iCyd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εμενα οι φακοι μου μετα απο καμια βδομαδα αλλαζουν σχημα. Δηλαδη αν γυρισουν αναποδα το καταλαβαινω κατευθειαν διοτι πλεον δεν ειναι ολοστρογγυλοι αλλα γυρω γυρω ισιωνουν κατα καποιον τροπο. Δεν ξερω αν γινεται μονο σε μενα αυτο Edit : Φοραω γυρω στα 8-9 χρονια φακους και τωρα ειδα οτι μπορουμε να παρουμε και απο ιντερνετ (skroutz). Τοσο καιρο επαιρνα απο το μαγαζι οπτικων 10-12 ευρω το ζευγαρι ( Β & L ).
infini Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Έχει δοκιμάσει κάποιος τους Purevision 2 να γράψει εντυπώσεις;
Siakou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εχει δοκιμάσει κανείς τους Aspheric 55; Λένε ότι "διορθώνουν επίσης χαμηλά επίπεδα αστιγματισμού". Έχω 0.25 αστιγματισμό και δεν μπορώ να πάρω τορικους φακούς, αυτοί θα κάνουν δουλειά;
george200-13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, φοραω μαλακούς ημερήσιους φακους περιπου 3 μηνες και όλα είναι ενταξει. Ωστόσο όταν πηρα το χαρτι από τον οφθαλμιατρο μου δεν μου ειπε ποσες ωρες την ημερα πρεπει να τους φοραω, όμως ειδα στο ιντερνετ ότι είναι αναμεσα 8-9 ωρες την ημερα. Τους φοραγα σημερα από τις 7 ωρες σημερα. Το βραδυ όμως θα χρειαστεί να τους ξαναφορεσω για 3-4 ωρες. Τους εχω βγαλει τωρα και θα του χρειαστω γυρω στης 9. Θα εχουν προλαβει να απολυμαθει η θα πρεπει να βγαλω καινούργιους; Ευχαριστω εκ των πρωτερων
nick#18 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Υποτίθεται ότι είναι κάπως καλύτεροι οι biotrue αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις. Εάν δεν τους βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις, μπες στην σελίδα τους http://www.bausch.com/reference/forms/free-trial-offer#.VjxyurerTDc και πάρε δείγματα. Εγω ειμαι με soflens 59 εδω και καιρο, δοκιμασα Aqualens Oxygen+ που ηταν σιλικονης και η αληθεια ειναι οτι με ειχαν βολεψει πολυ! Το καταλαβα αισθητα οταν ξαναπηρα soflens μετα απο 3 μηνες.. Ελεγα να δοκιμασω κατι αλλο, απο bausch & lomb οι purevision δεν ειναι αυτοι που ειναι με extra "οξυγονωση" ?
Pankar95 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, φοραω μαλακούς ημερήσιους φακους περιπου 3 μηνες και όλα είναι ενταξει. Ωστόσο όταν πηρα το χαρτι από τον οφθαλμιατρο μου δεν μου ειπε ποσες ωρες την ημερα πρεπει να τους φοραω, όμως ειδα στο ιντερνετ ότι είναι αναμεσα 8-9 ωρες την ημερα. Τους φοραγα σημερα από τις 7 ωρες σημερα. Το βραδυ όμως θα χρειαστεί να τους ξαναφορεσω για 3-4 ωρες. Τους εχω βγαλει τωρα και θα του χρειαστω γυρω στης 9. Θα εχουν προλαβει να απολυμαθει η θα πρεπει να βγαλω καινούργιους; Ευχαριστω εκ των πρωτερων Το υγρό φακών πρέπει να λέει πόση ώρα πρεπει να τους αφήνεις μέσα. Κοίτα πάνω στο κουτί ή τις οδηγίες.
SPANK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πάντως τους δικούς μου τους coopervision biofinity μπορεί να τους βγάλω και να τους βάλω στο ύγρο και 3 φορές την ημέρα και προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτε κανένα πρόβλημα ερεθισμό ή κατι αλλο , τώρα μπορεί να εχει σημασία και το ύγρο σε αυτον τον τομέα
george200-13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Διαβασα το κουτι του υγρου μου και λεει τουλάχιστον 6 ωρες πρεπει να μεινουν μεσα. Οποτε μπορω να τους φορεσω. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
Ishmael Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Έχει δοκιμάσει κάποιος τους Purevision 2 να γράψει εντυπώσεις; Ναι, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τους φοράω πάνω από 3 χρόνια καθημερινά.
georgemp2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά καλημέρα, έχω και στα δύο μάτια 0,75 μυωπία και 0,75 στο ενα και 1 στο άλλο αστιγματισμό.σήμερα πήγα να πάρω φακούς και από παλιά έπαιρνα -1 και για τα δύο τα μάτια, αλλά μου είπε πως το σωστό είναι -1.25 όπως και πήρα και όντως βλέπω καλύτερα αποτελέσματα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα; και τελικά για μένα ποίο είναι το ποίο προτιμότερο το -1 ή το 1,25; τέλος υπάρχει περίπτωση αυτή η μικρή αλλαγή να με αλλάξει τους βαθμούς και να μου τους ανεβάσει; ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αν σε μέτρησε οπτικός ή γιατρός και σου ειπε οτι αλλαξε η μυωπία τοτε καλα έκανε και σου έδωσε διαφορετικό και φαντάζομαι οτι σωστά έκανε απο την στιγμή που βλέπεις καλύτερα
georgemp2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα, όχι δεν έκανα μέτρηση τους ίδιους βαθμούς έχω. απλά μου είπε ότι τόσο καιρό έπαιρνα λάθος βαθμό. και για αυτό ρώτησα αν γνωρίζεται κάτι. αν και το 0,25 δεν νομίζω να είναι μεγάλη διαφορά, σκέφτομαι μήπως μου ανεβάσει την μυωπία.
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Έ αν έπαιρνες λάθος βαθμούς και πήρες τους κανονικούς και βλέπεις καλύτερα μια χαρά , δεν βλέπω πως αυτο θα μπορούσε να σου ανεβάσει την μυωπία επειδή δηλαδή πήρες κανονικούς βαθμούς ......
georgemp2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 ναι συμφωνώ μαζί σου, απλά από τότε μου είχε πει -1 και έπαιρνα αυτό. και εχθές ξαφνικά μια οπτικός από κατάστημα μου το άλλαξε και σκέφτομαι αν καλά έκανε. για αυτό είπα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος.
sistah Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εδω δεν ειναι καλο μερος να ρωτησεις για τους δικους σου βαθμους.Παρε δευτερη γνωμη απο καποιον οπτικο ή οφθαλμιατρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα