολλά σε όλους..

Αγόρασα πέρσι τον Αύγουστο την Blackbull Imperial 0506BLB μαζί με δύο μαντεμένιες πλάκες ψησίματος (δύο όψεων η μία επίπεδη και η άλλη με ραβδώσεις για τα λίπη), σούβλα με το μοτέρ και κάλυμμα  ψησταριάς (waterproof). Συνολική τιμή 580 

Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την χρήση της καθώς και από την κατασκευή της η οποία είναι στιβαρή και ανοξείδωτη (INOX).

Είναι τεράστια που σημαίνει ότι μπορείς να ψήνεις πολλά ταυτόχρονα και να είσαι έτοιμος γρήγορα όταν έχεις πολύ κόσμο να ικανοποιήσεις, αλλά και όταν είσαι με την οικογένειά σου (2,3,4 άτομα) μπορείς να ανάψεις τους 2 ή 3 καυστήρες από τους 5 και να κάνεις την δουλειά σου.

Η σούβλα με το μοτέρ και τα εξαρτήματα σε ικανοποιούν απόλυτα. Έχω ήδη απολαύσει αρκετές φορές κοντοσούβλι (χοιρινό και κοτόπουλο) έχω επίσης ψήσει κοτοπουλάκι ολόκληρο, εν'ω από κάτω έχω τις μαντεμένιες σχάρες και ψήνω κανένα λουκανικάκι για το τσίπουρο καθώς και πιπεριές ή μανιτάρια πλευρώτους για να συνοδέυσω το φαγητό μου.

Οι μαντεμένιες οι σχάρες είναι όλα τα λεφτά, γιατί δεν λερώνει ανεξέλεγκτα  και οδηγεί τα λίπη στις δύο τρύπες που έχει.(αν και έχει ολόκληρο συρτάρι που βγαίνει για τα λίπη)Επίσης δεν είνια βαμμένη, αλλά χυτή, το οποίο σημαίνει ότι ζεσταίνεται συνολικά ψήνει καταπληκτικά και πλένεται χωρίς κανένα πρόβλημα !!!

Σε αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να αγοράσω μία επώνυμη, αλλά σίγουρα μικρότερη και όχι με τόσα παρελκόμενα ...

Επίσης έψαξα αρκετά και αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ότι αν χρειαστώ κάποια στιγμή ανταλλακτικά, αυτά θα υπάρχουν και  σε προσιτή τιμή.

Επειδή όμως οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους σας παραθέτω μερικές γιατί αυτά μας αρέσουν  .......

IMG_3202.jpg

EFFECTS.jpg

Αρχικά είχα την δική σου προσέγγιση στο θέμα αλλά τελικά κατέληξα να αγοράσω την spirit γιατί διάβασα πολλά περί καυστήρων που τρυπανε μετά από κάνα δυο τρία χρονακια σε φασον και άντε τρέχα γυρευε ανταλλακτικά. Από την άλλη η Weber σου δινει 10 χρόνια εγγύηση. 

Τι συμπέρασμα που καταλήγω είναι ότι δεν υπάρχει σωστή και λάθος απόφαση. Ο καθένας με βάση τις οικονομικές δυνατότητες, τις προτεραιότητες και το πόσο του αρέσει το χόμπυ (τονίζω τη λέξη χόμπυ) καταλήγει σε κάτι. 

Προφανώς για να πάρω επώνυμη ψησταριά του δικού σου μεγέθους θα έπρεπε να παίξω σε χιλιάδες ευρώ. Η ερώτηση είναι πόσο συχνά χρειάζομαι όλο αυτό το μέγεθος.

Προσωπικά ψήνω κοντοσούβλι σε κάρβουνα περίπου δύο φορές το μήνα ενώ μπριζόλες ψάρια κλπ σε ηλεκτρική ψηστιερα τουλάχιστον τρεις φορές κάθε εβδομάδα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα με καλύψει η αερίου για το κοντοσούβλι - αν και άλλοι φίλοι εδώ το έχουν κάνει επιτυχημένα - θα είμαι όμως απόλυτα ικανοποιημένος από την ψησταριά μου αν με καλύψει στα καθημερινά μικρά ψησίματα. Το κοντοσούβλι μπορώ να το κάνω στα κάρβουνα αν και όταν έχω όρεξη για να διατηρηθεί και η επαφή με την έτερη εκδοχή του σπορ... 

  • Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Astronautis είπε

Αρχικά είχα την δική σου προσέγγιση στο θέμα αλλά τελικά κατέληξα να αγοράσω την spirit γιατί διάβασα πολλά περί καυστήρων που τρυπανε μετά από κάνα δυο τρία χρονακια σε φασον και άντε τρέχα γυρευε ανταλλακτικά. Από την άλλη η Weber σου δινει 10 χρόνια εγγύηση. 

Τι συμπέρασμα που καταλήγω είναι ότι δεν υπάρχει σωστή και λάθος απόφαση. Ο καθένας με βάση τις οικονομικές δυνατότητες, τις προτεραιότητες και το πόσο του αρέσει το χόμπυ (τονίζω τη λέξη χόμπυ) καταλήγει σε κάτι. 

Προφανώς για να πάρω επώνυμη ψησταριά του δικού σου μεγέθους θα έπρεπε να παίξω σε χιλιάδες ευρώ. Η ερώτηση είναι πόσο συχνά χρειάζομαι όλο αυτό το μέγεθος.

Προσωπικά ψήνω κοντοσούβλι σε κάρβουνα περίπου δύο φορές το μήνα ενώ μπριζόλες ψάρια κλπ σε ηλεκτρική ψηστιερα τουλάχιστον τρεις φορές κάθε εβδομάδα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα με καλύψει η αερίου για το κοντοσούβλι - αν και άλλοι φίλοι εδώ το έχουν κάνει επιτυχημένα - θα είμαι όμως απόλυτα ικανοποιημένος από την ψησταριά μου αν με καλύψει στα καθημερινά μικρά ψησίματα. Το κοντοσούβλι μπορώ να το κάνω στα κάρβουνα αν και όταν έχω όρεξη για να διατηρηθεί και η επαφή με την έτερη εκδοχή του σπορ... 

Κι εγώ φίλε μου το λατρεύω όπως είδες το σπορ... και πίστεψε με το κοντοσούβλι το ψήνει τέλεια είτε αυτό είναι λάιτ κοτόπουλο, είτε χοιρινό ή ακόμη και προβατίνα ......

Όσο για τους καυστήρες, η εταιρία που την αγόρασα μου είπε ότι ανα πάσα στιγμή οι καυστήρες είναι διαθέσιμοι, γιατί είναι ίδιοι με το 90% των καυστήρων της αγοράς ....

Βεβαίως θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι απλώνεις το χέρι σου μέχρι εκεί που φτάνεις ...............

Καλή συνέχεια.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...