Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το v3 έχει από τις καλύτερες κάμερες που μπορεί να βρει κάποιες σε κινέζικο αυτή της κατηγορίας.... 16GB nfc otg οθόνη πολύ καλή και όλα αυτά σε μια τιμή τίμια (όταν πρώτο κυκλοφόρησε). Για τη μπαταρία Δεν ισχύει και δεν χρειάζεται αλχημεία.Όταν κάνει 4 ώρες να γεμίσει η μπαταρία Δεν γίνεται να είναι 1300 :-)

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To ασπρο η οθονη του inew v3 το εβγαζε κιτρινισμενο. Ισως να ετυχε σε εμενα.

Παντως μετα απο αυτην την εμπειρια την εχω στην ιδια μοιρα την Inew με οποιαδηποτε μεσαιο κινεζομπραντ

Οτι και να υποστηριζετε η γνωμη μου δεν αλλαζει μετα απο την εμπειρια χρησης της συσκευης. Σιγα την φιρμα... Απο ποιοτητα κατασκευης - συναρμολογης ενα κινητο του κινεζικου σωρου ηταν.

Δημοσ.

θέλω να βρω να πάρω ένα φθηνό wristband και να το συνδέσω με το κινητό μου. έχω ενα nexus 5 αυτά εδώ κάνουν ή ειναι μόνο για κινητά xiaomi 

http://www.pandawill.com/original-xiaomi-mi-band-xiaomi-wristband-ip67-bluetooth-bracelet-black-p93410.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2014-11-04

ασχολείται κανείς γενικά ? θέλω να μετράω σφυγμούς για τη γυμναστική και για τον ύπνο... 

Δημοσ.

Μόνο βήματα και ώρες βαθύ/ελαφρύ ύπνου μετράει. Στο κινητό μου που έχει custom MIUI ROM δεν λειτουργεί η εφαρμογή. Μόνο στο MiPad μου παίζει. Καλούτσικο γενικά.

Αν θες κάτι πραγματικά καλό (σε εντελώς άλλη κατηγορία χρημάτων) Basis Peak και το καινούριο health tracker της Microsoft.

Δημοσ.

επεσε το ματι μου πανω σε αυτό. http://www.pandawill.com/iuni-u2-smartphone-3gb-32gb-47-inch-sharp-fhd-screen-quad-core-22ghz-160mp-silver-p94947.htmlπολυ καλη τιμουλα αλλά δεν την ξερω την συγκεκριμένη μάρκα.. 235 δολλάρια για αυτά τα χαρακτηριστικά ειναι τσάμπα!

Model IUNI U2

Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 900/2100MHz

Sim Card Single SIM Card 

Service Provide Unlocked

Style Bar

Color Silver

Shell Material Metal  

System OS IUNI OS(based on Android 4.3)

CPU Qualcomm Snapdragon 800, quad core 2.2GHz;
GPU: Adreno 330, 450MHz

ROM 32GB RAM 3GB  

Screen Display Size 4.7 Inch Type SHARP LTPS, capacitive screen

Resolution 1920 x 1080 pixels FHD screen, 469PPI

Camera/Picture Resolution Dual Cameras, 4.0MP front camera, f2.0; 16.0MP back camera with flashlight and auto focus,
f2.2, support 1080P video recording@30fps

Δημοσ.

Χάλια μπαταρία αυτό το κινητό, σε όλα τα άλλα είναι super. Και έρχεται με πολύ customized rom, το iuni os που αν σου αρέσει η λογική nubia ui πχ μια χαρά θα είναι(εγώ προσωπικά λατρεύω το στοκ android). Και η τιμή κατρακυλά γιατί βγαίνει το iuni u3.

Δημοσ.

Χάλια μπαταρία αυτό το κινητό, σε όλα τα άλλα είναι super. Και έρχεται με πολύ customized rom, το iuni os που αν σου αρέσει η λογική nubia ui πχ μια χαρά θα είναι(εγώ προσωπικά λατρεύω το στοκ android). Και η τιμή κατρακυλά γιατί βγαίνει το iuni u3.

για 3gb ram και και και, η τιμη δεν υπαρχει σε κανενα αλλο κινεζικο καταστημα που κοιταξα. τωρα η μπαταρια ειναι ενα θεμα αλλα νομιζω ότι ειναι οριακη για να σου βγαζει 1 μερα περιπου. Το μεγάλο πλυν του για μενα ειναι η rom του που παραειναι custom και για τα δικα μου γουστα ασχετα αν οι τυποι υποστηριζουν ότι η συγκεκριμένη ρομ ειναι η πιο "αδεια" απο junk apps κινεζιες σε σχεση με ολες τις ρομ που κυκλοφορουν στην κινα.. παντως λενε ότι θα βγαλουν και νεα ρομ όταν κυκλοφορησει το u3 που θα ειναι internationalised.

επισης στα + του ειναι η ποιοτητα κατασκευης και οι καμερες. φαντασου μπροστα κάμερα εχει ultrapixel 4mpixel..

anyway,εγω ετσι και αλλιως κινητό παρηγγειλα τελικα (zte v5 red bull), το ειδα και ειδα κ την super τιμή του για τα χαρακτηριστικα του και το ποσταρα μην και ενδιαφερεται κανενας.

Δημοσ.

Ερώτηση, μέχρι πριν λίγους μήνες που το παρακολουθούσα το θέμα το Onda V975m στα 150ευρώ ήταν το καλύτερο value for money tablet που υπήρχε, στα ίδια λεφτά αυτή την στιγμή υπάρχει καλύτερο; 

Δημοσ.

Στο myphone δεν φαινεται να υπαρχει κατι. Νομιζω αν δεν υπαρχει εκεί δεν παιζει καπου αλλου (ελληνικο φυσικα)

Και εγώ μονο ενα τοπικ στο xda εχω βρει που ειναι κιολας για rom για την προηγομενη revision του εν λογω tablet.

Μιας και τελικα εφαγα ακυρο από banggood με ένα cube που είχα παραγγειλει, γλυκοκοιταζα τελικα το chuwi v17hd.

Αν το εχει κανενας ας μας πει μια προχειρη γνωμη για το αν αξιζει τελικα το μηχανηματακι και τι προβληματα του εχει, τυχον, βγαλει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...