Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τον καιρό παντως θα συνηθίσεις να κανεις ολη την διαδικασία σε δευτερόλεπτα , εγώ πλέον τον βάζω κατευθείαν στο κέντρο και ουτε καν ανοίγω τέρμα ολο το μάτι μου ειναι καθαρά να μην φοβάσαι και θέμα συνήθειας

• Απαντ. 968
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα αγοράσω φακούς από ίντερνετ κ σκέφτομαι soflens 59 κ υγρό renu. Τι λέτε αξίζουν ?

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ τους biofinity ειναι ακριβότεροι αλλα στα μάτια μου τουλάχιστον ειναι μια χαρά και δεν με κουράζουν καθόλου

Δημοσ.

Θα αγοράσω φακούς από ίντερνετ κ σκέφτομαι soflens 59 κ υγρό renu. Τι λέτε αξίζουν ?

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Προσωπικα εχω φορεσει ολους τους φακους απο επωνυμους.Τα τελευταια 3-4 χρονια αγοραζω 3 ζευγαρια μηνιαους με 13 ευρω και με διαφορετικα νουμερα.Και το υγρο τους 6 ευρω.

Τους επωνυμους πανω απο 4-5 ωρες δεν τους αντεχα.Αυτους με τα 13 ευρω τους φοραω 12 ωρες καθε μερα,χωρις καμια ενοχληση.

Εχω πεταξει στο δρομο φακους 30 ευρω,αντε να τους ειχα φορεσει 2-3 μερες.

Δημοσ.

Kαλή λύση οι φακοί αλλά αν έχεις ευαίσθητα μάτια ή δεν τους χρησιμοποιείς σωστά, μετά από μερικά χρόνια δημιουργούν πρόβλημα στο μάτι. To laser για μένα είναι μονόδρομος και σε 10 χρόνια έχεις κάνει και απόσβεση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Bausch & Lomb Soflens Daily Disposable -  

Bausch & Lomb Biotrue OneDay

παιδιά καλησπέρα, ποία η διαφορά ανάμεσα στους δύο φακούς; ίδια εταιρία αλλά διαφορετικά προϊόντα. έχει κανείς άποψη; 

Καλησπέρα,

Για αρχή ας δούμε τα χαρακτηριστικά των φακών:

Biotrue ONEday:

Υλικό:  nesofilcon Περιεκτικότητα σε νερό:  78 % Διαπερατότητα οξυγόνου:  42 Dk/t Σιλικόνη-Υδρογέλη:  Όχι Φίλτρο UV: 

Ναι

SofLens Daily Disposable

Υλικό:  Hilafilcon B Περιεκτικότητα σε νερό:  59 % Διαπερατότητα οξυγόνου:  19 Dk/t Σιλικόνη-Υδρογέλη:  Όχι Φίλτρο UV:  Όχι

Επίσης επίσημα λένε ότι οι ημερήσιοι SoftLens είναι δημοφιλής μεταξύ των χρηστών που έχουν προβλήματα με άλλους τύπους φακών επαφής.

Ενώ οι Biotrue ότι προσφέρουν καθαρή όραση για έντονες λεπτομέρειες και υψηλή αντίθεση χρωμάτων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού.

Περισσότερα μπορεί να πει ένας οπτικός.

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι είναι κάπως καλύτεροι οι biotrue αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις.

Εάν δεν τους βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις, μπες στην σελίδα τους http://www.bausch.com/reference/forms/free-trial-offer#.VjxyurerTDc και πάρε δείγματα.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

έχω μία απορία.Πως θα καταλάβω ποιά είναι η καλή πλευρά του φακού;Μου φαίνεται τρομέρα δύσκολο να την ξεχωρίσω!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

έχω μία απορία.Πως θα καταλάβω ποιά είναι η καλή πλευρά του φακού;Μου φαίνεται τρομέρα δύσκολο να την ξεχωρίσω!

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω την διαφορά αυτο που κάνω ομως ειναι οπως βγάζω τον φακό απο το μάτι μου ετσι τον αφήνω και στο υγρό οποτε ειναι πάντα απο την κανονική πλευρά , ειχε τύχει ομως τις προάλλες να τον βάλω απο την λάθος και το κατάλαβα επειδή με το που θα τον βάλεις θα σε κόβει στο κάτω η στο πάνω μέρος θα το αισθανθείς κατευθείαν οτι κατι δεν πάει καλα , τον γυρίζεις απο την αλλη και εισαι κομπλέ

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Όπως έγραψε κι ο SPANK, όταν τους φορέσεις από τη λάθος μεριά, κάπου θα σε "κόβουν".

Πριν τους φορέσεις, τους βάζεις στο δάχτυλο και τους κοιτάς στο φως.

Όταν είναι από τη σωστή μεριά, κάνουν τέλεια καμπύλη

Όταν είναι από τη λάθος, στο χείλος "πετάνε"  λίγο προς τα έξω.

Δες τις παρακάτω εικόνες να καταλάβεις

(μην περιμένεις να είναι τόσο έντονη η διαφορά, θα υπάρχει όμως)

post-175401-0-63995800-1446882986_thumb.jpg

post-175401-0-84221400-1446883000_thumb.jpg

post-175401-0-99297600-1446883035_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...