Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα μέχρι πρότινος μια Vanward Majesty-S στην οποία μπήκε ξένο χέρι και δυστυχώς της έκανε ζημιά. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη και δεν θα την άλλαζα υπό κανονικές συνθήκες όμως τώρα που κοιτάω βλέπω ότι δεν ειναι πουθενά διαθέσιμη.

Τι θα προτείνατε στα ίδια δεδομένα και με κόστος που να μην υπερβαίνει τα 300-350 ευρώ;

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2515

• ilpapacha

2205

• sndev

1180

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Το menu απόψε είχε κάτι διαφορετικό...

’’Εξωτερικό διάφραγμα’’ Black Angus 60 ημερών ωρίμανσης! Πολύ καλό.

E1C08C4B-C662-4969-BA6B-8D912CE4540E.jpeg

FDE6C346-C0B5-426E-BEE1-3855DE7BDF88.jpeg

A5924654-FA26-4C4E-B3DA-A5D5C8BE7EE6.jpeg

• Like 12
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Σε τέτοια ψησταριά μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μπει πάνω τίποτα λιγότερο. 🧐😄

52 λεπτά πριν, zanskou είπε

είχα μέχρι πρότινος μια Vanward Majesty-S στην οποία μπήκε ξένο χέρι και δυστυχώς της έκανε ζημιά. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη και δεν θα την άλλαζα υπό κανονικές συνθήκες όμως τώρα που κοιτάω βλέπω ότι δεν ειναι πουθενά διαθέσιμη.

Τι θα προτείνατε στα ίδια δεδομένα και με κόστος που να μην υπερβαίνει τα 300-350 ευρώ;

θα έλεγα να κοίταγες σε αυτά τα λεφτά(με αυτό το budget και αντίστοιχα μοντέλα με Majesty-S μιλάμε για κινέζικες) καμιά Blackbull που δεν έχουν ακουστεί και πολύ σε αυτό το θέμα.

Κάποια στιγμή πιστεύω θα ξαναφέρουν Vanward, ίσως τώρα να μην είναι διαθέσιμες άλλες, λόγω του lockdown.

Πριν πάρεις βέβαια το οτιδήποτε καλύτερα να περιμένεις να ανοίξουν τα καταστήματα για τις δεις από κοντά όχι μόνο αυτές αλλά και σε όσες άλλες μάρκες κατασταλάξεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά τις συστάσεις σας πώς σας φαίνονται οι παρακάτω προσφορές; 

https://web-electric.gr/ecom/index.php?route=product/product&product_id=36127&skr_prm=WyIwN2MyNTEwYi0xNGE0LTQ4YWEtODY0Ny0xZjEwNmI0ZTk4M2QiLDE1ODgyODIyNTMyNzMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

https://www.schinas-electric.gr/ell/product/Weber-Spirit-II-E-310-GBS-Black-Psistaria-Ygraerioy-45010175

Και πού θα καταλήγατε? 

Επεξ/σία από Efkarmir3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Efkarmir3 είπε

Ευκαιρία 😁

Αστειεύομαι βέβαια..

Σε αυτά τα λεφτά ίσως να πας και εσύ για weber spirit ΙΙ 310 αφού σε αυτό το θέμα αυτές οι 2 μάρκες παίζουν. 😁

Πήγαινε δες τες από κοντά μην ακούς τι σου προτείνω εγώ ή ο καθένας μας. Παίρνεις μια ιδέα ακούς απόψεις και κατασταλάζεις κάπου, αλλά τώρα δεν καίγεσαι φαντάζομαι για να την έχεις το Πάσχα, οπότε περίμενε λίγο να ανοίξουν τα μαγαζιά να τις δεις από κοντά.

Για μένα λοιπόν δεν αξίζει η Broil King που έβαλες. Προτιμώ την Weber Spirit II 310.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, dfwk είπε

Το menu απόψε είχε κάτι διαφορετικό...

’’Εξωτερικό διάφραγμα’’ Black Angus 60 ημερών ωρίμανσης! Πολύ καλό.

E1C08C4B-C662-4969-BA6B-8D912CE4540E.jpeg

FDE6C346-C0B5-426E-BEE1-3855DE7BDF88.jpeg

A5924654-FA26-4C4E-B3DA-A5D5C8BE7EE6.jpeg

Σατανά.....😈!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα με βάλατε και εμένα στον πειρασμό για ψησταριά, η πρώτη μου εμπειρία με υγραέριο ήταν με μία ψησταριά από το Μάκρο, φυσικά τον πρώτο χρόνο την χάρισα σε φίλο μιας και δεν ευχαριστήθηκα καθόλου. Πολύ αργή στο ψήσιμο τρελές αναφλέξεις....

Τώρα έλεγα να ξαναδοκιμασω μιας και το ψήσιμο στο κάρβουνο με κούρασε...

Ξεκίνησα να πάρω την Broil King την Monarch 390 στα 899 όμως δεν μπορώ να βρω διαθέσιμη και λέω να πάω σε signet 390 που είναι διαθέσιμη αλλά +270€...

Αξίζει όμως η διαφορά στα λεφτά η να περιμένω την monarch όταν είναι διαθέσιμη και πάλι;;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, vakol είπε

Καλησπέρα και από εμένα με βάλατε και εμένα στον πειρασμό για ψησταριά, η πρώτη μου εμπειρία με υγραέριο ήταν με μία ψησταριά από το Μάκρο, φυσικά τον πρώτο χρόνο την χάρισα σε φίλο μιας και δεν ευχαριστήθηκα καθόλου. Πολύ αργή στο ψήσιμο τρελές αναφλέξεις....

Ξεκίνησα να πάρω την Broil King την Monarch 390 στα 899 όμως δεν μπορώ να βρω διαθέσιμη και λέω να πάω σε signet 390 που είναι διαθέσιμη αλλά +270€...

Αξίζει όμως η διαφορά στα λεφτά η να περιμένω την monarch όταν είναι διαθέσιμη και πάλι;;

Κοίτα από καμία Γερμανία, Αυστρία που έχουν καλές τιμές. Είχε βάλει ένα παιδί μια Weber genesis με 700€. Νομίζω είναι αντίστοιχη της signet. Οπότε θα έχει και broil king λογικά σε καλές τιμές. Δες 3-4 σελίδες πίσω να βρεις το λινκ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Κοίτα από καμία Γερμανία, Αυστρία που έχουν καλές τιμές. Είχε βάλει ένα παιδί μια Weber genesis με 700€. Νομίζω είναι αντίστοιχη της signet. Οπότε θα έχει και broil king λογικά σε καλές τιμές. Δες 3-4 σελίδες πίσω να βρεις το λινκ.

Κοίταξα και δεν βρήκα μεγάλη διαφορά στην τιμή π.χ. Την signet 390 την βρίσκω 999€ χωρίς μεταφορικά, εδώ την βρίσκω 1175 αλλά δίνουν δώρο και την κουκούλα που στοιχίζει 95€ οπότε μία ή άλλη έρχετε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vakol είπε

Περιμένεις αν κ εφόσον μπορείς καθώς 300ε είναι πολλά διαφορά . Έχεις δει το μέγεθος τους από κοντά; ιδικά η signet είναι θηριακι.. έχει να κάνει πάντα κ !ε το χώρο που θα τη τοποθετήσεις κ αυτό το έξτρα χώρο για ψήσιμο πόσο σύχνα θα τον αξιοποιείς για να αποσβέσεις τα +300; Με την monarch 320 καλύπτεις ψήσιμο δοκιμασμένα για 6 άτομα τη φορά κ η επόμενη 6αδα ειναι στο μισό χρόνο έτοιμη καθώς έχεις ήδη καυτή ψησταριά. Η 390 νομίζω έχει παρόμοιο χώρο. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, spyros_vas είπε

Λυπησου μας... Πραγματικα εκπληκτικο. Ποιος να το ελεγε οτι μια μερα θα ονειρευομασταν η επομενη αγορα μας να ειναι ενας καλος ατμοκαθαριστης...

Και εμένα μου άναψε φωτιές. Αλλά πρέπει να βρω αρκετές χρήσεις για να δικαιολογηθεί το κόστος αγοράς στην επικεφαλής ΔΝΤ (λέγεται και σύζυγος)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Astronautis είπε

Και εμένα μου άναψε φωτιές. Αλλά πρέπει να βρω αρκετές χρήσεις για να δικαιολογηθεί το κόστος αγοράς στην επικεφαλής ΔΝΤ (λέγεται και σύζυγος)

Κάτσε να παραλάβω το φθηνό από eshop να δω αν κάνει δουλειά. Σε αυτό μπορεί να βγει προέγκριση κόστους πιο εύκολα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως παρέλαβα το φθηνό από το eshop,καλή κατασκευή ,δυνατό,έκανα κάτι δοκιμές σε κάτι καναπέδες,το μόνο μείον είναι αν το δουλέψεις με το jet το ισχυρό ,μετά από 2 λεπτά ζεματάει το χερούλι ,θέλεις γάντι ψησταριάς για να το πιάσεις😀.Σήμερα θα γίνει δοκιμή στην ψησταριά,πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, aris1964 είπε

Εγώ πάντως παρέλαβα το φθηνό από το eshop,καλή κατασκευή ,δυνατό,έκανα κάτι δοκιμές σε κάτι καναπέδες,το μόνο μείον είναι αν το δουλέψεις με το jet το ισχυρό ,μετά από 2 λεπτά ζεματάει το χερούλι ,θέλεις γάντι ψησταριάς για να το πιάσεις😀.Σήμερα θα γίνει δοκιμή στην ψησταριά,πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά

Ωραια γραψε εντυπωσεις μολις δοκιμασεις στην ψησταρια. Αν μπορεις και καμια φωτο πριν και μετα να δουμε αν αξιζει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...