Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω με 2080 σε λαπτοπ παιζω σε 1440ρ μεταξυ high και ultra (με ρυθμισεις digital foundry) με dlss on, rtx off και ειμαι στα 65-75 fps με κατι dips με τρεξιμο σε πλατεια να πεφτει 50 πχ. Αν ανοιξω rtx σε balance πχ τοτε πεφτω στα 35-45fps. Δεν μπορω να δικαιολογησω το να χασω τοσο smoothness για τοσο μετρια διαφορα στο ματι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε

προσωπικά καθώς σήμερα έπαιξα λίγο, το rt το κάνει πραγματικά άλλο παιχνίδι. Φυσικα με την 3060ti δεν μπορώ psycho αλλά με το ultra και κάτι άλλες ρυθμίσεις είμαι σταθερά στα 50+ (και μέσα στο gsync δλδ) 

https://imgur.com/gUteGkk

Ότι γνώμη έχετε για settings για performance χωρίς να χάσω άλλο visual δεκτό να το κοιτάξω :P

ευχαριστώ.

Μπορεις να βαλεις low το screen space reflections αφου παιζεις με rt. Επισης αναλογως την αναλυση, μπορεις να εχεις το fog resolution για 4κ-medium, 1440-high, 1080-very high. Κατεβασε και 1 σκαλοπατι την ρυθμιση για τα cloud και βαλε low το color precision. Καμια διαφορα στα χρωματα imo

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Noobios είπε

Εγω με 2080 σε λαπτοπ παιζω σε 1440ρ μεταξυ high και ultra (με ρυθμισεις digital foundry) με dlss on, rtx off και ειμαι στα 65-75 fps με κατι dips με τρεξιμο σε πλατεια να πεφτει 50 πχ. Αν ανοιξω rtx σε balance πχ τοτε πεφτω στα 35-45fps. Δεν μπορω να δικαιολογησω το να χασω τοσο smoothness για τοσο μετρια διαφορα στο ματι.

Κατ' αρχάς, καλά κάνεις, είναι επιλογή σου.
Όμως η διαφορά δεν είναι μέτρια. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι άλλο παιχνίδι.

Χωρίς, δεν μπαίνει φως απ'έξω με αποτέλεσμα ο εσωτερικός χώρος να μοιάζει ψεύτικος, ασύνδετος.
Με, αντιθέτως, ξεχνάς οτι παίζεις παιχνίδι.

Και πάλι εδώ, κάτι δεν ταιριάζει, σκιές λείπουν, το έξω φως μοιάζει σαν ταπετσαρία και όχι σαν πηγή φωτός.
Με, σωστές σκιές σε 2 σημεία (απο έξω φως + φως ταβάνι), όλα όπως τα περιμένει το μυαλό σου.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μετά από αυτό ξέρω τι χαρακτήρα θα φτιάξω. :D :P :D

Απόκρυψη περιεχομένων

6250380.jpg

Tαινιάρα, soundtrackara κλπα κλπα. 

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, KilliK είπε

nextgen τιτλος..

Πολύ μπροστά το GTA V. Ειδικά στο 2:25, εντελώς next gen. Έχει τόσο καλό χειρισμό το παιχνίδι που ο τύπος δεν μπορεί να πετύχει....ΠΙΝΑΚΙΔΑ. 😆

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, totalius είπε

Τραγικό αν ισχύει . Το εχει αντιμετωπίσει κανείς στην πραγματικότητα ;

Eχοντας κανει ολα τα gigs , ολα τα side quests , εχοντας αγορασει πανω απο τα μισα αυτοκινητα μετα απο μπολικο crafting και ειμαι λιγο μετα την μεση στο main story το δικο μου save ειναι στα 5,5mb . Ρεαλιστικα με βαση το τωρινο content επίτηδες μονο αν το κανεις 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

(we have a forum to burn samurai)
ηρεμία πάνω απ'όλα, ηρεμία..σας παρακολουθώ πλέον

αλλά βλέπεις κάτι τέτοιους που θα πετάξουν την κακία τους και λες γιατί να κάνω ηρεμία από την άλλη?
Έχει απόλυτο δίκιο εδώ το παλικάρι κυρ @Sprou μου, ξέρεις τί τρελό HW αγοράζεις με 24€/χρόνο που κοστίζει το vpn που το μοιραζόμαστε 5 άτομα? Παίρνεις και ένα ολόκληρο fan ρε παιδί μου, να πεις ότι μόνταρες το pc σου :P , ξέρεις τί είναι αυτό? Αλλά άντε να κοιμηθεί αυτό το άτομο τώρα μετά από τόση αλήθεια.
Κατάλαβες τώρα κυρ @Sprou γιατί είναι τόσο επιθετικοί μαζί μου? Γιατί θεωρούν όσοι έβαλαν vpn και πήραν παιχνίδια,δεν έχουν λόγο να μιλάνε, όχι ότι έχει θέματα το παιχνίδι και τα αναφέρουμε.
Αλλά είπαμε ηρεμία, άστους να βράζουν! Καλή συνέχεια, θα έρθω να σχολιάσω άμα βγει κάνα patch ή όταν τελειώσω το παιχνίδι.

Spoiler

Όχι δεν με κατάλαβες. Δεν ρίχνω μπηχτή που πληρώνεις VPN. Γι αυτό γράφω "και τα σχετικά" πιο μετά για να μην το πω πιο ωμά. Δεν πληρώνεις τα παιχνίδια μόνο αγοράζοντάς τα. Τα πληρώνεις και κάθε φορά που αναβαθμίζεις hw. Είναι το ίδιο μαγαζί άσχετα αν δεν φαίνεται πάντα καθαρά και δεν το καταλαβαίνουν οι περισσότεροι μετά από 25 και πλέον χρόνια pc gaming ιστορίας.

Μπορείς να κρατάς ισορροπία ανάμεσα στο τι δίνεις για hw και τι για software. Για να παίζεις ανθρώπινα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...