Keosen Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Στις 21/5/2022 στις 5:40 ΜΜ, ilpapacha είπε Μπορείς να κάνεις seasoning και στην μαντεμένια σχάρα που είναι στο πλαϊνό μάτι infrared , απλά θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που μπορεί να αναπτυχθούν το seasoning θα «χαλάει» πιο εύκολα. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις, είναι να την περνάς με ελάχιστο ηλιέλαιο, μετά από κάθε χρήση για να μην «στεγνώνει». Ευχαριστώ. Θα κάνω το πρώτο με λαρδί γιατί μου φαινεται πιο ευκολο. Σχετικα με καλυμματα υπαρχει καποιο αξιοπιστο/ανθεκτικο σε λογικη τιμη γιατι η Napoleon εχει ξεφυγει στις τιμες των περιφερειακων, 90€ για κουκουλα της Freestyle 425, εντάξει είπαμε.
ilpapacha Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, Keosen είπε Ευχαριστώ. Θα κάνω το πρώτο με λαρδί γιατί μου φαινεται πιο ευκολο. Σχετικα με καλυμματα υπαρχει καποιο αξιοπιστο/ανθεκτικο σε λογικη τιμη γιατι η Napoleon εχει ξεφυγει στις τιμες των περιφερειακων, 90€ για κουκουλα της Freestyle 425, εντάξει είπαμε. Θα πρέπει να περάσεις με ελάχιστη ποσότητα την σχάρα είτε λαρδί, είτε ηλιέλαιο κτλ. Δες μία ένα προηγούμενο ποστ
katbo Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 από πλάκα ψησίματος σε Rogue 425 τι προτείνετε και πως την καθαρίζετε; Μαντεμένια, επισμαλτωμένη, εμαγιε; Επίσης για burger τη δουλεύουμε την πλάκα ή γίνονται πιο νόστιμα στη σχάρα;
ilpapacha Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, katbo είπε από πλάκα ψησίματος σε Rogue 425 τι προτείνετε και πως την καθαρίζετε; Μαντεμένια, επισμαλτωμένη, εμαγιε; Επίσης για burger τη δουλεύουμε την πλάκα ή γίνονται πιο νόστιμα στη σχάρα; Έχω και την απλή μαντεμένια και την επισμαλτωμένη. Καλύτερα να πάρεις την επισμαλτωμένη, όπου δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Απλά την πλένεις με ζεστό νερό, την ξύνεις με μια πλαστική/σπάτουλα και την σκουπίζεις. https://www.skroutz.gr/s/26703044/Napoleon-Μαντεμένια-Πλάκα-Ψησίματος-56426-Επισμαλτωμένη-Διπλής-Όψης.html Τώρα τελευταία την καθαρίζω/ξύνω με την σπάτουλα που καθαρίζουμε την κεραμική εστία της ηλεκτρικής κουζίνας και ο καθαρισμός γίνεται ακόμα πιο εύκολα. Εμάς μας αρέσει καλύτερα στην πλάκα. Δοκίμασε και με τους 2 τρόπους στην αρχή και επέλεξε αυτόν που αρέσει σου αρέσει περισσότερο. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από ilpapacha 1
katbo Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Καλύτερα να πάρεις την επισμαλτωμένη, όπου δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Η αλήθεια είναι ότι την είδα από κοντά και δεν μου γέμισε το μάτι, γυάλιζε πολύ και μου φάνηκε ψεύτικη σε σύγκριση με την απλή μαντεμένια. Αφού την προτείνεις όμως και αν γλιτώνω και στο καθάρισμα τότε μάλλον στην επισμαλτωμένη θα καταλήξω. Θέλει κάποια ιδιαίτερη προεργασία για πρώτη χρήση;
ilpapacha Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, katbo είπε Η αλήθεια είναι ότι την είδα από κοντά και δεν μου γέμισε το μάτι, γυάλιζε πολύ και μου φάνηκε ψεύτικη σε σύγκριση με την απλή μαντεμένια. Αφού την προτείνεις όμως και αν γλιτώνω και στο καθάρισμα τότε μάλλον στην επισμαλτωμένη θα καταλήξω. Θέλει κάποια ιδιαίτερη προεργασία για πρώτη χρήση; Από την στιγμή που την πήρα, δεν εχω χρησιμοποιήσει ξανά την απλή μαντεμένια. Την εχω βάλει στο κουτί της. Προσωπικά δεν έκανα καμία προεργασία. Απλά ψεκάζω λίγο λάδι πριν βαλω τα κρέατα πάνω της. 1
Evgenios_V Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Τσεκουρατη η μπριζόλα για σήμερα... Πλάνο ψησίματος... Στόχος να βγει στους 45-46 για να γίνει μετα searing έως τους 56... Ξεκινάμε λοιπόν το χαλαρό Indirect...91 με έναν ακριανο (1ο) φουλ και η μπριζόλα πάνω από τον 4ο... Στον 1ο θα γίνει το searing μετά... Τσεκουρατη ελληνική...αλλά με καλό σχετικά ενδομυϊκο λίπος (για ελληνικό)... Resting... Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από Evgenios_V 7
Keosen Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Στις 27/5/2022 στις 5:34 ΜΜ, ilpapacha είπε Θα πρέπει να περάσεις με ελάχιστη ποσότητα την σχάρα είτε λαρδί, είτε ηλιέλαιο κτλ. Δες μία ένα προηγούμενο ποστ Στο βιντεο παντως που δινει οδηγιες η Napoleon καθε αλλο παρα ελαχιστη θα την ελεγες την ποσοτητα που απλωνουν.
ilpapacha Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, Keosen είπε Στο βιντεο παντως που δινει οδηγιες η Napoleon καθε αλλο παρα ελαχιστη θα την ελεγες την ποσοτητα που απλωνουν. Αυτό που δείχνει στο βιντεάκι είναι σε στερεά μορφή, λογικά Crisco ή coconut oil https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=crisco+vegetable https://www.skroutz.gr/c/3023/ladi-karydas.html?o=coconut+oil&order_by=pricevat&order_dir=asc
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 54 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Αυτό που δείχνει στο βιντεάκι είναι σε στερεά μορφή, λογικά Crisco ή coconut oil https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=crisco+vegetable https://www.skroutz.gr/c/3023/ladi-karydas.html?o=coconut+oil&order_by=pricevat&order_dir=asc Εχει και ο Θανοπουλος Crisco. 1
ilpapacha Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εχει και ο Θανοπουλος Crisco. Το βρίσκεις σε πολλά καταστήματα, απλά θέλει λίγο προσοχή από που τελικά θα το αγοράσεις https://www.bestprice.gr/cat/7261/sex-essentials/f/1_26941/crisco.html
sndev Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/5/2022 στις 3:20 ΜΜ, Evgenios_V είπε Τσεκουρατη η μπριζόλα για σήμερα... Πλάνο ψησίματος... Στόχος να βγει στους 45-46 για να γίνει μετα searing έως τους 56... Ξεκινάμε λοιπόν το χαλαρό Indirect...91 με έναν ακριανο (1ο) φουλ και η μπριζόλα πάνω από τον 4ο... Στον 1ο θα γίνει το searing μετά... Τσεκουρατη ελληνική...αλλά με καλό σχετικά ενδομυϊκο λίπος (για ελληνικό)... Resting... τελευταία εχω αρχίσει κ πριν τις ψήσω 1 ημερα πριν , σκούπισμα, αλάτι , πιατάκι ,ψυγείο χύμα - οχι σκεπασμένη. δε φαντάζεσαι η ελληνική πόσο μαλακώνει, προσοχή όμως γτ η αλμύρα πάει μέχρι το κόκαλο που λένε, υποψην εαν βαλεις μπαχαρικά θα τα ρουφήξει κ αυτα οπότε με μέτρο επισης για μυρωδιες κτλ στο ψυγειο πριν ρωτήσει καποιος για κρεατα φρούτα κανει θαύματα πάρτε το με κλειστα ματια , θέλει αλλαγη 1 φορα το ετος. 4ος χρόνος που ξαναπηρα https://www.aliexpress.com/item/32849943545.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.1bb51802ljb62v Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από sndev 3
katbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, έχω κάποια μοτεράκια σούβλας και θέλω να τα δοκιμάσω στη Rogue 425. Βάση θα προσπαθήσω να φτιάξω μόνος μου με λαμάκια και ηλεκτροκόλληση αλλά μου λείπει η σούβλα. Έχετε να προτείνετε κάποια γερή σούβλα; Ανοξείδωτη, σιδερένια, στρογγυλή,τετράγωνη τι να ψάξω και από που;
ilpapacha Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, katbo είπε Καλησπέρα, έχω κάποια μοτεράκια σούβλας και θέλω να τα δοκιμάσω στη Rogue 425. Βάση θα προσπαθήσω να φτιάξω μόνος μου με λαμάκια και ηλεκτροκόλληση αλλά μου λείπει η σούβλα. Έχετε να προτείνετε κάποια γερή σούβλα; Ανοξείδωτη, σιδερένια, στρογγυλή,τετράγωνη τι να ψάξω και από που; Καλύτερα ανοξείδωτη τετράγωνη. Μπορείς να πας σε κάποιο σιδηρουργείο/στράντζα που βρίσκεται κοντά σου και να σου φτιάξει μία στα μέτρα της ψησταριάς. 1
Theofanis88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Έχει κάποιος την παρακάτω να μου πει εντυπώσεις; https://tools4you.gr/index.php?route=product/product&product_id=8954&skr_prm=WyJhMTBkMDFhZC04ODk4LTQ3ZTQtYWM0Mi0wYzE3Yjg0ZTdjZTgiLDE2NTM5MzMyODc5ODYseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα