Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μιλάω για όταν πάει να παρέλθει το δίμηνο και να κοντεύει να λήξη ή προθεσμία της AliExpress. Εμένα μου έκλεισαν το dispute και είπαν να μιλήσω με τελωνείο, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις
nmamag Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Στην σελίδα τούς στο facebook το GearBest Greece ανέβασε αυτήν την φώτο. Facebook page: https://www.facebook.com/GRGearbest 1
TheBlueRaven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Η ψυχή ή μάλλον το μυαλό σου έπρεπε να λειτουργήσει σωστά πριν πατήσεις το κουμπί για την παραγγελία και να διαβάσεις από που στέλνει και με ποιο τρόπο ο πωλητής και όχι να αγχώνεσαι κατόπιν εορτής. Η άρνηση παραγγελίας δεν σημαίνει τίποτε, αφού ήδη ταξιδεύει το δέμα, και άρνηση παραλαβής σημαίνει ότι θα χάσεις τα χρήματά σου αφού ο πωλητής δεν φταίει σε τίποτε αν δεν διάβασες αυτά που έγραφε στην ιστοσελίδα του. Όταν φτάσει στην Ελλάδα το δέμα, θα σε καλέσει η DHL για να σου ζητήσει την ηλεκτρονική εξουσιοδότηση και θα σου πει τι θα κοστίσει ο εκτελωνισμός (αμοιβή εκτελωνιστή, ΦΠΑ, αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα). ΥΓ Υπάρχει ατέλεια για αγορές από τρίτες χώρες για αντικείμενα αξίας CIF (κόστος+μεταφορικά+ασφάλιση) κάτω από 22€. Χαχαχααχχααχχα,ισχυει και αυτο. Δεν ειχα παραγγειλει ποτε απο εξωτερικο (εκτος ΕΕ δηλαδη) και δεν περιμενα να συναντησω αυτον τον ντορο. Ουτε απο Κινα εχω παρει κατι για να αποφυγω κατι τετοιο,αλλα να που συνεβη. Η αληθεια ειναι οτι αυτοι ειχαν σελιδα πωλητη στο amazon.co.uk, οπως εγραψα και πιο πανω. Δεν θεωρησα τον πωλητη οτι θα λειτουργει εκτος ΕΕ. Τελος παντων επικοινωνησα με τα παιδια και μου ειπαν ειναι DDP (πληρωμενος δασμος.) Επισης το amazon δεν ειχε αλλη επιλογη,μονο standard και δεν ελεγε καν κατι για DHL. Φανταζομαι επιλογη της εταιριες? Επισης,επειδη ημουν ο πρωτος τους πελατης (φαση ανοιξαν τριτη,παραγγειλα Τεταρτη.) μου ειπαν οτι δασμοι συμβουν στην πορεια θα τους πληρωσουν οι ιδιοι και θα μου δωσουν την διαφορα με paypal,εφοσον και τους στειλω την αποδειξη. Αρα ειτε μια ειτε η αλλη, μαλλον το γλυτωνω το τελωνειο. Η απορια μου ειναι γιατι στην Ελλαδα βαρανε ολοι τις τιμες εκει που δεν πρεπει? Ναι,καταλαβαινω οτι η εισαγωγη απο την Κινα εφευγε αβερτα και αυτο δεν βοηθουσε το κρατος,αλλα να χουμε και ενα οριο. Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα,συμφερει πραγματικα κατι εκτος ΕΕ? Μονο αν δεν μπορεις να το βρεις ΕΕ και ειναι ακριβο,να κανεις τριγωνικη.
Hapatingo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί να στο στέλνουν με dhl ecommerce. Και εγώ ένα τρίποδο περιμένω από αμερική που το έστειλαν με αυτόν τον τρόπο. Το tr. number τι λέει?
taksidiotis2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω στη θεση σου θα ξαναπληρωνα(επεστρεφα το refund).... Το εχω κανει σε αντικειμενο που αργησε να ερθει (μου εγινε refund)....μετα απο 1 εβδομαδα ηρθε ομως αργοπορημενα και τον πληρωσα τον πωλητη. Το πρόβλημά μου είναι πως ο πωλητής δεν υπάρχει πλέον στο site.... Έστειλα email στην εξυπηρέτηση και περιμένω κάποια απάντηση. Κρίμα είναι πραγματικά. Πάντως συνήθως επειδή υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις, όποτε ανοίγω refund σημειώνω πως "ακολουθώ την διαδικασία του Site. Παρακαλώ περιμένετε άλλες δύο εβδομάδες πριν εκτελέσετε το refund" Συνήθως το κάνουν. Και συνήθως λειτουργεί άψογα.
karlito13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τι ζώα είναι αυτοί στο τελωνείο;;;μου ήρθε η δεύτερη επιστολή για ένα δεύτερο πακέτο που περιμένω από iherb...τελείως ανορθόγραφο το επίθετο μου με αποτέλεσμα να περάσω έναν γολγοθά για να παραλαβω την επιστολή!!!!!Και την πρώτη φορά λάθος μου το είχαν,και μου είπε αυτή στο ταχυδρομείο να τους ειδοποιήσετε να μην το ξανακάνουν λάθος Γτ δεν θα μπορέσω να σας ξαναδωσω οτιδήποτε αν είναι λάθος....τι να κάνω ρε παιδιά;
taksidiotis2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τι ζώα είναι αυτοί στο τελωνείο;;;μου ήρθε η δεύτερη επιστολή για ένα δεύτερο πακέτο που περιμένω από iherb...τελείως ανορθόγραφο το επίθετο μου με αποτέλεσμα να περάσω έναν γολγοθά για να παραλαβω την επιστολή!!!!!Και την πρώτη φορά λάθος μου το είχαν,και μου είπε αυτή στο ταχυδρομείο να τους ειδοποιήσετε να μην το ξανακάνουν λάθος Γτ δεν θα μπορέσω να σας ξαναδωσω οτιδήποτε αν είναι λάθος....τι να κάνω ρε παιδιά; Πέστης: Μην ρωτάς τί κάνει ο πελάτης για εσένα, αναρωτήσου τί κάνεις εσύ για τον πελάτη......
TheBlueRaven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια,ασχητη ερωτηση... Με το china post τι γινεται? Θελω να παραγγειλω 2 πληκτρα (Ναι,2 πληκτρα.) Ενα backscape και ενα escape. Ερχονται σε μικρα στρογγυλα κουτακια κατω απο 50 ευρω και τα 2 (μαζι με τα μεταφορικα) αλλα δεν ξερω τι θα παιξει με το τελωνειο.Γνωριζω οτι κατω απο τα 22 ισχυει ατελεια αλλα αμα ειναι 22,8 πχ τι γινεται? Τρως + 15 στο κεφαλι?
Tsakos193 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια,ασχητη ερωτηση... Με το china post τι γινεται? Θελω να παραγγειλω 2 πληκτρα (Ναι,2 πληκτρα.) Ενα backscape και ενα escape. Ερχονται σε μικρα στρογγυλα κουτακια κατω απο 50 ευρω και τα 2 (μαζι με τα μεταφορικα) αλλα δεν ξερω τι θα παιξει με το τελωνειο. Γνωριζω οτι κατω απο τα 22 ισχυει ατελεια αλλα αμα ειναι 22,8 πχ τι γινεται? Τρως + 15 στο κεφαλι? Λογικά θα έρθει χωρίς κανένα πρόβλημα.Αυτό εκ πείρας.Ειχα παραγγείλει ξεχωριστά ένα αυτοκόλλητο κάτι καλώδια και γενικά ότι ήταν μικρό και χωρίς κουτί μέσα τον Αύγουστο ήρθε γρήγορα και χωρίς τελωνείο.
LittyMeek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ποσο περιπου κανει για να φυγει απο τελωνειο αφου τους στειλεις την αποδειξη που ζητανε πλεον; 1
Blacktan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εαν κρινω απο εμενα 3-4 εργασιμες μερες κανει/εκανε ..
TheBlueRaven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά θα έρθει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό εκ πείρας.Ειχα παραγγείλει ξεχωριστά ένα αυτοκόλλητο κάτι καλώδια και γενικά ότι ήταν μικρό και χωρίς κουτί μέσα τον Αύγουστο ήρθε γρήγορα και χωρίς τελωνείο. Ξερεις,ειναι οντως σε πολυ μικρα κουτακια αλλα στο ενα πχ η αξια ειναι 40 ευρω. Ειναι πολυ μικρο το ποσο (11 ευρω και κατι πρεπει αν ναι ο ΦΠΑ) αλλα δεν ξερω τι θα γινει. Το προσπαθω και οτι γινει. Σ'ευχαριστω πολυ παντως.
official customer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα ένα κινητό από Σινγκαπούρη με κόστος 158 ευρώ. Λέτε να γλιτώσω τελωνείο; πώς το βλέπετε;
makfil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα ένα κινητό από Σινγκαπούρη με κόστος 158 ευρώ. Λέτε να γλιτώσω τελωνείο; πώς το βλέπετε; Το πιθανότερο, ναι.
official customer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), RETAINED BY CUSTOMS FOR UNSPECIFIED REASONαυτό μου εμφάνίζει μόλις στο 17tracknet. καλό ή κακό παιδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις