Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σου πω για μανικια κλπ δεν μπορω να βοηθησω. Εισαι και ψηλος και αδυνατος και δυσκολευει την επιλογη.

Παντως οπως σου ειπα 2 ρουχα που εχω παρει (πουκαμισα κοντομανικα) το large μου ερχεται φαρδυ και ειναι και μακρυ ιδιως στο ενα απο τα δυο (το αλλο καλο ειναι)

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να σου πω για μανικια κλπ δεν μπορω να βοηθησω. Εισαι και ψηλος και αδυνατος και δυσκολευει την επιλογη.

Παντως οπως σου ειπα 2 ρουχα που εχω παρει (πουκαμισα κοντομανικα) το large μου ερχεται φαρδυ και ειναι και μακρυ ιδιως στο ενα απο τα δυο (το αλλο καλο ειναι) 

Καταραμένο ύψος άστα να πάνε όπως λες δυσκολεύει την επιλογή κάθε φορά λόγω μακρύ κορμού...διαφορετικά δεν το συζητώ large είναι το μέγεθος μου...θα το ρισκάρω λόγω σκαλώματος και θα σας πω... :devil: σ' ευχαριστώ πολύ πάντως!!!

Δημοσ.

Από παραγγελία που έγινε Κυριακή ακόμα δεν έχουν φύγει και είναι στο στάδιο Proccesing... Κανείς άλλος με παραγγελία την ίδια μέρα?

Δημοσ.

Από παραγγελία που έγινε Κυριακή ακόμα δεν έχουν φύγει και είναι στο στάδιο Proccesing... Κανείς άλλος με παραγγελία την ίδια μέρα?

Το ίδιο κι εμείς. Τη Δευτέρα μας έστειλαν ένα μήνυμα για δύο προϊόντα ότι είναι out of order κι από τοτε τίποτα ακόμα.

Δημοσ.

ομοίως στη μια παραγγελία ένα είναι οut of stock και η παραγγελία είναι ακόμα processing

στη δεύτερη είμαι οκ και περιμένω courier pickup

Δημοσ.

Αφού κάνεις login-->account(πάνω δεξιά)--->order history summary.

Εμένα δεν προχώρησε καθόλου το status της dhl.Ανάθεμα τους.Λογικά δεν το παρέλαβαν ακόμη :(

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτησις:επειδή θα φύγω διακοπές σχεδόν όλο τον Αύγουστο,αν παραγγείλω τώρα και έρθει η παραγγελία κατά τις 10-12 Αυγούστου,τι γίνεται;;Επιστρέφεται πίσω στον αποστολέα ή μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μείνει στην εταιρεία courrier για 2-3 βδομάδες;;

Δημοσ.

Παίδες είδα στις πληροφορίες αποστολής ότι έχουν λέει συμφωνία με μία "etail services". Με την DHL δεν συνεργάζονται πλέον ή απλά το παίρνει η DHL εκτός Αγγλίας. Επίσης αν παραγγείλω αυτό το σαββατοκύριακο θα το πάρω στον συνηθισμένο χρόνο ή λόγω δεκαπενταύγουστου μπορεί να καθυστερίσει εδώ στην Ελλάδα (μένω επαρχία);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...