*nenya* Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 <p>Για το 30 μερες νυχτα τι εχετε να πειτε;; Γενικα δεν πολυ βλεπω να μιλανε γιαυτη την ταινια </p> <p>Μονο εμενα μου αρεσε τοσο ;;Eνταξει δεν εχει την δραση του blade αλλα για εμενα ηταν πολυ καλη </p> Αμέ, πολύ καλό ήταν κι εκείνο! Είχε ωραία ατμόσφαιρα. Και το τέλος του μου άρεσε αρκετά. 1
gon1332 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Blade, το πρώτο. Έπεσε νοσταλγία οπότε έβαλα να το ξαναδώ. Για μένα η καλύτερη βαμπιροταινια. 8/10 Μένει να ξαναδώ το 3. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω και τα comics. Όλη τη συλλογή. Μαζί με τον Spider-man και τον Batman αγαπημένος υπερήρωας και ο Blade. Και ο Snapes θεός. 1
kgian Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Everest 3D Ωραίο 3D και άψογα ηχητικά. Σε καλό σύστημα η ταινία δείχνει πολύ ωραία. Και η ιστορία είχε ενδιαφέρον και φυσικά πραγματική. Γενικώς πολύ ωραία.
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Για το 30 μερες νυχτα τι εχετε να πειτε;; Γενικα δεν πολυ βλεπω να μιλανε γιαυτη την ταινια Μονο εμενα μου αρεσε τοσο ;;Eνταξει δεν εχει την δραση του blade αλλα για εμενα ηταν πολυ καλη Καλη ηταν αλλά το graphic novel ηταν καλυτερο. In other news Pride prejudice and zombies. Ηταν αρκετά καλό ( αν και θα ήθελα παραπανω footage με τους 4 horseman)
TEOKOS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ip Man 3 Γεμάτο κλισέ,αχταρμάς... Ο καλός ,ο κακός,η πίστη στον θεό, καρκίνοι,απόκρυφες πολεμικές τέχνες,κακή ηθοποιία Δεν μου άρεσε... Μόνη εξαίρεση ο Tyson στην σκηνή μάχης.Η ηθοποιία του όμως και αυτουνού χάλια https://www.youtube.com/watch?v=kgc-FMl61kM Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2016 από TEOKOS 1
Dynamics Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ip Man 3 Γεμάτο κλισέ,αχταρμάς... Ο καλός ,ο κακός,η πίστη στον θεό, καρκίνοι,απόκρυφες πολεμικές τέχνες,κακή ηθοποιία Δεν μου άρεσε... Μόνη εξαίρεση ο Tyson στην σκηνή μάχης.Η ηθοποιία του όμως και αυτουνού χάλια https://www.youtube.com/watch?v=kgc-FMl61kM Το ενα εβαλα εχθες..στο 10 λεπτο το εβγαλα και σκουπιδια...φανταζομαι το το 3!
_linuslost_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Deadpool: Είναι απλώς θεός!!! Από τους καλύτερους σούπερ ήρωες... Πολύ γέλιο, ατακες, ξύλο! 9/10 Sex tape: ούτε καν... Απαίσιο! 2/10
gavros10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το ενα εβαλα εχθες..στο 10 λεπτο το εβγαλα και σκουπιδια...φανταζομαι το το 3! Το 1 ειναι καλο. Εχει ηθικα προβληματα οποτε πιανεσαι απο εκει. Το 2 το βρηκα βαρετο, εμπορικοποιηθηκε.
panagos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Child of GodΟ Lester Ballard, ένας νέος με πολλά προβλήματα, πρόκειται να αποκτήσει ακόμα περισσότερα όταν του παίρνουν το σπίτι και την περιουσία του. Βρίσκει καταφύγιο στο δάσος, όπου η ψυχολογική του κατάσταση όλο και χειροτερεύει, ωθώντας τον να κάνει αποτρόπαιες πράξεις. Εξαιρετική ερμηνεία του Scott Haze στο ρόλο του πρωταγωνιστή. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο για τη σκηνοθεσία του James Franco, η οποία ήταν, κουραστική σε μερικά σημεία, βαρετή στα υπόλοιπα. Το σενάριο κυλάει ομαλά, και ερμηνεύεται, ανάλογα με τί έχει συνηθίσει να βλέπει κανείς. Εγώ πχ δεν σοκαρίστηκα πολύ από τις πράξεις του, ίσα ίσα που έδωσαν μια νότα, που χρειαζόταν η ταινία, λόγω της μετριότατης σκηνοθεσίας της. 6.2/10
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Site: Krigen Δανεζικο φιλμ σχετικα με μια στρατιωτικη αποστολη στο Αφγανισταν και μια πολυ δυσκολη αποφαση που πηρε ο Διοικητης της δυναμης και πως αυτο επηρεασε την ζωη και την καριερα του μετεπειτα Τι ωραια νοοτροπια ως λαος, ακομα και τα δραματα τους ειναι λιτα, ψυχραιμα και ορθολογικα οχι οπως εμεις τσιρκο ... Αντιστοιχης ποιοτητας ειναι το φιλμ και η ρεαλιστικη προσεγγιση που εχει . 7.5/10 3
Sellers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Τι ωραια νοοτροπια ως λαος, ακομα και τα δραματα τους ειναι λιτα, ψυχραιμα και ορθολογικα οχι οπως εμεις τσιρκο ... Αντιστοιχης ποιοτητας ειναι το φιλμ και η ρεαλιστικη προσεγγιση που εχει. Πω πω, εισαι απο αυτους που οταν πανε διακοπες στο εξωτερικο λενε: ''Καλέ, κοιτα τι καθαρα που το χουνε, οχι σαν εμάς... '' Κοίτα emoticon που σου βαλα. Οχι σαν τους Δανους. 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Πω πω, εισαι απο αυτους που οταν πανε διακοπες στο εξωτερικο λενε: ''Καλέ, κοιτα τι καθαρα που το χουνε, οχι σαν εμάς... '' Κοίτα emoticon που σου βαλα. Οχι σαν τους Δανους. Ναι ,επισης αν γινοταν θα ηθελα να αποποιηθω την ελληνικη υπηκοοτητα συγκεκριμενα για την Νορβηγικη . 2
Ntoubroutza Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 The Best Offer Την είχε προτείνει μέλος λίγες σελίδες πίσω, μου τράβηξε το ενδιαφέρον και την είδα χθες. Καταπληκτικός Geoffrey Rush και ωραία πλοκή αν και λίγο πολύ αναμενόμενο τέλος. Εμφανίζεται και ο γερο-Sutherland, ανεκτίμητη αξία! Ε αναμενόμενο δε το λες.Σου προτείνω κι αυτή http://www.imdb.com/title/tt0211933/?ref_=nv_sr_4 The Best Offer 8/10 In the heart of the sea 5/10
rupak Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ε αναμενόμενο δε το λες.Σου προτείνω κι αυτή http://www.imdb.com/title/tt0211933/?ref_=nv_sr_4 The Best Offer 8/10 In the heart of the sea 5/10 Τι να σου πω μάλλον έχω δει υπερβολικά πολλές ταινίες με trust-issues και δροσερά κοριτσάκια να ξελογιάζουν τον γερο-παράξενο εκατομμυριούχο! Την στιγμή που την εμπιστεύτηκε και την σύστησε στην μυστική ντουλάπα του και έβαζε τον κωδικό μπροστά της, πιστεύω έγινε πιο ξεκάθαρο από ποτέ για το που θα πήγαινε η ταινία.
speedy23 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Πολυ καλη ταινια το The Best Offer. Πραγματι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις