Questioner Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 μου στειλαν ενα προιον με λαθος σε λαθος νουμερο... υπαρχει περιπτωση να μου κανουν refund ή πρεπει να το στειλω για αλλαγη? Θα το στείλεις πίσω και θα ζητήσεις να σου στείλουν το σωστό. Λογικά θα σου κάνουν refund και τα έξοδα επιστροφής του σε αυτούς. Αρκεί να τους το πεις και να τους στείλεις αντίγραφο της απόδειξης αποστολής από τα ΕΛΤΑ.
xristos_zaxos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια.μηπως ξερει κανεις νουμερα σε μπουφαν no fear.γενικα σαν γραμμη δηλαδη πως ειναι?
haris013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια.μηπως ξερει κανεις νουμερα σε μπουφαν no fear.γενικα σαν γραμμη δηλαδη πως ειναι? κανονικά είναι σαν νούμερα. πάρε οτι φοράς συνήθως.
xristos_zaxos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 κανονικά είναι σαν νούμερα. πάρε οτι φοράς συνήθως. οκ σε ευχαριστω φιλε.
kalgeorge Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 παιδια τα φωτα σας.....εχω τσεκαρει και γλυκοκοιταζω αυτο..... http://www.sportsdirect.com/kangol-funnel-neck-knitted-jumper-mens-552137 κοιταξα λιγο στο size guide και ψιλοεχασα την μπαλα.... μετρησα στηθος 1.08 και μέση 1 και με κατατασσει συμφωνα με το στηθος στο L και μεση στο xxl επειδη δεν θελω να μπλεξω με λαθος νουμερο και επιστροφες και τετοια.... πειτε καμμια γνωμη....τι size να το παρω?? ευχαριστω εκ των προτερων
outnumb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 παιδια τα φωτα σας.....εχω τσεκαρει και γλυκοκοιταζω αυτο..... http://www.sportsdirect.com/kangol-funnel-neck-knitted-jumper-mens-552137 κοιταξα λιγο στο size guide και ψιλοεχασα την μπαλα.... μετρησα στηθος 1.08 και μέση 1 και με κατατασσει συμφωνα με το στηθος στο L και μεση στο xxl επειδη δεν θελω να μπλεξω με λαθος νουμερο και επιστροφες και τετοια.... πειτε καμμια γνωμη....τι size να το παρω?? ευχαριστω εκ των προτερων αν καταίβεις λίγο στη σελίδα που είναι το προϊόν, έχει ένα review από ένα άτομο που το αγόρασε. ελπίζω να σε βοηθήσει
kalgeorge Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 αν καταίβεις λίγο στη σελίδα που είναι το προϊόν, έχει ένα review από ένα άτομο που το αγόρασε. ελπίζω να σε βοηθήσει εννοεις αυτον που λεει οτι ειναι 1.93 95 κιλα? αυτο που καταλαβα, ειναι οτι το L θα ειναι μεγαλο....και το M μικρο χχααχαχαχ μαλλον για Large δηλαδη ε?
jimakos95 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 παιδια γνωριζει κανεις αν DHL κανει παραδοσεις Σαββατο? ευχαριστω!!
filipoOS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 μπραβο στο SportsDirect order status (more+) Ready To Ship Dec 03 21:07:27 2013 order date/time 2nd Dec 2013 20:05 order total € Για να δούμε πως θα έρθει το δέμα με το free δωρεαν μεταφορικα ...
vasilis_10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά , χτες μου ήρθε η παραγγελία μου από Sports Direct όμως έχω κάνει λάθος σε ένα νούμερο (σε jean) ξέρεται αν μπορώ να το επιστρέψω και να μου στείλουν ένα νούμερο μικρότερο ? και αν γίνεται επιστροφή πληρώνω εγώ τα μεταφορικά ?
original911 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά , χτες μου ήρθε η παραγγελία μου από Sports Direct όμως έχω κάνει λάθος σε ένα νούμερο (σε jean) ξέρεται αν μπορώ να το επιστρέψω και να μου στείλουν ένα νούμερο μικρότερο ? και αν γίνεται επιστροφή πληρώνω εγώ τα μεταφορικά ? Θα πληρώσεις για να το στείλεις ,για να στο ξαναστείλουν δεν θα πληρώσεις τίποτα.Έτσι μου έχει πεί παλικάρι εδω στο νήμα.
Questioner Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ναι έτσι γίνεται. Απλά κατά το exchange δεν σου στέλνουν tracking number. 1
stepa2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Tα δωρεάν μεταφορικά γι αυτήν την περίοδο τα είδατε φαντάζομαι!!!
Jean Jones Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο site του Sports Direct και μου παν ότι αξίζει αρκετά. Έβγαλα prepaid από Πειραιώς,γράφτηκα κανονικά στο paypal,έκανα και verify το λογαριασμό μου,μετά γράφτηκα και στο Sports Direct κι ήμουν έτοιμος για παραγγελία.Φόρτισα τη κάρτα με αρκετά χρήματα κι αφού βρήκα τι ήθελα ν'αγοράσω προχώρησα στη πληρωμή.Με τα πολλά μου έγραψε ότι η πληρωμή έγινε με επιτυχία και η paypal τράβηξε τα χρήματα που χρειάζονταν για τη πληρωμή από τη κάρτα.Αυτό που δε γνωρίζω επειδή πρώτη φορά κάνω κάτι μέσω paypal είναι ότι εδώ και 3-4 μέρες μου λέει completed στο λογαριασμό μου στη paypal και δε ξέρω τώρα αν έχει φύγει η παραγγελία για να μου έρθει σπίτι. Δε θα πρεπε να μου λέει ship to ...κάτι ή κάνω λάθος? Απλά κάτι τέτοιο είχα ακούσει.Ενημερώστε με όποιος μπορεί και ξέρει,θα το εκτιμούσα πολύ!! Συγνώμη αν σας κούρασα λίγο.
original911 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο site του Sports Direct και μου παν ότι αξίζει αρκετά. Έβγαλα prepaid από Πειραιώς,γράφτηκα κανονικά στο paypal,έκανα και verify το λογαριασμό μου,μετά γράφτηκα και στο Sports Direct κι ήμουν έτοιμος για παραγγελία.Φόρτισα τη κάρτα με αρκετά χρήματα κι αφού βρήκα τι ήθελα ν'αγοράσω προχώρησα στη πληρωμή.Με τα πολλά μου έγραψε ότι η πληρωμή έγινε με επιτυχία και η paypal τράβηξε τα χρήματα που χρειάζονταν για τη πληρωμή από τη κάρτα.Αυτό που δε γνωρίζω επειδή πρώτη φορά κάνω κάτι μέσω paypal είναι ότι εδώ και 3-4 μέρες μου λέει completed στο λογαριασμό μου στη paypal και δε ξέρω τώρα αν έχει φύγει η παραγγελία για να μου έρθει σπίτι. Δε θα πρεπε να μου λέει ship to ...κάτι ή κάνω λάθος? Απλά κάτι τέτοιο είχα ακούσει.Ενημερώστε με όποιος μπορεί και ξέρει,θα το εκτιμούσα πολύ!! Συγνώμη αν σας κούρασα λίγο. Κάνε sign in στο sports direct ,θα πας στις παραγγελίες σου και θα δεις σε ποιά φάση βρίσκεται.Άν λέει dispatched έχει φύγει απο εκεί και θα έχεις tracking number στο e mail με την παραγγελία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα