Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, drade είπε

Ποιο από αυτά τα μοντέλα καλύπτει παιδί ύψους 135 εκατοστών;

Σοβαρά τώρα ;;;
4 καταστήματα σου έδωσα, δεν μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dpolal είπε

Σοβαρά τώρα ;;;
4 καταστήματα σου έδωσα, δεν μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις ;

Μίλα πιο ωραία και άμα δεν έχεις όρεξη μην ανακατεύεσαι. Κανένα δεν είναι για 135 εκατοστά, το γνωρίζω καθότι αυτά είναι σπαστά ενηλίκων και έχω ψάξει όλη την αγορά σχεδόν. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, drade είπε

Μίλα πιο ωραία και άμα δεν έχεις όρεξη μην ανακατεύεσαι. Κανένα δεν είναι για 135 εκατοστά, το γνωρίζω καθότι αυτά είναι σπαστά ενηλίκων και έχω ψάξει όλη την αγορά σχεδόν. 

ενώ την δεκαετία 80 που λες ότι υπήρχαν ένα σωρό σπαστά πόσα απ αυτά ήταν για 135μμ? νταξ χαλάρωσε με τα εκατοστά δεν έχουν καμία σημασία στην πράξη 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, drade είπε

ΟΚ, συγνώμη αν παρεξηγήθηκες, από όσα γράφεις φαίνεται εξάλλου πόσο άσχετος είσαι.

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dpolal είπε

ΟΚ, συγνώμη αν παρεξηγήθηκες, από όσα γράφεις φαίνεται εξάλλου πόσο άσχετος είσαι.

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση.

Γιατί υπάρχεις στο φόρουμ εσύ δεν καταλαβαίνω, ούτε γιατί έκανες τον κόπο να πετάξεις άκυρους συνδέσμους με ύφος.

57 λεπτά πριν, ziaba είπε

ενώ την δεκαετία 80 που λες ότι υπήρχαν ένα σωρό σπαστά πόσα απ αυτά ήταν για 135μμ? νταξ χαλάρωσε με τα εκατοστά δεν έχουν καμία σημασία στην πράξη 

Αρκετά υπήρχαν, δεν λέω πολλά γιατί δεν θυμάμαι και λεπτομέρειες αλλά ήμουν κάτοχος ενός γερμανικού που δεν θυμάμαι την εταιρεία.

Όσο για τα εκατοστά φυσικά και έχουν σχέση. Αν το παιδί απέχει λίγο από το όριο τότε ίσως να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια και σιγουριά αλλά αν το παιδί είναι 135 εκατοστά και το σπαστό είναι από 150 εκατοστά και πάνω (που είναι τα περισσότερα) τότε υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, drade είπε

Όσο για τα εκατοστά φυσικά και έχουν σχέση. Αν το παιδί απέχει λίγο από το όριο τότε ίσως να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια και σιγουριά αλλά αν το παιδί είναι 135 εκατοστά και το σπαστό είναι από 150 εκατοστά και πάνω (που είναι τα περισσότερα) τότε υπάρχει πρόβλημα.

Οταν μιλαμε για παιδι το μεγεθος του ποδηλατου δεν παει με εκατοστα.
Παει με την ηλικια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Οταν μιλαμε για παιδι το μεγεθος του ποδηλατου δεν παει με εκατοστα.
Παει με την ηλικια.

Μέχρι να φτάσει το εναμιση μετρο ένα παιδί έτσι είναι. Αλλά αφού προτάθηκαν σπαστά ενηλίκων, αναγκαστικά βλέπεις τα εκατοστά. Βέβαια αν είχε φτάσει το ενάμιση μέτρο δεν θα υπήρχε θέμα, θα έπαιρνα ένα από αυτά που έχει η ελληνική αγορά.

Επεξ/σία από drade
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, drade είπε

Μέχρι να φτάσει το εναμιση μετρο ένα παιδί έτσι είναι. Αλλά αφού προτάθηκαν σπαστά ενηλίκων, αναγκαστικά βλέπεις τα εκατοστά. Βέβαια αν είχε φτάσει το ενάμιση μέτρο δεν θα υπήρχε θέμα, θα έπαιρνα ένα από αυτά που έχει η ελληνική αγορά.

Για να καταλαβω.....και να μπορεσω να σε βοηθήσω..
Ψαχνεις για παιδικο σπαστο δηλαδη ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Για να καταλαβω.....και να μπορεσω να σε βοηθήσω..
Ψαχνεις για παιδικο σπαστο δηλαδη ?

Ναι, το παιδί είναι 6+, ψηλο για την ηλικία του, και θέλω σπαστό για πρακτικούς λόγους καθότι μένουμε σε διαμέρισμα και επιπλέον κάνει ποδήλατο 4 φορές την εβδομάδα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, drade είπε

Ναι, το παιδί είναι 6+, ψηλο για την ηλικία του, και θέλω σπαστό για πρακτικούς λόγους καθότι μένουμε σε διαμέρισμα και επιπλέον κάνει ποδήλατο 4 φορές την εβδομάδα.

Σπαστο παιδικο δεν θα βρεις.
Και αν βρεις θα το φερεις απο εξω και και και ......δεν αξιζει με την καμια.

Επισης σπαστο και φτηνο παλι δεν ξερω αν αξιζει..

Σε περιπτωση που παρεις σπαστο πιστευω μπορει να γινει στα μετρα του παιδιου χαμηλώνοντας τιμονι και σελα..
Αλλα δεν θα ειναι ενα παιδικο ποδηλατο...νομιζω το ξερεις...

Δηλαδη ενα παιδικο θα σου έπιανε τοσο πολυ χωρο?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Rpanagos είπε

Σπαστο παιδικο δεν θα βρεις.
Και αν βρεις θα το φερεις απο εξω και και και ......δεν αξιζει με την καμια.

Επισης σπαστο και φτηνο παλι δεν ξερω αν αξιζει..

Σε περιπτωση που παρεις σπαστο πιστευω μπορει να γινει στα μετρα του παιδιου χαμηλώνοντας τιμονι και σελα..
Αλλα δεν θα ειναι ενα παιδικο ποδηλατο...νομιζω το ξερεις...

Δηλαδη ενα παιδικο θα σου έπιανε τοσο πολυ χωρο?

Κάπως έτσι είναι. Μάλλον το επόμενο του ποδήλατο θα είναι σπαστό..

Δημοσ.

καλησπέρα

τις προάλλες απορυθμίστηκαν  οι ταχύτητες στο ποδήλατο του γιου μου και μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερα να τις ρυθμίσω πάλι, το ποδήλατο είναι 24τάχυτο.

Όταν το δοκίμασε μου είπε ότι έχει "ελαφρύνει" το πετάλι. Χρησιμοποιούσε τον δεύτερο δίσκο και  5 ή 6 ταχύτητα για τις συνηθισμένες βόλτες του , τώρα για να έχει την ιδια αίσθηση βάζει τον 1ο δίσκο και 6η ταχύτητα. 

Γιατί άλλαξε η αίσθηση στο πετάλι,  κάποια απάντηση σε αυτό? 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, dkstopo είπε

καλησπέρα

τις προάλλες απορυθμίστηκαν  οι ταχύτητες στο ποδήλατο του γιου μου και μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερα να τις ρυθμίσω πάλι, το ποδήλατο είναι 24τάχυτο.

Όταν το δοκίμασε μου είπε ότι έχει "ελαφρύνει" το πετάλι. Χρησιμοποιούσε τον δεύτερο δίσκο και  5 ή 6 ταχύτητα για τις συνηθισμένες βόλτες του , τώρα για να έχει την ιδια αίσθηση βάζει τον 1ο δίσκο και 6η ταχύτητα. 

Γιατί άλλαξε η αίσθηση στο πετάλι,  κάποια απάντηση σε αυτό? 

Δοκιμασες να δεις αν ολες οι ταχυτητες συμβαδίζουν με το τι λεει το χειριστήριο? 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Δοκιμασες να δεις αν ολες οι ταχυτητες συμβαδίζουν με το τι λεει το χειριστήριο? 

συμβαδίζουν  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...