Galaxy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Διαισθητικά μιλώντας δεν μου φαίνεται για πρόβλημα στον εσωτερικό σκληρό, γιατί τότε ή θα είχε μεγαλύτερη τυχαιότητα ή θα παρουσίαζε παρόμοια συμπεριφορά σε όλα τα παιχνίδια. Φιλικά πάντα , μιλάμε διαβάζεις βουλωμένο γράμμα ^^ , αφου ξεμπερδεψες ανώδυνα , παλι καλά πάντως .
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ευτυχώς που δεν πρόλαβες να το πετάξεις! Έννοια σου και τώρα παίρνει σειρά για τα σκουπίδια το Xiaomi Mi Box 3, που παλεύω από χθες να το κάνω να δουλέψει σωστά με το HDCP για να παίξει Netflix. Αμ δε... Τουλάχιστον το Xbox One δουλεύει σωστά με το Netflix και άρα μου επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα στην αλυσίδα (καλώδια HDMI, AV receiver, TV κλπ). 1
kostiger Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παντως ειλικρινα φαινοσουν να το σκεφτεσαι σοβαρα να το φουνταρεις το αμοιρο το ΟΝΕ. Παλι καλα..
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εκείνη τη στιγμή είχα τόσα πολλά συσσωρευμένα νεύρα από την όλη θεοπάλαβη ιστορία με το Χ1 που τραβούσε για βδομάδες (χώρια το Mi Box), που πραγματικά αν τα πετούσα και τα δύο στα σκουπίδια δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου. Απλώς το πρωί θα σηκωνόμουν νωρίτερα μπας και προλάβαινα το σκουπιδιάρικο πριν τα πάρει. Τώρα λέω να το γιορτάσω με κανα παιχνιδάκι δώρο, αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. Για το Shadow of War μου φαίνεται θα πάω πάσο τελικά γιατί πολλά review που διάβασα ήταν μάλλον αποκαρδιωτικά. Στη χειρότερη θα επιστρέψω στο έπος που ονομάζεται The Phantom Pain.
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παρατηρησε κανεις στο xbox one x οταν κανεις εγκατασταση ενα παιχνιδι με το δισκακι, καμια φορα να ψιλοκολανε λιγο τα δεδομενα που περναει και να κανει λιγο θορυβο το ματι του driver μεσα;πχ να κανω install το forza 7 θελει κανα μισαωρο.
kostiger Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εκείνη τη στιγμή είχα τόσα πολλά συσσωρευμένα νεύρα από την όλη θεοπάλαβη ιστορία με το Χ1 που τραβούσε για βδομάδες (χώρια το Mi Box), που πραγματικά αν τα πετούσα και τα δύο στα σκουπίδια δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου. Απλώς το πρωί θα σηκωνόμουν νωρίτερα μπας και προλάβαινα το σκουπιδιάρικο πριν τα πάρει. Τώρα λέω να το γιορτάσω με κανα παιχνιδάκι δώρο, αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. Για το Shadow of War μου φαίνεται θα πάω πάσο τελικά γιατί πολλά review που διάβασα ήταν μάλλον αποκαρδιωτικά. Στη χειρότερη θα επιστρέψω στο έπος που ονομάζεται The Phantom Pain. Aν σου αρεσε το προηγουμενο, εχω την αισθηση πως θα σου αρεσει και αυτο. Εγω περιμενω μια καλη τιμη για να βυθιστω στον κοσμο του και ας ειναι καποιες κριτικες οντως μετριες. Θελω να το δω μονος μου κοινως για να κρινω. Ας μην ξεχνουμε οτι υπαρχουν και πολλες αρκουντως ενθαρρυντικες κριτικες εκει εξω..
k_dinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλές τιμές για Dragon's Dogma: Dark Arisen, 17,49€ Divinity: Original Sin - Enhanced Edition 10,00€ Banner Saga Complete Pack with Survival Mode 9,50€
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μεχρι πριν λιγες μερες το επαιζα στο pro.σημερα το κατεβασα στο one x και επαθα πλακα με την εικονα που ειχε.εντελως αλλο επιπεδο.και πριν λιγο ειδα και το συγκριτικο στο df.
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Dragon's Dogma απίστευτο παιχνίδι. Το είδα πρώτη φορά πέρσι σε PC. Η αίσθηση που είχα περπατώντας στο πηχτό σκοτάδι τη νύχτα μέσα στο δάσος με πήγε μερικές δεκαετίες πίσω στις αθώες εποχές του... Eye of the Beholder. Δεν έχω ξαναδεί τόσο ατμοσφαιρική νύχτα σε παιχνίδι, στα 10 μέτρα δεν βλέπεις τίποτα ακόμα και με πυρσό και δεν ξέρεις από που θα σου έρθει τι. 1
k_dinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Είναι όντως τόσο καλό?Προτίμησα να ξεκινήσω το dark souls 3 λόγω γραφικών αλλά ξενέρωσα από τον πρώτο αρχηγό σαύρα στο tutorial! Γενικά δεν μου αρέσει η λογική να μην υπάρχει αλληλεπίδραση με το boss. Δηλαδή αυτός κάνει ότι κινήσεις θέλει και εσύ να πρέπει να ξεκλέψεις 2-3 χτυπήματα τη φορά, και αυτό χωρίς να έχει κάποια επίδραση στο animation του εχθρού
keropi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Το Dragon's Dogma είναι όντως ΚΟΡΥΦΑΙΟ και νοσταλγικό όπως αναφέρει και ο nzeppos - το λιώνω και εγώ είμαι NG+ τώρα Είναι διαφορετικό είδος rpg από το Dark Souls 3 - το DD είναι πιο κλασσικό σε στυλ με quests, χάρτες κτλ. δεν συγκρίνονται άμεσα τα δυο τους ΙΜΗΟ Στα Dark Souls γενικά στα bosses ο παίκτης έχει την λογική ότι είναι μύγα απέναντι τους , οπότε δεν μπορείς στο 90% των περιπτώσεων να τους κάνεις ας πούμε stagger ή κάτι παρόμοιο - απλά ξεκλέβεις hits. Και τα 2 είναι παιχνιδάρες πάντως. 1
LosV Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Kαλησπερα. Παιζει πουθενα σε προσφορα το Nba 2k 18; Και αν μπορει να μου πει καποιος κατοχος αν αξιζει σαν αγορα σε σχεση με το nba live 18; Επισης καποιες φορες οταν παω πανω απο την κονσολα (xbox One s) ακουω ενα θορυβο στην δεξια πανω πλευρα αν δεν κανω λαθος. Καπου ειχα διαβασει οτι το ειχαν και αλλοι το προβλημα αλλα δεν ηταν ανησυχητικο. Να το παω για σερβις ή δεν χρειαζεται;
chrisgewrgi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παντος το store και γενικα οι υπηρεσιες του xbox ειναι σαν την χειροτερη free υπηρεσια που υπαρχει.πολλα failed to connect to ea servers.failed to microsoft blabla.στο game access πολλες φορες δεν μπαινει.η σε πολλα παιχνιδια σημερα πατουσα πανω τους και μετα μου εβγαζε μυνημα οτι δεν βρεθηκε.πχ δοκιμαζα να κατεβασω state of decay...στο 360 θυμαμε δεν ειχα τετια θεματα εδω και χρονια.τι εγινε τωρα;ηρθα και απο το ps και το store του δουλευει ρολοι και ξυνισα με αυτα που βλεπω λιγο.
k_dinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως έχεις και εσύ θέμα με την σύνδεση όπως ο προηγούμενος φίλος? Ίσως να είναι λίγο αργό τις μέρες που αλλάζουν τα free παιχνίδια και πέφτουν όλοι πάνω, αλλά γενικά εγώ δεν αντιμετωπίζω τέτοια θέματα
chrisgewrgi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οχι η συνδεση μου ειναι κομπλε.50αρα εχω και open nat.δεν μπορω να πω οτι ειχα προβληματα αλλες μερες εδω και μια εβδομαδα που το εχω.σημερα εκανε update το store και ξεκινησε τα κουφα.το απογευμα αυτο.τωρα δεν ξερω θα μπω μετα να δω Τωρα δουλευει κανονικα. δεν ξερω αν επεσα σε τιποτα αλλαγες και κολαει το συστημα τους οταν τις κανουν. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2017 από chrisgewrgi
Προτεινόμενες αναρτήσεις