alldaynews Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή φτιάχνω τα υγρά μου και δεν θέλω να γεμίζω - αδειάζω άτμο ποιόν ντρίπερ προτείνεται??Θα είναι καθαρά για δοκιμή υγρων
discoboyminimal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή φτιάχνω τα υγρά μου και δεν θέλω να γεμίζω - αδειάζω άτμο ποιόν ντρίπερ προτείνεται??Θα είναι καθαρά για δοκιμή υγρων αν δεν πενεψεις το σπιτι σου , θα πεσει να σε πλακωσει!! χαχαχα λοιπον , απο μενα magma (classic) , deringer , velocity και (kennedy?) 1
alldaynews Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τους έχεις όλους βρε θηρίο χαχαχα.Ευχαριστώ Diskoboy
panagiotisr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καπνίζω εδώ και ένα 6 μήνες ένα Nobacco Epsilon 1100 το οποίο είχε ξεμείνει από την αδερφή μου. Δε με ξετρέλανε και θέλω να πάω σε κάτι απλό που θα δίνει τζούρα με μπόλικο καπνό και έντονη γεύση (αεράτη όπως διάβασα εδώ). Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο αλλά προτιμώ υγρά με φρούτα και αρωματικά και όχι τα "καπνικά". Διαβάζοντας τα τελευταία posts κατέληξα στο Eleaf Istick IJust Start Plus από Gearbest που έχω πόντους και υπόλοιπο. Βρήκα όμως στα ίδια λεφτά το Eleaf Istick IJust2 Kit το οποίο φαίνεται too good με 5.5ml atomizer & 2600mAh μπαταρία. Είναι λίγο σαν πούρο αλλά πέρα από αυτό ισχύουν τα καλά χαρακτηριστικά του πρώτου Ijust;;; Το προτείνετε το IJust2; Ποιες αντιστάσεις να προτιμώ από για πιο πολύ καπνό 0,3Ohm ή 0.5Ohm; Από Ελλάδα θα βρίσκω και σε τι τιμή; Αν πάω σε τέτοια λύση τι διαφορές θα έχω;;; Τέλος έτσι για spare και δωράκια αυτά είναι οκ και παρόμοια με το Epsilon 1100; Εϊναι κάποιο που προτιμάτε πιο πολύ; Λινκ1 Λινκ2 Λινκ3 Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2016 από panagiotisr
91turbo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τι γίνεται με την fasttech έχουν πολλές παραγγελίες για τι μου λέει Scheduled Ship Date: 3/1/2016 η είναι λόγο του ότι μόλις επέστρεψαν από τις διακοπές?
xSlade Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Υπάρχει γρηγορότερος τρόπος αποστολής δέματος από το Fasttech;
stratigos24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά, δώστε μια βοήθεια. Φίλος πήρε ένα istick 60w και ψάχνει να του βάλει μια καλή μπαταρία μέχρι τα 15-20 ευρώ. Ποιές λέτε; Δώστε 2-3 αν είναι εύκολο, για να βρει κάποια από αυτές κοντά του (310.gr, vaporsolutions, e-cig, join club).
Baator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά, δώστε μια βοήθεια. Φίλος πήρε ένα istick 60w και ψάχνει να του βάλει μια καλή μπαταρία μέχρι τα 15-20 ευρώ. Ποιές λέτε; Δώστε 2-3 αν είναι εύκολο, για να βρει κάποια από αυτές κοντά του (310.gr, vaporsolutions, e-cig, join club). LG HG2 (οι καφέ) Samsung 30Q (οι ροζ) Samsung 25R (οι πράσινες) 2
deesnider Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τα φώτα σας, παρακαλώ! Πείτε μου αν υπάρχει αυτό που ψάχνω (σε ελληνικό, φυσικό κατάστημα κατά προτίμηση) : Θέλω ένα ηλεκτρονικό μοντάκι, όσο πιο απλό, αξιόπιστο και οικονομικό (35-40€ max) γίνεται (χωρίς μπιχλιμπίδια, χωρίς οθόνη μεγέθους ...smartphone - και καθόλου να μην έχει, δεν τρέχει τίποτα - χωρίς TC και χωρίς να βγάζει...5kW!) Τι θέλω να έχει; Ρυθμιζόμενη ισχύ (ακόμα και 15W maximum να είναι, με υπέρ-καλύπτει) και να παίρνει μπαταρία 18650. Αυτά! Χρησιμοποιώ εδώ και περίπου δύο χρόνια αποκλειστικά το ναυτίλο με τις έτοιμες bvc κεφαλές στα 1.8Ω, δουλεύω στα 10W και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (συν το ότι, γενικότερα δεν ψάχνομαι...) Εν ολίγοις, θέλω κάτι στη «φιλοσοφία» τού Kanger KBox, το οποίο θα είχα ήδη αγοράσει, αν δεν είχε αυτή την ηλίθια διαβάθμιση στην ισχύ (από τα 8W, με τη μία στα 13!!!...οι βλαμμένοι!) Παρακαλώ, όχι προτάσεις τού τύπου: «Πάρε με πολλά watt, με TC κ.τ.λ να υπάρχουν κι ας μη τα χρειάζεσαι», διότι πάνε χαμένες. Δεν είναι ζήτημα σφιχτού budget, αλλά καταναλωτικής μου ιδιοσυγκρασίας στα πάντα: Αφενός δε θέλω να δίνω χρήματα, λίγα ή πολλά, για χαρακτηριστικά που θεωρώ ότι δε θα αξιοποιήσω, αφετέρου η πείρα έχει δείξει ότι όσο πιο απλή είναι μια συσκευή, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να βγάλει προβλήματα. Ευχαριστώ για την όποια πρόταση, αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό να υπάρχει αυτό που ζητάω...
apostolisk4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο : https://www.fasttech.com/products/3032/10009433/2032100-authentic-cloupor-mini-30w-variable-wattage πλεον ετσι οπως ειναι η κατασταση δυσκολα θα βρεις κατι με λιγα watt. οτι καινουριο βγαινει ειναι πανω απο 100. προτεινω και εγω vtc mini αν και ειναι απο οσα λες το αντιθετο .
michalisv Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Απτο fasttech ειναι οκ αμα παραγγείλω με καρτα χωρις PayPal ή ειναι καλυτερα με PayPal;
discoboyminimal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 δυστηχως ετσι ειναι. με τα ιδια ακριβως λεφτα περνεις κατι καλυτερο απο ενα mod με 20watt. θα σου πω λεξεις κλειδια.. sx300 , dna30 , dna40. ψαξε mod απο κινεζομαγαζα που να φορανε μια απο αυτες τις πλακετες. 50watt , 30watt και 40watt αντιστοιχα η καθε μια. ποιοτηκες οσο δεν παει.
Baator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τα φώτα σας, παρακαλώ! Πείτε μου αν υπάρχει αυτό που ψάχνω (σε ελληνικό, φυσικό κατάστημα κατά προτίμηση) : Θέλω ένα ηλεκτρονικό μοντάκι, όσο πιο απλό, αξιόπιστο και οικονομικό (35-40€ max) γίνεται (χωρίς μπιχλιμπίδια, χωρίς οθόνη μεγέθους ...smartphone - και καθόλου να μην έχει, δεν τρέχει τίποτα - χωρίς TC και χωρίς να βγάζει...5kW!) Τι θέλω να έχει; Ρυθμιζόμενη ισχύ (ακόμα και 15W maximum να είναι, με υπέρ-καλύπτει) και να παίρνει μπαταρία 18650. Αυτά! Χρησιμοποιώ εδώ και περίπου δύο χρόνια αποκλειστικά το ναυτίλο με τις έτοιμες bvc κεφαλές στα 1.8Ω, δουλεύω στα 10W και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (συν το ότι, γενικότερα δεν ψάχνομαι...) Εν ολίγοις, θέλω κάτι στη «φιλοσοφία» τού Kanger KBox, το οποίο θα είχα ήδη αγοράσει, αν δεν είχε αυτή την ηλίθια διαβάθμιση στην ισχύ (από τα 8W, με τη μία στα 13!!!...οι βλαμμένοι!) Παρακαλώ, όχι προτάσεις τού τύπου: «Πάρε με πολλά watt, με TC κ.τ.λ να υπάρχουν κι ας μη τα χρειάζεσαι», διότι πάνε χαμένες. Δεν είναι ζήτημα σφιχτού budget, αλλά καταναλωτικής μου ιδιοσυγκρασίας στα πάντα: Αφενός δε θέλω να δίνω χρήματα, λίγα ή πολλά, για χαρακτηριστικά που θεωρώ ότι δε θα αξιοποιήσω, αφετέρου η πείρα έχει δείξει ότι όσο πιο απλή είναι μια συσκευή, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να βγάλει προβλήματα. Ευχαριστώ για την όποια πρόταση, αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό να υπάρχει αυτό που ζητάω... Mini Volt της Council of Vapor. 40watt, ρυθμιζόμενο, μικρή οθόνη, δεν έχει TC. Με εσωτερική όμως μπαταρία, δεν παίρνει 18650. Και μέγεθος όσο ένας αναπτήρας Bic. Στα 45 ευρώ από Ελλάδα. http://smokemarket.gr/el/mini-volt-40w/?ref=bestprice.gr 1
apostolisk4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 και εγω σκεφτηκα το mini volt αλλα δεν ξερω κατα ποσο τα 1300 mah ειναι καλα για αυτο και δεν το προτεινα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις