Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε

Έχω 50gb ελεύθερα στον SSD και μου λέει οτι δεν έχω χώρο για το update...

πρεπει να ειναι στυλ xdelta patch,σου κατεβαζει 500μβ update αλλα χρειαζεται 55 γιγα πχ για να γινει το install,εμενα ποση ωρα κ ειναι ακομα στο 56% στο Install του Patch,απλα αντι να βγαζουν τεραστια Patch το κανουν ετσι,αλλα παιρνουν πολυ ωρα στο Install,στο Ps4 το σημερινο Update ειναι 18 γιγα

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, aekoupoli said:

πρεπει να ειναι στυλ xdelta patch,σου κατεβαζει 500μβ update αλλα χρειαζεται 55 γιγα πχ για να γινει το install,εμενα ποση ωρα κ ειναι ακομα στο 56% στο Install του Patch,απλα αντι να βγαζουν τεραστια Patch το κανουν ετσι,αλλα παιρνουν πολυ ωρα στο Install,στο Ps4 το σημερινο Update ειναι 18 γιγα

Έφυγε cut/paste ο φάκελος στο κύριο SSD και λογικά αυτό που λες είναι μόλις μεταφερθεί θα το βάλω να κάνει update.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ γρήγοροι με τα updates.

Σε διάστημα λίγων ωρών έβαλαν την προειδοποίηση για επιληψία, μετά από το περιστατικό με τον άρθρογράφο που έπαθε επιλεπτική κρίση, και τώρα με το update μειώσαν τα εφέ που σύμφωνα με τον αρθρογράφο δημιουργούσαν το πρόβλημα.

Γατίσια αντανακλαστικά η CDPK.

https://www.cyberpunk.net/en/news/37043/hotfix-1-04

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panther_512 είπε

Πολύ γρήγοροι με τα updates.

Σε διάστημα λίγων ωρών έβαλαν την προειδοποίηση για επιληψία, μετά από το περιστατικό με τον άρθρογράφο που έπαθε επιλεπτική κρίση, και τώρα με το update μειώσαν τα εφέ που σύμφωνα με τον αρθρογράφο δημιουργούσαν το πρόβλημα.

Γατίσια αντανακλαστικά η CDPK.

https://www.cyberpunk.net/en/news/37043/hotfix-1-04

εντάξει εκτός από επικίνδυνο ήταν κι ενοχλητικό το flash εκεί

Δημοσ.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία από το εφέ που έκανε το θέμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι η CDPK έχει ολόκληρη ομάδα που σκανάρει το ίντερνετ συνεχώς για αναφορές προβλημάτων.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι οπως πανε με τα hotfix,σε κανα μηνα που θα το πιασω πιστευω να εχουν στρωσει καπως τα πραγματα..

Τουλαχιστον να μην εχει καραμπινατες μπαγκιες και γκλιτσιες..

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Το χει κανείς σε PS5 να πει εντυπώσεις; Παίζει 4κ 30; γιατί διαβάζω πολύ κλάμα για last gen κονσόλες

με drs σε 60fps

Δημοσ.
On 10/12/2020 at 11:00, zeniath said:

Επίσης φημίζεται για το πόσο μισεί τους gamers της η Nintendo. Απλά thank you next για οτιδήποτε Nintendo πλέον, συν το ότι ναι μεν ωραίο παιχνίδι το BotW, αλλά με γραφικά και mechanics που εύκολα έβγαζες 10 χρονια πριν, σιγά το κατόρθωμα. Όπως άλλωστε σε όλα της τα παιχνίδια.

Νταξει, είπαμε να λέμε καμία βλακεία να περνάει η ώρα αλλά καλό είναι να έχουν και κάποια βάση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Daredevil είπε

με drs σε 60fps

drs? γουατ

2 λεπτά πριν, Daredevil είπε

με drs σε 60fps

Μόνο 60; δεν έχει επιλογή για 30 και καλύτερη ανάλυση; επίσης ειναι σμουθ; εισαι ικανοποιημένος απο τα γραφικά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, simplemaths είπε

drs? γουατ

Μόνο 60; δεν έχει επιλογή για 30 και καλύτερη ανάλυση; επίσης ειναι σμουθ; εισαι ικανοποιημένος απο τα γραφικά;

Ρε παιδιά τρολαρισμα πέφτει ή μου φαίνεται;;; Δεν υπάρχει ακόμα για ps5 καθαρό για το 4 είναι άλλο που οκ το παίζει το ps5 αλλά ακριβός τα ίδια είναι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MacGyver25 είπε

Ρε παιδιά τρολαρισμα πέφτει ή μου φαίνεται;;; Δεν υπάρχει ακόμα για ps5 καθαρό για το 4 είναι άλλο που οκ το παίζει το ps5 αλλά ακριβός τα ίδια είναι

καθόλου τρολ, περιμένω αύριο το PS5 ξεκάθαρα για αυτό το παιχνόιδι, εξού και η ερώτηση για το πως είναι στην συγκεκριμένη κονσόλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...