Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, belray είπε

δε χαλάει καθόλου το παίγνιο το 2ο;

Όχι είναι απόλυτα ασφαλές και must όπως και το 1ο. Θα έπρεπε να υπήρχε από default βασικά.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 8/1/2021 στις 12:52 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Aμα υπήρχε θα το ήξερες. Οποτε μην βιάζεσαι να το τελειώσεις.

Η απάντηση σου με πήγε περίπου 21 χρόνια πίσω.Τότε διαβάζοντας το περιοδικό Games ή Gamepro(νομίζω gamepro) στο τέλος του περιοδικού είχε στήλη QnA.Προφανώς έστελνες την ερώτηση και δημοσιευόταν τον επόμενο μήνα στο νέο τεύχος.

Είχε στείλει ένα παιδί λοιπόν ρωτώντας τότε αν υπάρχει κάποιο παιχνίδι στο psx σαν το Zelda OOT..

Θυμάμαι την απάντηση σαν σήμερα : Όχι, το παιχνίδι είναι μοναδικό.

Τότε δεν είχα παίξει ακόμα βέβαια το game αυτό αν και δεν άργησα.Φυσικά όταν το έπαιξα κατάλαβα πόσο μπροστά ήταν για την εποχή εκείνη απο άλλα games.

Anyway ιστορική αναδρομή :P Στα του θέματος στις μέρες μασ έχει μερικά fantasy action rpg αλλά ναι το Witcher είναι και για μένα κορυφή όχι μόνο στην κατηγορία του αλλά γενικά σαν gaming εμπειρία.Άνετα στο τοπ 5 όλων τον εποχών μου.

Θα ήθελα να ξανακάνω ένα run αλλά ξέρω πως αν το πάρω απόφαση θα θέλω πάλι 200 ώρες οπότε είναι μεγάλη δέσμευση.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Chocobo είπε

Θα ήθελα να ξανακάνω ένα run αλλά ξέρω πως αν το πάρω απόφαση θα θέλω πάλι 200 ώρες οπότε είναι μεγάλη δέσμευση.

Περιμενε οταν θα βγαλουν την enhanced edition..

• Like 3
Δημοσ.

συνηθως αυτα τα errors εχουν να κανουν με τα visual c libraries. η μονη λυση ειναι να βγαλετε οτι σχετικο library ειναι ηδη εγκατεστημενο, και να βαλετε την τελευταια εκδοση απο το σαιτ της ΜΣ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...