angelponiros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Το ideal cityrun πανέμορφο πρέπει να είναι πολύ καλο, μου προκαλει ενδιαφέρον ότι δεν υπάρχει στις αγγελιες, δεν το αλλάζουν φαίνεται! Κάτω από 360 δεν το βλεπω. Τα άλλα πιο ακριβά. Είδα ένα kona dew 2013 250 ευρα μεταχειρισμένο αξίζει; Άλλες εναλλακτικές υπάρχουν; Κάτι πιο οικονομικό ή used ή δεν αξίζει τον κόπο;
41ex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Το σιτυραν είναι καινούργιο μοντέλο γι αυτό δε παίζει πολύ σε μτχ. Το κόνα είναι πολυδιαφημισμένο ποδήλατο γιαυτό δε πέφτει πολύ η τιμή του και φεύγει γρήγορα. Ψάξε με τις προδιαγραφές που σου έδωσα, όλες η εταιρίες έχουν κάποιο σχετικό μοντέλο. Με 300 μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλό σε μεταχειρισμένο 2-3 ετών.
Lecter D Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καλημερα . Ψάχνω Ποδηλατάκι σπαστό , υποχρεωτικά σπαστό μιας και υπάρχει πρόβλημα χώρου .Χρήση : 1-2 χιλιόμετρα μεχρι την δουλεια και κατι ψιλα απο δω απο κει.από 200ε μεχρι 400 μπορώ να δώσω καινούργιο η μτχ ... (αντε και 450 :Ρ )Δυστυχώς τελείως άσχετος με τα ποδήλατα , προσπάθησα να διαβάσω σε φορουμς για σπαστά αλλα τα πιο πολλά είναι του 2010-11 Έπεσε στο ματι μου σε ενα Dahon speed d7 στα 250 απο αγγελία και σε ενα tern joe d24 large ( το οποίο είναι με 26' ζάντα ) στα 430Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει για να κάνω την λιγότερα εσφαλμένη επιλογή;;;;
41ex Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δες oyama, megamo. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις καινούργιο.
Lecter D Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δες oyama, megamo. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις καινούργιο. Τα dahon έχουν 500-600 τα νέα μοντέλα, μτχρ παίζουν στα 200-250, ένα καινούριο oyama των 300ε θα είναι καλύτερο από ένα dahon;
41ex Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ένα καινούργιο νταχον σίγουρα είναι καλύτερο. Το μεταχειρισμένο σπαστό προσωπικά θα το φοβόμουν, αν τώρα βρήκες ευκαιρία κι είσαι σίγουρος για την κατάστασή του χτύπα το. Τα συγκεκριμένα που σου προτείνω τα έχω δει αλλά επειδή είμαι 100 κιλά 1,90 είμαι εκτός προδιαγραφών. 1
Lecter D Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ένα καινούργιο νταχον σίγουρα είναι καλύτερο. Το μεταχειρισμένο σπαστό προσωπικά θα το φοβόμουν, αν τώρα βρήκες ευκαιρία κι είσαι σίγουρος για την κατάστασή του χτύπα το. Τα συγκεκριμένα που σου προτείνω τα έχω δει αλλά επειδή είμαι 100 κιλά 1,90 είμαι εκτός προδιαγραφών. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια . Είδα ένα tern και μου άρεσε αρκετά οπότε μάλλον πάω για αυτό .
d_gkal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μεχρι 200 ανδρικο για πολη Αναρτηση μπροστά Τι μπορω να δω?
γροσερισοπ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μεχρι 200 ανδρικο για πολη Αναρτηση μπροστά Τι μπορω να δω? βρες ενα κουρσάκι καλοστημενο παλιο στο car.gr δεν χρειαζεσαι μπροστα αναρτηση για πόλη.
41ex Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Με 200 ευρώ δε μπορείς να πάρεις ποδήλατο και για πόλη και για βουνό. Σκέψου τι θα κάνεις πιο πολύ, αν είναι ασφάλτινα χιλιόμετρα πάρε χωρίς ανάρτηση (δες inteal cityrun). Αν είσαι κοντά σε βουνό – δασικούς δρόμους πάρε μαουντεν. Αν δε μπορείς ν’ αποφασίσεις και το θες 80-20 ασφαλτο–χώμα πάρε ένα τρεκινγκ (δες ιντεάλ μεγκίστο). Όλα τα παραπάνω έχουν καινούργια 400+- οπότε με 200 κοιτάς σε μεταχειρισμένο.
kanesaxo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Tη καλησπέρα μου στην ομάδα! Εβγαλα τους γύψους, έκανα και την νέα μου αγορά! Specialized Roubaix :) 2 βολτίτσες βγήκα ολο κι όλο και πραγματικά τσουλάει πολύ όμορφα! Αναμένω παπούτσι και πετάλια τώρα, μιας και πουλησα τα προηγούμενα (ήταν mtb).
GeorgeHellas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Tη καλησπέρα μου στην ομάδα! Εβγαλα τους γύψους, έκανα και την νέα μου αγορά! Specialized Roubaix :) 2 βολτίτσες βγήκα ολο κι όλο και πραγματικά τσουλάει πολύ όμορφα! Αναμένω παπούτσι και πετάλια τώρα, μιας και πουλησα τα προηγούμενα (ήταν mtb). Καλές βόλτες και καλοφαγωτα τα χιλιόμετρα
kanesaxo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Eυχαριστώ γιώργαρε! Πήρα σήμερα και παπουτσάκια/πετάλια κουρσας και ανυπομονώ αύριο να βγώ βολτίτσα! Τα ΚΟΜ μας περιμένουν... :-D
kanesaxo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 800 χλμ με το νέο εργαλείο!!! μείναμε πίσω με το ατύχημα, αλλά καθε εμπόδιο για καλό !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα