Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παρακολουθησα την συζητηση παρα μονο την σελιδα 1 και την σελιδα 9, συνεπως δεν απευθυνομαι σε κανεναν προσωπικα (απο οσους συμετειχαν σε αυτην) αλλα μιλω για το φαινομενο αναρχικος<-->βασανιστηρια στη ΓΑΔΑ κλπ, με αφορμη καποια ποστ που πηρε το ματι μου σε αυτες τις 2 σελιδες. Αν ειμαι εκτος θεματος απολογουμαι.

Δεν κατηγοριοποιω κανεναν απο οσους συζητουν εδω μεσα, ο καθενας ας πει την αποψη του και ας κριθει (αλλον τον ειπανε νεοναζι, λογικα θα πειτε/πουν και μενα οσονουπω, αλλον τον ειπαν αναρχοκουμουνι και παει λεγοντας). Δεν με απασχολουν οι ενδοφορουμικοι (sic) χαρακτηρισμοι καθως εγω αναφερομαι αποκλειστικα στους δραστες που μετατρεπονται παντα (μα παντα) σε θυματα οταν συλληφθουν και διαμαρτυρονται -απευθυνομενοι σε εμενα τον πολιτη- για πραγματα που ουτε οι ιδιοι δεν σεβονται οσο ειναι ελευθεροι αλλα εκτιμουν (και απαιτουν) κατα περιπτωση (στη συλληψη πχ), παροτι κι εκει επιδιωκουν πολλες φορες την επιθετικη συμπεριφορα απο το οργανο.

Κι εγώ στους συλληφθέντες αναφέρομαι, κανένας τους δεν διαμαρτυρήθηκε, το ποστ σου ξεκινάει από μη πραγματική βάση.

• Like 1
  • Απαντ. 799
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ίδιο πράγμα είμαι εγώ με αστυνομικό? Ποια είναι η δουλειά του δηλαδή? Άμα τον βρίζουν να ρίχνει και μερικές ψιλές? Εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι άμα σου χαράξουν το αμάξι και τον δείρεις , δεν έχει δικαίωμα να σου  κάνει μήνυση? Σε ποιο σύμπαν ζεις? Το ότι δικαιολογείται σε εν θερμώ καταστάσεις να ρίχνεις ξύλο βάσει γενικών κριτηρίων (χάραγμα αυτοκινήτου πχ) δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται από το νόμο. Το καταλαβαίνεις αυτό?

Γιατί είπε κανείς οτι δεν εχουν δικαιωμα να κανουν μηνυση τα 20χρονα? Εσυ το καταλαβαίνεις τι λεω ή το παίζεις χαζός? Είπαμε ότι έχουν πολλές πιθανότητες να τις φανε κιολας, περα απο το να συλληφθουν. Δεν ειπα οτι νομιμοποιείται ή ότι δεν μπορούν να κάνουν μηνυση για αυτο. Απλως δεν τους λυπαμαι, Κακό είναι?

Δημοσ.

Το να διαμαρτυρονται για βασανιστηρια οι χουλιγκανοι, οι τρομοκρατες και οι δυνητικοι καταστροφεις δημοσιας περιουσιας ή ακομα και δυνητικοι δολοφονοι ειναι τουλαχιστον εξοργιστικο και υποκριτικο.

Με λιγα λογια τι μας λενε οι αναρχοαριστεροι τσετσενοπαλαιστινιοι αυτονομιστες?

Δεν δεχομαστε τιποτα απο τη δομη και τους κανονες της κοινωνιας, δεν σεβομαστε κανενα νομο, αλλα αμα τυχει και μπουμε εμεις κρατητηριο να εφαρμοζονται οι νομοι περι ανθρωπινων δικαιωματων και λοιπες ιστοριες (αυτοι που δεν αποδεχομαστε).

Σπαμε οτι βρουμε μπροστα μας, οργανωνουμε τρομοκρατικες επιθεσεις, υποστηριζουμε την απελευθερωση δολοφονων και τρομοκρατων, οταν μας συλλαβετε ειμαστε εριστικοι, δεν συνεργαζομαστε και προβαλλουμε αντισταση. αλλα εσεις πρεπει να σεβαστειτε τα ανθρωπινα δικαιωματα μας διοτι ετσι λεει ο νομος (που δεν σεβομαστε σε καμια αλλη των περιπτωσεων και το λεμε και με υπερηφανεια).

Δηλαδη, την μια απευθυνομενοι στο ευρυ κοινο φροντιζουν να το ενημερωνουν για τους κακους νομους και μετα απο λιγο τα ιδια ατομα απευθυνομενα και παλι στο κοινο το ενημερωνουν οτι οι νομοι δεν εφαρμοζονται.

Πρωτον. Η "επανασταση" σας (χεσε μεσα Πολυχρονη) εχει προβλημα μαγκες.

Και δευτερον. να χαιρεστε που σας συλλαμβανουν μπατσοι και σας κλεινουν κανα ματι που και που, διοτι εκει εξω υπαρχουν διαφοροι απλοι συμπολιτες σας (ρωτηστε τους μαγαζατορες στο κεντρο της Αθηνας πχ) που με ευχαριστηση θα σας στελνανε να κανετε παρεα στον ηρωα σας τον Φουντα.

Η προσωπικη μου αποψη σχετικα με το ξυλο που πεφτει στα κρατητηρια ποτε-ποτε ειναι οτι ολοι οι πολιτες ειναι ισοι απεναντι στον νομο και τα ανθρωπινα δικαιωματα και αυτα ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοζονται κατα γραμμα, αλλα οταν πας γυρευοντας με τη συμπεριφορα σου απεναντι σε ατομο που ΑΣΚΕΙ εξουσια (αρα προφανως θα πεσεις και σε κομπλεξικο και σε ψυχακια και σε οτιδηποτε που θα σου μοιαζει τελος παντων), μην γυρνας πισω να ζητησεις και το λογο. Κοινως, οταν ΘΕΣ να προκαλεσεις επιθετικη συμπεριφορα εναντιον σου θα την προκαλεσεις ακομα και σε ανθρωπο που δεν σκοτωνει μυρμηγκι.

Και τελος, τι σας κανει εντυπωση στο οτι μεγαλο ποσοστο τσετσενων αυτονομιστων της Αθηνας, προερχονται απο γνωστες οικογενειες των ΒΠ? Συνηθως αυτοι ειναι οι ξενοιαστοι που προσπαθουν με καθε τροπο να δωσουν νοημα στη ζωη τους και το γυρναν σε κατι που αποκαλουν επανασταση. Ο λαουτζικος εχει αλλες εννοιες. Να τους ευχαριστησουμε που νοιαζονται για το καλο μας? Προτιμω να ευχαριστησω τους γονεις τους που ειναι ζωντανο παραδειγμα επαναστασης (επι πτωματων) και τρωνε με χρυσα κουταλια απο το αιμα των γονιων αλλων παιδιων.

Απο την πλευρά που το προσεγγίζεις έχεις δίκιο. Όντως είναι κάπως άκυρο να ζητάς την προστασία απο τους ίδιους τους θεσμούς τους οποίους κατακρίνεις και πολεμάς.

Όμως εμείς ως κοινωνία οφείλουμε να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού τα στοιχειώδη συστατικά μιας δημοκρατικής κοινωνίας όπως  το τεκμήριο της αθωότητας και την τιμωρία ως αποτέλεσμα δικαστικής διερεύνησης και όχι αυτοδικίας - παραδειγματισμού, αλλά και τον σεβασμό της σωματικής ακεραιότητας του κρατουμένου/

Δεν υπάρχει δικαιολογία για την κατάργηση στοιχειωδών δημοκρατικών θεσμών. Ένας τρομοκράτης, βιαστής, παιδόφιλος και οτιδήποτε άλλο καλώς ή κακώς πρέπει να τυγχάνει ίσης αντιμετώπισης απο τη δικαιοσύνη. Αλλιώς γινόμαστε ακριβώς αυτό για το οποιο μας κατηγορούν.

Οπότε καταλήγουμε στο ότι είναι μάλλον ηθικά άκυρο να ζητάνε οι ίδιοι οι τρομοκράτες (τους οποιους κανονικά δεν θα έπρεπε να αποκαλούμε έτσι ακόμα), την προστασία των θεσμών. Εμείς όμως αν θέλουμε να λεγόμαστε ευνομούμενη κοινωνία ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τους τη παρέχουμε.

Κατα τ'αλλα για να ευθυμήσουμε...ρε παιδιά τα καλάσνικοφ κοστίζουν. Η τρομοκρατία είναι ακριβό σπορ :P

• Like 2
Δημοσ.

Τι τους θελουμε τους νομούς και τα δικαστήρια τότε;

Mαζί σου, σε έναν ουτοπικό κόσμο, δεν θα υπήρχαν ξυλοδαρμοί στα κρατητήρια , ούτε παραφύσιν βιασμοί στα σωφρονιστικά ιδρύματα, αλλά σε έναν ουτοπικό κόσμο δεν θα υπήρχαν τρομοκράτες/απαγωγείς δολοφόνοι και κλέφτες (και άρα οι μπάτσοι θα ηταν περιττοί).

Τέτοιος κόσμος δεν υπάρχει, και νομίζω πως θα συμφωνήσεις και εσύ οτι (στην Ελλάδα τουλάχιστον) άμα πλησιάσεις έναν μπάτσο στο δρόμο και του πεις σου "γαμώ την μάνα" θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν δεν σε κοπανήσει μετά...

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος, ας το γαμήσουμε λέω εγώ. Το επιχείρημα του τιμούρ και του δημήτρη. Σούπερ. Δικαιολογούμε όλες τις συμπεριφορές καθώς ουτοπικός κόσμος δεν υπάρχει. Ωπ σόρρυ, όχι όλες, το ξύλο από τους μπάτσους. Τους εκπροσώπους του ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. Ίδιο επίπεδο με βιαστές και δολοφόνους κατά τον timour. 

Μπράβο ρε. Δυνατή συλλογιστική.

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ στους δράστες αναφέρομαι, κανένας τους δεν διαμαρτυρήθηκε, το ποστ σου ξεκινάει από μη πραγματική βάση.

Εσυ, μαλλον αναφερεσαι σε δραστες καποιου τωρινου γεγονοτος που συζητησατε στις προηγουμενες σελιδες. Δεν αντιλεγω. Εγω αναφερομαι γενικα σε ενα θεμα διαμαρτυριας-καταγγελιας βασανιστηριων σε ΓΑΔΑ/κρατητηρια κλπ που πλαναται καθε φορα που συλλαμβανουν συντροφο-δραστη. Η αφορμη για το ποστ μου δεν ηταν το προσφατο γεγονος, αλλα μερικα ποστ που ειδα να γινονται για βασανιστηρια κλπ, συνδυαζοντας τα παραλληλα με διαφορες ονλαιν καταγγελιες που εχουν πεσει κατα καιρους στην αντιληψη μου. Αν η παρεμβαση μου ειναι παντελως οφφτοπικ σε σχεση με τη συζητηση που προηγθηκε, (ξανα)απολογουμαι, αλλα η τοποθετηση μου δεν ηταν απαντηση σε καποιον συγκεκριμενα, αλλα γενικη για το φαινομενο αυτο.
Δημοσ.

Επειδή δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος, ας το γαμήσουμε λέω εγώ. Το επιχείρημα του τιμούρ και του δημήτρη. Σούπερ. Δικαιολογούμε όλες τις συμπεριφορές καθώς ουτοπικός κόσμος δεν υπάρχει. Ωπ σόρρυ, όχι όλες, το ξύλο από τους μπάτσους. 

Ενω το δικό σου είναι καλύτερο. Προκειμένου να μην χαλάσει η τέλεια κοινωνία μας με σφαλιάρες σε συλληφθέντες ας μην τους πιάνουμε καν. Εκτός αν προτεινες κατι καλυτερο και δεν το καταλαβα. Κατι που να γινεται ομως, χωρις πολλη φαντασια :-D

Δημοσ.

Επειδή δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος, ας το γαμήσουμε λέω εγώ. Το επιχείρημα του τιμούρ και του δημήτρη. Σούπερ. Δικαιολογούμε όλες τις συμπεριφορές καθώς ουτοπικός κόσμος δεν υπάρχει. Ωπ σόρρυ, όχι όλες, το ξύλο από τους μπάτσους. Τους εκπροσώπους του ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. Ίδιο επίπεδο με βιαστές και δολοφόνους κατά τον timour. 

Μπράβο ρε. Δυνατή συλλογιστική.

Nα το γυρίσω λίγο ανάποδα αυτό που λες, και να συμπεράνω οτι αν (μακριά απο σένα -φυσικά) είσαι με την κοπέλα σου στον δρόμο, και της την πέσουν 2 άτομα να την βιάσουν, εσύ θα κάτσεις στην άκρη (αφού έχεις πάρει τηλέφωνο το 100) και θα πέρνεις μάτι όσο περιμένεις? Δεν θα χειροδικήσεις? Αυτό δεν είναι αυτοδικία? ή διαφέρει απο το ξύλο που θα τους έριχνε ο μπάτσος?

• Like 2
Δημοσ.

Είσαι χαζός? Είπα εγώ να μην τους πιάνουν . ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ? Αυτό ρε δεν είπα στο πρώτο ποστ που QUOTARES κιόλας? Θα μας τρελάνεις?

Nα το γυρίσω λίγο ανάποδα αυτό που λες, και να συμπεράνω οτι αν (μακριά απο σένα -φυσικά) είσαι με την κοπέλα σου στον δρόμο, και της την πέσουν 2 άτομα να την βιάσουν, εσύ θα κάτσεις στην άκρη (αφού έχεις πάρει τηλέφωνο το 100) και θα πέρνεις μάτι όσο περιμένεις? Δεν θα χειροδικήσεις? Αυτό δεν είναι αυτοδικεία? ή διαφέρει απο το ξύλο που θα τους έριχνε ο μπάτσος?

Δεν το πιάνεις ε? Θα τους σκοτώσω. Και θα πάω φυλακή. Ο μπάτσος πρέπει να τους σκοτώσει? Και άμα τους σκοτώσει θα τον βγάλουμε αθώο γιατί κάτι τέτοιο θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος σε μια μη ουτοπική κοινωνία? Τα σκέφτεσαι και τα λες?

• Like 4
Δημοσ.
Nα το γυρίσω λίγο ανάποδα αυτό που λες, και να συμπεράνω οτι αν (μακριά απο σένα -φυσικά) είσαι με την κοπέλα σου στον δρόμο, και της την πέσουν 2 άτομα να την βιάσουν, εσύ θα κάτσεις στην άκρη (αφού έχεις πάρει τηλέφωνο το 100) και θα πέρνεις μάτι όσο περιμένεις? Δεν θα χειροδικήσεις? Αυτό δεν είναι αυτοδικία? ή διαφέρει απο το ξύλο που θα τους έριχνε ο μπάτσος?

Αυτοαμυνα?

• Like 2
Δημοσ.

Να τι συμβαίνει στις "πολιτισμένες" χώρες που τολμούν και μας κάνουν υποδείξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&ved=0CFYQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.troktikaras.com%2F2011%2F11%2Fektelesi-charles-de-menezes-video.html&ei=nDoSUdX7KarV0QXYmoGoBA&usg=AFQjCNHoL3N4iPq7qPQ9XviUDIW3-FWJOw&bvm=bv.41934586,d.d2k

Μακριά απο εμάς, εννοείται, τέτοιες ενέργειες.

Δημοσ.

Αυτοαμυνα?

Γιατί αυτοάμυνα? την γκόμενά σου βιάζουν όχι εσένα... ή βλέπεις πχ να την πέφτουν σε μια κοπελιά στον απέναντι δρόμο...

Δημοσ.

Έλα τιμουρ εντάξει, άστο το thread.Πήγαινε κάπου αλλού . 

Και η πλάκα είναι πως δεν έχω θέμα με μερικές ψιλές αλλά να βγαίνουμε και να δικαιολογούμε τέτοιες συμπεριφορές σαν ΔΙΚΑΙΩΜΑ των αστυνομικών, ε είναι άνω ποταμών δηλαδή. 

• Like 1
Δημοσ.

Η καταστολη του συστηματος,τωρα που κατα την γνωμη μου εχει αρχισε να καταρρει ειναι παντου το ιδιο απανθρωπη και τα μεσα ''ενημερωσης'',οπως και εδω παιζουν τον αηδιαστικο ρολο τους.

http://www.youtube.com/watch?v=YxcZbsQKPqc&list=FLWEBwTGGbmuzGYTeHOMZHsA&index=85

Δημοσ.

Τα συμπερασματα εως τωρα:

1. Οι μπατσοι φταινε που καποιοι γινονται τρομοκρατες της κοινωνιας.

2. Οι μπάτσοι σε δερνουν ακόμα και αν δεν ενοχλεις κανεναν επειδη εχουν κομπλεξ.

3. Οι τρομοκρατες και οι ληστες μας προφυλασσουν με οπλα και βομβες απο την ανομια της σαπιας κοινωνιας.

4. Μια-δυο μπουνιες εν θερμω μπορουν να ακυρωσουν μια επιτυχημενη συλληψη της αστυνομιας και συνιστουν καταλυση της τελειας κοινωνιας μας.

5. Όποιος δεν συμφωνει με την δραση των 20χρονων ειναι ταγματασφαλιτης.

6.....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...