georgemp2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 μα δεν ρώτησα για τους δικούς μου βαθμούς, απλά ρώτησα αν κάποιος είχε παρόμοιο θέμα και γνωρίζει.
stathisk86 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 @georgemp2 Κοίτα αν οι βαθμοί σου είχαν αλλάξει, πιστεύω θα ήσουν ο πρώτος που θα το είχε καταλάβει, αφού δεν θα έβλεπες τόσο «καθαρά». Παιδιά επειδή όλοι σας παίρνετε φακούς όπως φαίνεται, βρήκα στο facebook αυτήν την προσφορά από συγκεκριμένο eshop, που δίνει 10% έκπτωση για πάντα όταν μαζεύεστε τουλάχιστον 10 άτομα και δηλώνετε τα ονόματά σας. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα πάντως. Βάζω το λινκ αν θέλετε: https://www.lentiamo.gr/blog/omadiki-eteriki-ektposi-10-gia-panta-stous-fakous-epafis.html
ferongr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Σκέφτομαι για toric φακούς λόγω -2 αστιγματισμού (με -7/-7.5 μυωπία). Αξίζουν οι μηνιαίοι; Μήπως να κοιτάξω για ετήσιους η δεν έχουν οικονομικά η άλλα οφέλη
stathisk86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα, εγώ δεν βάζω ούτε σκοπεύω να βάλω ετήσιους λόγο ότι αν και οι προδιαγραφές τους είναι για 1 χρόνο, από την στιγμή που ανοίγεις τους φακούς και με το βάλε-βγάλε όσο και να τους φροντίζεις, δεν θέλω να το ρισκάρω. Άντε να τρέχεις μετά αν πάθεις καμία μ@@@κια στο μάτι.
haris013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 καλησπέρα υπάρχει τρόπος να μπορώ να αγοράζω/παραγγέλνω τους φακούς επαφής μου ποιο φθηνά απο τα οπτικά?(έχω παει σε 1-2 και οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες) έχω μυωπία και αστιγματισμό και προφανώς δεν μου κάνει κανένας απο αυτούς που πουλάνε απο skroutz. τους biofinity παίρνω με υγρό και μου βγαίνει γύρω στα 70 ευρώ (3 φακοί)
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 καλησπέρα υπάρχει τρόπος να μπορώ να αγοράζω/παραγγέλνω τους φακούς επαφής μου ποιο φθηνά απο τα οπτικά?(έχω παει σε 1-2 και οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες) έχω μυωπία και αστιγματισμό και προφανώς δεν μου κάνει κανένας απο αυτούς που πουλάνε απο skroutz. τους biofinity παίρνω με υγρό και μου βγαίνει γύρω στα 70 ευρώ (3 φακοί) Και εγώ τοσο τους είχα πάρει στην αρχή απο κατάστημα με οπτικά ( τους biofinity εχω και εγώ ) , τελικά πήρα για 6 μήνες με 64 euro απο εδώ http://www.alensa.gr , εχει φυσικά και 3 μήνες
sistah Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ενημερωτικα, πηρα απο feelgoodcontacts τους αστιγματικους Air Optix με μεταφορικα 77e. Με απλη καρτα εθνικης που απο οσο ξερω ειναι η μονη που (ακομα) δεν χρεωνει τελη μετατροπης (EUR->GBP) και με 10% coupon που ουσιαστικα ειναι τα μεταφορικα. Χρειαστηκαν 3 μερες να ετοιμαστουν και 7 ημερες να ερθει στο σπιτι (5+2 το Σ/Κ) και μαλιστα χωρις tracking number το οποιο εγω επελεξα..... Ειχε και δωρο lovehearts καραμελες 10/10 απο εμενα.
georgemp2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 παιδιά μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. οι φακοί επαφής Bausch & Lomb Soflens 59 έχουν τα νούμερα 123-321 για να αναγνωρίζεις την φορά που είναι η σωστή για το μάτι;
Nik sofi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 καλησπέρα υπάρχει τρόπος να μπορώ να αγοράζω/παραγγέλνω τους φακούς επαφής μου ποιο φθηνά απο τα οπτικά?(έχω παει σε 1-2 και οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες) έχω μυωπία και αστιγματισμό και προφανώς δεν μου κάνει κανένας απο αυτούς που πουλάνε απο skroutz. τους biofinity παίρνω με υγρό και μου βγαίνει γύρω στα 70 ευρώ (3 φακοί) 25 ευρώ οι 3 φακοί biofinity στο lenshop αλλά οι καλυτεροι ειναι οι oasys...
flyk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 παιδιά για ημερήσιους φακούς επαφής ξέρετε κανένα site με καλές τιμές? τελευταία πήρα από alfalens ευχαριστημένος είμαι αλλά ρωτάω μήπως ξέρει κανείς κανένα καλύτερο.
stathisk86 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Λοιπόν, κάνεις πρώτα μια μικρή έρευνα στο τι σου δίνει το κάθε κατάστημα (το lentiamo.gr σου δίνει 10% στην πρώτη σου παραγγελία) Πας στο σιτε και βλέπεις την τιμή, ας πούμε 20 ευρώ. Μετά μπαίνεις skroutz, λογικά θα πετύχεις κάτι σε χαμηλότερη τιμή από το ίδιο eshop, ας πούμε 19. Πατάς. Πας στο eshop, ζητάς και το 10% και έχεις πετύχει τελική τιμή 17,10! Για υπολόγισε σε μια μεγαλύτερη αγορά πόσα γλυτώνεις Ε τώρα δεν χρειάζεται να εξηγήσω το 10% στην πρώτη παραγγελία, πώς μπορεί να ξαναεπαναληφθεί
sistah Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Υστερα απο μπλεξιμο με οτινανικους οπτικους και λάθος μετρησεις, εχω 2 κλειστά κουτιά αστιγματικούς φακούςAir Optix αγορασμένους απο feelgoodcontacts.com. Και αλλα 2 κουτιά ανοιχτά με εναν φακο μεσα (εχω χρησιμοποιησει τους 2)Τα κουτια περιεχουν 3 φακους μεσα.Οι πιθανοτητες να εχει καποιος τα νουμερα μου ειναι μηδαμινες αλλα απο το να καθονται στο συρταρι ας τους δωσω σε εξευτελιστικη τιμη. PWR -4.25 CYL -0.75 AXIS 110 και PWR -3.75 CYL -1.25 AXIS 090 Αν γνωριζετε καποιον που να θελει και να εχει τετοιους βαθμους pm me.
GreekMonkey Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πήγα 3 φορές για μπάνιο φέτος με φακούς επαφής. Τις δυο φορές μου βγήκαν μέσα στο νερό και την άλλη δεν μου βγήκαν. Υπάρχουν φακοί επαφής που να είναι κατάλληλη για θάλασσα; Σε φάση να μην βγαίνουν.
SPANK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δεν υπάρχουν φακοί για βουτιές βγάλε και κάνε βουτιά ή πάρε γυαλάκια για κολύμβηση εγω αυτα χρησιμοποιώ οταν θέλω να ανοίξω μάτια , αν και 2 φορές προχτές άνοιξα τα μάτια μου απο συνήθεια και δεν έφυγαν ευτυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα