Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχετο αλλα μιας και μιλαγαμε παλια για Exclusives ο συμφορουμιτης Red ειχε αναφερει το Dragon Quest Heroes

https://www.skroutz.gr/s/6904458/Dragon-Quest-Heroes-The-World-Tree-s-Woe-and-the-Blight-Below-PS4.html

Παρολο που στο κουτι γραφει ''Only on Playstation'' δυστηχως δεν ισχυει καθως το παιχνιδι θα βγει σε 1.5 εβδομαδα και στο PC

http://www.vg247.com/2015/11/19/dragon-quest-heroes-pc-release-date/

Αρα περιπατος το Playstation exclusive :P

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει όχι και δυστυχώς :)

Κοιτα αν ηταν Rpg οπως το DQ 8 θα εριχνα κραξιμο στην Square αλλα για το συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιου εν μερη κλειν...

Δημοσ.

Τουλαχιστον επεσε η τιμη του Taken King στα κανονικα επιπεδα εστω σε ενα μαγαζι.

Όχι εντάξει, το διόρθωσαν τα παιδιά...είχαν ξεχάσει πόσο το πήραν...δεν θα το δώσουν και με χασούρα...αμ πως...

Δημοσ.

Νομιζω το ρωτησα και παλιοτερα αλλα δεν ελαβα απαντηση.

Εχει αλλαξει τιποτα το ουσιωδες στην νεοτερη 3.11 system update.

Η σιωπη μας προς απαντηση σου που λενε :)

Κοινως μια απο τα ιδια.

Δημοσ.

Όσοι προέρχονται από xbox έχουν τα remastered να παίζουν και όσοι προέρχονται από ps3 ούτε τα παλιά τους παιχνίδια δεν μπορούν να παίξουν και καινούρια δε βρίσκουν.
Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις πόσο πολύ ενδιαφέρεται μια εταιρεία για όσους την ακολουθούν, τελικά δε βλέπω να παίρνω ps4, θα περάσω κατευθείαν σε ps5 όπως το βλέπω και θα έχω και πρώτη μέρα ένα σωρό παιχνίδια, τα remastered του ps4...

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες, έχω μία απορία. Κάποιος με PS4 αγορασμένο από Ελλάδα μπορεί να αγοράσει retail παιχνίδι π.χ. από το βρετανικό amazon και να παίζει κανονικά, ή υπάρχουν θέματα με region locks και τέτοια;

Δημοσ.

Εχω το Killzone Shadowfall αγορασμενο απο Amazon Γαλλιας και μου παιζει κανονικα και στα Αγγλικα(το πηρα απο αγγελια) αρα δεν νομιζω να εχεις θεμα.

Δημοσ.

Region Free είναι το PS4 (όπως ηταν και το PS3). Και απο Ασία να κάνεις import παιχνίδι μια χαρά θα παίζει (αγγλικά φυσικά).

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά! Αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά την αγορά ενός PS4.

Έχω και μία ακόμη απορία. Στην αρχή σκέφτομαι να το συνδέσω με το PC Monitor μου το οποίο, όμως, δεν έχει ηχεία. Θα μπορώ κανονικά να έχω ήχο από το χειριστήριο συνδέοντας ακουστικά, ή το γεγονός ότι η οθόνη δεν έχει ηχεία επηρεάζει αυτή την δυνατότητα του PS4;

Δημοσ.

Εγω σκεφτομαι να παρω  black ops3 για multiplayer(δεν ειχα ποτε επαφη με first person multiplayer) αλλα ρε γαμ*τη, λένε οτι μετα απο το 3 μηνω δεν θα εχεις κοσμο να παιξεις επειδη αυτοι θα ειναι στα paid maps και οτι πρεπει να δωσω 50 ευρω για online.

Γιατι να πληρωνω για Online.......

Ααα, κατι ακόμη, για παρεα το need for speed κανει split screen σαν το underground? 

Σκεφτομαι και για fighting αλλα λεω να περιμενω το tekken 7, ή να παρω το mortal X?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...