Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστα η Alpha bank δεν χρεωνει προμηθεια στην συναλλαγη για την μετατροπη νομισματος.

Παντα μεσω paypal το εχω να κανει την μετατροπη η τραπεζα και ποτε δεν ειχα επιπροσθετη χρεωση.

Mια απο τα ίδια!

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Sorry για το offtopic, αλλα ειναι καλο να αναφερθει.

Εκανα μια ψιλοερευνα για χρεωσεις μετατροπης συναλλαγματος.

Η eurobank που θα παρει τον...... απο εμενα χρεωνει νταβατζιλικι + 2,5 ευρω ακομα και σε αγορα 60 δολαριων

Η πειραιως μου ειπαν +2%

Η alpha bank που μαλλον θα προτιμησω μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με το τμημα κατρων μου απαντησε πως δεν χρεωνει κατι εξτρα στην μετατροπη!.! Απλα η ισοτημια μου ειπε η υπαλληλος που ρωτησα 3 φορες για να το επιβεβαιωσω.

Μενει να μας το επιβεβαιωσει καποιος πελατης της ALPHA BANK που την εχει χρησημοποιησει για αγορες σε αλλο νομισμα και μετατροπη απο την τραπεζα και οχι το paypal.

Χαχα τώρα καταλάβατε πως στη Eurobank ψάχνουν για κορόιδα. Την έχουμε πατήσει οικογενειακός και έμαθα. Το πιο κορυφαίο. Χρεωστική κάρτα, χωρίς καμία απολύτως συγκατάθεση του αδερφού μου, την μετατρέψανε σε πιστωτική και ύστερα ζητούσαν ετήσια συνδρομή ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Τώρα έχουν να κρατάνε έναν λογαριασμό με 1-2 ευρώ ανοιχτό έτσι για κοροϊδία 

Δημοσ.

χτες έκανα αγορα με χρωστικη της alpha bank μεσω paypal απο minideal το xiaomi 1s, στο σιτε εχει 153 δολλάρια και σε ευρώ 120,92 έλεγε, βάζω στη κάρτα 122 ευρω και δε με αφήνε να κάνω την αγορα, παίρνω στη τράπεζα και μου λένε πρέπει να έχεις πάντα ενα +3%, βάζω 125 ευρω παλι δε με άφηνε, για να μη πολυλογω μετα απο πολλες προσπάθειες έγινε η αγορα οταν έβαλα 131 ευρώ και με χρέωσε 128 ευρω (έχω βάλει η κάρτα να κάνει την αλλαγή και όχι το paypal). Απο το τηλέφωνο η υπάλληλος μου είπε οτι προσωρινα δεσμευτηκε το ποσό αλλα δε τους πιστευω θα πάω απο δευτερα σε κατάστημα να ρωτήσω.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά έχει παραγγείλει κανείς το Umi Zero από εδώ??? το έχω προπαραγγείλει από τις 20/11/2014 και ακόμα να το στείλουν... υποτίθεται θα το είχαν στείλει μέχρι τις 05/12/2014 μετά από επικοινωνία με το live chat.

Δημοσ.

χτες έκανα αγορα με χρωστικη της alpha bank μεσω paypal απο minideal το xiaomi 1s, στο σιτε εχει 153 δολλάρια και σε ευρώ 120,92 έλεγε, βάζω στη κάρτα 122 ευρω και δε με αφήνε να κάνω την αγορα, παίρνω στη τράπεζα και μου λένε πρέπει να έχεις πάντα ενα +3%, βάζω 125 ευρω παλι δε με άφηνε, για να μη πολυλογω μετα απο πολλες προσπάθειες έγινε η αγορα οταν έβαλα 131 ευρώ και με χρέωσε 128 ευρω (έχω βάλει η κάρτα να κάνει την αλλαγή και όχι το paypal). Απο το τηλέφωνο η υπάλληλος μου είπε οτι προσωρινα δεσμευτηκε το ποσό αλλα δε τους πιστευω θα πάω απο δευτερα σε κατάστημα να ρωτήσω.

μην ανυσηχεις. το διαβασα και εγω αυτο που κανουν. Ας γλιτωσω το νταβατζιλικι και ας δεσμευουν προσωρινα και το 50%
  • Like 1
Δημοσ.

Η αλφα χρεωνει μονο την ισοτιμια ,ενας ευκολος υπολογισμος ειναι να κανετε την μετατροπη απο $ σε € με το xe.com και μετα να προσθετεις 2% και εισαι μεσα.

Η eurobank ειναι η πιο απατη τραπεζα που υπαρχει ,ουτε απο εξω δεν περναω οχι μονο για τις χρεωσεις στην αλλαγη νομισματος αλλα γενικα σε βαραει οπου νομιζει οτι δεν θα το παρατηρησεις ,ακολουθει κατα ποδας η πειραιως μετα η αλφα και η εθνικη αλλα οι 2 τελευταιες ειναι οι πιο σοβαρες κατ'εμε.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλφα χρεωνει μονο την ισοτιμια ,ενας ευκολος υπολογισμος ειναι να κανετε την μετατροπη απο $ σε € με το xe.com και μετα να προσθετεις 2% και εισαι μεσα.

Η eurobank ειναι η πιο απατη τραπεζα που υπαρχει ,ουτε απο εξω δεν περναω οχι μονο για τις χρεωσεις στην αλλαγη νομισματος αλλα γενικα σε βαραει οπου νομιζει οτι δεν θα το παρατηρησεις ,ακολουθει κατα ποδας η πειραιως μετα η αλφα και η εθνικη αλλα οι 2 τελευταιες ειναι οι πιο σοβαρες κατ'εμε.

Οι τράπεζες με ποια ισοτιμία κάνουν μετατροπή? Δηλαδή αν είναι Τετάρτη κάνουν με την ισοτιμία της Τρίτης ή Live?

Δημοσ.

Η μόνη που δεν χρεώνει προμήθεια είναι η εθνική. Ίσως και η alpha αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Για να δείτε τι ακριβώς θα χρεωθείτε στη visa σας πηγαίνετε εδώ: http://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates Έχει και παρελθουσών ημερομηνιών ισοτιμίες οπότε μπορείτε να δείτε αν σας χρέωσε η τράπεζά σας προμήθεια η όχι σε παλαιότερες αγορές. Η εθνική πάντως, σε όλες τις αγορές που έχω κάνει, όσο λέει εδώ ακριβώς τόσα χρεώνει στην κάρτα μου.

Έχει και η mastercard αντίστοιχο site αλλά δεν το έχω εύκαιρο.

Εννοείται πως όταν πληρώνετε θα επιλέξετε να μην κάνει τη μετατροπή το paypal.

Δημοσ.

Οι τράπεζες με ποια ισοτιμία κάνουν μετατροπή? Δηλαδή αν είναι Τετάρτη κάνουν με την ισοτιμία της Τρίτης ή Live?

Της κοντης @@@@@@@ της φταινε οι τριχες :devil: :X :whistle:

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω prepaid της Πειραιως.Πριν ενα μηνα εκανα αγορα η οποια εκανε 63.40€.Βαζω στην καρτα μεσω winbank 64€ και η αγορα εγινε κανονικα.Οσες αγορες εχω κανει,παντα με της Πειραιως την prepaid,τις εκανα με τον ιδιο τροπο,βαζοντας παντα ελαχιστα παραπανω απο αυτο που εβγαζε το Paypal.Ποτε δεν ειχα προβλημα.Αν τον τελευταιο μηνα εχει αλλαξει κατι δεν ξερω.

Δημοσ.

Το S200 από το gearbest έχουμε καμιά ιδέα πότε θα ξεκινήσει;

//Δώσε κανά λινκ για τις κάρτες της Alpha και της Εθνικής που λέτε.

το s200 δε θα  σταλει ποτε...θα κανουν ολοι dispute και μετα

θα γινει refund...τοσο απλα...με 65 ευρω μπηκαν μεσα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...